2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

kızlar annesinin oğluşuna hazırladığı odamız.daha yerleştirmediklerimiz var ama bitti sayılır..Allah kuzularımızla huzur içinde kullanmak nasip etsin yaptığımız hazırlıkları amin

artist canımm benim hayırlı olsun güzel oğlunun güzel odası odasında sağlıkla sıhhatle büyüsün inş. minik oğlun

emzirme koltuklarımız aynıymış çok hoşuma gitti :13:

Cok guzel canim Oglusun gule gule uyusun:) En guzel anlariniz bu oda da gecsin

artist canımm benim hayırlı olsun güzel oğlunun güzel odası odasında sağlıkla sıhhatle büyüsün inş. minik oğlun

aminnnnnn teyzesi,teşekkür ederiz ..perdelerımızde aynı olacaktı ,o dediğin english home deki mavi puanlıyı da cok begendım ama stokta kalmamıstı..emzirme sandalyemiz ortak noktamız olmuş,bebekler sallanan sandalyeyi çok severmiş dün okudum

artissstt odanız çok güzel canım güzel günlerde kullanın

bende de var bu koltuktan
biz tv koltuğu niyetine almıştık ama emzirme koltuğu da oluyomuş şansa bakkk

artissstt odanız çok güzel canım güzel günlerde kullanın

bende de var bu koltuktan
biz tv koltuğu niyetine almıştık ama emzirme koltuğu da oluyomuş şansa bakkk

sağol canım çok teşekkur ederım aslında bızde emzırme koltugu nıyetıne aldık ama gıda ya gecınce tv koltugu olacaksende emzırmede kullan işte

Canim cok guzel bir oda yapmissin pasana Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip ettirsin insaallah

burak paşanın odasını cok güzel olmuş canım güle güle büyüsün odasında... çok keyifli anlarınız olsun inşallah...
tek gözüme takılan birsey var canım söylemeden edemicem bezleri dizmişsin çok şirin görünüyor ama tozlanabilir onun için de bir kutu yapsan daha güzel olur sanki... öpüyorummm

ben de bu seti çok beğeniyorum ve almak istiyorum ama daha almadık nerden aldın hangi siteden?

gamsu-melez83; kızlar gittigidiyordan aldık biz. çantası ile birlikte 649 tl. çok beğendik.ama kaldımı onu bilmiyorum canım? bi bak istersen. hepsi buradada da olması lazım? ama çantalı değil o bildiğim kadarı ile.2 gündede elimize ulaşmıştı. kurulumu filan pratik çok güzel.kullanımıda kolay. tavsiye ediyorum yani:)

Son düzenleme:
canım odanız çok güzel olmuş..allah ağız tadı ile bebeğinizi büyütmenizi nasip etsin ianşallah..miniklerimiz çok şanslı herşeylerini düşünen anneleri var:) bide gelseler hayırlısı ile..

Amin canım hepimiz hazırladıgımız odalarda en keyıflı anlarımızı yaşayalım..evet canım bezlerı foto ıcın dızdım ama orada dizili kullanacağım,zaten gunde 4-5 tane değiştiği için tozlanmaya fırsatı kalmayacak ama ben onların üstüne ince beyaz tül kestim örteceğim kullanırken.

heheh orası da o raf 2 günde yenilecek belki doğru yaaa

tesekkur ederım canım Allahım hepımıze agız tadıyla bebişlerimizi büyütmemizi nasip etsinnnnn...evet hayırlısıyla gecsın zamanda gelseler artık mis gibi yıkadım ütüledim cicilerini gıydırmek ıstıyorum artıkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…