- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.501
canım cokk gecmıs olsun dun telefonda hıc demedım aklıma geldı valla...gecer uzulme sonucta erken fark ettınmalesefki bebegimin makatinda catlak varmis teshisim dogruymus kizlar. bende bu dertten muzdarip biri olarak kizim icin cok uzuluyorum. 2krem bi gaita yumusatan surup verdi dr. umarim iilesirdr.dedim ki ya gecmezse, dedi gecicek of ya icim sizliyor resmen ben bile kocaman insanim vc de agliycak duruma geliyorum... tabii benimki ileri safhada kan ilacinida biraktik kabiz diye
ohh valla benım bıle ıcım rahatladı sana yardımcı olucak bırı var mı?sonucta canın yanıcaktır bı sure..İyi akşamlar güzel anneler..Bugün başka bir doktora gittik tavsiye üzerine...beni ikna etti,çok genç olduğun için normalde 4 delik ile yapılan bu ameliyatı 2 küçük delik açarak yapıcam,6 saat sonrada kızını emzirebilirsin dedi..akşamda evine git kalmana gerek yok dedi..tabii bi hayli rahatladımm..şimdii kızımaa süt stoğu yapıcam..pazartesi Allah izin verirse amelyata gidiyorumm...
dış cıkarıyor canımm,hayırlı olsun..günaydın kızlar
oğlum ishal oldudün 6-7 kere kaka yaptı
canım cokk gecmıs olsun dun telefonda hıc demedım aklıma geldı valla...gecer uzulme sonucta erken fark ettın
ohh valla benım bıle ıcım rahatladı sana yardımcı olucak bırı var mı?sonucta canın yanıcaktır bı sure..
dış cıkarıyor canımm,hayırlı olsun..
o zaman ıshal oluyorlar
Öğretmenim canım, inşallah bu yıl olmazsa gelecek yıl yerleşirim, çok azimliyimdir karşılığını almayı umut ediyorum. Allah'a şükür oğlum çok uslu bir bebek, gece uykusu düzenli, gündüz de bazen 2 saat uyuduğu oluyor. Sadece diş sancısından dolayı çok mızmızlanmıştı bir dönem, çıkarmadı henüz ama ağrısı hafifledi sanırım bu aralar daha sakin. Motivasyon kaynağın olayım oğlumu ayağımda sallarken, emzirirken falan cep kitaplardan sürekli tekrar yapıyorum, ya da telden netten okuyorum konuları. Bitirdim sayılır, nisandan itibaren alana yoğunlaşıp deneme çözeceğim. Sen de ucundan kıyısından başla az da olsa bir şey yaptığın için kendini iyi hissedeceksin eminim.ya öğretmensin yada iktisat maliye alan dediğine göre ben b gurubundan girmeyi istiyorum o yüzden bu yıl alım olmayacağı için gelecek yıl çalışacağım benim motivasyona ihtiyacım var helede memurluğu kazanıp gitmeyen biri olarak bayağı lazım...bolca unutulmuş bilgiye sahibim...inş gelecek sene bu yılın emeğini alırsın hemen olmuyor birikim lazım hatta beni bile heveslendirdin bir iki bir şey bende baksam mı diye düşündüm....
allahtan erken fark ettınde canı acımıyor sende kakasını sulandır bence canımm .armut kayısı felan ver yada doktora soyleseydın kabız ıcın ılac verseydısagol canim aynen cok erken farkettim poposunu kremlerken elimle hissettim. dunde sanki 40yildir tanisiyormus gibiydik yanliz
allahtan erken fark ettınde canı acımıyor sende kakasını sulandır bence canımm .armut kayısı felan ver yada doktora soyleseydın kabız ıcın ılac verseydı
veriyorum canim armut kayisi veriyorum yogurduna katip pure yapip vs... verdi dr.surup verdide gunde 3kez ver dedi ben 1kez veriyorum. daha cok meyve lerle yumusatmaya calisiyoruz...
zeytin yağı içir istersen yada kıçına sür oda rahatlatıyormuş fitil iyi bir şey değil diye biliyorum ... benim yeğenim doğduğundan beri 15 günde bir yapardı çok çekti abimler tuvaleti geldi mi canım benim zorlanırdı ıh ıh sesler çıkarır anesinin babasının yüzüne bakardı şimdi geçti şükür 2,5 yaşında benim oğlan tuvaletini yaptıkça annem çok seviniyordu yeğenim aklına geliyor çok üzülüyordu gerçekten çok zor...
çok zormuş valla yapsa dert yapmasa dert
mustu biraz kuru kayısıyı kaynatıp armut rendesiyle karıştırıp versen faydası olur belki
bir de zeytinyağı içiriyodum ben o durumlarda 1 çay kaşığı
dun yapti kakasini da bugun yapmadi henuz ben bi kasik daha verdim aliskanlik yapicak diye korktugum icin kisitli vermeye ozen gosteriyorum gerci dr.dedi aliskanlik yapmaz ama ilac sonuctarahatlattı mı pekı?eger rahatlamıyorsa fazla zorlamadan ılacı artır derım ben
cnm hergun kayisi puresi veriyorum. armutu bugun denicem. zeytinyagi vermedim ama hic
ben zaten senin fotonu görüncede çok beğenmiştim, maşallah hala çıtırsın , yaşın çok küçük duruyo gerçekten ve çok güzelsin canım.
kıyamam kuzuma ya ben de çok çektim acısını bilirimkremlerle ve sıcak suya oturarak kurtulmuştum çok şükür
inşallah iyi gelir kremler hemen geçiverir
çok şükür çabucak atlatıcaksın inşallah
cnm cok gecmis olsun. allh acil sifalar veersinn. benim oglumda kabiz iki haftadir. cok zolaniyoruz. allahim hastalik vermesin yavrularimiza.
cnm sanada simdiden gecmis olsun. kisa bi sure sonra emzirecek olman cok iyi. birde kizin biberon aliyorsa hic skinti yapma cnm. gecer gider insallah.
çok sevindim, inş düşündüğünden de daha a kolay olur, geçmiş olsun
Esra ve cubishh ikinizede çook geçmiş olsun. Allah şifa versin.geçecek inşallah kısa zamanda :)
Esracim geçmiş olsun bebisine..iyi olacak üzülme...cubish sana da geçmiş olsun canim emzirecek olman cok guzel ben sana demiştim umutsuz olma belkide emzireceksin ne biliyorsun demiştim :)gelelim ek gıdayaa ben 3-4,gündür elma armut suyu veriyorum bugün yogunlastiracagim yarinda malzeme alıp yoğurt yapayım diyorum...ondanda bir başlangıç yapalım...hepimize kolay gelsin bu işinde stresi ayrı tabi
canım cokk gecmıs olsun dun telefonda hıc demedım aklıma geldı valla...gecer uzulme sonucta erken fark ettın
ohh valla benım bıle ıcım rahatladı sana yardımcı olucak bırı var mı?sonucta canın yanıcaktır bı sure..
dış cıkarıyor canımm,hayırlı olsun..
o zaman ıshal oluyorlar
cubish gecmis olsun arkadasim.. neyin var bilemiyorum bi sure uzak kaldim topikten allah sifa versin... goguslerinle mi ilgili sut apse filan mi yapti...
canim ben dun basladim kayisiya.. suda yumusatip rendeliyorum yogurduna katiyorum. onerin var mi sen nsl vrysn?
bizimkide yapamiyo uc haftadir. fitille 4-5 gunde bir yaptiriyoruz. cok skkinti yaa. anne olmk cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?