- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.681
Benim oglanda mama yemiyor aksamdan beri dwnemedigim mama kalmadi benim sutum yetersiz aksama kadar idare edebiliyorum kasik mamalarinida begenmedi ari mamayi azicikta olsa yiyor istersen dene birde yogurt ve armut ama onlarda tok tutmaz gibi geliyorArkadasşlar benim kızım mama yemior yese ile 40 50 ml yıyor ne yapmalıyım mamaların her ceıtını aldım ama yemiyor yemiyor sutum de yok offfffff ek gıdaya da basladım yıyor kısa bır sure sonra öööööğğ yapıo bende zorlamıyorum ne yapmalıyım iştahsız bebeği olan var mı baska
Benim oglanda mama yemiyor aksamdan beri dwnemedigim mama kalmadi benim sutum yetersiz aksama kadar idare edebiliyorum kasik mamalarinida begenmedi ari mamayi azicikta olsa yiyor istersen dene birde yogurt ve armut ama onlarda tok tutmaz gibi geliyor
deniyorum şu an canım , çok güzel anlatmışsın hemde
ben verdim bile küçülenleri ama zaten biri 1 diğeri 2 yaş demiş
çok geçmiş olsun minik prensese , doktor gördümü ?
kızlar az önce tv de cenk in ev halinde çıkan doktor patateslere akrep geni aşıladılar dedi , böcek yaklaşmasın , rahat büyüsün diye , eskiden bu kadar büyük patatesler olmazmış , lanet olsun dicem artık ben bu insanlara , ben hipp kavanoz mamalarıyla başlamaya kadar verdim , en azından organikler , almayı düşünenler için e-bebek te 6 lı paketleri gayet uygun
haklısın canım allah razı olsun çook tşk ederim
rabbim kimseyi darda bırakmasn
inşallah
Arkadasşlar benim kızım mama yemior yese ile 40 50 ml yıyor ne yapmalıyım mamaların her ceıtını aldım ama yemiyor yemiyor sutum de yok offfffff ek gıdaya da basladım yıyor kısa bır sure sonra öööööğğ yapıo bende zorlamıyorum ne yapmalıyım iştahsız bebeği olan var mı baska
tamamen geçer gider inşallah , bebeklerin heryerlerine dikkat etmek lazım sanırım , ara ara bakmak lazım bütün vücudunasağol arkadaşım, bir hafta evvel gördü dr.yarın için
kontrole cagırdı umarım iyi şeyler söyler... benim ilk gördüğüm güne oranla daha iyi ele gelmiyor gözle görünüyor ancak, oda bilmeyen anlamaz yani... geciyor sanırım
onlara bakma sen canım , ben araştırdım çok , patatesler bile gdo lu , gene en iyisi organik kavanoz mamaları , özellikle hipp çok güvenilir , zaten sertifikaları var , gerçekten organik ve doğalını bulsak bizde taze taze vermek istemezmiyiz bebeğimize ama günümüzün şartlarında mümkün değil malesefbizde kullanıyoruz kavanoz maması severek yiyor pamugumdr.danıştım rahatlıkla verebilirsin dedi bende veriyorum.s.ocagındaki ebe ise kızdı bana cocuga onlarımı veriosun esra diye
üzülme canım hep oluyor kız bebeklerde , geçmiş olsun minnoşaselam kızlar nasılsınız biz dün dr a gittik maalesef idrar yolu enfeksiyonu olmuşuz((suprax başladık kızım 3gündür kusmaktan mahvoldu bugün toparladık ama hala mama yemiyo verdiğim an öğürüyo ((
ben bu yardım konularında hiç güvenmiyorum insanımıza malesef , çok istismara açık bir konu , o yüzden görerek bilerek elden veriyorumki içim rahat ediyor , zaten yazan arkadaşın ablasınında gerçekten ihtiyacı varsa illaki vardır çevresinde onada vericek birileriyaa k arkadaşım senin profilini bende biraz inceledim ve hep 2. el kıyafet alıp satma üzerine knularda yazmışsın, ve alış-satış yapmışsın. hakkına girmek istemem ama benimde biraz kafam karıştı:44::44::44:
