- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.661
senide allah kurtarsın tez zamanda o zaman :)) o çoklu alıntı yapmayı bende bilmiyorum yaa , biri anlatsa güzel olur
etraftanda seve seve arastırırım canım oyuncak felan ıcınde kucuk kız kardesım var benım esım kullanılmıs esyaları kabul etmedıgı ıcın alamıyorum ama ınan kı cok temız ve kalıtelıler.annemle konusup seve seve yollayabılırı[h=2]meraba güzel anneler[/h] öncelikle allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın kızlar sizden bişi
rica etsem ama sakın beni yanlış anlamayın arkadaşlar
benim bi ablam var durumları
çok düşük 1yaşında oğlan ve 2 yaşa göre kız
kıyafet arıyorum siizn kullanmadığınız çoçuklarınıza gelmiyen
kıyafet varsa etrafınzda durumu düşük kimsecikler yoksa
ben onlara talibim :26:
size çok duacı oluruz marka falan kesinlikle
önemsemeyen giysi oyuncak vs vs kullanmadığınız işinize yaramayan
ne varsa hayrınıza yollayın sizin işinize yaramayan bizim işimize çok yarayacaktır
çok özür dilerim çekinerek yazıyorum şimdiden herşey için tşk ederim kızlar
canım burdaydımda ece cıglık atınca kostum meger oyun oynuyormus.merhaba tugcecım hosbuldum tatlımmm sen burdaymıssın sevındım walla
napıyosun canm gorusmeyelı ece nasıl sende durumlar ne
etraftanda seve seve arastırırım canım oyuncak felan ıcınde kucuk kız kardesım var benım esım kullanılmıs esyaları kabul etmedıgı ıcın alamıyorum ama ınan kı cok temız ve kalıtelıler.annemle konusup seve seve yollayabılırı
canım burdaydımda ece cıglık atınca kostum meger oyun oynuyormus.
[h=2]meraba güzel anneler[/h] öncelikle allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın kızlar sizden bişi
rica etsem ama sakın beni yanlış anlamayın arkadaşlar
benim bi ablam var durumları
çok düşük 1yaşında oğlan ve 2 yaşa göre kız
kıyafet arıyorum siizn kullanmadığınız çoçuklarınıza gelmiyen
kıyafet varsa etrafınzda durumu düşük kimsecikler yoksa
ben onlara talibim :26:
size çok duacı oluruz marka falan kesinlikle
önemsemeyen giysi oyuncak vs vs kullanmadığınız işinize yaramayan
ne varsa hayrınıza yollayın sizin işinize yaramayan bizim işimize çok yarayacaktır
çok özür dilerim çekinerek yazıyorum şimdiden herşey için tşk ederim kızlar
daha dün gece aklıma gelmişti, bu ekim aneleriyle kullanmadıklarımızı toparlasak bi ihtiyacı olana versek diye, size nasibmiş, iyi olacak hastanın doktor ayağına gelir, nereye gönderebiliriz? bende var bikaç parça hediye gelenlerden, birikti bayaa, bide ben resimli pek giydirmiyorum kızıma, resimli gelen kıyafetleri hep ayırıyorum, kızlar hadi aramızda bi kıyafet kampanyası başlatalım ne dersiniz??
hadı baslatalım.bana uyar hepsını toplayıp arkadasa yollayalım...daha dün gece aklıma gelmişti, bu ekim aneleriyle kullanmadıklarımızı toparlasak bi ihtiyacı olana versek diye, size nasibmiş, iyi olacak hastanın doktor ayağına gelir, nereye gönderebiliriz? bende var bikaç parça hediye gelenlerden, birikti bayaa, bide ben resimli pek giydirmiyorum kızıma, resimli gelen kıyafetleri hep ayırıyorum, kızlar hadi aramızda bi kıyafet kampanyası başlatalım ne dersiniz??
