2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canım cokk gecmıs olsun dun telefonda hıc demedım aklıma geldı valla...gecer uzulme sonucta erken fark ettın
ohh valla benım bıle ıcım rahatladı sana yardımcı olucak bırı var mı?sonucta canın yanıcaktır bı sure..
günaydın kızlar

oğlum ishal oldu dün 6-7 kere kaka yaptı
dış cıkarıyor canımm,hayırlı olsun..
o zaman ıshal oluyorlar

kizlar iyi dilekleriniz icin sagolun insallah gecer... dun olmamiz gereken asilarimizi bugun olduk malum dun hastaneye gittik kizim cok yorulmasin diye asiyi bugune ertelemistik onuda atlattik sukur ama agladi kuzum oy icim sizliyor o agladikca... elifcim dis cikarinca ishal veya kabiz olurmus kuzular biz kabiz olduk ne yazik ki sonucuda fissur kuzusu kabiz olan anneler aman dikkat edin kakayi sulandirin gun kurusu kayisi verin mesela catlak olmasin kuzularin popisleri armut pureside iyi geliyormus...

cubish gecmis olsun arkadasim.. neyin var bilemiyorum bi sure uzak kaldim topikten allah sifa versin... goguslerinle mi ilgili sut apse filan mi yapti...

sagol canim aynen cok erken farkettim poposunu kremlerken elimle hissettim. dunde sanki 40yildir tanisiyormus gibiydik yanliz

Öğretmenim canım, inşallah bu yıl olmazsa gelecek yıl yerleşirim, çok azimliyimdir karşılığını almayı umut ediyorum. Allah'a şükür oğlum çok uslu bir bebek, gece uykusu düzenli, gündüz de bazen 2 saat uyuduğu oluyor. Sadece diş sancısından dolayı çok mızmızlanmıştı bir dönem, çıkarmadı henüz ama ağrısı hafifledi sanırım bu aralar daha sakin. Motivasyon kaynağın olayım oğlumu ayağımda sallarken, emzirirken falan cep kitaplardan sürekli tekrar yapıyorum, ya da telden netten okuyorum konuları. Bitirdim sayılır, nisandan itibaren alana yoğunlaşıp deneme çözeceğim. Sen de ucundan kıyısından başla az da olsa bir şey yaptığın için kendini iyi hissedeceksin eminim.

allahtan erken fark ettınde canı acımıyor sende kakasını sulandır bence canımm .armut kayısı felan ver yada doktora soyleseydın kabız ıcın ılac verseydı

veriyorum canim armut kayisi veriyorum yogurduna katip pure yapip vs... verdi dr.surup verdide gunde 3kez ver dedi ben 1kez veriyorum. daha cok meyve lerle yumusatmaya calisiyoruz...

cnm bizdede oglum tuvaletini yaptgnda evde bayram havasi oluyo :)) elimzde telfn hbr verorz annelrimze. z.yagida zararli diolr bilemiyormki cnm. dr gotrcem artk snrm.

cnm hergun kayisi puresi veriyorum. armutu bugun denicem. zeytinyagi vermedim ama hic

rahatlattı mı pekı?eger rahatlamıyorsa fazla zorlamadan ılacı artır derım ben
dun yapti kakasini da bugun yapmadi henuz ben bi kasik daha verdim aliskanlik yapicak diye korktugum icin kisitli vermeye ozen gosteriyorum gerci dr.dedi aliskanlik yapmaz ama ilac sonucta

ben zaten senin fotonu görüncede çok beğenmiştim, maşallah hala çıtırsın , yaşın çok küçük duruyo gerçekten ve çok güzelsin canım.

Ayy cok tesekkur ederim canim. Valla dogumdansonra kebdimi cirkin hissetmeye baslamistim. Vucudumun kadinsilastigini ve daha olgun gozuktugumu dusunuyordum. Bunlari duyduktan sonra keyfim yerine geldi.

Ya kizlar moralim cok bozuk. Almayi planladigim 20 gunluk raporu sanirim alamayacagim. Yillik iznimin son 10 gunu. Kendimi mayista ise basliyacam diye hazirlamistim psikilojik olarak. Simdi nasil kizimi birakip gidecem. Aslinda evim ise cok yakin. 8 de gidip 12 de ogle yemegine gelecem. 1 de gidip 2 de tekrar gelecem. Kizimadaa annem bakacak ama her saniye yanindaydim cok alistim. Rapor isi olmayinca cok uzuldum :-( kizim 3-4 gundur dogru duzgun birsey yemiyor. Buyume atagimi acaba? 4 defa ek gida alan kizim bugun bu saat hic birsey yemedi. Tek memeyi 2 defa emdi o kadar. Ac ac uyuyor simdi.

çok sevindim, inş düşündüğünden de daha a kolay olur, geçmiş olsun

Esra ve cubishh ikinizede çook geçmiş olsun. Allah şifa versin.geçecek inşallah kısa zamanda :)

cubish gecmis olsun arkadasim.. neyin var bilemiyorum bi sure uzak kaldim topikten allah sifa versin... goguslerinle mi ilgili sut apse filan mi yapti...

Öncelikle hepinize çok teşekkürler güzel anneler.. Bugün Yatış işlemlerini hallettik,buarada kızımı ilk defa kayınvalideme bırakıp gittim..gece rüyalarıma girdi nasıl stres olduysam durucak mı diye..:26: benden biberonu kabul etmiyordu çünkü..ama bugün babannesiyle iyi anlamışlar,biberonuda kabul etmiş..çok sevindim içim rahatladı ama sanki az emmiş gibi geldii:44: sağ göğsümden 100cc süt sağdım bıraktım,40cc anca içmiş..İşe başlayana kadar umarım alışır bu ameliyat dönemi kayınvalidemede alıştırma olucakk Amelyattayken benmkiler benimlee eşimin ailesii kızımla ilgileniceklerr görev dağılımı yaptık saolsun herkes yardımcı olmak istiyor.. aa bii haber daha 61 kg ya düşmüşüm kızlar..68ile hamile kalıp 82 ile girmiştim doğuma..çkk sevindimm bugün:) Artık safra kesemi aldırınca biraz daha hafiflerim kızlar malum 2 taş taşıyorumm artık kendiimi motive etmek için gırgıra vurdum işi :))

canim ben dun basladim kayisiya.. suda yumusatip rendeliyorum yogurduna katiyorum. onerin var mi sen nsl vrysn?

cnm bende kuru kayisiyla hosaf yapiorum. suyunu ayri veriyorum meyvesini blendrdan gecirip azicik kendi sutumu katip veriyorum genelde. kayisiyi yumusatip pure yapipta verdigim oluyo. bugunde armut rendeleyip verdim. insallah faydasi olur yavrularimza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…