- 30 Ekim 2008
- 2.783
- 6
- 158
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.201
2 gün önce bakıcı teyzemiz 6-7 tane cicibebe koymuş kahvaltısınagüzel yedi maşallah diyor bi de. şekerli bisküvi yemez mi bayıla bayıla yer o, verme sakın lütfen 4ü geçmesin dedim. benim içime sinmezken o fazla yedi diye seviniyodu, ters düşüyoruz böyle konularda işte
dün de geç kaldım 6da çıkabildim işten. gittiğimde çorba yediriyodu ,öğlen yemedi mi dedim. yedi acıkınca tekrar verdim şimdi dedi.
ek gıdayı abartmamasını açığı her zaman devam mamasıyla tamamlamasını hatırlatıyorum sürekli, ama klasik eski zihniyet mamadan ne fayda var çorba yesin mis gibi
annem de aynı şeyi söylüyodu ama en azından düzenini oturtmuştu doruk'un fazlasını vermiyodu 2. öğün çorba vs.
çok canım sıkılıyor düşündükçe beynim çatlıyor herşeyi kafama takıyorum
önlüklerdeki ve kıyafetlerdeki lekeleri nasıl çıkarıyosunuz kızlar? malum artık meyveler, çorbalar leke yapıyor çok
dalan roxy kullanıyorum o da leke çıkarmıyor
annem gelince hepsini domestosla yıkayıp duruladı ,ondan sonra makinede uzun yıkama yaptım kendi deterjanıyla
ikeadan şu önlüklerden aldı 2 tane iyi oldu yıkayıveriyorum onları leke olmuyo hiç değilse, yoksa önlük dayanmıyordu
Eki Görüntüle 690292
kizlar dugunumuz vardi kv.misafirleri kendi evine sigmayinca haliyle evimizi actik actik acmasina ya cok skildim teyze annane gerisini siz dusunun... of duzen felan kalmadi garip garip hareketler birak aglasada almalar oyy beynim sisti sevgi anlayislari o kadar tuhaf ki bunaldim ya sizide cok ozledim gunluk yasantimin parcasiydiniz duzen muzen kalmadi...
gecmis olsun cnm, umarim toparlanirsin yaninda. sanirim bu aralar pek cogumuzda var bu uyku problemleri, uykuya zor dalma, aglama, sik sik aglayarak uyanma.. 6. ayda buuyume atagi oluyor, ona yoruyorum ben de. ya da dis belirtisi. ama cogumuzda oldugu icin sanirim normal, endiselenmeye gerek yok.selam kızlar nasılsınız çok hasttaydım dün hep yattım bugün toparladım azıcık antibiyotijk verdi dr...ya kılar kızım 3gündür gece uykusuna geçerken en az 1saat ağlıo anlamadım zorlana uyuyo kalıyo ama mahvoluyorum noluyo anlamıyorum...
Kizlar kizimin basinda konak olusmus:-( birkac gun oncede gormustum ama umursamamistim. Bugun esime gosterdim bunlar ne acaba diye 3 adet sari yuvarlak tam kafasinin on kisminda. Sanirim basina gelen olmustu. Nasik kurtuldunuz
Çok geçmiş olsun canım benim oğlumda çok geç uykuya geçerdi ama ağlama olmaz direnirdi eli kolu ayağı ile. Sanırım o zaman gazdan yapıyordu bebeğinin bir sıkıntısı vardır mutlaka inşaallah düzelir ne kadar zorlandığını tahmin ediyorum Allah güç kuvvet versin.selam kızlar nasılsınız çok hasttaydım dün hep yattım bugün toparladım azıcık antibiyotijk verdi dr...ya kılar kızım 3gündür gece uykusuna geçerken en az 1saat ağlıo anlamadım zorlana uyuyo kalıyo ama mahvoluyorum noluyo anlamıyorum...
Bizimde olmuştu ama az. Annem bir gün önceden zeytinyağı sürdü ertesi sabahda ince tarakla güzelce taradı iki kere bu uygulamayı yaptık birebir geldi artık hiç oluşmuyor.Kizlar kizimin basinda konak olusmus:-( birkac gun oncede gormustum ama umursamamistim. Bugun esime gosterdim bunlar ne acaba diye 3 adet sari yuvarlak tam kafasinin on kisminda. Sanirim basina gelen olmustu. Nasik kurtuldunuz
kızlar mama sandalyesi salıncak bir arada hemde 25 kg kadar taşıyor bi bakın derim almayanlar ben almayı düşünüyorum şahsen gören varmı bunu?
