- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.921
ya teyzesı gezmelere gıdıyor renklı eylere uzanıyor bı baktım raftan cıkolata almısmaşallah sana kuzu büyüdün de alışveriş mi yapıyosun sen
dorişko da artık desteksiz çok rahat oturuyor ama emekleme çabası yok, hümanın yaptığı gibi kollarının üzerinde duramıyor daha
yüzüstü koydum mu hemen dönüveriyor sıkılıyor
Eki Görüntüle 680531
kızlar ben geliyorum hepiniz gitmiş oluyosunuzkendi kendime yazıp yazıp gidiyorum kuzucuğum yeni uyudu, tekrar uyanırmı bilmiyorum. gazlar resmen tavan yapmış durumda, yavrum uyumaya çalışsada uyuyamıyor, her yolu deniyoruz. dün gece 3buçukta uyandı, bi sürü gaz attı ama yinede rahatlayamadı, böyle ayaklarını kasıyo ittirdiğimizde, battaniyede sallıyoruz, yinede uyuyamıyo, dalatr gibi olup olup uyanıyo, ağlamıyo ama uyuyamıyoda, en son 5.15te arabayla gezmeye götürdük, yolda mayıştı kendine ninni söyledi hep ama kıyamam dalamıyo, nerdeyse 1 saate yakın dolaştık belki uyur diye, eve geldik, battaniyede sallayarakdevam ettik, yorgunluktan sızdı yazık, uyurkende hep kıvranıyo, sık sık uyanıyo emmek istiyo. neredeyse her gecemiz böyle, sabaha kadar deniyoruz her yolu. ve genelde 23 gibi uyanıyo, 6.30 gibi uyutuyoruz. sonra bi daha öğlene kadar uyku, yanındanda kalkamıyorum, uykusunu alsın diye. bende onunla uyuyorum, 2ye 3e kadar. kahvaltımız 3te oluyo yani düzenimiz hiç yok. kızıma bi gaz ilacı çok iyi gelmişti 10 gün sürdü etkisi, sonra yine aynı. o 10 günde çok güzeldi, erken yatıyodu gece uykusuna, en geç 21de uyuyodu, sabah 7.30da uyanıyodu, 9-10 gibi tekrar uyuyodu. şimdi yine başa döndük, o düzenimiz çok iyiydi, bizim içinde çok iyi oluyo, erken yatıp erken kalkıyorduk. bizim babaamız evde, beraber bakıyoruz kızıma, o olmasaydı çok zorlanırdım, çokta güzel igileniyo maşallah, gönül rahatlığıyla bırakabiliyorum. yarın doktor umarım bu gazlara sağlam bi çare bulur. rezeneye başladım bugun, 40ml kadar içirdim, bakalım nolcak. bi komşumuz o gazlar 1 yaşına kadar bitmiyo dedi çok gözümü korkuttu ya bazen çok acı çekiyo yavrum hiç kıyamıyorum. korkuya ek gıdayada tam olarak başlayamadık, hala tadımlık yiyoruz, bugün 5 kaşık elma-şeftali kavanoz mama verdim. ayyy ne çok dolmuş içimi döktüm
sabah 8,5da kizim bizim yataktan asagi dustu kizlar mahfoldum neyseki hemen randevu aldik gittik ultrasonla yumusak dokudan beyin icine bakildi allahimm cok sukur temiz... kizlar canimdan can gittidizkapagim hizasinda yatak halinin ustune dustu aglama sesine uyandik
benim canavar yine dün gece çok sık uyandı ya,off bu aptamil 2 kesin doyurmuyo ona karar verdim:26:
bi anda eskiye döndük yine ne güzel 1 kere uyanıyodu yavrum .gece 10 da sütünü içirdim 12 de yine mırıldanmaya başladı ,3 saat arayla verdiğim için oylamaya çalıştım kucağımda falan uyutiyim dedim zar zor mrın kırın 1 e kadar uyudu sonra mecbur mama verdim,sonra yine 3te kalktı busefer yanıma yatağa aldım 5e kadar uyudu ,5de tekrar mama ,sonra 7de uyanıyo zaten..Perşembe aşı var ebeye soriim bari ben bu olayı
dorişko da artık desteksiz çok rahat oturuyor ama emekleme çabası yok, hümanın yaptığı gibi kollarının üzerinde duramıyor daha
yüzüstü koydum mu hemen dönüveriyor sıkılıyor
Eki Görüntüle 680531
hayatım hayırlısı olsun da ne sınavıydı bir mahsuru yoksa?sakin olmaya calıs daha sonuc belli degil nasıl olsa bu esinin degerlendirmesi degil mi belki cok iyidir.. nasıl bir sınav bilmiyorum ama onun acısından da zor destek olmalısın sana ihtiyacı vardır..Iki saat alıntı yaptım Cvp yazdım tam gönderemez tlf kapandı yazmıyorum küstüm:)kısaca ozaman tummm bebisler cok tatli ALLAH hepsini korusun...ben de bu havalarda ne giydirsem derdine düştüm ayar yok...uykumuz bizimde hep parçalı sabaha kadar 7 -8 defa uyanıyor halim perişan yat kalk sirtim kırıldı...ha bu arada kızlar bizim gitme isi olmadı sınav iiyi geçmemiş eşim tabi çalışmıyor bilerek bura rahat annesi tum akrabaları burda yani bana bu kaynanadan kurtuluş yokkk...butunnn bunların üstüne onun dirdiri çekilir gibi degil..ne olsa ucundan köşesinden mutlaka bana laf sokup suclayacak
kızlar sütüm kesiliyor galiba artık benimönceleri günde 2 kez toplam 200-250 ml süt sağıyodum
sonraları 100-150ye düştü. son zamanlarda sadece 1 kere sağabiliyorum 50-60a düştü
bugün 40 ml sütü zor sağdım damla damla
akşamları da yetmiyo zaten son 1 haftadır mama veriyorum geceleri de
aynen benım kızımda cok gazlıydı 4 ay cektık sonradan azaldı ama ben nurse harveys ve bıogaıa dıe damlaları kesfettıkten we duzenlı kullandıktan sonra azaldı ve hala kullanıorum 6.5 aylık dewam edıom. bende ole battanıyede salla tam uyusun koy uyanrdı aglamaktan mafolurdu kuzucum o ilaçları dene ıstersen benım denemegıdım ılac kalmadı gaz surupları damlaları denemekten bısı olmaz ve asla 3 gun kullanıp işe yaramadı die bırakma ben ole yaptım cogunu belkı ondan işe yaramadı ama bunları duzenlı werıorum düzeldi yawru kusum
aynen valla bızde tatıle gıdıcez ama korkuyorum eceyle o kadar yol gıdılır mı?
