2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ben ki bekarken cıkolata baklava vs tatlı yemeyen ınsan sımdı canım cekıo nasıl bısı bu emzırmek bende hıc dıkkat etmıorum etsem 2 kg werılır nolcak ama durduramıorum kendımı bir, bana durrrrrrrrrr desin

birbirimize dur diyelim artık hep birlikte yaz geldi göbekler ortada

mustu benimde kaynımın düğünü var haziranda, hiçbişey alasım da gelmiyo mayıs sonuna kadar biraz zayıflayıp öyle alayım diyorum

bir de ben pastanede çalışıyorum halimi düşünün tazecik eklerler ,sıcak sıcak kurabiyeler çıktıkça yemede dur

kızlar bende şuan 6 aylık hamile gibiyim :) ama içimden bişey yapasım gelmiyo.daha doğrusu geliyo ama üşeniyorum.bende hiç tatlı sevmezken şimdi tatlı canavarı oldum.ne yapıcaz böyle yaa

kizlarr merhaba. esim gecen gun baby memory prints die bi urun var onu almis. bilmeyenler icin anlatiyorum. 12 adet fotograf koyuyorsun ve ortasinda bebisin ayak izini cikariyorsun harci var. cerceve seklinde. coook guzel bi aksesuar oldu odasina birde ayak izi cok guzel bi hatira. sizde dusunurseniz diye yaziyorum. isterseniz ekleyebilirim fotosunu. bir ay sonra yapamazmisiz ayak izi cikarma kalibi kucuk cunku. ucu ucuna oldu.

elifcim ben ocak ayinda diyordumki zaten zayiflarim mayisa kadar kiyafet almama gerek yok olur o zamana kadar. umudumum bittigi yerdeyim. bir kilo bile veremedim maalesef mecbur alicam. senin isin cok zor. benim hazir elimin altinda olsa cok daha kilo alirdim hamur isine bayiliyorum.

caanım hiç kafaya takma , çok şükür önemli bişey yokmuş..Nehir de bikere pufun üstündden düştü güya bende kontrol etmek için halının üstünde oturuyodum kafamı tv ye çevirmem bi anda nehirin yanıma düşmesi bir oldu nasıl becerdi ben hala anlamış değilim ama oldu :) 2 gün kendimi suçladım kuzuma dikkat edemedim diye ama kızlarında dediği gibi düşe kalka büyücekler bizler gibi :) benim alnımda ve kaşımın altnda dikiş izleri varrr :)

ohh ne şanslısın Eliff ,gelde zayıflaa o ortamdaaa

Canim tus sınavı...zor bi sınav malum birde fazla çalışmayınca olmuyor iste...geçen hafta ingilizce vardi gelmeyince ikinciye giremiyor iste...yapalım kalıp kaynana derdi çekmek var..her lafa burnunu sokan evimi kendi evi görüp herşeye ama herşeye karisan diktatör bir kaynana var inanın yatak odamda bile her çekmecede ne var biliyor...eşim bir dediğini iki etmiyor oda yiz buluyor iste.
kızlar bende şuan 6 aylık hamile gibiyim :) ama içimden bişey yapasım gelmiyo.daha doğrusu geliyo ama üşeniyorum.bende hiç tatlı sevmezken şimdbendei tatlı canavarı oldum.ne yapıcaz böyle yaa

bende yarın doguma gırıcek gıbıyım valla...

ohh ne şanslısın Eliff ,gelde zayıflaa o ortamdaaa
Ben de 5 aylık hamile gibiyim inanın hayir çocuktan vakitte yok koşacak koşu bandı var ama..başlamak zor diyete ben zaten tatli hastasiyken Simdi ne haldeyim tahmin edin artik emmiyor 2gündür iyice bıraktı ama hala tatli kizim var...dur deme vakti..5 i bir yerde çay alayım çıkabilirsem hareket sart tabii

ben aldım o caydan ondanda ıcerım bakalım..canım cok sıkılıyor bugun neden acaba...esrayıda aradım telefonu kapalı ıyıce sıkıldı canım umarım ters gıden bıseyler yoktur

Canim benim.kizim sadece uykuda emdigi icin bende genelde sagiyorum. Lansinohun elektrijli pompasinikullaniyorum. İmkanin varsa 3 saatte bir sagman lazim yoksa kesiliyor. K.babam burdayken sik sagamadim hemen azaldu. Simsi tekrar sik sagmaya basladim. 3 saati geciktirmiyorum. Birde diyelim ki emdi ona ragmen son damlasina kadar on dk daha sagiyorum meme ucunu.uyarip doymadi hissi vermk icin bu sekilde cogaliyor

uyku tutmadı bu saatte kalkıp tıkınıyorum nolucak benim bu halim
ben son 1 haftadir gunde sadece 2 kez yiyebiliyorum neden cunki gece bile mutfakdayim cay icmek icin gidiyorum adi cay icmek oluyor tatlilara sariliyorum:125:
77 ile hamile kalıp 87.5 lamı doğuma gittin ? ben 78 kaldım 100 le gittim , ayyy rekor bendemi ne

50 kilo ile hamile kalip 60la doguma girdim dogumdan sonra hic tartilmadim benim boyum da cok kucuk 1.57:93:
annem her geldiginde dogumdan sonraki gun bundan daha zayifdin baya almissin diyor
tabi ben de kendimi savunuyorum:86: anne sut veriyorum gogus kismim boyudu karin bel kismi da anca 1 yila gidecek diyorlar:87:
nereye kadar kandiracam kendimi bilmem:86:

heehee senin isin daha da zor bravo valla sana isine ragmen kilon normal
bide ben olsaydim senin yerinde

acikdim yine acaba sabahki tatli duruyormu duruyorsa kaynimdan once davranayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…