- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.261
ay allahim esirgesin dusunmek bile cok kotu.. goz dalmasi dusunduruyor beni arastirdim hic ic acici seyler okumadim tabii her goz dalmasi onun belirtisi degildir de off ara ara sicriyorda kuzum uykusunda, buyuk olcude azaldi ama gun icinde tek tuk oluyor istenormal canim. benim oglumda gozu acikken daliyor. buyuduler artik bizim gibi daliyolar sipalar. dustugunu unut artik. benim kardesim birinci kattan dustu hicbisey olmadi iki yasindaydi. allah koruyo.
Kilo muhabbetine birde biz katılalım bizim doktorda kilonun o kadar önemli olmadığına ilk zamanlar ayda bir kilo bundan sonra daha az alacağını söyledi 3.300 ile başladık dün 6. ay aşısında 7.800. Asıl önemli olan boyuymuş boyunda uzama olmazsa o zaman sorun var demekmiş pirinç ununu cici bebeyi bol tutarsan kilosuda bol olur ama sağlıklı bir kilo olmaz. Sağlıklı olmaları daha iyi fazla kafaya takmayalım. Kandamlası 7 damla veriyorum, devit 3 damla kullanıyordum şimdi ikiye indirdi sağlık ocağı bıngıldağının erken kapanmaması için
tum hasta bebislere saglik, ukusuz kuzulara da bol uyku diliyorum. kilo konusunda, benim kizimin da kilo alimi 5. aydan beri yavasladi cok. ama bence de onemli olan saglikli olmasi, anneler olarak kiloya takigiz hepimiz ama aslinda hicbir onemi yok kilonun, alt sinira ulasmadiysa. benim kizim 3 haftadir iyi gidiyordu ek gidada, tek ogun veriyordum oglen, ama bugun istemedi. 3 haftadir ayni seyi yemekten bunaldi muhtemelen. kizlar bir de ek gidaya gectikten sonra benim kizim artik gunde 1 kez kaka yapiyor, eskiden 4-5 ti. sizde durumlar nasil?
günaydın herkese..dışarısı cıvıl cıvıl çocuklar koşturuyo,inşallah kuzularımızın bayramlarda gösterilerini izlerizz ilerde bugün hep onu hayal ettimbuarada bizim aile hekimi ek gıda konusunda bilgilendirmede foss çıktı ben sormasam kimse bişi demiyodu..1hafta sadece yoğurt ver 1 hafta sadece elma ver diyo bana,hiç kahvaltıdan bahseden yok..hemen bi geçiştirmeye çalışıyolar..kan damlasından da hiç bahsetmediler.doktorumuza gidince sorucam..aklıma takıldı kullanması gerekiyosa başlayalım:44:buarada accaip stresliyim kızlar ( son 2 gün kaldı iş başınaaaa
bizde başlamadık cnm sağlık ocağı 4.ayında vermişti kullanmadım 6.ayda başlayacağım
Günde kaç damla kullanıyorsun canım her bebeğe göre değişirmi bu oran acaba? damlayı nasıl veriyorsun birşeye karıştırıyormusun?ben devit-3 ü mamasına damlatıyorum
Bende sallayarak uyutanlardanım sen yine bir şekilde başlamışsın kendi kendine uyutmaya ne güzel.Gece uykusuna kaçta geçiyor ve gece ne sıklıkta kalkıyor her kalktığında tekrar sallıyormusun?Biz 10:30 gibi yatıyoruz gece belli olmuyor ama sabah 6:30 / 7:00 dedinmi gözler açılıyor:)
merhaba kızlar esım ıylestı sayılır ıse basladı bugun.cumartesı ecenın kontrolu vardı gıttık gayet ıyı 7280 gr olmus ece 65 cm boyu 42 cm bas cevresı.doktoru dogdugunda 1950 gr 41 cm oldugunu goz onunde bulundurursak gayet ıyı dedı.yemesı duzzeldı uykuları gayet duenlı.sabah bızımle ekmek peynır yumurta ne bulursa yıyor.sukur kı gayet ıyıyız hepınızı cok ozledım
bizde başlamadık cnm sağlık ocağı 4.ayında vermişti kullanmadım 6.ayda başlayacağım
Günde kaç damla kullanıyorsun canım her bebeğe göre değişirmi bu oran acaba? damlayı nasıl veriyorsun birşeye karıştırıyormusun?ben devit-3 ü mamasına damlatıyorum
Bende sallayarak uyutanlardanım sen yine bir şekilde başlamışsın kendi kendine uyutmaya ne güzel.Gece uykusuna kaçta geçiyor ve gece ne sıklıkta kalkıyor her kalktığında tekrar sallıyormusun?Biz 10:30 gibi yatıyoruz gece belli olmuyor ama sabah 6:30 / 7:00 dedinmi gözler açılıyor:)
Canim gunde 1 defa yapmasi iyi sanirim ben.kizim ginde 1 defa yapiyor bazende 2 yapiyor. 4-5 fazla bence.belki yedikleri yaradigi icinde azalmis olabilir. Bizim bi arkadasin kizi hergun dogdugundan beri 4-5 defa kaka yapiyormus bu yuzden kilo almiyor. 8 aylik 7500 kilosu
tum hasta bebislere saglik, ukusuz kuzulara da bol uyku diliyorum. kilo konusunda, benim kizimin da kilo alimi 5. aydan beri yavasladi cok. ama bence de onemli olan saglikli olmasi, anneler olarak kiloya takigiz hepimiz ama aslinda hicbir onemi yok kilonun, alt sinira ulasmadiysa. benim kizim 3 haftadir iyi gidiyordu ek gidada, tek ogun veriyordum oglen, ama bugun istemedi. 3 haftadir ayni seyi yemekten bunaldi muhtemelen. kizlar bir de ek gidaya gectikten sonra benim kizim artik gunde 1 kez kaka yapiyor, eskiden 4-5 ti. sizde durumlar nasil?
