2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

kızlar odamızın duvar kağıdı ve boyası :) yarında odamız geliyor inşaallah :) buda hastane valizim sonra oglumun tatil valizi olacak inş :)

iyi günlerde kullan canım bizde aynısından aldık 1 hafta oldu geleli çok beğendik ama hala kokusu geçmedi biz hepsi buradadan aldık sen nerden ne kadar a aldın?

Merhaba,

Dün sonunda bebeğimiz için seçimimizi yaptık ve Wollex Newyork modeli Bebek arabası ve ana kucağını aldık. Dükkana ayrıca sadece bir adet lansman amacı ile gelmiş Wollex Newyork mama sandelyesinide aradan çıkardık. Henüz ihtiyacımız olmamasına rağmen fiyat avantajı nedeni ile satın aldık. Wollex, bebek ürünlerinden ziyade Masaj Koltukları ve Engelli araçları ile bilinen bir firma. Ancak bebek araç-gereçlerinde de yakın zamanda bilinir hale geleceğini düşünüyorum.

Wollex marka ürünleri İzmir merkezli bir firma Türkiye ye getiriyor. Son kullanıcı satışları yok firmayı aradığınızda sizi bayilerine yönlendiriyor. İstanbul bayisi Carmen medikal
Hakkımızda

Bu aşamaya gelinceye kadar bir çok model bebek arabasının demosunu canlı olarak izledik veya internetten takip ettik. Özellikle eşim uzman oldu diyebilirim. İstanbulda bebek mağazalarında rastlamadığımız Wollex i ise Perpada bulunan Carmen Medikal de gördük. Tek bir numune vardı onu da aldık.

Henüz bebeğim doğmadığı için gerçek bir test yapma şansımız olmadı ama bu arabayı almak ile çok iyi yaptığımızı düşünüyorum. Ürün, fotolarda görebileceğiniz üzere son derece esnek. Ana kucağını çift yönlü olarak kullanabiliyoruz. Port-bebe olabilen Puset kısmını her iki durumda çift yönlü kullanabiliyoruz. Puset oturma konumundan 180derece yatay konuma gelebiliyor ardından klipslerini açtığımızda tamamı ile düz yatış imkanı sağlıyor. Gölgeliğin ise yeterli geleceğini düşünüyorum.

Ekte resimlerini görebileceğiz Wollexin kumaş kaliteside oldukça iyi iç kısımlar yumuşak bir yatış imkanı veriyor ve yıkınabilir. Katlandığında bu kadar esnek bir araba için tatminkar bir şekilde küçülüyor. Ön ve arka tekerleri çıkardığınızda en küçük halini alıyor.

Araba hakkında söyleyebileceğim olumsuz nokta ise arka tekerlek iz genişliğinin yani aracın en geniş noktasının 68cm olduğu. Bu genişlikte ayaklarınız araç ve tekerleklere çarpmıyor ancak gövdeden dışarıya konumlandırılmış arka tekerlekler kapı, alışveriş merkezi, marketler, asansörlerde problem yaratabilir. Aracı satın almayı düşünenlerin evlerine giriş çıkışlarında fiziksel imkanlarını gözönüne almalarını tavsiye ederim.

Fiyat konusuna gelince; Mağazalarda benzer özellikteki ürün modeli oldukça az olmakla beraber fiyatları hiçbir zaman 1300TL nin altında değildi. Biz oldukça şık bir diyazna sahip olan mama sandalyesi ile beraber puset-ana kucağı-mama sandalyesini nakit 850TL ye aldık. Hatırlatmakta fayda var Lansman ve tek ürün fiyatları idi, yeniden aynı fiyat bulunamayabilir.

Kısaca, beğendik ve tavsiye ediyoruz.

iyi günlerde kullan canım bizde aynısından aldık 1 hafta oldu geleli çok beğendik ama hala kokusu geçmedi biz hepsi buradadan aldık sen nerden ne kadar a aldın?

saol canım..sizde güzel günlerde kullanın inşallah. biz gittigidiyordan aldık.çok beğendik aynen. bebek bakım çantası ile 649 a aldık.siz ne kadara aldınız? çıkardık ambalajından, arka balkonum kapalı benim oraya koyduk bizde kokusu gitsin diye. yeni diye muhtemeln biraz kumaş kokusu var ama bi haftaya geçer diye düşünüyorum canım.

Dolaşmaya çıktık ve yıne bişey almadan gelemedım işte yenı cıcılerımız teyzelerimiz babamız ısyanlarda

Eklentiler

• $SAM_1376.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $SAM_1392.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $SAM_1380.webp
    20 KB · Görüntüleme: 50
  • $SAM_1383.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $SAM_1385.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $SAM_1387.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $SAM_1388.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $SAM_1390.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 47

bizimkisi sadece puset ve araba 600 bakım çantasını ayrı ama yine aynı siteden 90 a aldık yani 690na almış olduk...biz beğendik umarım bebişlerimizde beğenir çünkü şu an piyasadakilerden oldukça kaliteli ve farklı etrafımda her ne kadar markayı bilen olmsada:))üstelik çokk pahalı yorumlarına rağmen...

Son düzenleme:
ayy hepsi cok guzeller mertugcum guzel gunlerde kullansin oglusun. erkegiz ama cok bakimliyiz dimi hep kizlar suslu bakimli olcak degil ya heheheheh

ayy hepsi cok guzeller mertugcum guzel gunlerde kullansin oglusun. erkegiz ama cok bakimliyiz dimi hep kizlar suslu bakimli olcak degil ya heheheheh

sağolasın canım evet yaa bu cadıların herşeyi çok süslü kıskanıyorum oğluşumda bakımlı olacak teyzesi mis gibi olacak inşallah

canım çok beğendim bir kaç farklılıkla kzımın odasına çok benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…