- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.221
cok saol. aminn.
kizin cok tatli masallah. anne kiz cok guzelsiniz. ayni sen kuzun. masallah size.
günaydın güzel anneler tatlı bebişler
bir pazar gününün ardından yine döndük işe
kızamık aşısı yaptırdınız mı kızlar? 80-91 arası doğumlular isteğe bağlı olarak aşılanacakmış kızamık salgınından dolayı
bu hafta hem doruk'u aylık kontrole götürüp hem de aşı olmak niyetindeyim.
Allah korusun kızamık bebeklerde çok tehlikeli olabiliyomuş, onlar daha 9. ayda olcak, biz önden olup tedbirimizi alalım
günaydın kızlar,sabah 6.ay aşılarımızı olduk.kuzucum çok ağladı bu sefer( 8,500kg olmuşuz boyumuz 70cm....
günaydın kızlar,sabah 6.ay aşılarımızı olduk.kuzucum çok ağladı bu sefer( 8,500kg olmuşuz boyumuz 70cm....
geçmiş olsun yavruyakizlar merhaba. oglum hasta oldu. 3 gundur hafiff oksuruk ve hapsiriik vardi dun burun akintisi basladi. gece hic uyumadi. sabahta atesi 38.4 e yukselince acile gittik. dr bogaznda bisey yok dedi cigerleride temiz cok sukur. dis ten suphelendi.calpol verdik dusurdu atesini cok sukur. bir daha yukselirse kan ve idrar testi yapicak. cok zor ya allah herkese tum bebislere sagluk versin.
geçmiş olsun yavruyatekrarlamaz inşallah
sevnih anladım canım , artık aldık randevuyu yarın gidicez , inşallah işinde başarılı biri çıkar , bıktım doktor değiştirmekten , bende her ay gitmek istemiyorum doktora ama bi idrar testi yaptırmak lazım yine , kızımda idrar yolu enfeksiyonu belirtisiz oluyo çünkü
gülçilek ben hiç ısıtmıyorum valla o yüzden sen söyleyince şaşırdım , meyveler ısınmaz zatende sebzeleri bendemi ısıtsamki :44: hiç aklıma gelmemişti ısıtmak ama soğuk moğuk yarım kavanoz yiyor benim cimcime şu an
ilki bize hediyeydi yoksa gerçekten o kadar para vericeğimi sanmıyorum
sonuçta bütün günü onun içinde geçirmiyor, ikeanın koltuğunu taşıması kolay, fazla yer de kaplamıyor, ucuz da aynı zamanda. yeterli bence oturma yeri falan da rahat
kraftın avantajı masana göre boyunu ayarlayabiliyosun, tekerlekleri var
ikeanınkini arkadaşım almıştı çok memnundu onun tavsiyesiyle aldım ,tavsiye ederim sana da
tesekkur ederim zuhal. canim cok sikkin. oglum gram bisey yemiyor. emiyor sadece o da iki dakika. hep farkli farkli corbalar yapiorum belki sevmemistir diye yok. zaten kasigi gorunce agzini kitliyo. korktugum sey geldi basima ya istahsiz olursa diyidum hep kendi kendime. zaten iki hafta once hic kilo almamis gorunuyordu. sinirlerim cok yipraniyo inan. hicbisyi sevmio yemio ben butun gun ertesigun icin yapicagim corbayi arastiriyorum yogurtlar mayaliyorum. aksam yemegini yapmiirum gerekirse ogluma yemek hazirliyorum. birde yemeyince cok yipraniyorum.
merhaba kızlar esım ıylestı sayılır ıse basladı bugun.cumartesı ecenın kontrolu vardı gıttık gayet ıyı 7280 gr olmus ece 65 cm boyu 42 cm bas cevresı.doktoru dogdugunda 1950 gr 41 cm oldugunu goz onunde bulundurursak gayet ıyı dedı.yemesı duzzeldı uykuları gayet duenlı.sabah bızımle ekmek peynır yumurta ne bulursa yıyor.sukur kı gayet ıyıyız hepınızı cok ozledım
Maaşallah kilosu iyi miniğin Allah sağlık versin.Bende bu defaki aşıdan korkuyorum birkaç gün ateş sürebiliyor falan dediler bizde perşembe günü gideceğiz aşıya.günaydın kızlar,sabah 6.ay aşılarımızı olduk.kuzucum çok ağladı bu sefer( 8,500kg olmuşuz boyumuz 70cm....
Canım çok zordur gerçekten yememesi ama elbet sevdiği birşey vardır zamanla düzelir inşaallah bebişler farklı huylar gösteriyortesekkur ederim zuhal. canim cok sikkin. oglum gram bisey yemiyor. emiyor sadece o da iki dakika. hep farkli farkli corbalar yapiorum belki sevmemistir diye yok. zaten kasigi gorunce agzini kitliyo. korktugum sey geldi basima ya istahsiz olursa diyidum hep kendi kendime. zaten iki hafta once hic kilo almamis gorunuyordu. sinirlerim cok yipraniyo inan. hicbisyi sevmio yemio ben butun gun ertesigun icin yapicagim corbayi arastiriyorum yogurtlar mayaliyorum. aksam yemegini yapmiirum gerekirse ogluma yemek hazirliyorum. birde yemeyince cok yipraniyorum.
