2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

hepiniz güle güle kullanın cicilerinizi kızlar...
evet çilekliler çok moda bende bayılıyorum tam yemelik oluyorlar bebişler bir lokmada benimde pijamalarım geldi bugün bunlarda benim cicilerim

evlenirken bile bu kadar süslü değildim yaw sanki giyemem gibi geliyor sizce de abartılı mı olmuş...
bir takım daha var o daha sade gelince eklerim...evde gece yarısına kadar su kesintisi var off yoksa ne güzel yıkanırdı bunlarda

canım çok güzel yaa hele terliklerini çk beğendim benim henüz bir pijama takımım yok sen nerden aldın bunları? ben bulamıyorum yaa istanbulda olsam bulurum ama küçük yerde zor oluyo

gelmedi derken son pijama takımım da geldi lohusashop.com dan almıştım terlik hediyeli çok beğendim ama beli ayarlı değilmiş umarım rahat olur pitikareli ve kruvaze olması çok hoş....bir önce eklediklerim de relaxshop.com dan dı henüz almayan arkadaşlara fikir olsun....

geçen cuma paylaşım alanına eklemişim yanlışlıkla bebişin cicilerini buraya da ekliyorum...hepsini yıkadım kızlar çekme falan renk atma olmadı markadan memnun kaldım ilgilenenlere duyurulur bebişimin nevresim,pike,hastane çıkışı,önlük,çorap,havlu vs.....bunlar:

Hepsi çok güzeller nerden aldın acaba paylaşırsan sevinirim...

saol canım bu siteden beğendiğim bi model var 125 lira çok mu pahalı acaba normal mi bilemedim.. bi de kısa kollu almalıyız dimi zaten sabahlıkta var
ben son ekledğim pötikareli terlikli takımı 39 tlye aldım ama tek sorun bel ayarı yok göbekten aşağıda kullanıcam artık.
125 çok bence...gecelik ve sabahlık içinde relaxmode.com a bak lohusa diye özel yazmıyor ama acayip indirim var m bedeb bir gecelik bana rahat rahat oldu 22ye sabahlığı, 34e geceliği aldım ben ....sonradan kaç kere giyicez ki bence fazla abartmayalım.

teyzeleri,
kızımın küçük beşiğide geldi bakın ay ağlarım ben yaa bugün bi sürü eksiğin geldiği gün oldu...gerçekten bunun içinde uyucak miniğim duygulandım...

Bende bunu alıyordum gecen ay fakat yatak odamı sıkıştırıyor :S bı ufagini
beğendim onu alicam ins
Güle gule kullan canim. Pc m bozuk cicilerimi odamızı ekleemiyorum telefondan giriyorum foto yüklenmiyor bı an önce yapılmasi lazım Pc min

Canim babam by pass ameliyatina girmeden 2 gun once bebisime Mevlut Kiyafeti almisti.
Kiyafeti cikarip opup,kokluyordu ve ''ameliyattan cikip bunu torunumun uzerinde gorebilecegim mi'' demisti...
Allaha sukur ameliyattan cikti,Allahin izni ile de bunu gorecek torununun uzerinde insallah...
Babam 68 yasinda ve ilk torun olacak.Hasreti o kadar buyuk anliyacaginiz...

Lohusa geceligi-pijamasi benim icin memleket meselesine donmustu resmen.

Cok para vermek istemiyordum ama maalesef piyasada ''Lohusa''ibaresi tasiyan her seyin fiyati cift katiydi...

Hem spor hem guzel olsun istiyordum.istiyordum da istiyordum ama bulamiyordum,bulduklarimi da begenemiyordum.
Derkeeeen istanbul Eminonunde buldum...Adres isteyenlere verebilirim...

- pembe pijama takim bandana hediyeli.Bel ayarli,ustunde dugmeler var yanlardan acilir kolay emzirme sagliyormus.Yikadim herhangi bir renk solmasi,cekme olmadi.
- pembe gecelik-sabahlik takim.Sahinler Tekstilin.%100 turk mali,dokusu-kumasi mukemmel.Yikadim herhangi bir solma-cekme olmadi.Gecelikte gizli emzirme cepleri var.
- kirmizi gecelik-sabahlik takim.Bunu Beylikduzu semt pazarindan aldim.Solma-cekme olmadi.Gecelikte emzirme cepleri var.

Hastane-gelen giden curcunasinda bu ciciler bana yeter.
Bunun haricinde ayni semt pazarindan 1 tane de onden dugmeli gecelik,1 tanede onu kruvaze acilan gecelik aldim gunluk ideal.
***Ozensiz resimler icin kusura bakmayin,takimlar hurcun icindeydi azcik burusuk bunun icinde kusura bakmayin...

sende alacağın beşiği güzel hatıralarla kullan inşallah canım.

güle güle kullan canım
zaten bu hamile kıyafetlerinini hangisi ucuz ki...
en iyisini yapmışsın fazla para vermemekle bende öyle yaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…