- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.321
gözünüz aydın , diş buğdayından bizde isterissssss2. dişimizde cıktııı teyzoşlarr :119:
üzülme canım nasipten ileri gidilmiyor , anne sütüne yakın formül mamalar var artıkbizim kız geride . 6 ay kontrolümüzde 6,5 kiloyduk. boyumuz 64
anne sütü olmayınca
bir gogsu acik gezen de burda var. benim kizim da en fazla 3 dk emiyor, o 3 dakikada sut gelicek de icicek de, ne kadar iciyor bilmiyorum ki. aylardir boyle. 2 dakkadan sonra saga sola bakinmaya basliyor, acaba simdi emer mi diye dolaniyorum surekli. sagip kasikla verdim yedi. en az 500 ml icmeleri gerekiyor, 750 civari ama benim bir fikrim yok o kisa surede kac mm aliyordur. ek gida da benim pisirdigim pureyi yemiyor ama kavanozdakileri yiyor bayilarak.
kız sen hazıranın 5 de mı evlendın?
İlk iş günüm ve ben kızımı çok özledim..sabah o kadar zor geldim ki..uyuyodu mniğimmm koklaya koklaya bitiremedim kuzumu..biberonu da halen zorla alıyor ve içmesi gereken kadar içmiyornasıl alışcak bilmiyorum..üff
2. dişimizde cıktııı teyzoşlarr :119:
bir gogsu acik gezen de burda var. benim kizim da en fazla 3 dk emiyor, o 3 dakikada sut gelicek de icicek de, ne kadar iciyor bilmiyorum ki. aylardir boyle. 2 dakkadan sonra saga sola bakinmaya basliyor, acaba simdi emer mi diye dolaniyorum surekli. sagip kasikla verdim yedi. en az 500 ml icmeleri gerekiyor, 750 civari ama benim bir fikrim yok o kisa surede kac mm aliyordur. ek gida da benim pisirdigim pureyi yemiyor ama kavanozdakileri yiyor bayilarak.
kizlar 7.ay kontrolumuzde kizcem 8.200 boyumuz71cm bas"cevremizde 43cmkan tahlilimizde cok hafif kansizlik cikti ferrum kullanmiyoruz malum. dr.baska bi kan ilaci tavsiye etti toz halinde kabizlik yapmiyormus onu kullanacagiz factorb kizcene massallah tombik humos seniiii
önerebileceğiniz bebek arabası modeli var mı? Paylaşırsanız sevinirim...
slm kzlar nasılsınz biz bugün büyü kızımı dr a götürdük ateş düşmeyince kan ve idrar tahlili yapıldı bakalım sonuç beklicez...
slm kzlar nasılsınz biz bugün büyü kızımı dr a götürdük ateş düşmeyince kan ve idrar tahlili yapıldı bakalım sonuç beklicez...
günaydın güzel anneler tatlı bebişler
hayırlı cumalar olsun inşallah
bu arada kızı olan annişler kulaklarını ne zman deldırmeyı düşünüo
bızde 20.06.2008evet tatlim 05.06.2011
bu arada kızı olan annişler kulaklarını ne zman deldırmeyı düşünüo
kizlar 7.ay kontrolumuzde kizcem 8.200 boyumuz71cm bas"cevremizde 43cmkan tahlilimizde cok hafif kansizlik cikti ferrum kullanmiyoruz malum. dr.baska bi kan ilaci tavsiye etti toz halinde kabizlik yapmiyormus onu kullanacagiz factorb kizcene massallah tombik humos seniiii
kıyamamilk başlayana kadar az ağlamamıştım ben hele bi de benim oğlum 3,5 aylık minicikti yavrum
çok zor ama Allah sabrını veriyo canım
maşallahbizim tontiş hala çıkarmamaya niyetli dişleri
oyun haline döndü zaten uzun zamandır emmeler
kolumu tırmalıyor, cimciriyor; ayaklarını tutuyor çorabını çıkarıyor, ayaklarını birbirine vuruyor ,elini ağzıma sokmaya çalışıyor...kim konuşsa hemen kafa oraya dönüyor, en ufacık çıtırdı da konsantrasyon bozuluyo
maşallah adaşımadorişkoyla aynı kilodalar
kızamık aşısı için 24 hazirana gün verdi bize sağlık ocağı
peg peregonun aria modelini kullanıyorum çok memnunum ben
geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
bızde gıttık gecen hafta canım ece'de 7200kg 65 cm boyu 42 cm bas cevresı.bızımmdoktorumuzda ferrumu azaltmaya bsladı ıyıce.yakında keserız dedı.dısarı cıktıgı zaman devıt 3 verme dedı.sebze yedıgı zamanda vıtamınını verme dedı.ece harıkalar yaratmıs bu ay dedı doktoru bende sasırdım
masqllah ece kiza yakaladi nerdeyse ayliklarini:) bizde bugn gidicez asiya. boy kilo da bakilicak.
haziran gelinleriyiz desene. ben 2003 yilindan beri beraberim kocisle. 10 yil bitti. seninde uzundu sanirim.
Araba modali için teşekkür ederim hepsiburada da videosunu izledim güzel bir araba tek eksiği çift yönlü kullanılmıyor galiba fiyat olarakta çok iyi 251 diyor. ebebekte bir tane beğendim ama o çok pahalı nuna pepp diye fiyatı 599. çok kararsızım(
gunaydin canim amin insallah... sagol teyzesi 400gr.cik almis ama boyu ii uzamis... bizimde 7hazirandi da iste o 3lu asiymis simdiki vuracagi sadece kizamik 3lu asi 9.ayda vuruluyormus erken olmuyormus salgin var diye saglik bakanligi 7-11aylik bebekleri asilatma baslatmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?