2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

saol tatlım sizde antalyada yasıomussunz ne güzel bende gelıcem 13 ünde inşallah :119:

yine ıssız kalmış buralar. çok sıkıldım bugün iş çıkışı oğlumu alıp gezicem biraz

kendime ayakkabı alıcam, oğluşuma düğün için yelekli papyonlu takımlardan bakıcam

kuzum benim ya ne tatlı olur

hergün yıkanıyoruz zaten..hatta kuvetini su doldurup icine banyo oyuncaklarını atıyorum bayılıyor..gunde iki kere mi yıkasak acaba sabah aksam faydası olur mu ki?annem pudra surdu bakalım yararı olacak mi

dün sen yazdın akşam bi baktım doruk'un kollarında isilik olmuş şimdiden başladıysak yazın yandık bu gidişle

biz daha bugün başlıycaz:) suluk almayı düşünüyorum inşallah alışır. antalya sıcak susar içer heralde.

nasıl su içmek görmen lazım şimdiye kadar suratını buruştururdu tükürürdü suyu. 3-4 gündür elinde biberon lıkır lıkır su içiyor

kilo alımları düştü kuzuların büyüdükçe, insan bi yandan diyo aman sağlıklı olsun da kilo önemli değil, bi yandan da dert ediyor işte niye kilo almıyor diye

hemde ne issiz ( bende sıkildm buguun. cok tatlu olur doruk pasa. bende gomlek almstim pasama. altina beyaz pantolon ve papyon kaldi. ayakkabisinida gecen hafta aldim. kendimden cok onun kombinini dusunuyorum :)) tamamlayinca fotograf koyarim

hemde ne issiz ( bende sıkildm buguun. cok tatlu olur doruk pasa. bende gomlek almstim pasama. altina beyaz pantolon ve papyon kaldi. ayakkabisinida gecen hafta aldim. kendimden cok onun kombinini dusunuyorum :)) tamamlayinca fotograf koyarim

ayakkabısını annanemiz aldı bizimde :) ekle fotoğrafını görelim paşayı

şuana kadar her giydirdiğim kıyafetiyle çektim doruk'un resimlerini 7,5 aylık 1500 tane resmi var

gün gün ayırıp kaydediyorum hepsini ,face'de takipçileri var kuşumun hani yeni resimler diyolar hergün

canım zaditen damla adı ilk gece verebildim sonra ateşlendik verdiğim gece 12den sabah 10 a kadar uyudu ama alerji ilacıymış o yan etkisi uyku yapıyomuş...

Hiiiimm...bende bir iki defa sipraktin vermek zorunda kaldım uyumuyordu hic dogru düzgün...o da alerji ilacı ama önermiyorlar zararlı diye ...ALLAH muhtaç etmesin napalim ....

Merhaba kizlar uxun zamandir yazamadim ise basladim bi.yogunluk oldu aslinda 12:30 da cikiyorum.ama yinede yetisemiyorum.birdeaofsinavi.oluncayarin sinav var bakalim hayirlisi.
ay kıyamam canım benım ya.sende basladın demek.hayırlısı olsun senın ıcın canım ya basarılar..

gez gez doruk pasama hersey yakısır benım annesı.resımlerı beklıyoruz..

bende bugun yoktum bıara telden gırıp yazdım oyle.tüp bebek doktorum dogum yaptı cuma gunu bır kızımız oldu ece adıda.
bugun onu zıyarete gıttık.cok sekerdı,cok guzel karsıladı bızı sankı akrabamı zıyarete gıtmıs gıbı hıssetım kendımı.zaten doktordan ote bır ılıskımız var.kızıda cok sekerdı 2.750 gr olmasına ragmen bana oyle kucuk geldı kı sankı benım kızım dogdugunda ondan buyukmus gıbı.

doktoruma dedım kı cok kolay sezeryan felan dıyordun dedım kolaymıymıs odada bır kahkaha koptı yok dedı hala canım yanıyor dedı.bende dedım kı artık kolay demesın herhalde.
yınede benden ıyıdı durumu o kadarda fark olsun ben normal doguma gırdım sunı sancıyı cektım 9 cm le sezeryana alındım sezeryan acısı cektım sunı sancı sezeryandan sonrada surdu.bunları orda anlatınca ınsanlar bana acıdı valla..neler cekmısım ben beee.bırde tüp bebek tedavısı offf anam offff.(tüp bebek tedavısınde yaklasık 35 felan ıgne olmustum bu arada belırtıyımm..))