13330 Taşpınar Smile Tablalı Yatar Salıncak - Ürün Kategorileri
önlüklerdeki ve kıyafetlerdeki lekeleri nasıl çıkarıyosunuz kızlar? malum artık meyveler, çorbalar leke yapıyor çok
dalan roxy kullanıyorum o da leke çıkarmıyor
annem gelince hepsini domestosla yıkayıp duruladı ,ondan sonra makinede uzun yıkama yaptım kendi deterjanıyla
ikeadan şu önlüklerden aldı 2 tane iyi oldu yıkayıveriyorum onları leke olmuyo hiç değilse, yoksa önlük dayanmıyordu
Eki Görüntüle 690292
Ben dalinin sıvısını kullandım bitti şimdi dalin toz deterjanından aldım çok güzel leke çıkarıyor tavsiye ederimburda dalan roxy muhabbeti gecmisti baya, cogu arkadas dalan roxy kullaniyorlar, ben de Turkiyeden getirdim birkac paket, bugun ilk kez yikadim ama aynen makineye koydugum gibi cikmislar, tum lekeler duruyor!! daha once de organik marketten ekolojik bir deterjan almistim, o da lekeleri cikarmiyordu. normal deterjan da kullanmak istemiyorum ama, siz nasil cikariyorsunuz kizlar lekeleri gercekten. su dalin deterjan sanirim daha iyi cikariyor.
Geçmiş olsun aynısı benim oğlumda da olmuştu çok zor Allah acil şifalar versin inş ateşi birdaha çıkmaz paranox fitil yarım olarak koydu Dr eve gelince 4saat sonradan ben koymuştum çok şükür iyi gelmişti aklında olsunkizlar merhaba. oglum hasta oldu. 3 gundur hafiff oksuruk ve hapsiriik vardi dun burun akintisi basladi. gece hic uyumadi. sabahta atesi 38.4 e yukselince acile gittik. dr bogaznda bisey yok dedi cigerleride temiz cok sukur. dis ten suphelendi.calpol verdik dusurdu atesini cok sukur. bir daha yukselirse kan ve idrar testi yapicak. cok zor ya allah herkese tum bebislere sagluk versin.
Kizlar kizimin basinda konak olusmus:-( birkac gun oncede gormustum ama umursamamistim. Bugun esime gosterdim bunlar ne acaba diye 3 adet sari yuvarlak tam kafasinin on kisminda. Sanirim basina gelen olmustu. Nasik kurtuldunuz
merhaba kızlar benimkızım 6 buçuk aylık uyku eğitimi veriyorum bugün 5.gün aranızda aynı şeyi yapan var mı kendi kendine uyuması benim için çok önemli sürekli sallanmak istiyordu ama artık sallamıyorum eğer benim gibi olanlar varsa biraz sohbet etmek isterim..
kizlar merhaba. oglum hasta oldu. 3 gundur hafiff oksuruk ve hapsiriik vardi dun burun akintisi basladi. gece hic uyumadi. sabahta atesi 38.4 e yukselince acile gittik. dr bogaznda bisey yok dedi cigerleride temiz cok sukur. dis ten suphelendi.calpol verdik dusurdu atesini cok sukur. bir daha yukselirse kan ve idrar testi yapicak. cok zor ya allah herkese tum bebislere sagluk versin.
merhaba kızlar benimkızım 6 buçuk aylık uyku eğitimi veriyorum bugün 5.gün aranızda aynı şeyi yapan var mı kendi kendine uyuması benim için çok önemli sürekli sallanmak istiyordu ama artık sallamıyorum eğer benim gibi olanlar varsa biraz sohbet etmek isterim..
kizlar merhaba. oglum hasta oldu. 3 gundur hafiff oksuruk ve hapsiriik vardi dun burun akintisi basladi. gece hic uyumadi. sabahta atesi 38.4 e yukselince acile gittik. dr bogaznda bisey yok dedi cigerleride temiz cok sukur. dis ten suphelendi.calpol verdik dusurdu atesini cok sukur. bir daha yukselirse kan ve idrar testi yapicak. cok zor ya allah herkese tum bebislere sagluk versin.
geçciş olsun canım aminnnn evlatlarımızı hep korusun rabbim
Ben dalinin sıvısını kullandım bitti şimdi dalin toz deterjanından aldım çok güzel leke çıkarıyor tavsiye ederim
Geçmiş olsun aynısı benim oğlumda da olmuştu çok zor Allah acil şifalar versin inş ateşi birdaha çıkmaz paranox fitil yarım olarak koydu Dr eve gelince 4saat sonradan ben koymuştum çok şükür iyi gelmişti aklında olsun
çok geçmiş olsun kuzuna.Allah sağlıklarını eksik etmesin miniklern
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?