2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

günaydın güzel anneler tatlı bebişler

bir pazar gününün ardından yine döndük işe

kızamık aşısı yaptırdınız mı kızlar? 80-91 arası doğumlular isteğe bağlı olarak aşılanacakmış kızamık salgınından dolayı

bu hafta hem doruk'u aylık kontrole götürüp hem de aşı olmak niyetindeyim.

Allah korusun kızamık bebeklerde çok tehlikeli olabiliyomuş, onlar daha 9. ayda olcak, biz önden olup tedbirimizi alalım

allah korusun canım bebeklere erken yapılabılecegını okumustum 1 yas asısı bu malum oncesınde yapılabılırmıs ama saglık ocgna gtp srmadım kendumızıde asılaTIRIZ

günaydın kızlar,sabah 6.ay aşılarımızı olduk.kuzucum çok ağladı bu sefer ( 8,500kg olmuşuz boyumuz 70cm....

maşallah bebişe, bizde bugün olduk aşımızı olduk fazla ağlamadı bizimkisi. 7.800kg, boyu 69cm ek gıdaya geçtik ama çok hareketli gelen misafirler bu erkenden yürür diyorlar yerde yüzüstü yatırdığımda istediği şeye ulaşabiliyor rahat rahat emeklememize az kaldı. Sağlıklı sıhatli olurlar inşallah...

geçmiş olsun yavruya tekrarlamaz inşallah
sevnih anladım canım , artık aldık randevuyu yarın gidicez , inşallah işinde başarılı biri çıkar , bıktım doktor değiştirmekten , bende her ay gitmek istemiyorum doktora ama bi idrar testi yaptırmak lazım yine , kızımda idrar yolu enfeksiyonu belirtisiz oluyo çünkü
gülçilek ben hiç ısıtmıyorum valla o yüzden sen söyleyince şaşırdım , meyveler ısınmaz zatende sebzeleri bendemi ısıtsamki :44: hiç aklıma gelmemişti ısıtmak ama soğuk moğuk yarım kavanoz yiyor benim cimcime şu an

Genel olarak yazıyorum canlar ALLAH tum bebislere sağlık ve uyku versin insallah....biz de uyku muyku yok ilk yattiginda 2 saat uyuyor sonrasında sallayarak bir dursam kıvranıp ağlıyor yoruldum...aktivite merkezimiz geldi duran yokagliyor kucak icin bakalım ne zaman gececek

tesekkur ederim zuhal. canim cok sikkin. oglum gram bisey yemiyor. emiyor sadece o da iki dakika. hep farkli farkli corbalar yapiorum belki sevmemistir diye yok. zaten kasigi gorunce agzini kitliyo. korktugum sey geldi basima ya istahsiz olursa diyidum hep kendi kendime. zaten iki hafta once hic kilo almamis gorunuyordu. sinirlerim cok yipraniyo inan. hicbisyi sevmio yemio ben butun gun ertesigun icin yapicagim corbayi arastiriyorum yogurtlar mayaliyorum. aksam yemegini yapmiirum gerekirse ogluma yemek hazirliyorum. birde yemeyince cok yipraniyorum.

merhaba kızlar esım ıylestı sayılır ıse basladı bugun.cumartesı ecenın kontrolu vardı gıttık gayet ıyı 7280 gr olmus ece 65 cm boyu 42 cm bas cevresı.doktoru dogdugunda 1950 gr 41 cm oldugunu goz onunde bulundurursak gayet ıyı dedı.yemesı duzzeldı uykuları gayet duenlı.sabah bızımle ekmek peynır yumurta ne bulursa yıyor.sukur kı gayet ıyıyız hepınızı cok ozledım

teşekkür ederim tavsiyen için. zaten mutfagım çok dar o yüzden daha mantıklı gibi ikeada ki ..

sıkma canını , benim kızda dün yarısını yediği kavanoz mamasının kalan yarısını bugün yemedi , birde açken verdim ama yok bi anları bi anlarını tutmuyor işte , zorlama ama sakın canım , ye ye diede üstüne düşme , acıktığında emzirmek yerine tekrar dene yedirmeyi bakalım , yemezse emzir artık yapıcak bişey yok , daha çok minikler yaaa , zamanla yiyecekler nasılsa herşeyi

gözün aydın canım bak boşuna telaşlandın , canavar gibi ece kız maşallah tam bir minik canavar

günaydın kızlar,sabah 6.ay aşılarımızı olduk.kuzucum çok ağladı bu sefer ( 8,500kg olmuşuz boyumuz 70cm....
Maaşallah kilosu iyi miniğin Allah sağlık versin.Bende bu defaki aşıdan korkuyorum birkaç gün ateş sürebiliyor falan dediler bizde perşembe günü gideceğiz aşıya.
Canım çok zordur gerçekten yememesi ama elbet sevdiği birşey vardır zamanla düzelir inşaallah bebişler farklı huylar gösteriyor
Tatlı Hüma başlasın ek gıdalara bakalım sevecekmi siz ne zaman 6. ay aşısına gideceksiniz canm biz 25inde ama tam 6.ayımız bitmiyor aslında ay sonunda.Birde gündüz kendi kendine oyalanmaları nasıl bebişlerin bizimki biraz oyuncaklara bakıyor ama çabuk sıkılıyor 2 saatde uykusu geliyor yatırıyorum fazla sürmüyor kalkıyor ama mutlaka uyuyacak zamanı gelince:)

Çok geçmiş olsun Allah sağlık versin herkese ece gayet iyi bencede maaşallah biz 2060 gr doğduk bakalım ne durumdayız.

Ben dalinin sıvısını kullandım bitti şimdi dalin toz deterjanından aldım çok güzel leke çıkarıyor tavsiye ederim
sagol cnm, onu deneyeyim ben .bir de..

ben kizamik gecirdim ortaokulda, offf cok fena.

uzulme cnm, daha erken, yavas yavas alisacaklar, henuz ana besinleri sut zaten. deneye deneye sevdigi birseyi bulursun eminim. ilk neyle baslamistin? corbalar ne corbasi? baslarda tek tat purelerle baslamalari tada alismalari acisindan kolay oluyor.

gunduz kendi kendine oyalanmiyor bizimki, oyun istiyor, yere koyup oyuncak verdigimde oyuncaklarindan 30 saniyede sıkılıyor. kitap dergileri cok seviyor ama onlari da koparip yiyor, o yuzden veremiyorum. anakucagindan da donup inmeye calistigindan ona da koyamiyorum, sasirmis durumdayim. bu gecis arasi cok fena, yatmak istemiyorlar ama oturamiyorlar da, arada derede. ben nasil oyalayacagimi sasirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…