Tatlı Hüma başlasın ek gıdalara bakalım sevecekmi siz ne zaman 6. ay aşısına gideceksiniz canm biz 25inde ama tam 6.ayımız bitmiyor aslında ay sonunda.Birde gündüz kendi kendine oyalanmaları nasıl bebişlerin bizimki biraz oyuncaklara bakıyor ama çabuk sıkılıyor 2 saatde uykusu geliyor yatırıyorum fazla sürmüyor kalkıyor ama mutlaka uyuyacak zamanı gelince:)sıkma canını , benim kızda dün yarısını yediği kavanoz mamasının kalan yarısını bugün yemedi , birde açken verdim ama yokbi anları bi anlarını tutmuyor işte , zorlama ama sakın canım , ye ye diede üstüne düşme , acıktığında emzirmek yerine tekrar dene yedirmeyi bakalım , yemezse emzir artık yapıcak bişey yok , daha çok minikler yaaa , zamanla yiyecekler nasılsa herşeyi
merhaba kızlar esım ıylestı sayılır ıse basladı bugun.cumartesı ecenın kontrolu vardı gıttık gayet ıyı 7280 gr olmus ece 65 cm boyu 42 cm bas cevresı.doktoru dogdugunda 1950 gr 41 cm oldugunu goz onunde bulundurursak gayet ıyı dedı.yemesı duzzeldı uykuları gayet duenlı.sabah bızımle ekmek peynır yumurta ne bulursa yıyor.sukur kı gayet ıyıyız hepınızı cok ozledım
kizlar merhaba. oglum hasta oldu. 3 gundur hafiff oksuruk ve hapsiriik vardi dun burun akintisi basladi. gece hic uyumadi. sabahta atesi 38.4 e yukselince acile gittik. dr bogaznda bisey yok dedi cigerleride temiz cok sukur. dis ten suphelendi.calpol verdik dusurdu atesini cok sukur. bir daha yukselirse kan ve idrar testi yapicak. cok zor ya allah herkese tum bebislere sagluk versin.
sagol cnm, onu deneyeyim ben .bir de..Ben dalinin sıvısını kullandım bitti şimdi dalin toz deterjanından aldım çok güzel leke çıkarıyor tavsiye ederim
ben kizamik gecirdim ortaokulda, offf cok fena.günaydın güzel anneler tatlı bebişler
bir pazar gününün ardından yine döndük işe
kızamık aşısı yaptırdınız mı kızlar? 80-91 arası doğumlular isteğe bağlı olarak aşılanacakmış kızamık salgınından dolayı
bu hafta hem doruk'u aylık kontrole götürüp hem de aşı olmak niyetindeyim.
Allah korusun kızamık bebeklerde çok tehlikeli olabiliyomuş, onlar daha 9. ayda olcak, biz önden olup tedbirimizi alalım
uzulme cnm, daha erken, yavas yavas alisacaklar, henuz ana besinleri sut zaten. deneye deneye sevdigi birseyi bulursun eminim. ilk neyle baslamistin? corbalar ne corbasi? baslarda tek tat purelerle baslamalari tada alismalari acisindan kolay oluyor.tesekkur ederim zuhal. canim cok sikkin. oglum gram bisey yemiyor. emiyor sadece o da iki dakika. hep farkli farkli corbalar yapiorum belki sevmemistir diye yok. zaten kasigi gorunce agzini kitliyo. korktugum sey geldi basima ya istahsiz olursa diyidum hep kendi kendime. zaten iki hafta once hic kilo almamis gorunuyordu. sinirlerim cok yipraniyo inan. hicbisyi sevmio yemio ben butun gun ertesigun icin yapicagim corbayi arastiriyorum yogurtlar mayaliyorum. aksam yemegini yapmiirum gerekirse ogluma yemek hazirliyorum. birde yemeyince cok yipraniyorum.
Tatlı Hüma başlasın ek gıdalara bakalım sevecekmi siz ne zaman 6. ay aşısına gideceksiniz canm biz 25inde ama tam 6.ayımız bitmiyor aslında ay sonunda.Birde gündüz kendi kendine oyalanmaları nasıl bebişlerin bizimki biraz oyuncaklara bakıyor ama çabuk sıkılıyor 2 saatde uykusu geliyor yatırıyorum fazla sürmüyor kalkıyor ama mutlaka uyuyacak zamanı gelince:)
kiyamam ya.. bizimde bugn asi olmamz laximdi ama oglum hasta. bir hafta sarkicak. masallah kuzuna boyu ve kilosu cok iyi. masallah subhanallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?