- 14 Ocak 2012
- 572
- 21
- 98
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.981
benım gobusde aldı basını gıdıyor
tam da istedigim gibi
supersin Melek
Canim tus sınavı...zor bi sınav malum birde fazla çalışmayınca olmuyor iste...geçen hafta ingilizce vardi gelmeyince ikinciye giremiyor iste...yapalım kalıp kaynana derdi çekmek var..her lafa burnunu sokan evimi kendi evi görüp herşeye ama herşeye karisan diktatör bir kaynana var inanın yatak odamda bile her çekmecede ne var biliyor...eşim bir dediğini iki etmiyor oda yiz buluyor iste.
Ben de 5 aylık hamile gibiyim inanın hayir çocuktan vakitte yok koşacak koşu bandı var ama..başlamak zor diyete ben zaten tatli hastasiyken Simdi ne haldeyim tahmin edin artik emmiyor 2gündür iyice bıraktı ama hala tatli kizim var...dur deme vakti..5 i bir yerde çay alayım çıkabilirsem hareket sart tabii
Selam kızlar
Sütünü arttırmak isteyenler bol bol balık yesin bu akşam balık yedim salatayla beraber hemen farketti sütüm
kizlar sagolun desteginiz icin bugun dr.aradim yapilabilcek ne varsa lutfen yapalim diye beyin cerrahina gidelim mi diye tum bunlarin gereksiz oldugunu ve elif su'nun gayet iyi oldugunu soyledi. ileriye yonelik skintida olmazmis.. ya bisey sorcam kizlar elif su'm oyle bi ciglik atiyorki bogazi yirtilcak gibi suratida kipkirmizi oluyor nerdeyse kuscak gibi olana kadar bagiriyor cogunlukla elindeki oyuncagi sallayinca yapiyor normal mi dersiniz? sonra sakinlesip daha yumusak sesler cikariyor. sizin kuzularda boyle cildirmis gibi bagiriyor mu?
oyy afiyet olsun canim istavrit cekti
offf off hepsı aynı deseneSorma benimde eşimle tartıştı yine...sebeb ayni malum kaldıramiyorum het zaman bu günde o günlerden biri offf
ben buna belimi ve gogsumu de katiyorumgobisli erkege benziyorummm gogsum var bitek farki ooo:113:
aferın kız.neden almıyor bu cadılar bıberonbu arada 2 gündür anne sütünden muhallebi yapıorum kızıma malum süt sagdım bir sürü ameliyat sonrası için ama biberon kabul etmio kızım bende degerlendiriyim dedim
kız o yesıllıkten dır kız sut yaparmıs yaSelam kızlar
Sütünü arttırmak isteyenler bol bol balık yesin bu akşam balık yedim salatayla beraber hemen farketti sütüm
benımkıde bagrıyor 3 gundur yukardakı komsu geldı bısey oldu sanmıs...dun aradım senı merak ettımkizlar sagolun desteginiz icin bugun dr.aradim yapilabilcek ne varsa lutfen yapalim diye beyin cerrahina gidelim mi diye tum bunlarin gereksiz oldugunu ve elif su'nun gayet iyi oldugunu soyledi. ileriye yonelik skintida olmazmis.. ya bisey sorcam kizlar elif su'm oyle bi ciglik atiyorki bogazi yirtilcak gibi suratida kipkirmizi oluyor nerdeyse kuscak gibi olana kadar bagiriyor cogunlukla elindeki oyuncagi sallayinca yapiyor normal mi dersiniz? sonra sakinlesip daha yumusak sesler cikariyor. sizin kuzularda boyle cildirmis gibi bagiriyor mu?
offf off hepsı aynı desene
aferın kız.neden almıyor bu cadılar bıberon
ya benımkı suluk aldım onuda beceremio içmeyi kasıkla werıom ama biterı kasıkla su ıcırmekte.bu araada smıley leri nerden eklıosunz canım ?
Gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler ve anneleri iyidir umarim bizim yine dun gaz krizimiz tuttu benim yuzumden dalindan koptugu gibi bi kasa portakal gelmisti elmasina ceyrek portakal suyu karistirdim galiba ondannyoksa degisik bisey yapmadim nerden verdim mahvolduk yine yada olacagi vardi onun disinda artik benden hic ayrilmak istemiyo kucamda gezmek istiyo bakalim sonumuz ne olacak bide sabaha kadar nasil uyutuyorsunuz ya bi sirri varmi bende uyumak istiyorum oylee( bide 9. Ay asilarini icin ne zamana tarih verdiler bizimki dokuza girince verdiler yani 8. Ayi bitince sizinde oylemi merak ettim
kız yazı yazdıgın ekranın altındaofff off hepsı aynı desene
aferın kız.neden almıyor bu cadılar bıberon
ya benımkı suluk aldım onuda beceremio içmeyi kasıkla werıom ama biterı kasıkla su ıcırmekte.bu araada smıley leri nerden eklıosunz canım ?
ben yıkıyorum,ne olur kıkıs bebekler oturtarak yıkanmazmı kıslar kaynanam öle dedide siz napıosunz merak ettim biraz oturmaya alısınca oturtcakmısınz
aynen hepımız aynı durumdayız...esracım benim kızımda çığlık atıyo hatta kendini okadar çok zorluyorki sonunda bazen öksürebiliyor.normal yani bu durumlar.hele kızdığı zamanlarda bir çığlık atıyoki direk kaç yani :)
ben verıyorum doktorum ver portakal dedıportakaldandır muhtemelen... benim pamuğum 1 yasında tanıscak portakalla teyzesi sende verme istersen kuzuna... 9.ay aşımız 7 haziranda biz o zaman 8,5 aylık oluyoruz...
kız yazı yazdıgın ekranın altında
ben yıkıyorum,ne olur kı
aynen hepımız aynı durumdayız...
ben verıyorum doktorum ver portakal dedı
hatırlıyorum evet sen veriyorsun... aslında zararlı diye biliyorum belkide gaz mide konusunda hassas bebek anneleri dikkat etmelidir bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?