2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

çok geçmiş olsun miniğe.. inşallah çabucak atlatırsınız..

İnşallah atanırsın canım yaa sana Allah yardım etsın:)

Börek çarşaf böreği olunca yapamıyordum doğum yaptığımdan beri, yufka ya da milföy börekten sayılmıyor beyfendinin gözünde:)

Yeni mezunum canım geçen sene KPSS'ye ilk kez girdim ama araştırma ödevleri ve ağır sınavlar yüzünden çalışamamıştım. Yine de 72 aldım ama bölümüm için yeterli değil elbette. Bu sene bilgilerim tazeyken alan sınavında kendimi görmek istiyorum, pek umutlu olmasam da oğlum fırsat verdiğince çalışıyorum, tabi fazla bir çalışma olmuyor.

Esra geçmiş olsun miniğine çabuk atlatır inşallah.

Cubishh sana da çok geçmiş olsun canım, başka doktora gitmen iyi olmuş emzirmede sorun yapamayacak olman ve hemen evine geçecek olman da çok güzel, çabucak toparlanırsın inşallah.

cnm cok gecmis olsun. allh acil sifalar veersinn. benim oglumda kabiz iki haftadir. cok zolaniyoruz. allahim hastalik vermesin yavrularimiza.

cnm sanada simdiden gecmis olsun. kisa bi sure sonra emzirecek olman cok iyi. birde kizin biberon aliyorsa hic skinti yapma cnm. gecer gider insallah.

ben zaten senin fotonu görüncede çok beğenmiştim, maşallah hala çıtırsın , yaşın çok küçük duruyo gerçekten ve çok güzelsin canım.

benim kızımda 5 ay 1 haftalık. ve 22ekimde doğdu :)

3075gr 48.5cm doğdu. şuan boyu 63-64cm, kilosuda 6 kg biraz geçti. 5. ayda doğum kilosunu 2 katına katlayabildiyse sorun yok canım. yani biz sınırdan yırtıyoruz :) ikimizinde kızı minikmiş, sanırım 22ekimde doğanlar böyle oluyo şaka tabikide. burdaki bebişler çok iri maşallah, kıyaslayıp canını sıkma, sağlıklı olsunlar hepsi gerisi boş. benimki sadece anne sütü alıyo, yeni yeni meyve veriyoruz tadımlık. sütünle ilgili kaygın yoksa bebeğini minyon kabullen arkadasım ben öyle yaptım, yoksa sanki geri kalmış gibi gelip insanın morali bozuluyo. ben süt sıkıntısıda çektim ilk aylar ama şimdi iyi maşallah. hayırl büyüsün kızın inş.

çok sevindim, inş düşündüğünden de daha a kolay olur, geçmiş olsun

kıyamam kuzuma ya ben de çok çektim acısını bilirim kremlerle ve sıcak suya oturarak kurtulmuştum çok şükür

inşallah iyi gelir kremler hemen geçiverir

çok şükür çabucak atlatıcaksın inşallah

ya öğretmensin yada iktisat maliye alan dediğine göre ben b gurubundan girmeyi istiyorum o yüzden bu yıl alım olmayacağı için gelecek yıl çalışacağım benim motivasyona ihtiyacım var helede memurluğu kazanıp gitmeyen biri olarak bayağı lazım...bolca unutulmuş bilgiye sahibim...inş gelecek sene bu yılın emeğini alırsın hemen olmuyor birikim lazım hatta beni bile heveslendirdin bir iki bir şey bende baksam mı diye düşündüm....

günaydın geçmiş olsun yapar bir dert yapmaz bir dert anne olmak ne kadar zormuş...

bizimkide yapamiyo uc haftadir. fitille 4-5 gunde bir yaptiriyoruz. cok skkinti yaa. anne olmk cok zor.

çok zormuş valla yapsa dert yapmasa dert

mustu biraz kuru kayısıyı kaynatıp armut rendesiyle karıştırıp versen faydası olur belki

bir de zeytinyağı içiriyodum ben o durumlarda 1 çay kaşığı

Esracim geçmiş olsun bebisine..iyi olacak üzülme...cubish sana da geçmiş olsun canim emzirecek olman cok guzel ben sana demiştim umutsuz olma belkide emzireceksin ne biliyorsun demiştim :)gelelim ek gıdayaa ben 3-4,gündür elma armut suyu veriyorum bugün yogunlastiracagim yarinda malzeme alıp yoğurt yapayım diyorum...ondanda bir başlangıç yapalım...hepimize kolay gelsin bu işinde stresi ayrı tabi

bizimkide yapamiyo uc haftadir. fitille 4-5 gunde bir yaptiriyoruz. cok skkinti yaa. anne olmk cok zor.

zeytin yağı içir istersen yada kıçına sür oda rahatlatıyormuş fitil iyi bir şey değil diye biliyorum ... benim yeğenim doğduğundan beri 15 günde bir yapardı çok çekti abimler tuvaleti geldi mi canım benim zorlanırdı ıh ıh sesler çıkarır anesinin babasının yüzüne bakardı şimdi geçti şükür 2,5 yaşında benim oğlan tuvaletini yaptıkça annem çok seviniyordu yeğenim aklına geliyor çok üzülüyordu gerçekten çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…