- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.201
aklımda kaldıgı kadarıyla kutsev.cubishh.revve gecmis olsun.
cALısan anne olmak cok zor tabii allah calısan annelere kolaylık versin ama onlara daha guzel ımkanlar sunmak ıcın calısıyorsunuz sonucta...oyle dusunun..
bebegımız bızımle yatıyor gece sık sık uyandıgı ıcın simdilik baska turlusu mumkun gozukmuyor maalesef..konusu acılmısken sorayım bebekleriniz kacta yatıyor ve gecede kac kere uyanıyor ?sabah uyanma saatlerini de paylasırsanız sevinirım...emmeden uyutmaya alısması ıcın ugrasıyorum ama daha basarılı olamadım maalesef..
Kizlar ben kizimacok az 2cay kasigi kadar yogurt verdim 2kere ikisindede kustu, normalde kusmaz, acaba sut urunune alerjisi mi var ki? Belkide ben sut urunu yedigim icin bu zamana kadar gaz oldu, peynir yogurt yiyorum. Nasil anlarimki sut dokunuyomu kizma?
cALısan anne olmak cok zor tabii allah calısan annelere kolaylık versin ama onlara daha guzel ımkanlar sunmak ıcın calısıyorsunuz sonucta...oyle dusunun..
bebegımız bızımle yatıyor gece sık sık uyandıgı ıcın simdilik baska turlusu mumkun gozukmuyor maalesef..konusu acılmısken sorayım bebekleriniz kacta yatıyor ve gecede kac kere uyanıyor ?sabah uyanma saatlerini de paylasırsanız sevinirım...emmeden uyutmaya alısması ıcın ugrasıyorum ama daha basarılı olamadım maalesef..
mrb arkadasim benm bebegimde bugun4 ay 4 gunluk oldu ve oldugundan.bu yana gaz krizleriyle savasiyoruz perisan bi haldeym neden kustugunu bilmiyorum ama benm.gaz problemi icin.goturdugum.bi dr gunde bir cay kasigi yogurt vermemi onermisdi ise yaradimi diye sorarsan hayir yaramadi...bende bi ara yedigim.sut urunlerindenmi acaba gaz oluyo die bir haftaya yakin.yemedim.sut urunleri ama bir degisiklik gormedim.gecen ay dr sormustum.oda ishali ve kakada kan olup olmadigini sordu ben.yok deyice zannetmiyorum dedi belki biraz yardimci olur sana bunlar yine de denemek istiyorsan bi sure sut urunleri yemeyerek.bi degisiklik.olup.olmadigina bakabilirsin...bu arad bi tozdan bahsetmissin ilac gibi birseymi.nerde bulunur ve gaz icin bi faydasini gordunmu? cvplarsan sevinirim.ltf cunki 4 aydir helak olduk.bebegim.ve benKizlar ben kizimacok az 2cay kasigi kadar yogurt verdim 2kere ikisindede kustu, normalde kusmaz, acaba sut urunune alerjisi mi var ki? Belkide ben sut urunu yedigim icin bu zamana kadar gaz oldu, peynir yogurt yiyorum. Nasil anlarimki sut dokunuyomu kizma?
arkadaslar gaz problemleriniz kacinci ayda duzeldi???biz 5. ayimiza girsik.ve maalesef hala had safhada yasiyoruz
canım bu ürün sadece egzama için filanmı yoksa normaldede kullanılır bi ürünmü ?
arkadaslar gaz problemleriniz kacinci ayda duzeldi???biz 5. ayimiza girsik.ve maalesef hala had safhada yasiyoruz
Hayırlı cumalar kızlar..yaklaşık 2 ay önce başlayan herzaman olmamakla beraber ara ara karnımdan belime vuran bir ağrı vardı..bi saplanıyodu 10-15dk nefesimi kesiyordu..sonra kesiliyodu.her defasında üşütüyorum falan diye geçiştirdik.en son geçen hafta gece yarısı oldu sabah 4e kadar uyutmadı ağrı..evin içinde dolandım durdum..en sonunda bulantı ve istifraa ettim..öyle rahatlattı ve ağrım kesildi..Eşim ısrarlar doktora gidelim desede ben yine üşütmeye bağladım..3 gün önce tekrar vurdu ağrıı gece..o kadar şiddetlive kötü kii ağlamaya başladım..eşim hemen acile gidiyoruz diye aldı götürdü beni..tabi emzirdiğim için ağrı kesici vs.. vermediler..idrar,kan tahlillerim temiz çıktı.ürolojiye yönlendirdiler..herneyse 3 gündür hastanelerdeyiz..ve sonuç Safrakesemde 2 tane taş varmış...Doktor amelyat dedi..İnsan sadece bebeğini düşünüyor..çok şükür beterin beteri var tabiki ama bi karın ağrısıyla gidip amelyat lafını duymak hayli moralimi bozdu... nasıl süt vercem kızım ne yapcak nasıl olcak...?!1 ay sonrada iznim bitiyor..kafam çok karışık yani..aciliyeti yok şuan ama ağrılar sıklaşırsa dayanılcak gibi durmuyor.
Masalcianne, sevnih, bircan naber kizlar? Gecmisimi okuyonuz? Kuzular uyuyomu :) ben bu saatlerde hep kizimla ugrasir olurdum simdi boyle internette olabildigime inanamiyorum, Allah butun ugrasan annelere sabir ve sifa versin, kuzlar huzurla uyusun ins
Dr. Kadir Tuğcu
şunu yazmış:
Cici bebe de tek zarar günde 5 den fazla verirseniz aşırı kilo yapabilir,kanserojen filan değildir. Biz çocukların beslenmesini isteriz, karınlarının doyurulmasını değil.Günde en az 500 ml. sütü garantiye alın , üstüne ne isterseniz verebilirsiniz. Çocuk doyurmak marifet değil, beslemek idealdir. O yüzden cicibebe de aşırıya kaçmayın, Az da olsa her gıdadan tattırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?