2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Kızlar biz de Elif ablamıza kardeşi karnımdan çıkarken ne getirsin diye kara kara düşünüyorken bugün nihayet içimize sinen birşey bulabildik, üstelik joker'de indirim varmış, denk geldi şansımıza, bayramdan sonra getirecekler. Doğumdan hemen önceki akşam ya da doğum sabahı biz hastanedeyken bir ara babası kuracak. İkinciyi/üçüncüyü bekleyenler için iyi bir fikir olabilir, biraz büyüyünce de beraber evcilik oynayacakları hayalini canlandırıyorum durup durup.

Canım öncelikle harika bir fikir. Tebrik ediyorum sizi.. Sonrasında ise fiyatını öğrenebilir miyim acaba??

Canım öncelikle harika bir fikir. Tebrik ediyorum sizi.. Sonrasında ise fiyatını öğrenebilir miyim acaba??

350tl.den 300'e düşmüş canım, adı mutlu ev. Haaa yeriniz daha da genişse bunun bir de verandalı tipi var 400tl.ye inmiş o da ama o kadarı Elif'in odasını çok daraltır diye biz mutlu evde karar kıldık. Çocukluk hayalimdi aslında bu biraz da, ağaç ev şeklindekileri tabii, ama ne ağacımız var ne de müstakil bahçemiz. Ben de kızıma misafirliğe (ya da onun tanımıyla müfafirliğe) giderim artık napayım

Fiyatı çok iyiymiş gerçekten yaa... Bizde salona kurmayı düşünüyoruz böyle birşeyi. Tabi oğlan büyüyünce. Şöyle güzel bir oyun alanı yapalım diyoruz. Artık belki biz de müfafirliğe gideriz :)))) Bizi isterse

mrb kızlar artık kendım ıçın hastane cantasını hazırladım içine aldıklarımda şimdılık bunlar Eki Görüntüle 492684 Eki Görüntüle 492687 Eki Görüntüle 492689 2 Tane le jardınden emzırme sutyenı aldım penyesı çok ii geldı bır tanede emzırme atletı aldım normal atlet kullanımı zor olur dıye mevlut için alt ust ekru takımı aldım çokaz değişik modelı hemde 60 liraya bana çok uygun geldı ayrıcada içi göstermeyen penyesı var gayet kalın.. bır tane hastanede için kırmızılı sabahlıklı gecelık takımı aldım 50 tl pembe olan takımında mavısını aldım oda alt ust ve sabahlık 3 lu takım onuda 50 tl ye buldum ıkı tanede hastanedekı pijamalarıma uygun renkte loğusa tac siparışı verdım tabı ustunde Yağız'ın Annesı yazcak ıkınısınde 6 tane normal külot ve 3 tanede çorapta koydum kızlar kendı hastane cantama lazım oluyormuş tamemen valızım hazır olsun uzun bır lıste olarak yazıcam kendı cantamda neler var oğlumun cantasında neler var ayy yoruldum yaa :126:

hayırlı olsun çok güzeller ...
tacın için nereye sipariş verdin ? ben hala almadım da ....

Merhabalar guzel annisler

Annem bebisimin bornozunun icine Mermerşahi kumastan bir iclik yapmis.Bornozun ebadinda kesip,kenarlarini islemis.
Bu kumas yenidogan bebislerin hassas tenini asla tahris etmiyor ve cok saglikliymis

hayırlı olsun çok güzeller ...
tacın için nereye sipariş verdin ? ben hala almadım da ....

cnm faceden böyle keçeden taclar yapan bırısı var sipariş verıyorsun ıstediğin isim istediğin renkte sekılde yapıp yolluor havale ile daha uyguna gelıyormuş ama kapıda ödeme ile 24 tl bır tanesi faceye hediye sepeti diye yaz görursun bak daha guzel şeylerde var :)

Son düzenleme:

annen çok ii düşünmüş cnm herkes bunu önerıyo benım çevremdede hazır bu sekılde satılan havlularda var ben öyle buldum bı yerde bırde içi tulbent gıbı olsun deyınce anlıyo satıcılar :)))

çok güzel canım hepsi allah sağlıklı iyi günlerde giymeyi nasip etsin inşallah. pijama ve gecelik takımlarının hepsi çok güzel fiyatları da baya uygun. bende şu an arıyorum ama henüz bulamadım. nereden aldın canım sen bunları ?
benim de vakit daralıyor hastane çantamı hazırlamam gerek bir an önce...

Kızlar ben bebeğimin kıyafetlerını yıkadım bugun yarına kururlar battanıyelerı falan hepsııı
ay o çorapları görmenız lazım avuç içi kadar ölürümmm yarın da ütüleyeceğim yavaş yavaşta hastane çantasını hazırlayayım dıyorum

ama daha kendıme ne gecelık ne pıjama takımı aldım uygun fıyatlı bulmam lazımmm yaaaaaaaaaa :18:

amın cnm ınsallah hepımıze saglıkla kullanmak nasıp olsun ya tabıkı cantanı bıran önce hazırla bencede cnm ben bıraz fazla panık oldugum için hazırda dursun dedım ızmırde kemeraltından aldım hepsını gecelıklerı gercekten çok uyguna buldum gezmek gerekıyo bıraz işte kendıme o kadar yuksek fıyat harcamak ıstemedım onun yerıne oğlumun bı eksıgını alırım dıye

insan o mınık şeylerı asarken nasıl guzel seyler dusunuyor demı ya gulumseyerek asmıştım utulemıştım bende

Canim sen istanbuldasin, bak bu gecelik-pijama olayinin yeri Eminonu Mahmutpasa...
sagli-sollu bir suru ic giyim magazasi var.sirasi ile gir hepsine fiyat sor pazarlik yap.

Emzirme sutyenlerini,pijamani,geceligini hepsini bir yerden alirsan da super indirim yapiyorlar.Kredi karti olayina gicik oluyorlar ama,''nakit vericem guzel indirim istiyorum''kilit kelime :)
Ben oradan sabahlikli gecelik takim,pijama takim,emzirme sutyenleri ve esime atletler aldim.
istanbul Beylikduzu Pazarindan da gunluk giymek icin onu dugmeli gecelikler,sabahlikli gecelik takimi aldim.Semt pazarlarindan da inanilmaz rahat,kaliteli penyeli gecelikler cikiyor.
insallah gonlune gore bulursun canim

insan o mınık şeylerı asarken nasıl guzel seyler dusunuyor demı ya gulumseyerek asmıştım utulemıştım bende

ayyy sorma sormaaa mınnak mınnak nasıl guzelll nasılllllllllll eşimde optuğumu gorunce onları hiçbirşeye değişilimez dimi heleki şimdiden diyor ahh ahhh öyle tabı yaaaa aşkkk oo aşkkkk mınık ağızlı aşkım benımmm

Saol guzelım valla aklımda olsun evet gıdıp bakıyım bende ıyı fıkır oldu valla teşekkür ediyorum

tatlım çok teşekkür ederim ancak ben bulamadım desem kızar mısın?
link atma şansın var mı?
bende netten rengim desingn die bi yer buldum aynı yer mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…