- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.301
öksürük ciğerlerden gelmezse korkmamalısın. bir tatlı kaşığı zencefil tozunu 1 çay bardağı kaynamış sıcak suya dök 10 dakika beklet o suyu al bir çay kaşığı harnup pekmezi koy tadı biraz kötü ama benim bebeğimin öksürüğüne o iyi geldi akşamları 2 tatlı kaşığı içiriyordum hızlı bir çözüm beklenmemesi gerekir. ayrıca bende doğduğu andan itibaren ıhlamuru eksik etmedim.
ben dogdugundan berı hastanede yaptırıyorum,ıse baslamıssın hayırlı olsun.allah kolaylık versın canımmMasallah Huma hanima.. Ahh ahh benim sutumde iyi yagliydi guzel emdigi siralar 1300-1400 bile aliyordu. Ama 4. Aydan beri sadece uykuda emiyordu. Su siralar uykuda bile emmiyor. İsede basladim. Sutu sagiyorum oyle iciriyorum.1 haftadir istah yok. Sureklikusuyor. Ne yapacagimi bilemedim. Bugun saglik ocagimdaki doktora goturdumm cigerleri temiz diye ilacta vermedi. İnsallah gecr. 6. Aylikasisicok sukur ates yspmadi. Ama vucut direncidustugu icin hasta oldu. Canim ofm ye mi gittin hastaneolarak yenidoktordan mi memnun kalmadin. Asisini hic hastanede yaptirmedim ben hep saglik ocaginda yaptirdim. Ozel hastanelerin asi yaptigindanda haberim yoktu.
Neyse bugun isr basladim tam anlamiyla korktugum gibi olmadi. 8 deevden cikiyorum adliye evimize 5 dakika oldugu.icin zaman kaybetmiyorum. 12:30 da cikip eve geliyorum. Sadece 4.5 saat ayri kaliyorum. 7.5da sut sagip kizima icirdim tekrar yatirdim uyudu. 11:30 da uyanmis anneannesi sagdiguim evde biraktigim sutu icirmis. Bende 12:30 da gelip corbasini icirdim. Ama cok az cunku kusuyor:-(
günaydın güzel anneler bugün güzel hava war güzel bi gün olsun hepimize.bizde mayısın 13 unde antalyaya ucuozz kızımlaa annemlerın yanına tatile ucakta napcaz merak edıorum idille
saol arkadasim uygulicam zencefili. bende cok sık veriorum ihlamru fakat son zamnlrda agzini kiltlemeyi ogrendi sipa mumkun degil acmiyo.
ben dogdugundan berı hastanede yaptırıyorum,ıse baslamıssın hayırlı olsun.allah kolaylık versın canımm
oo gezmecı ıdıl yazlık yere gıdıyor bızdıkk..bu sene cok sıcak olucakmıs yazlık tatılımız ıptal olabılır eceyı perısan etmek ıstemıyorum
kızlar maşallah bebişlerinizebenim oğlum iyi kiloda doğmasına rağmen geride kaldı
6 ay 8 günlükken 7700 dü. 8000-8600 falan gördükçe benim moralim bozuluyor
iştahı yerinde maşallah kahvaltısını ,çorbasını ,mamasını ,yoğurdunu, meyvesini, anne sütünü hepsini severek yiyor
dün akşam artık karar verdim mecbur alınacak , kızım uyurken rahatsız etmeden ateş ölçmenin başka yolu yok , hangi marka kullanıyorsanız kızlar kızılötesi infrared memnunsanız bana özelliklerini ve markasını yazın lütfen , dün kızımın ateşi tam sınırda kaldı ama ben genede uyurken bi yarım ölçü calpol verdim , atlattık gibi görünüyo şimdilik , inşallah çıkmaz gene ateşimiz
bende braun kulaktan olcer var bırde armo lıne kızılotesı temazsız alından olcen var..bu temazsız olan o klasık dereceyle bıre bır aynı olcuyor..dün akşam artık karar verdim mecbur alınacak , kızım uyurken rahatsız etmeden ateş ölçmenin başka yolu yok , hangi marka kullanıyorsanız kızlar kızılötesi infrared memnunsanız bana özelliklerini ve markasını yazın lütfen , dün kızımın ateşi tam sınırda kaldı ama ben genede uyurken bi yarım ölçü calpol verdim , atlattık gibi görünüyo şimdilik , inşallah çıkmaz gene ateşimiz
bizde sıcak cok olcak die mayısta gıdıoz antalyaya evede klıma taktırdık cicişko perişan olmasın die
dün akşam artık karar verdim mecbur alınacak , kızım uyurken rahatsız etmeden ateş ölçmenin başka yolu yok , hangi marka kullanıyorsanız kızlar kızılötesi infrared memnunsanız bana özelliklerini ve markasını yazın lütfen , dün kızımın ateşi tam sınırda kaldı ama ben genede uyurken bi yarım ölçü calpol verdim , atlattık gibi görünüyo şimdilik , inşallah çıkmaz gene ateşimiz
Cnm gecmis olsun benim kizim cok hasta buhun ofm ye goturecem.yeni doktordan memnun musun. Ben chicconun kizilotesini kullaniyorum kembium
tam iyi zamanda geliceksiniz heee haziran temmuz ağustos yanıyor antalya , bende kaçıcam bu sene annemle beraber memlekete sanırım , klima var ama hasta eder bence , mümkün olduğunca kullanmamak lazımbizde sıcak cok olcak die mayısta gıdıoz antalyaya evede klıma taktırdık cicişko perişan olmasın die
yorumları okluyup baya bi araştırıyorum , kullananlkar gayet memnun , asıl kulaktan tavsiye etmedi bizede doktor , 2 yaşına kadar en iyisi popodan ölçmekmiş , dün öyle yaptım ama oda hoş değiltemassız ateş ölçeri doktor tavsiye etmemişti bize. ortamın ısısından da alıyo sağlıklı bi ölçüm olmuyo die. en garintili ölçüm kulağından olanmış. adını tam hatırlamıyorum bizimkinin de. hem kulaktan ölçüyo hemde alnından hafif değdirmek yetiyo onda da uyanmıyo. bizimde dün 6 ay aşımız vardı. sürekli ateşini kontrolle geçti bütün gece. 4. ay aşımızda ateş olmuştu ama bunda olmadı.
