Eki Görüntüle 508216 Eki Görüntüle 508237 Eki Görüntüle 508236 Eki Görüntüle 508235 Eki Görüntüle 508233 Eki Görüntüle 508232 Eki Görüntüle 508230 Eki Görüntüle 508229 Eki Görüntüle 508228 Eki Görüntüle 508226 Eki Görüntüle 508227 Eki Görüntüle 508222 Eki Görüntüle 508221 Eki Görüntüle 508220 Eki Görüntüle 508214 Eki Görüntüle 508215 Eki Görüntüle 508238
bütün cicileriniz çok güzel allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)))
Eki Görüntüle 508216 Eki Görüntüle 508237
güle güle büyüsün ece hanım odasına hersey cok güzel görünüyor sağlıcakla alırız inşallah minnoşlarımızı kucagımızaaa
Eki Görüntüle 508216 Eki Görüntüle 508237
güle güle büyüsün ece hanım odasına hersey cok güzel görünüyor sağlıcakla alırız inşallah minnoşlarımızı kucagımızaaa
Amin canim insaallah Allah hepimize nasip etsin o gunleri
masumiyet canim ece kizimizin odasida cicileride pek sIkAllah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah
Hazırlıklarımız bitti çok şükür,hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin Defne kuzumuzzz inşallah...
Hazırlıklarımız bitti çok şükür,hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin Defne kuzumuzzz inşallah...
kızlar..ben henüz buraya ciciş eklememiştim.
dün bebek arabamız geldi. onu paylaşayım istedim:) netten aldık ama çok beğendik. sürüşü filan çok rahat. kurulumu çok kolay. bakalım beğenecekmisiniz?
Eki Görüntüle 499848 Eki Görüntüle 499854
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin, gerçekten çok hoş,şık ve sade, zevklerımız benzıyo. bunun mavi tonuda benımkıısı olucak inş. beklemedeyım bende...bu arada avize ve halı nerden? halıyı çooook aradım.çok cicili bicili sevmedıgımden.en son eko halıdan aldım.
sevcancım hayılı olsun canım hepsi çok güzel
sağlıkla,huzurla,mutlu mutlu büyüsün bebeğin odasında
Canim cok guzel olmus Defne hanimin odasi Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insaallah
Cok az kaldi gelmelerine yasasinnnnn
Sevcanyk canim hersey çok güzel güle güle saglikla kullansın Yavrun ins :)
canımmm çok guzel olmuş gule gule kullansın defnoşumuz..
kızlar..ben henüz buraya ciciş eklememiştim.
dün bebek arabamız geldi. onu paylaşayım istedim:) netten aldık ama çok beğendik. sürüşü filan çok rahat. kurulumu çok kolay. bakalım beğenecekmisiniz?
Eki Görüntüle 499848 Eki Görüntüle 499854 [/QUOT
bende çok begendim hangi siteden nekadara aldın canım öğrenebilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?