- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.241
merhaba kızlar esım ıylestı sayılır ıse basladı bugun.cumartesı ecenın kontrolu vardı gıttık gayet ıyı 7280 gr olmus ece 65 cm boyu 42 cm bas cevresı.doktoru dogdugunda 1950 gr 41 cm oldugunu goz onunde bulundurursak gayet ıyı dedı.yemesı duzzeldı uykuları gayet duenlı.sabah bızımle ekmek peynır yumurta ne bulursa yıyor.sukur kı gayet ıyıyız hepınızı cok ozledım
kan damlası kullanıyor mu bütün bebişler? biizim doktor hiç bahsetmedi,bende sormayı unuttumm:44:
Masallah cnm kizinin kilosuna yaklasik aynilar kizimla 6 aylik.kilosu 8300 6.5 Aylik.kilosu 8600 du. Boyumuzda 69.olmus. Fakat.ne yazikki hasta istahsiz ve kusuyor ins cabuk atlatirizgünaydın kızlar,sabah 6.ay aşılarımızı olduk.kuzucum çok ağladı bu sefer( 8,500kg olmuşuz boyumuz 70cm....
merhaba kızlar benimkızım 6 buçuk aylık uyku eğitimi veriyorum bugün 5.gün aranızda aynı şeyi yapan var mı kendi kendine uyuması benim için çok önemli sürekli sallanmak istiyordu ama artık sallamıyorum eğer benim gibi olanlar varsa biraz sohbet etmek isterim..
bizde başlamadık cnm sağlık ocağı 4.ayında vermişti kullanmadım 6.ayda başlayacağımkan damlası kullanıyor mu bütün bebişler? biizim doktor hiç bahsetmedi,bende sormayı unuttumm:44:
Günde kaç damla kullanıyorsun canım her bebeğe göre değişirmi bu oran acaba? damlayı nasıl veriyorsun birşeye karıştırıyormusun?ben devit-3 ü mamasına damlatıyorum5.ayında basladık ferrum kullanıoruz canım
Canim benim kizim ilk 3 ay emerek uyuyordu cok rahattim. Sonra emmeyi birakmak.istedi. Bu yuzden uykuda emziriyordum. Ac ac uyuyamadigi icin ayagimda sallayip uyutup emziriyordum. Bu yuzden ayakta sallanmsya alisti. Ama artik.kendi basina uyutmaya calidiyorum. Oncelikle bi.bebek aldik ve.onu.uyku arkadasi.ilan ettik. Onu cok seviyor. Yatagina bebegi.ile uykusu gelince besigine birakiyorum. Biraz mizirdaniyor ama uyuyor. Eger uyumazsa aglarsa aglamasina izin vermiyorum. Ya uykisu yoktur yada bi sikintisi vardir. Ya uyutmaktan vazgeciyorum yada uykuya dalmasi.icin.yine salliyorum
Maaşallah kilosu iyi miniğin Allah sağlık versin.Bende bu defaki aşıdan korkuyorum birkaç gün ateş sürebiliyor falan dediler bizde perşembe günü gideceğiz aşıya.
Canım çok zordur gerçekten yememesi ama elbet sevdiği birşey vardır zamanla düzelir inşaallah bebişler farklı huylar gösteriyor
Tatlı Hüma başlasın ek gıdalara bakalım sevecekmi siz ne zaman 6. ay aşısına gideceksiniz canm biz 25inde ama tam 6.ayımız bitmiyor aslında ay sonunda.Birde gündüz kendi kendine oyalanmaları nasıl bebişlerin bizimki biraz oyuncaklara bakıyor ama çabuk sıkılıyor 2 saatde uykusu geliyor yatırıyorum fazla sürmüyor kalkıyor ama mutlaka uyuyacak zamanı gelince:)
sagol cnm, onu deneyeyim ben .bir de..
ben kizamik gecirdim ortaokulda, offf cok fena.
uzulme cnm, daha erken, yavas yavas alisacaklar, henuz ana besinleri sut zaten. deneye deneye sevdigi birseyi bulursun eminim. ilk neyle baslamistin? corbalar ne corbasi? baslarda tek tat purelerle baslamalari tada alismalari acisindan kolay oluyor.
gunduz kendi kendine oyalanmiyor bizimki, oyun istiyor, yere koyup oyuncak verdigimde oyuncaklarindan 30 saniyede sıkılıyor. kitap dergileri cok seviyor ama onlari da koparip yiyor, o yuzden veremiyorum. anakucagindan da donup inmeye calistigindan ona da koyamiyorum, sasirmis durumdayim. bu gecis arasi cok fena, yatmak istemiyorlar ama oturamiyorlar da, arada derede. ben nasil oyalayacagimi sasirdim.
merhaba kızlar benimkızım 6 buçuk aylık uyku eğitimi veriyorum bugün 5.gün aranızda aynı şeyi yapan var mı kendi kendine uyuması benim için çok önemli sürekli sallanmak istiyordu ama artık sallamıyorum eğer benim gibi olanlar varsa biraz sohbet etmek isterim..
merhaba kızlar esım ıylestı sayılır ıse basladı bugun.cumartesı ecenın kontrolu vardı gıttık gayet ıyı 7280 gr olmus ece 65 cm boyu 42 cm bas cevresı.doktoru dogdugunda 1950 gr 41 cm oldugunu goz onunde bulundurursak gayet ıyı dedı.yemesı duzzeldı uykuları gayet duenlı.sabah bızımle ekmek peynır yumurta ne bulursa yıyor.sukur kı gayet ıyıyız hepınızı cok ozledım
Masallah cnm kizinin kilosuna yaklasik aynilar kizimla 6 aylik.kilosu 8300 6.5 Aylik.kilosu 8600 du. Boyumuzda 69.olmus. Fakat.ne yazikki hasta istahsiz ve kusuyor ins cabuk atlatiriz
kızlar maşallah bebişlerinizebenim oğlum iyi kiloda doğmasına rağmen geride kaldı
6 ay 8 günlükken 7700 dü. 8000-8600 falan gördükçe benim moralim bozuluyor
iştahı yerinde maşallah kahvaltısını ,çorbasını ,mamasını ,yoğurdunu, meyvesini, anne sütünü hepsini severek yiyor
kızlar maşallah bebişlerinizebenim oğlum iyi kiloda doğmasına rağmen geride kaldı
6 ay 8 günlükken 7700 dü. 8000-8600 falan gördükçe benim moralim bozuluyor
iştahı yerinde maşallah kahvaltısını ,çorbasını ,mamasını ,yoğurdunu, meyvesini, anne sütünü hepsini severek yiyor
kizlar aklim karisik yine, kizimi emzirirken ih ihh diye sesler cikariyor gozu hafif kapali eliylede gogusume vuruyor derin bi nefes alip iii yaparak birakiyor tum bunlari yari uykulu yapiyor... uyanikkende bazen gozu daliyor seslenince tepki veriyor ama kollari bacaklarida hep hareket halinde cirpiniyor gibi ama bu sure icinde aglamiyor sizce normal mi
gunaydın kızlar,
gunaydın diyorum çünkü biz yeni uyandık, yine uykusuz bi geceydi, doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum ama kızım uyuyamadı, şimdi ise hala uyuyo, 3 gündür kvdeydim, gelememdim, bi kilo muhabbeti dönmüş, ben yazayımda bebişi zayıf olanlar moral olsun :)
benim kızım 5ay 20 günlükken 6400dü. hasta bebişlere geçmişler olsun.ek gıda savaşı veriyorum, bu arada bize süt ürünü yasak analı kızlı. ne yedireceğimi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?