- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.941
Tugceee kiz sen kac yasinda sozlendin:132: 10.5 yil olmus bile
kızlar sütüm kesiliyor galiba artık benimönceleri günde 2 kez toplam 200-250 ml süt sağıyodum
sonraları 100-150ye düştü. son zamanlarda sadece 1 kere sağabiliyorum 50-60a düştü
bugün 40 ml sütü zor sağdım damla damla
akşamları da yetmiyo zaten son 1 haftadır mama veriyorum geceleri de
dorişko da artık desteksiz çok rahat oturuyor ama emekleme çabası yok, hümanın yaptığı gibi kollarının üzerinde duramıyor daha
yüzüstü koydum mu hemen dönüveriyor sıkılıyor
Eki Görüntüle 680531
uzulme canım artırmaya calıs olmuyorsada en azından 6 ay emzırdın buna sukur be canımm..keske bende 200-250 sagdıgım gunlerı gorebılseydım erken doum esıttır sut olmaması benım ıcın
bız eceyle arabayla heryere gıdıyoruz cumartsı hastaneye gıttık sonra kahvaltıya pazar gunude avcılardan etılere gıttık dogumgunune 3-5 saat kaldık eve gerı geldık ece sorun yapmıyor ama sonucta antalya sıkılır dıye endıselıyım
Neden illa 3 saat bekliyorsun canım ve kaç cc mama veriyorsun?Ben 2 satte bir veriyorum ama gece uyursa o hariç.130cc içiyor.3 satte acıkabilir sen o kadar bekleme ver.Benim oğlumda sık kalkıyordu bir ara 3 3.5 saat uyuduğu oldu gece belli olmuyor işte.Sen mama verdikten sonra sallıyormusun?Ben ayağımda sallayarak uyutuyorumbenim canavar yine dün gece çok sık uyandı ya,off bu aptamil 2 kesin doyurmuyo ona karar verdim:26:
bi anda eskiye döndük yine ne güzel 1 kere uyanıyodu yavrum .gece 10 da sütünü içirdim 12 de yine mırıldanmaya başladı ,3 saat arayla verdiğim için oylamaya çalıştım kucağımda falan uyutiyim dedim zar zor mrın kırın 1 e kadar uyudu sonra mecbur mama verdim,sonra yine 3te kalktı busefer yanıma yatağa aldım 5e kadar uyudu ,5de tekrar mama ,sonra 7de uyanıyo zaten..Perşembe aşı var ebeye soriim bari ben bu olayı
Çok geçmiş olsun canım bende bebeğimle beraber yatıyordum ama eşim içeride çekyatta yatıyordu üçümüz yatmayı hiç düşünmedik korkumdan.Şimdi beşiğinde yatıyor çok şükür inşaallah senin kuzunda alışır.sabah 8,5da kizim bizim yataktan asagi dustu kizlar mahfoldum neyseki hemen randevu aldik gittik ultrasonla yumusak dokudan beyin icine bakildi allahimm cok sukur temiz... kizlar canimdan can gittidizkapagim hizasinda yatak halinin ustune dustu aglama sesine uyandik
dönem dönem nazları oluyo galiba bu kuzuların
biara doruk çok fenaydı 30 dk 1 saat aralıklarla uyanıyordu, sonra tam düzeldi dedim yine buaralar uyku sık bölünmeye başladı
o yüzden yaklaşık 1 haftadır uyutmadan önce mama veriyorum sonra emziriyorum
ben 1 ay sağdım sonra kesildi canım şunu anladım ki en önemli şey bebeğin emmesi.Bu şekilde süt çoğalıyor.Bir arkadaşım vardı bebek memeyi almadı hep sağdı o kadar çok sütü vardı ki anlatamam en sonunda bittikızlar sütüm kesiliyor galiba artık benimönceleri günde 2 kez toplam 200-250 ml süt sağıyodum
sonraları 100-150ye düştü. son zamanlarda sadece 1 kere sağabiliyorum 50-60a düştü
oo bı epey gezdık o zaman hastaneler harıc kahve ıcmeye gıttık(florya),carfura gıttık(beylıkduzu),dedesının mezarına gıtttık(kayabası),kahvaltıya gıttık(florya} 2 kere dogumgunune etılere gıttık,sahıle gıttık(buyukcekmece],evımıze gıttık ,komsulara gıttık,alısverıs merkezıne gıttık 3 defa(beylıkduzu,bayrampasa).bızde suan avcılarda oturuyoruz...