yaa k arkadaşım senin profilini bende biraz inceledim ve hep 2. el kıyafet alıp satma üzerine knularda yazmışsın, ve alış-satış yapmışsın. hakkına girmek istemem ama benimde biraz kafam karıştı:44::44::44:
tamamen geçer gider inşallah , bebeklerin heryerlerine dikkat etmek lazım sanırım , ara ara bakmak lazım bütün vücuduna
onlara bakma sen canım , ben araştırdım çok , patatesler bile gdo lu , gene en iyisi organik kavanoz mamaları , özellikle hipp çok güvenilir , zaten sertifikaları var , gerçekten organik ve doğalını bulsak bizde taze taze vermek istemezmiyiz bebeğimize ama günümüzün şartlarında mümkün değil malesef
üzülme canım hep oluyor kız bebeklerde , geçmiş olsun minnoşa
ben bu yardım konularında hiç güvenmiyorum insanımıza malesef , çok istismara açık bir konu , o yüzden görerek bilerek elden veriyorumki içim rahat ediyor , zaten yazan arkadaşın ablasınında gerçekten ihtiyacı varsa illaki vardır çevresinde onada vericek birileri
benımkıde 60-90 cc ıcıyor en fazla..cok ugrastım yemesı ıcın ama doktorumda bende bır care bulamadık.kılo alımıda ıyı oldugu ıcın uzrıne dusmedıkArkadasşlar benim kızım mama yemior yese ile 40 50 ml yıyor ne yapmalıyım mamaların her ceıtını aldım ama yemiyor yemiyor sutum de yok offfffff ek gıdaya da basladım yıyor kısa bır sure sonra öööööğğ yapıo bende zorlamıyorum ne yapmalıyım iştahsız bebeği olan var mı baska
yaa k arkadaşım senin profilini bende biraz inceledim ve hep 2. el kıyafet alıp satma üzerine knularda yazmışsın, ve alış-satış yapmışsın. hakkına girmek istemem ama benimde biraz kafam karıştı:44::44::44:
benımkıde 60-90 cc ıcıyor en fazla..cok ugrastım yemesı ıcın ama doktorumda bende bır care bulamadık.kılo alımıda ıyı oldugu ıcın uzrıne dusmedık
ya benımde aklım karıstı sımdı yaa..ben burda komsuya verıyordum eskılerı van depremınde kocası olmus kardesıne gonderıyordu...bu arkadasa yollıycaktım..ama sımdı bırazcık kafam karıstı..usaıt oldugumda ben bır arastırıcam sızlerede bılgı verırım
kızlar prensesimin burnu akıyor hapşırıyor ilk kez başımıza geldi bugün dr.randevumuz vardı umarım hafif atlatır kuzucuğum... benden geçti meleğime, birlikte yatıyorduk bi suredir evde olmadığmız için, elimi yuzumu sık sık yıkadım ancak kaptı kuzum
kızlar prensesimin burnu akıyor hapşırıyor ilk kez başımıza geldi bugün dr.randevumuz vardı umarım hafif atlatır kuzucuğum... benden geçti meleğime, birlikte yatıyorduk bi suredir evde olmadığmız için, elimi yuzumu sık sık yıkadım ancak kaptı kuzum
Öncelikle tum hasta beyinlere ALLAH tan şifa diliyorum....benim oğluma cook huysuz zaten düzgün değildi uykusu falan ama offf beter oldu saglamaktan ayaklatim kollarım tutmuyor...ek olarak sadece meyve puresi az başladım bugün sebze patates havuç tattirayim diyorum kaşık mamasimi alsam yoksa arı mamayi bilemedim....zaten hic bir ürün doğal değilken kavanoz mamasimi alsam ama nereye kadar sonuçta hepimiz o ürünleri tüketiyoruz onu nereye kadar koruyabilirum o zaman herşeyi kavanoz almalı meyve sebze sürelerini...offf kafam bulandı kizdim yine...yani bunu yapanlar bizi zehirleyenler kendileri ne yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?