armoline mı ? onu hiç duymadım yaa , bi araştırayımbende braun kulaktan olcer var bırde armo lıne kızılotesı temazsız alından olcen var..bu temazsız olan o klasık dereceyle bıre bır aynı olcuyor..
bende klıma taktırıcaktım gecen yaz ama kıza cok zararlı dıye vazgectık.ben zaten hıc klımaya gelemıyorum hemen boynum tutuluyor.avm de bıle hemen carpıyor..
sevnih çok geçmiş olsun bu arada canım , inşallah önemli bişeyi yoktur miniğinin , sen memnunmusun chiccodan ? hangi modeli seninkidoktor idare eder , ne iyi ne kötü , sanki devlet hastanesine gitmişsin gibi işte , ben gitmem bir daha ofm ye , varsa yoksa yoğun bakım , doktoru sabah bekledik yoğun bakımdaymış , tahlil sonucu için gene bulamadık yoğun bakımdaymış , biz hiç memnun kalmadık canım
tam iyi zamanda geliceksiniz heee haziran temmuz ağustos yanıyor antalya , bende kaçıcam bu sene annemle beraber memlekete sanırım , klima var ama hasta eder bence , mümkün olduğunca kullanmamak lazım
yorumları okluyup baya bi araştırıyorum , kullananlkar gayet memnun , asıl kulaktan tavsiye etmedi bizede doktor , 2 yaşına kadar en iyisi popodan ölçmekmiş , dün öyle yaptım ama oda hoş değil
armoline mı ? onu hiç duymadım yaa , bi araştırayım
çok geçmiş olsun bu arada canım , inşallah önemli bişeyi yoktur miniğinin , sen memnunmusun chiccodan ? hangi modeli seninki
bende braun aldım dogumdan once hıc dogru olctugunu gormedım odada duruyor oyle aksesuar gıbıbraun kulaktan ateş ölçerini kullanıyorum çok memnunum kulak kısmına gelen aparatı değiştirebiliyorsun yedekleri var o yöndende güzel. Sıkıntı çıkarmadan ölçtürüyor herhalde kulağını temizleyeceğimi zannediyor kulak temizletmeyi çok sever:))
İlk iş günüm ve ben kızımı çok özledim..sabah o kadar zor geldim ki..uyuyodu mniğimmm koklaya koklaya bitiremedim kuzumu..biberonu da halen zorla alıyor ve içmesi gereken kadar içmiyornasıl alışcak bilmiyorum..üff
İlk iş günüm ve ben kızımı çok özledim..sabah o kadar zor geldim ki..uyuyodu mniğimmm koklaya koklaya bitiremedim kuzumu..biberonu da halen zorla alıyor ve içmesi gereken kadar içmiyornasıl alışcak bilmiyorum..üff
merhaba kızlar , dün gittik 6 ay kontrolüne , kilomuz 9100boyumuz 70 cm olmuş , idrar tahlilimiz temiz çıktı şükür , ilk kez gittik bu hastaneye hiç memnun kalmadım , aşıları bile yapmıyolarmış , bugün sabahta sağlık ocağına gittik tekrar mecburen 3 aşımız oldu ama çocuk felci aşısı yokmuş ellerinde , o gelince aricak bizi hemşiremiz , kocamında kızamık aşısı varmı yokmu emin olamadığımızdan hadi ben evdeyim gene ama o işyerinde bisürü insanla karşılaşıyor die onada kızamık aşısı yaptırdık :)) bizde durumlar böyle , umarım fazla ateşimiz olmaz akşama
canm gecmis olsun cok. bizimde dorduncu ay basimiza geldi. vucut direnci dusukmus hafif oksurugu vardi adi oldu ertesi gun kusmalar hapsiriklar. cok fenaydi. bu ayyda ayni oksurk vardi asi yaptirmadim zatennertesi gunbkotuledi ateslendi. cok zor oluyo hastayken hicbisey yemiyolar. zaten ikimizin kaderi ayni. duzgunn emmedi bizim sipalar. ben resmen gogsum acik geziyorum evde. ek gidayada pek duskunbdiil. zamanla alisr insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?