ayyy canım çok geçmiş olsun yavruna , çok iyi anlıyorum seni , artık daha dikkatli olmalıyız hareketlendiler Allahım korusun bütün bebeklerisabah 8,5da kizim bizim yataktan asagi dustu kizlar mahfoldum neyseki hemen randevu aldik gittik ultrasonla yumusak dokudan beyin icine bakildi allahimm cok sukur temiz... kizlar canimdan can gittidizkapagim hizasinda yatak halinin ustune dustu aglama sesine uyandik
sağmakla bebeğin emmesi çok farkediyor canım , elinden geldiğince emzirsene , öğlen gelemiyormusun eve? birde ben bişey keşfettim , ne canınız çekiyorsa o süt yapıyor kesinlikle kızlar , severek yediğiniz herşey süt yapıyor , buna inandım artık çünkü defalarca yaşadım , geçen gün kuru patlıcan dolması istemişti canım anneme söyledim , yaptı oda sağolsun yedim o gün anlatamam nasıl sertleşti o göğüslerim , alt tarafı kuru patlıcan yani :44:kızlar sütüm kesiliyor galiba artık benimönceleri günde 2 kez toplam 200-250 ml süt sağıyodum
gerçekten bu çok özel bir bağp , inşallah bir bebeğin daha olur ve onu doya doya emzirirsin canım''ahh bu uyumayan bebekler..ebeden sonra bize de bilgi ver.demek emme bagımlılıgıyla aynı senin ki de seni kontrol ediyor zaman zaman anlasılan...''
valla emen bir bebekten hiçbir farkı yok cnm,ebeye soriimde sizede bilgi veririm.Ben çok istedim uzun süre emsin hep anne sütü alsın ama olmadı işte kısmet küvezde kaldı 20
gün memeyi doğrudürüst bilmedi yavrum,1 ay emdi emmedi yani zaten sütümde çokazdı ne yaptıysam gelmedi.
hala emziren annelere imrenerek bakıyorum , çok güzel bişi
sende tuğçecim , sanada allah sonraki bebeklerini bol bol emzirmeyi nasip etsin inşallahuzulme canım artırmaya calıs olmuyorsada en azından 6 ay emzırdın buna sukur be canımm..keske bende 200-250 sagdıgım gunlerı gorebılseydım erken doum esıttır sut olmaması benım ıcın
bız eceyle arabayla heryere gıdıyoruz cumartsı hastaneye gıttık sonra kahvaltıya pazar gunude avcılardan etılere gıttık dogumgunune 3-5 saat kaldık eve gerı geldık ece sorun yapmıyor ama sonucta antalya sıkılır dıye endıselıyım
uyku tutmadı bu saatte kalkıp tıkınıyorumnolucak benim bu halim
hem çalış hem ders çalış hem bebek hem ev hem koca allah çalışan annelere kat kat güç versinafiyet olsun canım:) bebeğimi babası uyuttu, ben de yarına sunum yapıcam onunla uğraşıyorum. bir an önce de bitse de aralarına katılsam keşke.
benim hamile kaldığım kiloma 5 kilo var daha onuda geçtim 10 da ondan sonrası var vermem gereken :)) kocişe dün diyorum ; ya bizim ayna zayıfmı gösteriyo die oda yoo nolduki ? dedi . kendimi gayet sexy ve ideal kiloda hissediyorum dedim , şöyle bir baktı , bencede gayet lezzetli görünüyorsun karıcım dedi :)) vücut hatlarım değişti benim doğumdan sonra , belkide ondan öyle geliyor bilmiyorum ama herşeyden önemlisi bebeğim , ben 20 ay emzirmeyi düşünüyorum o yüzden almiyimde vermesemde sorun değil , yeterki sütüm azalmasın , sonrasında düşünürüz artık kilolarıya emzirdğimz içinmi bılmem bende dewamlı acıkıorum ya tmm dıorum daha yemıcem hemen yıne acıkıorum 58 de cakıldım 55 e dusmemml lasımmmm
kızıma istiyorum doruğukime benziyor elifcim
kizlar nasil atlatilir bu vicdan azabi icim cok huzursuz melegim yerdeydi agliyordu o an nasil silincek aklimdan ultrason temiz cikti kizim baya sacli oldugu icin defalarca bakti dr.ya atladigi bisey varsa goremedigiof kizima baktikca agliyorum ya basi agriyorsa. ben dikkatli bi anneydim guya.