çook sağol canım allah çocuklarınızı sizlere bağışlasın inşallah
canım istersen özelden msn adresimi veya numara adres bilgilerimi verebilirim
nasıl uygun görürseniz öyle yapalım valla sizlere çook duacı oluruz
benim etrafımda durumu kötü olanlar çok yabancı değil
hepside akraba canımm tekrar çook sağol canım
hadı baslatalım.bana uyar hepsını toplayıp arkadasa yollayalım...
sen bana telefon numaranı ozelden yaz ben yollarım sana
Bence alipta memnun kalmadigimiz ürünlerde paylaşalım...cingirakli patik aldım oyalansin sever diye bugün geldi cok kucuk ayağına sığmıyor dar halbuki 0-36ay diyordu...biri cingirak gibi içinde zilleri var diğeri korna gibi sıkınca otenlerden ...bakalım Geri almazlar heralde bi araştıralım...
bende aldım ece sevmedı ger verdım fısherın muzık calarını aldım
Aaa oldu öğrendim...ALLAH razı olsun canim iyi oldu bu oh isim kolaysti:)cnm alinti ile cevapla varya onun yanindada bi simge var konusma balonu+ gibi bisey. cevplicagin kisilerin altina gelip gelip o simgeye bas en son cevap kisiyi alinti ile cevapla de. sonrada kisileri yazdklarinin altina gelip gelip cevap yaz. insallah anlatabilmisimdir.
AMINNNN CANIM COOK SAOL....BEN ÖĞRENDIM BAK SENDE DENE :)senide allah kurtarsın tez zamanda o zaman :)) o çoklu alıntı yapmayı bende bilmiyorum yaa , biri anlatsa güzel olur
kız poposu çatlak olmasa dert etmiycemde işte durumlar malumbende özledim valla zar zor giriyorum gelen giden eksik olmuyor burda küçükçekmecedeyiz... sen naaptın hastane işini sabah okudumda yazamadım sıkıntı neymiş? ciddi bişey yoktur umarım...
canım mesaj attım çook sağol tşk ederim
ne demek canım bugun allaha sukur durumum ıyı yarın benım de kızıma corap alıcak durumum olmayabılır.ben bugun yardım etmezsem kotu durumda oldugumda bana kımse yardım etmez...
Aaa oldu öğrendim...ALLAH razı olsun canim iyi oldu bu oh isim kolaysti:)
AMINNNN CANIM COOK SAOL....BEN ÖĞRENDIM BAK SENDE DENE :)
CANIM NAsil oldunuz...çatlağı nasil fark ettin gözle hemen fark ediliyormuş...benim minisimde cok sıkıyor kendini kıpkırmızı oluyor ...
deniyorum şu an canım , çok güzel anlatmışsın hemdecnm alinti ile cevapla varya onun yanindada bi simge var konusma balonu+ gibi bisey. cevplicagin kisilerin altina gelip gelip o simgeye bas en son cevap kisiyi alinti ile cevapla de. sonrada kisileri yazdklarinin altina gelip gelip cevap yaz. insallah anlatabilmisimdir.
ben verdim bile küçülenleri ama zaten biri 1 diğeri 2 yaş demişdaha dün gece aklıma gelmişti, bu ekim aneleriyle kullanmadıklarımızı toparlasak bi ihtiyacı olana versek diye, size nasibmiş, iyi olacak hastanın doktor ayağına gelir, nereye gönderebiliriz? bende var bikaç parça hediye gelenlerden, birikti bayaa, bide ben resimli pek giydirmiyorum kızıma, resimli gelen kıyafetleri hep ayırıyorum, kızlar hadi aramızda bi kıyafet kampanyası başlatalım ne dersiniz??
çok geçmiş olsun minik prensese , doktor gördümü ?daha iyi gibi yarın dr.muayenemiz var bakalım o ne diycek... canımm popişini kremlerken elime geldi sandım kıcından kurtcuk cıkıyodaha aydınlık bi yere gecirdim baktım çatlak olmuş tam makatından kukusuna doğru farkediliyor canım ele bile geliyor...
haklısın canım allah razı olsun çook tşk ederim
rabbim kimseyi darda bırakmasn
inşallah
Merhaba arkadasım...yaptigin sey Zor ve takdir edilecek bisey AMA merakımı mazur gor...2 soru sormak istiyorum sana...hakkina girmek istemem AMA actigin topigi gorunce aklima takıldı. 1.ablan icin topladığını yazmissin ama kendi cocuğunun kıyafetlerini actigin topikten satıyorsun sen neden cocuğunun kıyafetlerini ablana vermiyosun???2.burasi Ekim topigi bebeklerimiz en fazla 7 aylik ablanın cocukları 1 ve 2 yasında olduğunu yazmissin bizim vereceğimiz seyler ısını gorurmu???lutfen kusura bakma gercekten aklıma takıldı!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?