topık hıc ılerlemıyor bende toptan yazdım gıdıyorummm

Hayırlı pazarlar güzel anneler ve melekleri...hiç ilerleme olmamış eski kalabalık yok inşaallah yine geçmişe döneriz biz çok şey paylaştık beraber lütfen buna devam edelim birbirimize bilgilerimize ihtiyacımız var. Zuhal Tenzile nerelerdesiniz inşaallah bir sorun yoktur. Kızlar ferruma başladınız mı ben yeni başlayacağım kabız YAPIYOR diyen olmuştu gerçekten öyle mi zaten bizim sorunumuz var sık yapamıyor. Dün bizde dışarı çıktık parka gittik mutlu oldu minik oğlum gelirkende arabasında uyudu:)

Hiiiimm...bende bir iki defa sipraktin vermek zorunda kaldım uyumuyordu hic dogru düzgün...o da alerji ilacı ama önermiyorlar zararlı diye ...ALLAH muhtaç etmesin napalim ....
papatya rezene karısımı bitki cayları denesen belki faydası olur?

dün bebeğime suluk aldım, bebeğim içinden suyu çekemedi. sonra babası suluğa çatalla iki delik açtı. kuzucum suyla tanıştı:)
hangı marka canım nasıl birsey biz bardakla veriyoruz ama su asamalı bardaklar serisi verdi biberon gbi ama degil e bebek de vardı kullanan var mı acaba??

Kabzlk | Gurme Bebek
daha once de demstim erik puresi sifa resmen kabızlıga

merhaba annecıklerr
upuzunnnn bı aradan sonra gelebılıdım nıhayett sukur olsun kavusturana dıyeyım
hepınızı ozledım cokk.. bde mıss kuzularınızıı...
ama ıste memleket havaları, gezmeler tozmalar , bahar temızlıklerı, gelenler gıdenler,,,,,,,
mınnosun mızmızlıkları ve en gecerlı nedenım laptopımun cokmesı derken anca donebıldım aranızaa

yolları hep beraber yarıladık yaa ınanamıyorum dha dun gbı surda kırklı muhabbetlerımız...
kuzularnzda sızlerde ıyısınızdır ınsaallah..hepınıyden bı haberım
umarım artk bende dha duzenlı gırebılırım de eskı muhabbetlerı yakalarımm ucundan kıyısından da olsaa

eylül üm tanıyamayacagnz kdar buyudu kımbılır szınkıler nasıl olmusturrr
kılosu dusuk herzmankı gbı.. bu hafta doktor degsıp tetkık yaptrcaz bakalımm
onun dısında gunduz uykusuzlukları tam gaz devamm disler gelmek uzre sanırım
4 parmak sureklı agızda dolasıyoruzz
emeklemeye daır ufacık gırısımler dısında bı numaramız yok henuzoturma konusunda skıntımız yok
flastan resımlerı atınca eklıcem bı foto da bakın bakalım güzellesmısmıyız teyzoslarr

ıste boleee... uzun oldu ama ozlemısım sızı bee yaaa olsun o kadarcık dmiiii
yarın burda olursunuz ınss gun ıcınde gırmeye calıscam
zaten artıkk buralardayım tabıı bı dhakı laptop cokuntusune kadarr

sımdı gıdıp bı ek besın sayfamıza bakayım neler neler bırıktı kımbılırr....
ıstahsız kus kadar yıyen mınısımle gunlerdır ugrasrken yazdıklarızı okumaya cok ıhtıyacım varr

biz 4 aylıkken başladık ferrumu kullanmaya gunde 10 damla olarak. kabız yapmadı bizde.hala da kullanıyor masalım.suan 6,5 aylığız.

hosgeldin rose kimse kalmadı maalesef buralarda
oh oh maasallah size..

slm sevgli kadınlar..ogluma ek gıda yedrirken elini mama tabagımıza mutlaka sokuyor elini birinin tutması gerekiyor..sizinkilerde yapıyor mu merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…