2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ay bilemedim şimdi ya offffek gıdayada yeni başladım millet daha erken başlamış ondan olabilirmi ki,hatta işte son tartıldığında daha ek gıdaya bile başlamamıştım

dun kizimin makatinda catlak farkettim canim cok skkin kizlar.. 4te randevu aldik umarim kremlerle gecer...

Slm kızlar uzun zamandır yazamadım arada gırdım baktım cunku uzuuun zamandır okumak ısteyıpte oluyamadıgım bı kitaba başladım. Malum anca emzırırken yada merveyi uyuturken fırsatım oldugu ıcın ondada kitap okudum vee bıtırdım:) cok mutluyum kıtapokumak bu kadar mı haz verir Insan yaahuu:)
H. Sonu annemlere gıdıcez nikah var ordanda ankaraya KV é gecıcez bi hafta kalıcaz offf canım hiç gitmek ıstemıyor ıkı yerede. Kızımın olmayan düzenııyıce bozulacak yolda uzun bir haftada çok uzun bi sure offf.
Ek gıdayla Ilgili topık acmısınız sımdı oraya bakıcam. Gerci bız henuz geçmedik. Onumuzdekı ay gecıcez ankara dan bı donelım kontrolumuz var. Neyse canlar ben kacar tekrar gelene kadar kendinize ve meleklerınıze çok ıyı bakınız sağlıcakla kalın

hayırlı günler kızlar, bayağı kalabalığız bakıyorumda.... oğlumu yeni uyuttum 2 gündür çok mızmız çok sıkıldım havada kötü çıkaramıyorum şimdi elmalı turta yapsam mı yapmasam mı bilemedim beyimiz uyanır mı kestiremiyorum akşam eşim geldikten sonra yaparsamda çok yoruluyorum oda bebişe bakmaktan sıkılıyor hatta daha ileri gidip istanbula ailesinin yanına götürmek istiyor bizi 3 hafta kalacakmışız çok sıkılıyorum çokkk...

gıt canım eger sana yardımcı olucaklaarın ı dusunuyorsan

Ben de dün değişiklik olsun, eşim özlemiştir diye börek açtım. Ama ne cesaret, oğlumun 15 dakikalık bir uykusunda hamuru yoğurdum mayalanırken karnını doyurup tekrar uyuttum işim bitmeden uyandı tabi ki ama karnı tok olduğu için yanımda oyuncaklarıyla oyalandı. İyi geliyor canım arada farklı şeylerle uğraşmak dene bence sıkıntın da gider biraz. Pazar günü de Tokat'a eşimin ailesinin yanına gidiyoruz 2 haftalığına, çok istiyorlar, bekliyorlar, sıkılmam sanırım hem değişiklik olur hem de dinlenirim ve eşimle gezeriz. Eşin gelmeyecekse sıkılabilirsin ama bebek açısından dinlenirsin, 3 hafta uzun 1-2 haftalığına gidebilirsin.

Kitap okumayı çok özledim KPSS'ye hazırlandığım için okuyamıyorum, oğlumdan kalan azıcık zamanı da kitapla geçirirsem amacıma ihanet edermişim gibi geliyor İnşallah kazanıp atanırım da bol bol okurum zaten işim kitap okumak:)

gıt canım eger sana yardımcı olucaklaarın ı dusunuyorsan

Yardimci olurlar ama sadece gunduz gece yalniz kaliyorum ne yazikki...

Tabiki yapamadim iyiki baslamamisim... simdi yaptim canim zaten bizim evde hergun kek yada pasta pisiyor kendimi bu islere verdim...
Bizimkileede cok istiyor bende istanbulu mozledim esim birakip donecek yoksa onunla 1 ayda kalirim farketmez.

Vay hazirlaniyorsun ha ben bu yil cesaret edemwdim bebek yuzunden zaten firsatta olmuyor tebrikler.

olsun oda yeter canım yaa

malesefki bebegimin makatinda catlak varmis teshisim dogruymus kizlar. bende bu dertten muzdarip biri olarak kizim icin cok uzuluyorum. 2krem bi gaita yumusatan surup verdi dr. umarim iilesir dr.dedim ki ya gecmezse, dedi gecicek of ya icim sizliyor resmen ben bile kocaman insanim vc de agliycak duruma geliyorum... tabii benimki ileri safhada kan ilacinida biraktik kabiz diye

çok üzüldüm, geçmiş olsun. kakasını yaparken ağlıyor muydu?

İyi akşamlar güzel anneler.. Bugün başka bir doktora gittik tavsiye üzerine...beni ikna etti,çok genç olduğun için normalde 4 delik ile yapılan bu ameliyatı 2 küçük delik açarak yapıcam,6 saat sonrada kızını emzirebilirsin dedi..akşamda evine git kalmana gerek yok dedi..tabii bi hayli rahatladımm..şimdii kızımaa süt stoğu yapıcam..pazartesi Allah izin verirse amelyata gidiyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…