2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ek gıdaya daha başlamadık ama bebeklerimize hazırladığımız ya da hazırlamayı düşündüğümüz öğünleri bir başlık altında paylaşsak çok güzel olmaz mı?

bizim ishalimiz geceleri uyku tulumu giydirmeye başlamamla ya da demir ilacıyla geçti sonunda :)biz ferrum günde 5 damla kullanıyoruz. sizler hangisini kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
aklımda kaldıgı kadarıyla kutsev.cubishh.revve gecmis olsun.
cALısan anne olmak cok zor tabii allah calısan annelere kolaylık versin ama onlara daha guzel ımkanlar sunmak ıcın calısıyorsunuz sonucta...oyle dusunun..
bebegımız bızımle yatıyor gece sık sık uyandıgı ıcın simdilik baska turlusu mumkun gozukmuyor maalesef..konusu acılmısken sorayım bebekleriniz kacta yatıyor ve gecede kac kere uyanıyor ?sabah uyanma saatlerini de paylasırsanız sevinirım...emmeden uyutmaya alısması ıcın ugrasıyorum ama daha basarılı olamadım maalesef..

Ben uyutmak icin her yolu deneyenlerdenim, gazli bi bebek oldugu icin normal teknikler bizde pek spokmedi, kizima hamak aldik bazen
Onda uyutuyoruz, bazende battaniyede salladiktan sonra ona geciriyoruz cunku yatagina birakinca uyaniyo, ilk emmeye uyanmasinda yanimiza alihyorum, benimle uyuyo, ben bilerek yatagina pek birakmiyorum. Ama bazen biraktigimizda oluyo nadiren. Ogle uykusunu hamakta uyuyo genelde. Tabiii uyutabildiysem. 9u gecmeden uyutuyorum, genelde kendisi aksam 6da gece uykusuna baslayip sabah 6da uyaniyo aralarda emmeye kalkiyo, biraz ileri cekmeye calistim en fazla 7ye kadar dayandi ama ogle uykusu saatiyle cok alakali, mesela bugun sabah 8de uyandi 3e kadar uymadi. 3ile 5bucuk arasiuyudu gece uykusunada 9da basladi. Bazen uyusada 10gibi uyanip 2saat uyanik kaliyo. Bu anlattiklarim 1 haftadir boyle, oncesini hic anlatmayim kporkunctu. Oglen uyumaya baslayip aksam kalkip biraz daha uyuyup 3te bi uyaniyodu gece, bidaha yorgun mahvoluyoduk. Gazlarla beraber duzeni basladi insallah. Gaz iladcini sormus bi arkadas, pankreatif gibi bisey, turuncu bi toz

Kizlar ben kizimacok az 2cay kasigi kadar yogurt verdim 2kere ikisindede kustu, normalde kusmaz, acaba sut urunune alerjisi mi var ki? Belkide ben sut urunu yedigim icin bu zamana kadar gaz oldu, peynir yogurt yiyorum. Nasil anlarimki sut dokunuyomu kizma?

Kimseler yok, esimde mac izliyo, kv de bebisi salliyo uyanmasin diye, bende gideyim bilgisayar oynuyim bari :) ben arada sirada strateji oyunu oynuyorum : evden cikamiyom buna sardim ara sira :)

canım kanlı ishal, cilt döküntüsü, akciğer problemleri filan oluyormuş. bi ara bizde de gazlı ve ishal diye düşündüler 2 hafta diyet yaptım hiç yararını göremedik. çok şükür sonra da geçti zaten.

12'ye doğru uyuyor. 1'e kadar ara ara uyanıp emiyor. sonra sabah 9-10 gibi kalkıyor. ben az kilo aldığı için 4'te ve 7'de kaldırıp emziriyorum. neden emmeden uyumasını istiyorsun ki?

mrb arkadasim benm bebegimde bugun4 ay 4 gunluk oldu ve oldugundan.bu yana gaz krizleriyle savasiyoruz perisan bi haldeym neden kustugunu bilmiyorum ama benm.gaz problemi icin.goturdugum.bi dr gunde bir cay kasigi yogurt vermemi onermisdi ise yaradimi diye sorarsan hayir yaramadi...bende bi ara yedigim.sut urunlerindenmi acaba gaz oluyo die bir haftaya yakin.yemedim.sut urunleri ama bir degisiklik gormedim.gecen ay dr sormustum.oda ishali ve kakada kan olup olmadigini sordu ben.yok deyice zannetmiyorum dedi belki biraz yardimci olur sana bunlar yine de denemek istiyorsan bi sure sut urunleri yemeyerek.bi degisiklik.olup.olmadigina bakabilirsin...bu arad bi tozdan bahsetmissin ilac gibi birseymi.nerde bulunur ve gaz icin bi faydasini gordunmu? cvplarsan sevinirim.ltf cunki 4 aydir helak olduk.bebegim.ve ben

arkadaslar gaz problemleriniz kacinci ayda duzeldi???biz 5. ayimiza girsik.ve maalesef hala had safhada yasiyoruz