ya bu arada bu son günlerde kiloma acaip taktım görenler ne kadar zyfladın dio ama ben kendımı bılıom hamıle kaldıgım kıloya daha 2 kılo war ben 3 werıyım dıorum ama napsam sizler nasıl attınız kıloları
evet araba buyuk kolaylık.tabıı emdıgı zaman dahada zor ben bıeronu alıp cıkıyorumsağıyorsun ya canım ondan olabilir bebeğin emmesi gibi olmaz moralini bozma insan üzülüyor tabii
maşallah eceye
kızıma istiyorum doruğukime benziyor elifcim
ne güzel bizim arabamız yok malesef ama kızım gezmeyi seviyor ama kucakta bebek arabasında sıkılıyoruz bu yüzden dışarı çıkmaya çekiniyorum kızımla uzun süre emiyor birde uykusu gelince nasıl uyutucam diye korkuyorum
Neden illa 3 saat bekliyorsun canım ve kaç cc mama veriyorsun?Ben 2 satte bir veriyorum ama gece uyursa o hariç.130cc içiyor.3 satte acıkabilir sen o kadar bekleme ver.Benim oğlumda sık kalkıyordu bir ara 3 3.5 saat uyuduğu oldu gece belli olmuyor işte.Sen mama verdikten sonra sallıyormusun?Ben ayağımda sallayarak uyutuyorum
Çok geçmiş olsun canım bende bebeğimle beraber yatıyordum ama eşim içeride çekyatta yatıyordu üçümüz yatmayı hiç düşünmedik korkumdan.Şimdi beşiğinde yatıyor çok şükür inşaallah senin kuzunda alışır.
ben 1 ay sağdım sonra kesildi canım şunu anladım ki en önemli şey bebeğin emmesi.Bu şekilde süt çoğalıyor.Bir arkadaşım vardı bebek memeyi almadı hep sağdı o kadar çok sütü vardı ki anlatamam en sonunda bittiSen yine maaşallah iyi verdin dahada artsın inş.
Allah nazarlardan saklasın biz geçen hafta avcılardan çapaya zor geldik trafik vardı diye canı sıkıldı ağladı durmuyor taksi şöförüde hasta zannetti çapa hastahanesinemi gidiyorsunuz diyorinşallah bebek arabasında durur ondanda endişeliyim
ınsallah vaktınde dogarsa cok ıstıyorum ama yıne erken dogarsa ıhtıml az..ayyy canım çok geçmiş olsun yavruna , çok iyi anlıyorum seni , artık daha dikkatli olmalıyız hareketlendiler Allahım korusun bütün bebekleri
sağmakla bebeğin emmesi çok farkediyor canım , elinden geldiğince emzirsene , öğlen gelemiyormusun eve? birde ben bişey keşfettim , ne canınız çekiyorsa o süt yapıyor kesinlikle kızlar , severek yediğiniz herşey süt yapıyor , buna inandım artık çünkü defalarca yaşadım , geçen gün kuru patlıcan dolması istemişti canım anneme söyledim , yaptı oda sağolsun yedim o gün anlatamam nasıl sertleşti o göğüslerim , alt tarafı kuru patlıcan yani :44:
gerçekten bu çok özel bir bağp , inşallah bir bebeğin daha olur ve onu doya doya emzirirsin canım
sende tuğçecim , sanada allah sonraki bebeklerini bol bol emzirmeyi nasip etsin inşallah
kız esraaaaa sacını basını yolucam bu son dusmesı degıl kı.daha coook dusucekler..allah korusun hıcbırsey olmamıs..benım erkek kardesım bebeklıgınden berı 4 defa kafası yarıldı kac defa dustugunu ben sayamadım bak sımdı 17 yasında hıcırseyı yok...korkma yanııkizlar nasil atlatilir bu vicdan azabi icim cok huzursuz melegim yerdeydi agliyordu o an nasil silincek aklimdan ultrason temiz cikti kizim baya sacli oldugu icin defalarca bakti dr.ya atladigi bisey varsa goremedigiof kizima baktikca agliyorum ya basi agriyorsa. ben dikkatli bi anneydim guya.
çok çapkınız yanlız kızları gördük mü basıyoruz sevinç çığlıklarını
babasının kopyası canım ,bana benzeden tek tük insan çıkyıor arada
canım benim oluyo bazen istemeden ben doruk'u tutarken düşürdümyere oturttum sözde birden kaydı elimden düştü
düşe kalka büyücekler üzme kendini çok şükür bişey çıkmadı
ama yatağını ayırma olayını düşün bence artık çok hareketli zamanları geliyor yavaş yavaş
bende taktım kiloma çok, zaten doğumdan önce de kiloluydum ama hamile kaldım diye önemsemedim o aralar
77 ile hamile kaldım 87,5la doğum yaptım. doğumdan 15 gün sonra 74 kiloydum
ama tatlılar falan derken 78i gördüm, şuan 75,5um. zayıflamam lazım
ya bu arada bu son günlerde kiloma acaip taktım görenler ne kadar zyfladın dio ama ben kendımı bılıom hamıle kaldıgım kıloya daha 2 kılo war ben 3 werıyım dıorum ama napsam sizler nasıl attınız kıloları
77 ile hamile kalıp 87.5 lamı doğuma gittin ? ben 78 kaldım 100 le gittim , ayyy rekor bendemi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?