2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

normal canim. benim oglumda gozu acikken daliyor. buyuduler artik bizim gibi daliyolar sipalar. dustugunu unut artik. benim kardesim birinci kattan dustu hicbisey olmadi iki yasindaydi. allah koruyo.
ay allahim esirgesin dusunmek bile cok kotu.. goz dalmasi dusunduruyor beni arastirdim hic ic acici seyler okumadim tabii her goz dalmasi onun belirtisi degildir de off ara ara sicriyorda kuzum uykusunda, buyuk olcude azaldi ama gun icinde tek tuk oluyor iste kizlar kuzularinizin sicramalari tam olarak bittimi yoksa bizimki gibi buyuk olcude azaldi mi

Kesinlikle kilo cok.onemli degil yani.illa tombis olacak.diye bi sart yok. Yani saglikliysa boyu ve kafa capi.olmasi kadar buyuyorsa problem yok. Hem bebeklerin bir ayi bir ayini tutmuyor. Biximki hasta ve surekli.kusuyor belkide hic kilo almayacak saglikli.olsun yeter. Kizim pirinc sevmiyor.bu yuzden ne kasik mamasi nede muhallebi yemiyor. 8 tahilli.kasik mamasini anne sutune katip veriyorum 1 yada iki.ogun. Cici bebe bir defa denedim fakat sevmedi. Bende cok.sekerli oldugunu duyunca bir daha denemedim. Ek gidada fazla kilo almasinin iyi oldugunu dusunmuyorum. Yani anne sutuyle istedigi.kadar kilo alsin ama ek gida.ile fazla olursa ileride kilo problemi yasayabilir. Yemek.istese bile fazlasini vermiyorum onun yerini anne sutuyle tamamliyorum. 6.5 aylik kilosu 8600 du cok sukur. Ama cogunu ek gidaya gecmeden anne sutuyle aldi. Kilo.yapip sisiren seyler vermedigim icin de icim rahat iletrde obez olsun istemiyorum . Bingildagi 2x1 diye yazdi ebemiz daha kapanmamis. Kan damlasi 8 , 1 olcekte multitabs kullaniyorum

Canim gunde 1 defa yapmasi iyi sanirim ben.kizim ginde 1 defa yapiyor bazende 2 yapiyor. 4-5 fazla bence.belki yedikleri yaradigi icinde azalmis olabilir. Bizim bi arkadasin kizi hergun dogdugundan beri 4-5 defa kaka yapiyormus bu yuzden kilo almiyor. 8 aylik 7500 kilosu

Bende dun basladim canim ise Allah yardimcin olsun

Canim gece 12-1 gibi.uyuyor. Saat 6-7 gibi.uyaniyor cunku.oyle alistirdim ise giderken karnini doyurmak icin. Uyandiginda emmiyor sadece uykuda emiyor. Sut sagiyorum iki gogusumu 150-180 ml anne sutu aliyor gazini cikarip besigine birakiyorum. Yarim saat icinde kendiliginden tekrar uyuyor. 10-11 gibi uyaniyor. Gece ilk yatsrken eger dalamazsa ayagimda salliyorum. Bazen besiginde hafif sallamak yetiyor. Biraz gecikirse uykusu.birakir birakmaz kendiside uyuyor.

gecmis olsun canim eceye masallah cok sukur iyi haberler aldin...

kilosuna göre damla werıorum canım ben bısıye karstırmıorum ama karstırabılırsın yazıo içinde sıkıntı olmaz yani

günde 1 2 kez normal evet sımdı ek gıdayada gecınce azaldı tabiii benımkı 5.5 aya kadar gunde 4 5 kez yapıodu azalttı baya

Benim bebeğimde aynı günde 1 kez yapıyor doktor normal olduğunu söyledi gün aşırı yapması bile normalmiş 5 günden sonraki sakıncalı.

selam kızlar nasılsınız ek gıdalar nasıl gidiyo mamaları blendırlıyomusunuz pütürlümü veriyosunuz bide kahvaltı bulamaç ya şuan ne zaman ayırıcaz ben ilk kızımdan çok çektiğim için bunda dikkatli olmak istiyorum ama zor gibi.bugün yayla çorbası yaptım az pütürlü verdim kustu napıcam bilemiyorum...bu arada benim sorumu cevaplayan arkadaşlar saolun inşallah büyüme atağıdır yoksa kafayı yicem büyük kızımda hasta ateşli;((

gözün aydın canım bak boşuna telaşlandın , canavar gibi ece kız maşallah tam bir minik canavar
hemde nasıl 1 dk durmuyor..