kizlar biz 6,5aylik olduk da kahvaltiya baslamadik 7.ayda degilmi kahvalti?bize basla diyende olmadi oglen sebze puresi,ikindi yogurt,aksam meyve puresi tabii anne sutu vazgecilmezimiz kahvaltiya baslamali miyim?? birde su 3-5kasik zar zor iciyor benim kizim her ogunden sonra ne diyorsunuz yeterli mi? anne sutu aliyor ya dr.icmiyorsa zorlama dedi ama kabizlik ceksin istemiyorum zaten seyreklesti gun asiri kaka yapmiyor...
uzulme canım artırmaya calıs olmuyorsada en azından 6 ay emzırdın buna sukur be canımm..keske bende 200-250 sagdıgım gunlerı gorebılseydım erken doum esıttır sut olmaması benım ıcınkızlar sütüm kesiliyor galiba artık benimönceleri günde 2 kez toplam 200-250 ml süt sağıyodum
sonraları 100-150ye düştü. son zamanlarda sadece 1 kere sağabiliyorum 50-60a düştü
biz taksiyle kartaldan ataşehire gıdıoz mafoluoz arabada gidene kadar burnumdan gelıo tatil düşünemıom bile
allaha sukurler olsun kı ece hıc dusmedı bı dusse yıne aglama nobetı gecırır o oyle olunca ben kendımden gecıyorum cok zor nefesını tutuyor tıkanıyor.benımkıde yuzustu koydugumda sıkılıyorselammm kizlar
oncelikle soliyim Tugce,Zuhal,Elif Esmuzo bebisleriniz hepsi birbirinden tatli ve guzelll masaAllahbuyuduler
Elif su'ya gecmis olsun annesiOmer de 5.ayda arabasindan basasagi yere dusdu inan 2-3 gun bebegime bakamiyorum deyip agladim boyle-boyle boyuyecekler iste
Doruk'a Ece'ye de masaAllah ne guzell oturuyorlarHuma bebege de ayrica masaAllah bizimki yuzustu koydunmu sikiliyo hemen donuveriyor henuz desteksiz oturamiyor
uzulme canım artırmaya calıs olmuyorsada en azından 6 ay emzırdın buna sukur be canımm..keske bende 200-250 sagdıgım gunlerı gorebılseydım erken doum esıttır sut olmaması benım ıcın
bız eceyle arabayla heryere gıdıyoruz cumartsı hastaneye gıttık sonra kahvaltıya pazar gunude avcılardan etılere gıttık dogumgunune 3-5 saat kaldık eve gerı geldık ece sorun yapmıyor ama sonucta antalya sıkılır dıye endıselıyım
selammm kizlar
oncelikle soliyim Tugce,Zuhal,Elif Esmuzo bebisleriniz hepsi birbirinden tatli ve guzelll masaAllahbuyuduler
Elif su'ya gecmis olsun annesiOmer de 5.ayda arabasindan basasagi yere dusdu inan 2-3 gun bebegime bakamiyorum deyip agladim boyle-boyle boyuyecekler iste
Doruk'a Ece'ye de masaAllah ne guzell oturuyorlarHuma bebege de ayrica masaAllah bizimki yuzustu koydunmu sikiliyo hemen donuveriyor henuz desteksiz oturamiyor
kızlar sütüm kesiliyor galiba artık benimönceleri günde 2 kez toplam 200-250 ml süt sağıyodum
biz en çok asagıda market war 300 mt ılerde oraya kadar sosyalleşebildik
oo bı epey gezdık o zaman hastaneler harıc kahve ıcmeye gıttık(florya),carfura gıttık(beylıkduzu),dedesının mezarına gıtttık(kayabası),kahvaltıya gıttık(florya} 2 kere dogumgunune etılere gıttık,sahıle gıttık(buyukcekmece],evımıze gıttık ,komsulara gıttık,alısverıs merkezıne gıttık 3 defa(beylıkduzu,bayrampasa).bızde suan avcılarda oturuyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?