2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

sağıyorsun ya canım ondan olabilir bebeğin emmesi gibi olmaz moralini bozma insan üzülüyor tabii

maşallah eceye

kızıma istiyorum doruğu kime benziyor elifcim

ne güzel bizim arabamız yok malesef ama kızım gezmeyi seviyor ama kucakta bebek arabasında sıkılıyoruz bu yüzden dışarı çıkmaya çekiniyorum kızımla uzun süre emiyor birde uykusu gelince nasıl uyutucam diye korkuyorum

Neden illa 3 saat bekliyorsun canım ve kaç cc mama veriyorsun?Ben 2 satte bir veriyorum ama gece uyursa o hariç.130cc içiyor.3 satte acıkabilir sen o kadar bekleme ver.Benim oğlumda sık kalkıyordu bir ara 3 3.5 saat uyuduğu oldu gece belli olmuyor işte.Sen mama verdikten sonra sallıyormusun?Ben ayağımda sallayarak uyutuyorum
Çok geçmiş olsun canım bende bebeğimle beraber yatıyordum ama eşim içeride çekyatta yatıyordu üçümüz yatmayı hiç düşünmedik korkumdan.Şimdi beşiğinde yatıyor çok şükür inşaallah senin kuzunda alışır.

ben 1 ay sağdım sonra kesildi canım şunu anladım ki en önemli şey bebeğin emmesi.Bu şekilde süt çoğalıyor.Bir arkadaşım vardı bebek memeyi almadı hep sağdı o kadar çok sütü vardı ki anlatamam en sonunda bitti Sen yine maaşallah iyi verdin dahada artsın inş.

Allah nazarlardan saklasın biz geçen hafta avcılardan çapaya zor geldik trafik vardı diye canı sıkıldı ağladı durmuyor taksi şöförüde hasta zannetti çapa hastahanesinemi gidiyorsunuz diyorinşallah bebek arabasında durur ondanda endişeliyim

ayyy canım çok geçmiş olsun yavruna , çok iyi anlıyorum seni , artık daha dikkatli olmalıyız hareketlendiler Allahım korusun bütün bebekleri
sağmakla bebeğin emmesi çok farkediyor canım , elinden geldiğince emzirsene , öğlen gelemiyormusun eve? birde ben bişey keşfettim , ne canınız çekiyorsa o süt yapıyor kesinlikle kızlar , severek yediğiniz herşey süt yapıyor , buna inandım artık çünkü defalarca yaşadım , geçen gün kuru patlıcan dolması istemişti canım anneme söyledim , yaptı oda sağolsun yedim o gün anlatamam nasıl sertleşti o göğüslerim , alt tarafı kuru patlıcan yani :44:
gerçekten bu çok özel bir bağp , inşallah bir bebeğin daha olur ve onu doya doya emzirirsin canım
sende tuğçecim , sanada allah sonraki bebeklerini bol bol emzirmeyi nasip etsin inşallah

kizlar nasil atlatilir bu vicdan azabi icim cok huzursuz melegim yerdeydi agliyordu o an nasil silincek aklimdan ultrason temiz cikti kizim baya sacli oldugu icin defalarca bakti dr.ya atladigi bisey varsa goremedigi of kizima baktikca agliyorum ya basi agriyorsa. ben dikkatli bi anneydim guya.

canım olan olmş bu kada üzme aartık kendini çok şükür ki bşey olmamış çocuk bunlar böyle böyle büyücekler allahım beterinden korusun inşallah sakın kendini suçlama...

afiyet olsun canım:) bebeğimi babası uyuttu, ben de yarına sunum yapıcam onunla uğraşıyorum. bir an önce de bitse de aralarına katılsam keşke.

ya bu arada bu son günlerde kiloma acaip taktım görenler ne kadar zyfladın dio ama ben kendımı bılıom hamıle kaldıgım kıloya daha 2 kılo war ben 3 werıyım dıorum ama napsam sizler nasıl attınız kıloları