cok sükür canım kafaya takdıgına degmedi.büyüdü sizle kahvaltımı yapıo aferin eceye ya darısı bizimkilerin basına
yapıyor oyle cok yemıyor tabı ama yıyor...
cok mınık dogdu 34 haftada 1950 dogdu 1750 ye dustu..aynen cok evhamlıyım,korkuyorum premature aklımda ondan baska bısey yok..

senı gelıp oldurucem valla.kızım yeter hersey yolunda artık..ecede yapıyor hala agzında tutuyor sesler cıkarıyor bıberonla benımle oynuyor

gecmis olsun canim eceye masallah cok sukur iyi haberler aldin...
cok sukur canım yaa

oooo masallah kızımıza...cok tatlı ve cok cok buyumus...oglun nasıl?

kan damlası kullanıyor mu bütün bebişler? biizim doktor hiç bahsetmedi,bende sormayı unuttumm:44:

ben veriyodum ama son zamanlarda pek verdim sayılmaz

ek gıdalardan o açığı tamamladığını düşünüyorum ben de zuhal gibi. o yüzden artık önceki dönemdeki gibi illa vercem diye uğraşmıyorum

ooy maşallah doruk'a artık çok hareketliler fazla kilo almayacaklar..iştahlı olsunlarda daha ne isteriz.

kıpır kıpır saniye duramıyo ki yerinde. eşimin dediği gibi neresine et tutsun bu çocuk hareket etmekten

güzelim dert etme bu kadar kendine herşeyi bende senin gibi bazen bakıyorum doruk sakin duruyor, ıhh falan gibi sesler çıkarıyor eyvah diyorum bişey oldu çocuğa hasta mı acaba, neden sakin duruyor neden böyle ses çıkarıyor, neden gözleri daldı...

sonra diyorum saçmalama elif her hareketinden mana çıkarmaya uğraşma

kendi aramızdaki ilk diş kutlamamız :119:

maşallah hayırlı olsun dişiniz bizim dişler yok daha ortada

maşallah sana prenses büyüdün de ayakta mı dikiliyosun sen tokalarını bantlarını yesinler senin süslü

Kızlar bizim arkadaşın ufaklığa bundan aldık
Siz emeklime minderi kullanıyor musunuz?

DISNEY WİNNİE VE ARKADAŞLARI EMEKLEME MİNDERİ :: Ucuzlayanlar

hiç duymadım görmedim emekleme minderi

güzelmiş ama almam heralde

merhaba kızlar , dün gittik 6 ay kontrolüne , kilomuz 9100 boyumuz 70 cm olmuş , idrar tahlilimiz temiz çıktı şükür , ilk kez gittik bu hastaneye hiç memnun kalmadım , aşıları bile yapmıyolarmış , bugün sabahta sağlık ocağına gittik tekrar mecburen 3 aşımız oldu ama çocuk felci aşısı yokmuş ellerinde , o gelince aricak bizi hemşiremiz , kocamında kızamık aşısı varmı yokmu emin olamadığımızdan hadi ben evdeyim gene ama o işyerinde bisürü insanla karşılaşıyor die onada kızamık aşısı yaptırdık :)) bizde durumlar böyle , umarım fazla ateşimiz olmaz akşama

maşallah subhanallah kız neyle besledin sen hümoşu böyle Allah nazarlardan saklasın

maşallah subhanallah kız neyle besledin sen hümoşu böyle Allah nazarlardan saklasın

saol teyzesi , benim sütüm baya bi yağlı sanırım yoksa ek gıdaya filan geçmedik henüz , 15 gündür 2 yemek kaşığı kadar hipp kavanoz maması verdim sadece ama onla alakası yoktur sanırım , 3350 doğmuştu zaten kızım , her aya 1 kg düşüyor ortalama , anneme sordum dün , kardeşimde yaşında 15 kg mış , her ay 1 kg alırdı diyor annem tabii anne sütüyle ama yürümeye başlayınca zayıflamış tabii , şimdi ise dal gibi maşallah , o yüzden içim rahat , ben hiç pirinçti muhallebiydi bisküviydi vermicem , birde onlardan kilo alırsak vay halimize

doruk da 3820 doğmuştu ama son 2 ayda kilo alımı çok yavaşladı. özellikle 5. ay 100 gr alması zaten dengeyi bozdu

1000-1000-700-600-100-500 şeklinde gitti kilo alımı 6. ay sonuna kadar

bu ay henüz gitmedik merak ediyorum kaç kilo oldu

işe başlamam etkiledi doruk'u sütüm çoktu benim emzirirken ağzından taşıyordu ama işe başlamamla azaldı malesef

sağlığı yerinde çok şükür ama 69 cm boy 7700 kilo olunca zayıf oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…