- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
Kızlar biz de Elif ablamıza kardeşi karnımdan çıkarken ne getirsin diye kara kara düşünüyorken bugün nihayet içimize sinen birşey bulabildik, üstelik joker'de indirim varmış, denk geldi şansımıza, bayramdan sonra getirecekler. Doğumdan hemen önceki akşam ya da doğum sabahı biz hastanedeyken bir ara babası kuracak. İkinciyi/üçüncüyü bekleyenler için iyi bir fikir olabilir, biraz büyüyünce de beraber evcilik oynayacakları hayalini canlandırıyorum durup durup.
Eki Görüntüle 492172
Canım öncelikle harika bir fikir. Tebrik ediyorum sizi.. Sonrasında ise fiyatını öğrenebilir miyim acaba??
350tl.den 300'e düşmüş canım, adı mutlu ev. Haaa yeriniz daha da genişse bunun bir de verandalı tipi var 400tl.ye inmiş o da ama o kadarı Elif'in odasını çok daraltır diye biz mutlu evde karar kıldık. Çocukluk hayalimdi aslında bu biraz da, ağaç ev şeklindekileri tabii, ama ne ağacımız var ne de müstakil bahçemiz. Ben de kızıma misafirliğe (ya da onun tanımıyla müfafirliğe) giderim artık napayım
hayırlı olsun çok güzeller ...mrb kızlar artık kendım ıçın hastane cantasını hazırladım içine aldıklarımda şimdılık bunlar Eki Görüntüle 492686 Eki Görüntüle 492685 Eki Görüntüle 492684 Eki Görüntüle 492687 Eki Görüntüle 492689 Eki Görüntüle 492688 Eki Görüntüle 492690 2 Tane le jardınden emzırme sutyenı aldım penyesı çok ii geldı bır tanede emzırme atletı aldım normal atlet kullanımı zor olur dıye mevlut için alt ust ekru takımı aldım çokaz değişik modelı hemde 60 liraya bana çok uygun geldı ayrıcada içi göstermeyen penyesı var gayet kalın.. bır tane hastanede için kırmızılı sabahlıklı gecelık takımı aldım 50 tl pembe olan takımında mavısını aldım oda alt ust ve sabahlık 3 lu takım onuda 50 tl ye buldum ıkı tanede hastanedekı pijamalarıma uygun renkte loğusa tac siparışı verdım tabı ustunde Yağız'ın Annesı yazcak ıkınısınde6 tane normal külot ve 3 tanede çorapta koydum kızlar kendı hastane cantama lazım oluyormuş tamemen valızım hazır olsun uzun bır lıste olarak yazıcam kendı cantamda neler var oğlumun cantasında neler var ayy yoruldum yaa :126:
Merhabalar guzel annisler
Annem bebisimin bornozunun icine Mermerşahi kumastan bir iclik yapmis.Bornozun ebadinda kesip,kenarlarini islemis.
Bu kumas yenidogan bebislerin hassas tenini asla tahris etmiyor ve cok saglikliymis
Eki Görüntüle 492921 Eki Görüntüle 492922
anneciğinin eline sağlık:)
hayırlı olsun çok güzeller ...
tacın için nereye sipariş verdin ? ben hala almadım da ....
Merhabalar guzel annisler
Annem bebisimin bornozunun icine Mermerşahi kumastan bir iclik yapmis.Bornozun ebadinda kesip,kenarlarini islemis.
Bu kumas yenidogan bebislerin hassas tenini asla tahris etmiyor ve cok saglikliymis
Eki Görüntüle 492921 Eki Görüntüle 492922
mrb kızlar artık kendım ıçın hastane cantasını hazırladım içine aldıklarımda şimdılık bunlar Eki Görüntüle 492686 Eki Görüntüle 492685 Eki Görüntüle 492684 Eki Görüntüle 492687 Eki Görüntüle 492689 Eki Görüntüle 492688 Eki Görüntüle 492690 2 Tane le jardınden emzırme sutyenı aldım penyesı çok ii geldı bır tanede emzırme atletı aldım normal atlet kullanımı zor olur dıye mevlut için alt ust ekru takımı aldım çokaz değişik modelı hemde 60 liraya bana çok uygun geldı ayrıcada içi göstermeyen penyesı var gayet kalın.. bır tane hastanede için kırmızılı sabahlıklı gecelık takımı aldım 50 tl pembe olan takımında mavısını aldım oda alt ust ve sabahlık 3 lu takım onuda 50 tl ye buldum ıkı tanede hastanedekı pijamalarıma uygun renkte loğusa tac siparışı verdım tabı ustunde Yağız'ın Annesı yazcak ıkınısınde6 tane normal külot ve 3 tanede çorapta koydum kızlar kendı hastane cantama lazım oluyormuş tamemen valızım hazır olsun uzun bır lıste olarak yazıcam kendı cantamda neler var oğlumun cantasında neler var ayy yoruldum yaa :126:
çok güzel canım hepsi allah sağlıklı iyi günlerde giymeyi nasip etsin inşallah. pijama ve gecelik takımlarının hepsi çok güzel fiyatları da baya uygun. bende şu an arıyorum ama henüz bulamadım. nereden aldın canım sen bunları ?
benim de vakit daralıyor hastane çantamı hazırlamam gerek bir an önce...
Kızlar ben bebeğimin kıyafetlerını yıkadım bugun yarına kururlar battanıyelerı falan hepsııı
ay o çorapları görmenız lazım avuç içi kadar ölürümmmyarın da ütüleyeceğim yavaş yavaşta hastane çantasını hazırlayayım dıyorum
ama daha kendıme ne gecelık ne pıjama takımı aldım uygun fıyatlı bulmam lazımmm yaaaaaaaaaa :18:
Kızlar ben bebeğimin kıyafetlerını yıkadım bugun yarına kururlar battanıyelerı falan hepsııı
ay o çorapları görmenız lazım avuç içi kadar ölürümmmyarın da ütüleyeceğim yavaş yavaşta hastane çantasını hazırlayayım dıyorum
ama daha kendıme ne gecelık ne pıjama takımı aldım uygun fıyatlı bulmam lazımmm yaaaaaaaaaa :18:
insan o mınık şeylerı asarken nasıl guzel seyler dusunuyor demı ya gulumseyerek asmıştım utulemıştım bende
Canim sen istanbuldasin, bak bu gecelik-pijama olayinin yeri Eminonu Mahmutpasa...
sagli-sollu bir suru ic giyim magazasi var.sirasi ile gir hepsine fiyat sor pazarlik yap.
Emzirme sutyenlerini,pijamani,geceligini hepsini bir yerden alirsan da super indirim yapiyorlar.Kredi karti olayina gicik oluyorlar ama,''nakit vericem guzel indirim istiyorum''kilit kelime :)
Ben oradan sabahlikli gecelik takim,pijama takim,emzirme sutyenleri ve esime atletler aldim.
istanbul Beylikduzu Pazarindan da gunluk giymek icin onu dugmeli gecelikler,sabahlikli gecelik takimi aldim.Semt pazarlarindan da inanilmaz rahat,kaliteli penyeli gecelikler cikiyor.
insallah gonlune gore bulursun canim
cnm faceden böyle keçeden taclar yapan bırısı var sipariş verıyorsun ıstediğin isim istediğin renkte sekılde yapıp yolluor havale ile daha uyguna gelıyormuş ama kapıda ödeme ile 24 tl bır tanesi faceye hediye sepeti diye yaz görursun bak daha guzel şeylerde var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?