2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

sağolun kızlar sizlerin desteği sayesinde kurdurdum aslında hastane dönüşü kurulsun diyordum ama iyikide kurulmuş 2saatte kurdu 2saattede anca yerleştirdim heryer poşet toz olmuştu bitti rabbim hepimize cicilerini kullanmayı nasip etsin kızım çok fena kardeşininkileri çekerimde onunkiler çekilmzmi farkındaysanız her pozda ortada bakalım kardeşi gelince ne olacak şimdi okula gönderdim beşiğini sevdi ve gitti umarım öyle olur

azzraa canim oglunun herseyi cok guzel cok duzenli olmus kizininda odasi pek ciciymis bu arada cok guzelsin masallah kizinda ayni sen

kızlaar bebişimin yatağı bu :) sonunda ekledim son rötuslarını beklemiştim cok sükür o da oldu cok öptüm hepinizi

Önce odamızın ilk geldiği boş hali :) çekmece kurpları önce düzdü sonra duvar kağıdının aynısından yaptırdık ..gardrobu sürgülü mü sürgüsüz mü diye çok düşündüm sonunda sürgülüye karar verdim yerden tasarruf hem ileriye dönük diye inş memnun kalırım :) sonra çamaşırlarımız yıkandı :) şunun mimikliğine bakın buda yatak odamızdaki sultan beşiğimiz :) 6 ay bunda yatacak inş :) ve kuzumun odası :) bu kapı süsünün yazısı da el emeğim :) hastane çıkışımız kombinlerimizden bazıları :) tülümüz bu henüz takılmadı :S halımız uymuş mu kızlar onda baya karrasız kaldım çünkü normal halı istemedim yıknabilsin antibakteriyel filan olsun istedim confetti de baktım ölçü ve renk tutmadı sonra bunu aldım ykanabilir kaydırmaz diye inş memnun kalırım :)

Eklentiler

• $IMG_1098.webp
    21 KB · Görüntüleme: 139
dilfeza canım hayırlı olsun odanız herşey çok hoş olmuş ellerine sağlık,,inş. evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın ve mışıl mışıl odasında büyütürsün canım

bu arada halınız Englısh home dan galiba ananemizde bize aynısını aldı ne güzel aynı halılarımız:13:

dilfeza sağlıcakla kullanın herşey çok güzel olmuş halıda gayet güzel olmuş..yüz ifadeli kıyafetler ayrı bi hoşuma gitti

Sagol cnm Amiin ya evet oradan aldım herkez çok beğendi ama iste hani yıkanında bozulur mü filan diye tereddüt ettim şimdi snde de olduğunu duyunca sevindim cnm :)

odanız çok güzel canım sağlıkla neşeyle büyüsün bebişiniz inşallahh
kapı süsünü nerden ve kaça aldın canım bende bundan istiyorum ama burda bulamadım nette 35 40 arası bide sana sorayım dedim

25 tl ye aldım havuzlu handan yanliz ustunde farklı bı yazı vardı ben onu cikarip ben o boncukları alıp isim yazdım kapı icin sardığım kristal tülü tabi ayrı olarak aldım

bu soruna cevap buldun mu bilmiyorum tesadüf eseri okudum bende tüp bebek yaptırdım şimdi 31 haftalık hamıleyım bende farklı bir şehirde yaptırdım beni tüp bebeği koyduktan sonra aynı masadan hiç kaldırmadan 2 saat yatırdılar bir o kadarda yıne hastanede ama oturdum o kadar. sonrasında arabanın arkasına yatarak 2saatlık yolu 5 saatte geldık ama gelırken acıktık inip yolda yemeğimmizi bile yedik kendini kasma bu işler birazda kısmet işi biz yer ayarlayamadık evımıze döndük ama şükür oldu

nerde

Halını çok beğendm çok güzel olmuş nerden ne kadara aldınız markası neki acep oda ayrıca çok gü zelll olmuş ellerine sağlıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…