Kizimin 40 gun gaz sikintisi olmustu bide ben lahana yedigim zamn gaz sikintisi oluyordu. Birde ek gidaya baslayinca gaz problemi cikti ortaya ek gidaya gecincede arta bilir

Benim kizim gece 11 de uyuyor genelde. Saat 03:00 de emmek icin uyaniyor emiyor uyuyor. Sonra 7:00 de uyaniyor emiyor uyuyor. Sonra 11:00 de uyaniyor. 14:00 gibi ogle uykusuna yatiyor. Sonra 19:00 gibi tekrar uyuyor. Kizimin uyku duzeni hemen hemen boyle. Kendi besiginde uyuyor evimiz klimali oldugu icin odasini ayiramiyorum. Eskiden iki meme emerken gece uyanmadan 6-7 saat uyuyabiliyordu fakat simdi tek meme emdigi icin daha sik uyaniyor

Dogdugu gunden beri gaz ve kakayla ugrasiyoruz biz, kizim kakasini yapamiyip mahvoluyodu ve ben yaptirmak zorunda kaliyodum, doktor doktor gezdik, cocuk cerrahi dahil gittik. Yasli ve tecrubeli bi doktor 4.aydan itibaren ek gidalarla kakasinin duzelecegini soyledi, hurma armut verdim kizijma az miktar, kakasini kendi yapmaya basladi masallah diyim. Duzene girdi sukur, tabii kaka ile beraber gaz sikintimizda vardi, hala var, herseyi denedim, forum forum gezdim, sende denemissindir, sicak sular, bitkisel urunler, yaglar, ilaclara direndim ama hicbiri care olmadi, bu yasli tecrubeli doktorumuz gaz icin bi duru ilac verdi, hatta burdada yazmistim 5 ilac birden cocuga verilirmi diye, sonra caresiz kaldikca o ilaclari denedik, ama ayni anda degil. Suan 2 tanesini kullaniyorum, biri zaten prebiyotik damla, tek basina pek ise yaramamisti digeri bildigin toz ilac, adini vermem sakinxcali mi bilmiyorum pankreati... Diye bisey. Cok sukur vermeye baslayali kizim baya gaz cikariyo ve uyuyo, bide biz gazdan battaniyede sallamaya basladik, sonrada hamak aldik, suan uyuyo kizim, gazi var kiprdana kipirdana uyuyo ama cok sukur eskisi gibi uyanmiyo, bi ara ugrasiyo cikariveriyo. Ilacin yan etkileri var mutlakaama biz cidden caresiz kaldik ve perisan olduk kizim ememiyodu bile kivram kivram. Pisik oldu, ben ilactan siye dusunuyorum o yuzden dozu t den bire dusurdum sadece aksamlari veriyorum. Doktoruna bi danis yada arastir istersen.

Masalcianne, sevnih, bircan naber kizlar? Gecmisimi okuyonuz? Kuzular uyuyomu :) ben bu saatlerde hep kizimla ugrasir olurdum simdi boyle internette olabildigime inanamiyorum, Allah butun ugrasan annelere sabir ve sifa versin, kuzlar huzurla uyusun ins

arkadaslar gaz problemleriniz kacinci ayda duzeldi???biz 5. ayimiza girsik.ve maalesef hala had safhada yasiyoruz

ben kimyon çayının faydasını gördüm,yarım fincan suya bir çay kaşığı koyup kaynatıp,bebeğime 1-2 çay kaşığı verdim geri kalanını kendim içtim onun üzerine rahatladık çok şükür..

Cok uzuldum cnm gecmus olsun acaba ameliyat disinda caresi yok mu. Ama yoksa sagligin icin bebegin icin olmalisin. Umarim bebegin emmeyi birakmaz tekrar gecmis olsun cnm

Uzun zamandir girememistim gecmise bi donus yapayim dedim. Kizimin bugun bi sorunu var ama anlayamadim kakasini bugun yapmadi ondan mi acaba 11:00 de uyudu fakat surekli uyaniyor mizirdaniyor tekrar uyuyor aciktimi diye kucagima aldim emmedi kucagimda uyudu..

Bende cicibebe aldim anne sutunun icine yarim cicibebeyi ufalayip vereyim dedim fakat kizim hic sevmedi bi kac deda daha denedim istemiyor denemekten vazgectim kizim tatlidan cok mayhos tatlari seviyor

Gunaydin kizlaaar! Bugun ilk gunaydini bizden. 7bucukta uyandik, kizim tekrar bi uyusa hemen atlayip organik pazara gidicem ama hic niyeti yok gibi. Hala kv.deyiz,herkes uyuyo, bugun eve donucez gibi. Gece hic uyuyamadim, oglen uyuyunca gece uykum kaciyo benim. Kizimda hamakindan alinca uyandi hep, mecbur orda yatirdim. Cisi kotu kokuyo, pztesi idrar tahlili yaptiricam ins, onada kendimede, kanda vericem, dogumdan beri hic bakilmadi, belkide kansizlik filan vardir bende. Eee pazar ya bugun kocislerinizle takilirsiniz pek gelen olmaz :) bizimki uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…