hemde nasıl 1 dk durmuyor..gözün aydın canım bak boşuna telaşlandın , canavar gibi ece kız maşallah tam bir minik canavar
yapıyor oyle cok yemıyor tabı ama yıyor...cok sükür canım kafaya takdıgına degmedi.büyüdü sizle kahvaltımı yapıo aferin eceye ya darısı bizimkilerin basına
cok mınık dogdu 34 haftada 1950 dogdu 1750 ye dustu..aynen cok evhamlıyım,korkuyorum premature aklımda ondan baska bısey yok..Gozun aydın canim....ben ecenin bu kadar minik doğduğunu bilmiyordum o zaman maşallah gayet iyi 5 aylık doğum kilosunun iki katı olmalı diye biliyorum ...seninki 5 aylukken,bunu yakalamış ee ne diye kendini yıprattın o kadar :)anne olmak hep evhamli olmak demek dimi ama ....
senı gelıp oldurucem valla.kızım yeter hersey yolunda artık..ecede yapıyor hala agzında tutuyor sesler cıkarıyor bıberonla benımle oynuyorkizlar aklim karisik yine, kizimi emzirirken ih ihh diye sesler cikariyor gozu hafif kapali eliylede gogusume vuruyor derin bi nefes alip iii yaparak birakiyor tum bunlari yari uykulu yapiyor... uyanikkende bazen gozu daliyor seslenince tepki veriyor ama kollari bacaklarida hep hareket halinde cirpiniyor gibi ama bu sure icinde aglamiyor sizce normal mi
cok sukur canım yaagecmis olsun canim eceye masallah cok sukur iyi haberler aldin...
arkadaslarım meyabaa 23 nısan çocuk bayramımız kutlu olsun
Eki Görüntüle 693536 Eki Görüntüle 693534 Eki Görüntüle 693537
kan damlası kullanıyor mu bütün bebişler? biizim doktor hiç bahsetmedi,bende sormayı unuttumm:44:
elif masallah ogluna. severek herseyi yemesi o kadar onemliki. senin oglunun yapisi yedigini yakio demk pasan. yedikten vitaminleri aldiktan sonra sorun yapma canim bence. benim oglum 5 bucuk aylikken 8600 du. bes aylik kilosuda bu. istahsizliktan almamis iki hafta. hicbisey yediremiyorum sadece emiyor. boyle sizinkileri okuyunca yediklerini bende kendi adima uzuluyorum benimki neden yemiyor diye. anne olmak coook zor ya. istiosunki yesin icsin kilo alsin.
ooy maşallah doruk'aartık çok hareketliler fazla kilo almayacaklar..iştahlı olsunlarda daha ne isteriz.
kizlar aklim karisik yine, kizimi emzirirken ih ihh diye sesler cikariyor gozu hafif kapali eliylede gogusume vuruyor derin bi nefes alip iii yaparak birakiyor tum bunlari yari uykulu yapiyor... uyanikkende bazen gozu daliyor seslenince tepki veriyor ama kollari bacaklarida hep hareket halinde cirpiniyor gibi ama bu sure icinde aglamiyor sizce normal mi
kendi aramızdaki ilk diş kutlamamız :119:
arkadaslarım meyabaa 23 nısan çocuk bayramımız kutlu olsun
Eki Görüntüle 693536 Eki Görüntüle 693534 Eki Görüntüle 693537
Kızlar bizim arkadaşın ufaklığa bundan aldık
Siz emeklime minderi kullanıyor musunuz?
DISNEY WİNNİE VE ARKADAŞLARI EMEKLEME MİNDERİ :: Ucuzlayanlar
merhaba kızlar , dün gittik 6 ay kontrolüne , kilomuz 9100boyumuz 70 cm olmuş , idrar tahlilimiz temiz çıktı şükür , ilk kez gittik bu hastaneye hiç memnun kalmadım , aşıları bile yapmıyolarmış , bugün sabahta sağlık ocağına gittik tekrar mecburen 3 aşımız oldu ama çocuk felci aşısı yokmuş ellerinde , o gelince aricak bizi hemşiremiz , kocamında kızamık aşısı varmı yokmu emin olamadığımızdan hadi ben evdeyim gene ama o işyerinde bisürü insanla karşılaşıyor die onada kızamık aşısı yaptırdık :)) bizde durumlar böyle , umarım fazla ateşimiz olmaz akşama
maşallah subhanallahkız neyle besledin sen hümoşu böyle Allah nazarlardan saklasın
saol teyzesi , benim sütüm baya bi yağlı sanırım yoksa ek gıdaya filan geçmedik henüz , 15 gündür 2 yemek kaşığı kadar hipp kavanoz maması verdim sadece ama onla alakası yoktur sanırım , 3350 doğmuştu zaten kızım , her aya 1 kg düşüyor ortalama , anneme sordum dün , kardeşimde yaşında 15 kg mış , her ay 1 kg alırdı diyor annem tabii anne sütüyle ama yürümeye başlayınca zayıflamış tabii , şimdi ise dal gibi maşallah , o yüzden içim rahat , ben hiç pirinçti muhallebiydi bisküviydi vermicem , birde onlardan kilo alırsak vay halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?