2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

sevdamcee tatlımm müthiş olmuş beeee eksiği yok fazlası var maşallah çok beğendim çok güle-güle iyi ve sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah kocaman öptüm seni ve oğluşunu

saollllll cnm adaşım benimmmm AALAH razı olsun kısa bir zaman sonra sen daha güzelini hazırlarsın inşallah miniğineee ogluşumla bendee seni ve miniğini kocaman öptükkkkkkkkkkkkkk

saollllll cnm adaşım benimmmm AALAH razı olsun kısa bir zaman sonra sen daha güzelini hazırlarsın inşallah miniğineee ogluşumla bendee seni ve miniğini kocaman öptükkkkkkkkkkkkkk
aminn canım adaşım aminn tüm bekleyen isteyen herkesin gönlünde nasıl modeller zevkler varsa hepsi fazla fazla nasip olsun insanın içinde uhde kalmasın inşallah sağlıkla keyifle kullanmak nasip olsun inşallah

peki ayıptır sorması o oda sonuçta boştu şimdi maşallah doldu da taşıyor toplam ne kadara mal oldu ???? fiyat meselesi memleket meselesi malum

canım benım gule gule kullan belkı bılıyorsundur bende beylıkduzunde oturuyorum hangı pazardan aldın?bende gıdıp alıyım.beylık pazarından mı beygah dan mı?

fatoşum hayırlı günlerde kullanın çokkkkk güzel olmuş hepsi canım siraç içinde sağlıkla büyüsünnn

cnm çok çok teşekkürler mobilya özel yapım deil modokodan aldım mutlu bebeden 2700e aldık boyamızın rengide deryaaa

Hepsi Harika olmuş müthiş bayıldımm Allah sağlıla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin ( ecmain )
saol cnm ALAH razı olsunnnnnnn
fatoşum hayırlı günlerde kullanın çokkkkk güzel olmuş hepsi canım siraç içinde sağlıkla büyüsünnn

laramm cnm ALLAH razı olsun amin hepimiz bebeişlerimizi saglıcakla büyütelim inşallahhhhh

aminnnnnnn cnm adaşım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn RABBİM diliyen herkeseeee nasip etsin

o oda boş deildi oturma odasıydı boşaltmak için neler yaşadık evi kırdık döktük ama sonundaa boşalttıkodaının tamammıı kıyafetlerinden arabası ıvır zıvırı 6 bini geçtibaşlıca fiyatlar ise bebek odası 2700 bebek arabası 800 gerisidee varda var işteeogluşumu saglıcakla kucagımızaaa alalımdaa gerisi boşşş

canım benım gule gule kullan belkı bılıyorsundur bende beylıkduzunde oturuyorum hangı pazardan aldın?bende gıdıp alıyım.beylık pazarından mı beygah dan mı?

Ay canim sende mi Beylikduzundensin :) Haziran ayinda oradaydim ya keske gorusseydik :)

Carsamba gunleri olan yeni kapali pazar Adnan Kahveci Mahallesinde olan.

sevdamcee odanız muhteşem her biri birbirinden güzel bebeğinizin eşyalarının. bebeğinizi sağlıkla büyütün bu odada inşallah.
biz şu an avize arayışı içindeyiz, sizin avizenize bayıldık, nereden aldın acaba öğrenebilir miyiz? :44::44:

evet tatlım oturma odası bebişin odası oldu bi an unutmuşum maşallah bu fiyata değer bir oda hazırlanmış aynen kucağımıza sağlıklıca-vaktinde almak nasip olsun gerisi hallolur nasılsa

ben de bu beşiklere bayılıyorum Allah sağlıklı sıhhatli yatırmayı nasip etsin... bu beşikleri internetten araştırırken sepet beşik olarak mı bakıyoruz?nerden kaça aldınız? :)

saoll cnm teşekkürler avizeyi mutlu bebeden aldık.
evet tatlım oturma odası bebişin odası oldu bi an unutmuşum maşallah bu fiyata değer bir oda hazırlanmış aynen kucağımıza sağlıklıca-vaktinde almak nasip olsun gerisi hallolur nasılsa

hamişlik aklı canım olacak o kadarinşallah saglıcakla yavrularımızı kucagımıza alırız cnm bizim hazırlıklar tamam sıra sende kolay gelsin

cicileriniz çok güzelmiş kızlar..güle güle sağlıkla kullanmak nasip olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…