- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.961
ben ki bekarken cıkolata baklava vs tatlı yemeyen ınsan sımdı canım cekıo nasıl bısı bu emzırmekçok çapkınız yanlız kızları gördük mü basıyoruz sevinç çığlıklarını
babasının kopyası canım ,bana benzeden tek tük insan çıkyıor arada
canım benim oluyo bazen istemeden ben doruk'u tutarken düşürdümyere oturttum sözde birden kaydı elimden düştü
düşe kalka büyücekler üzme kendini çok şükür bişey çıkmadı
ama yatağını ayırma olayını düşün bence artık çok hareketli zamanları geliyor yavaş yavaş
bende taktım kiloma çok, zaten doğumdan önce de kiloluydum ama hamile kaldım diye önemsemedim o aralar
77 ile hamile kaldım 87,5la doğum yaptım. doğumdan 15 gün sonra 74 kiloydum
ama tatlılar falan derken 78i gördüm, şuan 75,5um. zayıflamam lazım
ben ki bekarken cıkolata baklava vs tatlı yemeyen ınsan sımdı canım cekıo nasıl bısı bu emzırmekbende hıc dıkkat etmıorum etsem 2 kg werılır nolcak ama durduramıorum kendımı bir, bana durrrrrrrrrr desin
kızlar bende şuan 6 aylık hamile gibiyim :) ama içimden bişey yapasım gelmiyo.daha doğrusu geliyo ama üşeniyorum.bende hiç tatlı sevmezken şimdi tatlı canavarı oldum.ne yapıcaz böyle yaa
birbirimize dur diyelim artık hep birlikteyaz geldi göbekler ortada
mustu benimde kaynımın düğünü var haziranda, hiçbişey alasım da gelmiyo mayıs sonuna kadar biraz zayıflayıp öyle alayım diyorum
bir de ben pastanede çalışıyorum halimi düşününtazecik eklerler ,sıcak sıcak kurabiyeler çıktıkça yemede dur
kız nereden gıdıp buluyosun sen valla anlamadım gıttıkıslar bebeişkolarınıza ek gıda tarifi isterseniz gurme bebek die bi site war ordan bakın güzel seyler war
kizlar nasil atlatilir bu vicdan azabi icim cok huzursuz melegim yerdeydi agliyordu o an nasil silincek aklimdan ultrason temiz cikti kizim baya sacli oldugu icin defalarca bakti dr.ya atladigi bisey varsa goremedigiof kizima baktikca agliyorum ya basi agriyorsa. ben dikkatli bi anneydim guya.
birbirimize dur diyelim artık hep birlikteyaz geldi göbekler ortada
mustu benimde kaynımın düğünü var haziranda, hiçbişey alasım da gelmiyo mayıs sonuna kadar biraz zayıflayıp öyle alayım diyorum
bir de ben pastanede çalışıyorum halimi düşününtazecik eklerler ,sıcak sıcak kurabiyeler çıktıkça yemede dur
kıslar bebeişkolarınıza ek gıda tarifi isterseniz gurme bebek die bi site war ordan bakın güzel seyler war
Canim tus sınavı...zor bi sınav malum birde fazla çalışmayınca olmuyor iste...geçen hafta ingilizce vardi gelmeyince ikinciye giremiyor iste...yapalım kalıp kaynana derdi çekmek var..her lafa burnunu sokan evimi kendi evi görüp herşeye ama herşeye karisan diktatör bir kaynana var inanın yatak odamda bile her çekmecede ne var biliyor...eşim bir dediğini iki etmiyor oda yiz buluyor iste.canım yaa gaz olayı cok fena biz 4.aya kadar geceli gunduzlu uykuyu unutmustuk.delirme safhalarına yaklasmıstım hele ben.acı elma yagı baska masaj yagları rezeneler kimyonlar papatyalar neler denemedik ki suruplar damlalar..bir arkadasım sonradan soyledi o ılık suya oturtuyor ve suda karnına masaj yapıyormuys sadece o iyi geldi anında rahatlayıp uyuyordu sonrasında dedi..istersen bir deneyin .deenresen sonucu paylas ise yarar insallah...
aman da aman maasallah prensese...
gecmis olsun canım allah korumus..
ahh bu uyumayan bebekler..ebeden sonra bize de bilgi ver.demek emme bagımlılıgıyla aynı senin ki de seni kontrol ediyor zaman zaman anlasılan...
oy maasallah sarı sekere..
maasallah yakısıklıya..
hayatım hayırlısı olsun da ne sınavıydı bir mahsuru yoksa?sakin olmaya calıs daha sonuc belli degil nasıl olsa bu esinin degerlendirmesi degil mi belki cok iyidir.. nasıl bir sınav bilmiyorum ama onun acısından da zor destek olmalısın sana ihtiyacı vardır..
kızlar bende şuan 6 aylık hamile gibiyim :) ama içimden bişey yapasım gelmiyo.daha doğrusu geliyo ama üşeniyorum.bende hiç tatlı sevmezken şimdbendei tatlı canavarı oldum.ne yapıcaz böyle yaa
bende yarın doguma gırıcek gıbıyım valla...
Ben de 5 aylık hamile gibiyim inanın hayir çocuktan vakitte yok koşacak koşu bandı var ama..başlamak zor diyete ben zaten tatli hastasiyken Simdi ne haldeyim tahmin edin artik emmiyor 2gündür iyice bıraktı ama hala tatli kizim var...dur deme vakti..5 i bir yerde çay alayım çıkabilirsem hareket sart tabiiohh ne şanslısın Eliff ,gelde zayıflaa o ortamdaaa
Canim tus sınavı...zor bi sınav malum birde fazla çalışmayınca olmuyor iste...geçen hafta ingilizce vardi gelmeyince ikinciye giremiyor iste...yapalım kalıp kaynana derdi çekmek var..her lafa burnunu sokan evimi kendi evi görüp herşeye ama herşeye karisan diktatör bir kaynana var inanın yatak odamda bile her çekmecede ne var biliyor...eşim bir dediğini iki etmiyor oda yiz buluyor iste.
Ben de 5 aylık hamile gibiyim inanın hayir çocuktan vakitte yok koşacak koşu bandı var ama..başlamak zor diyete ben zaten tatli hastasiyken Simdi ne haldeyim tahmin edin artik emmiyor 2gündür iyice bıraktı ama hala tatli kizim var...dur deme vakti..5 i bir yerde çay alayım çıkabilirsem hareket sart tabii
ben aldım o caydan ondanda ıcerım bakalım..canım cok sıkılıyor bugun neden acaba...esrayıda aradım telefonu kapalı ıyıce sıkıldı canım umarım ters gıden bıseyler yoktur
ben son 1 haftadir gunde sadece 2 kez yiyebiliyorum neden cunki gece bile mutfakdayimuyku tutmadı bu saatte kalkıp tıkınıyorumnolucak benim bu halim
77 ile hamile kalıp 87.5 lamı doğuma gittin ? ben 78 kaldım 100 le gittim , ayyy rekor bendemi ne
heehee senin isin daha da zorbirbirimize dur diyelim artık hep birlikteyaz geldi göbekler ortada
kıslar bebeişkolarınıza ek gıda tarifi isterseniz gurme bebek die bi site war ordan bakın güzel seyler war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?