2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

biz de seni ozledikk!! ve cok merak ettik..gercekten cok zormus, hayal edemiyorum, uykusuzuk kadar kotu birsey yok, duzeldigine cok sevindim, umarim bu sekilde devam eder..acaba neden hala devam ediyor gazi minigin? sindirim sistemini gelistiren bakteriler veriyor doktorlar, onlardan kullandiniz mi? cok yardimi oluyor. gerci eminim pek cok doktora danismissinizdir.

benim bebegimde 4.aydan sonra rahatladı bayagı gaz sorunu var uyumaması normal dedik.cok sukur eskşye gore iyi ama cok sık uyanıyor.alerji konusunu takip etmelisin..

12'ye doğru uyuyor. 1'e kadar ara ara uyanıp emiyor. sonra sabah 9-10 gibi kalkıyor. ben az kilo aldığı için 4'te ve 7'de kaldırıp emziriyorum. neden emmeden uyumasını istiyorsun ki?

alıskanlık yaparmıs ve her uyandıgında kendi dalamıyor bu yuzden emmesse uyumuyor.ve de uzmanlar 6 saat acıkmadan uyuyabilir diyorlar ac oldugu ıcın uyanmıs olamaz zaten..olan bana oluyor..hatta 6.ayın sonunda gece belenmesi kesilebilirmis 11 saat kesintisiz uyuyabilirmis...ahh ahh 3-4 saat uyanmadan uyusa..mesela 2 kere kalksak sadece..ınsallah duzelir...cok dert ediyorum bu konuyu...
arkadaslar gaz problemleriniz kacinci ayda duzeldi???biz 5. ayimiza girsik.ve maalesef hala had safhada yasiyoruz

4.aydan sonra rahatladık epey ama ben ek gıda konusunda hata ustune hata yapınca kuzum once kabız sonra da gaz sıkıntısı yasadı..bırden pureye gecince kabız oldu.

maasallahh maasaallahh darısı bizee...kendi kendine mı uyuyor annesi?yoksa sallama vs gerekiyor mu?

Canim emmesi duzenliyken emerek uyuyordu ama artik uykusa emdigi icin bazen besigine koyuyorum sikintisi yoksa uyuyor. Ama aclik yada gaz gibi sikintisi varsa besigine koyuyorum sallayip uyutuyorum.

Bende ayni senin durumundayim canim.uyku problemi en bastan vardi ve hic gecmedi.bebegim sadece emerek uyumya alistigi icin baska yontemler pek ise yaramiyo.ne gece nede gunduz.soyle bi degerlendirme yaparsak forumdaki en uykusuz bebek benimki sanirim.gunduz bikackez uyuyup yarim saatte bir uyaniyo yani toplam iki saat kadar uyuyo.gece ise dokuz-on arasi uyutuyorum ondan sora saat basi uyanip emiyo bazen iki saat de uyuyabiliyo oda nadir.sabah altidan sora uyku yok zaten.bukadar sik uyanmiyodu neden boyle yapiyo anlamadim.emmeden uyutmanin formulunu bulursan paylasmani isterim

Maasallah diyelim canim.ben nazara cok inanirim allah nazardan saklasin.nasil boyle duzenli alistirdin darisi bizim basimiza

Gıda muhendisiyim demiştin sanırım. Bir sorum var yardimci olabilirsen sevinirim.
Ek gidaya gectim ve doktorum soyle bir tarif verdi. Kuru kayisi yada kuru erik haslanip tel suzgecten gecirilecek, muhallebi yapilip mamayla ve bu pureyle karistirilacak. Ben hergun iki kayisiyi hasla ez ugrasmamak icin 10 tane kayisiyi buharda pisirip rondodan gecirdim pure yaptim. Bunu bir kavanoza koyup dolapta saklamak ve hergun bir kasikla muhallebisini yapmak istiyorum. Yaklasik 4-5 ogunluk bir pure elde ettim.
Sorum soyle, ben bu pureyi dolapta bir haftaya kadar sakalaybilirmiyim? Bozulma olur mu?

Maasallah diyelim canim.ben nazara cok inanirim allah nazardan saklasin.nasil boyle duzenli alistirdin darisi bizim basimiza

Emme problemimiz uyku duzenimizi belirledi sadece uykuda emdigi icin uyutup emziriyorum bu yuzden emme ve uyku saatlerimiz ayni arada da ek gida veriyorum 4 ogun.

valla benımkıde bızım koyden ggelıyor esımın babaanesı yapıyor ben ıcım rahat verıyorum
neye gücenip de vericez biz bebeklerimize ya? bebek için yapılan bisküci bile kanserojen oluyosa daha ne olsun

pekmez sağlıklı diyoruz pekmez kanserojen deniyor

ne vericez bu çocuklara biz
valla benım kardesımde cıcı bebeyle buyudu gayet saglıklı...
aaaa çoğu bebek cicibebelerle büyüdü ama , üzüldüm bak şimdi
aynen,bende verıyordum ecede cok sevıyordu kestım sımdı
muğlada ünv. öğrencisi kız doğurduğu bebeği 6. kattan atmış !!!!! nasıl vicdansızlıktır bu ya !!!!
hıc cekınmeden allah belasını versın dıycem yanıı.vıcdansız desem.vıcdan ınsanda olur

dün gece 10da uyudu oğlum, 12:30da ve 5:30da kalktı emmek için. sabah uykusundan da 7:30da kalktı. genelde uyku düzenimiz böyle gibi

cts gecesi arkadaşa bebek görmeye gitmiştik, 11:30da arabada uyuyakaldı uyku saati geçtiği için. dün sabah da 6:30da uyandı paşa uyutmadı bizi de

tam düzene girdi diyorum bi bakıyorum yarım saatte bir uyanmaya başlıyor

ama genel olara 10-10:30 uyku saati. sabah 7:30 kalkma saati

ben de ilk verdiğimde kusma ve kakasında biraz farklılık oldu. aynı senin gibi korktum ama araştırınca süt alerjisinin çok daha ciddi etkileri olduğunu okudum.

yoğurt süte oranla daha tolere edilebilir ve sindirimi kolay bir gıdaymış o yüzden yoğurt vermemizde sakınca yok.

ilk alışma safhası olduğu için olmuş olabilir

biara kimyondan bıkmıştım bu şekilde yemeklere de ilave ediyodum aynı zamanda

10 yerine 5 yap istersen canım 2 günlük kullan. püreleri en fazla 2. gün verin daha fazla bekletmeyin diyolar ya

kayısıya bişey olcağını zannetmiyorum sonuçta kuru kayısı ama söz konusu bebekler olunca insan ister istemez tedirgin oluyor

selam kızlar nasılsınız bişey sorucam meyveye büskivi koyuyomusunuz...

bisküvi haftanın olayı versek mi vermesek mi kararsızız topikçe canım

günaydın kızlar iyi haftalar

dün oğlum ilk kahvaltısını yaptı sabah komşum kahvaltıya çağırmıştı. biz yerken canı sıkılmasın diye doruk'a da elma ve armut püresi hazırlayıp götürdüm

haşlanmış yumurta vardı , 1/2 çay kaşığı yumurta sarısı ve 1/4 çay kaşığı beyaz peyniri meyveyle ezip verdim kuzuma. maşallah hiç ayırt etmedi

yeni tatlara açık benim oğlum maşallah

akşam da patates,havuç,ıspanak ve pirinçten püre yaptım verdim azcık

masallah doruk pasaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…