Eki Görüntüle 512298 Eki Görüntüle 512299 Eki Görüntüle 512300 Eki Görüntüle 512301 Eki Görüntüle 512302 Eki Görüntüle 512303 Eki Görüntüle 512304 Eki Görüntüle 512305 Eki Görüntüle 512306 Eki Görüntüle 512307 Eki Görüntüle 512309 Eki Görüntüle 512310
kızlar annesinin oğluşuna hazırladığı odamız.daha yerleştirmediklerimiz var ama bitti sayılır..Allah kuzularımızla huzur içinde kullanmak nasip etsin yaptığımız hazırlıkları amin
artist canımm benim hayırlı olsun güzel oğlunun güzel odasıodasında sağlıkla sıhhatle büyüsün inş. minik oğlun
emzirme koltuklarımız aynıymış çok hoşuma gitti :13:
artist canımm benim hayırlı olsun güzel oğlunun güzel odasıodasında sağlıkla sıhhatle büyüsün inş. minik oğlun
emzirme koltuklarımız aynıymış çok hoşuma gitti :13:
Cok guzel canimOglusun gule gule uyusun:) En guzel anlariniz bu oda da gecsin
artissstt odanız çok güzel canım güzel günlerde kullanın
bende de var bu koltuktan
biz tv koltuğu niyetine almıştık ama emzirme koltuğu da oluyomuşşansa bakkk
Artist cim çok güzel güle güle kullan canim saglikla sihhatle ins :)
artisss odanız çok cici güle güle kullanın inş
ben de bu seti çok beğeniyorum ve almak istiyorum ama daha almadık nerden aldın hangi siteden?
Canim cok guzel bir oda yapmissin pasana Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip ettirsin insaallah
burak paşanın odasını cok güzel olmuş canım güle güle büyüsün odasında... çok keyifli anlarınız olsun inşallah...
tek gözüme takılan birsey var canım söylemeden edemicem bezleri dizmişsin çok şirin görünüyor ama tozlanabilir onun için de bir kutu yapsan daha güzel olur sanki... öpüyorummm
Amin canım hepimiz hazırladıgımız odalarda en keyıflı anlarımızı yaşayalım..evet canım bezlerı foto ıcın dızdım ama orada dizili kullanacağım,zaten gunde 4-5 tane değiştiği için tozlanmaya fırsatı kalmayacakama ben onların üstüne ince beyaz tül kestim örteceğim kullanırken.
canım odanız çok güzel olmuş..allah ağız tadı ile bebeğinizi büyütmenizi nasip etsin ianşallah..miniklerimiz çok şanslı herşeylerini düşünen anneleri var:) bide gelseler hayırlısı ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?