afiyet olsun canım:) bebeğimi babası uyuttu, ben de yarına sunum yapıcam onunla uğraşıyorum. bir an önce de bitse de aralarına katılsam keşke.
hem çalış hem ders çalış hem bebek hem ev hem koca allah çalışan annelere kat kat güç versin
ya emzirdğimz içinmi bılmem bende dewamlı acıkıorum ya tmm dıorum daha yemıcem hemen yıne acıkıorum 58 de cakıldım 55 e dusmemml lasımmmm
benim hamile kaldığım kiloma 5 kilo var daha onuda geçtim 10 da ondan sonrası var vermem gereken :)) kocişe dün diyorum ; ya bizim ayna zayıfmı gösteriyo die oda yoo nolduki ? dedi . kendimi gayet sexy ve ideal kiloda hissediyorum dedim , şöyle bir baktı , bencede gayet lezzetli görünüyorsun karıcım dedi :)) vücut hatlarım değişti benim doğumdan sonra , belkide ondan öyle geliyor bilmiyorum ama herşeyden önemlisi bebeğim , ben 20 ay emzirmeyi düşünüyorum o yüzden almiyimde vermesemde sorun değil , yeterki sütüm azalmasın , sonrasında düşünürüz artık kiloları
amaaa kesinlikle emzirdikçe acıkıyor insan ayrıcada tatlı isteği artıyor

kızıma istiyorum doruğu kime benziyor elifcim

çok çapkınız yanlız kızları gördük mü basıyoruz sevinç çığlıklarını

babasının kopyası canım ,bana benzeden tek tük insan çıkyıor arada

canım benim oluyo bazen istemeden ben doruk'u tutarken düşürdüm yere oturttum sözde birden kaydı elimden düştü

düşe kalka büyücekler üzme kendini çok şükür bişey çıkmadı

ama yatağını ayırma olayını düşün bence artık çok hareketli zamanları geliyor yavaş yavaş

bende taktım kiloma çok, zaten doğumdan önce de kiloluydum ama hamile kaldım diye önemsemedim o aralar

77 ile hamile kaldım 87,5la doğum yaptım. doğumdan 15 gün sonra 74 kiloydum

ama tatlılar falan derken 78i gördüm, şuan 75,5um. zayıflamam lazım

evet araba buyuk kolaylık.tabıı emdıgı zaman dahada zor ben bıeronu alıp cıkıyorum
allah senı kız o kadar uzaga gıtmeyın bırde taksıyle.ben eceyle bır tek dedesının mezarına gıderken sorun yasadım etılere gıttık hep uyudu araba koltugunda..
ınsallah vaktınde dogarsa cok ıstıyorum ama yıne erken dogarsa ıhtıml az..
kız esraaaaa sacını basını yolucam bu son dusmesı degıl kı.daha coook dusucekler..allah korusun hıcbırsey olmamıs..benım erkek kardesım bebeklıgınden berı 4 defa kafası yarıldı kac defa dustugunu ben sayamadım bak sımdı 17 yasında hıcırseyı yok...korkma yanıı

77 ile hamile kalıp 87.5 lamı doğuma gittin ? ben 78 kaldım 100 le gittim , ayyy rekor bendemi ne

en acik ara bende sanirim. benim hamile kaldigim kiloya 8 kilo var. hic verebiilicem gibi durmyo. bir tek pantolonum oluyo o da hamile pantolonum :)) kaynimin onumuzdeki ay dugunu var abiyelermin hicbiri olmuyo. dusununki ustler bile olmuyo. ben sikayetci diilim gobek disinda.

@crescent84

canım ben 120 cc den beri 3 saatte bir veriyorum doktorumuz öle söylemişti çok sık aralarla verirsen obez olur dedi.
zaten düşün 2 aylıkken 120 cc yemeye başlamıştı yani,bide anne sütüne benzemiyor mama şişlik yapıor çocuklarda.
ben çalışıyorum zaten gündüz bende değil babannede orda mama içerken ,kucakta yada sallayarak uyuyo belli olmuyo ama geceleri hiç sallamıyorum zaten gözlerini açmıyo hiç, uykuda yediği için
sadece beşiğini sallıyorum biraz tekrar uyuyo:)

77 ile hamile kalıp 87.5 lamı doğuma gittin ? ben 78 kaldım 100 le gittim , ayyy rekor bendemi ne

maşallah

10,5 kilo aldım doğumdan 3 gün sonra tam 9 kilo gitmişti

eğer ben yediğime içtiğime dikkat etseydim şuan daha aşağı kilolarda olurdum ama ahh tatlılar

hamileyken canım tatlı istemezdi emziririken tatlısız hayat düşünemiyorum

şuan kaç kilodasın?

anam tam konusu açılmış kilo:))

bende rejimdeyim bu aralar,göbek aldı başını gidiyo valla..
ben 58 kiloyla hamile kaldım 72 kiloyla doğuma girdim,şuan 59 kiloyum yine baya gitmiş ama göbek kaldı ya:26:
bol bol yeşil çay içiyorum ofiste sabahları zaten işe yürüyerek geliorum ,hamur işi buralar hiç yemiyorum ,ekmeğide kestim akşamları hafif şeyler yapıorum bakalım işe yarıcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…