- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.521
çok geçmiş olsun canım. kendine de dikkat et, bir an önce iyileşirsin inşallah.
antibiyotik kullanıyor değil mi? çok geçmiş olsun.
bizimkinin yüzüne hava esince yapıyodu bi ara.
bazı bebekler anlattığın gibiymiş. modern bebek bakımı kitabında yazıyodu. ikiniz de erken yatıp dinlenin bence.
hergün yıkanıyoruz zaten..hatta kuvetini su doldurup icine banyo oyuncaklarını atıyorum bayılıyor..gunde iki kere mi yıkasak acaba sabah aksam faydası olur mu ki?annem pudra surdu bakalım yararı olacak mi
biz daha bugün başlıycaz:) suluk almayı düşünüyorum inşallah alışır. antalya sıcak susar içer heralde.
dün 6.ay aşılarımızı olduk. nasıl ağladı kuzum kıyamam, iğneleri hazırlarken babasıyla ikisinin hemşireye bakışı var...dün ateş olmadı, bugün de olmaz umarım. bu ay sadece 180gr almışız 7500 olmuşuzboyumuz 65cm. 4 öğün ek gıda verelim dedi sağlık ocağı. tabi 2 günde 1 yeni bişey ekliycez. sabah kahvaltı, arada meyve püresi, sonra çorba, sonra yoğurt, sonra da ben işten gelicem zaten. sütüm azmış heralde, halbuki emdikten sonra hiç ağlamıyordu. hasta gibi de değil. neden bu kadar az kilo aldi ki acaba??? bebeğim uyanmadan ek gıda başlığına girip bir iki tarif öğreneyim:)
yine ıssız kalmış buralar. çok sıkıldım bugüniş çıkışı oğlumu alıp gezicem biraz
kendime ayakkabı alıcam, oğluşuma düğün için yelekli papyonlu takımlardan bakıcam
kuzum benim ya ne tatlı olur
hemde ne issiz( bende sıkildm buguun. cok tatlu olur doruk pasa. bende gomlek almstim pasama. altina beyaz pantolon ve papyon kaldi. ayakkabisinida gecen hafta aldim. kendimden cok onun kombinini dusunuyorum :)) tamamlayinca fotograf koyarim
canım zaditen damla adı ilk gece verebildim sonra ateşlendik verdiğim gece 12den sabah 10 a kadar uyudu ama alerji ilacıymış o yan etkisi uyku yapıyomuş...
ay kıyamam canım benım ya.sende basladın demek.hayırlısı olsun senın ıcın canım ya basarılar..Merhaba kizlar uxun zamandir yazamadim ise basladim bi.yogunluk oldu aslinda 12:30 da cikiyorum.ama yinede yetisemiyorum.birdeaofsinavi.oluncayarin sinav var bakalim hayirlisi.
yine ıssız kalmış buralar. çok sıkıldım bugüniş çıkışı oğlumu alıp gezicem biraz
kendime ayakkabı alıcam, oğluşuma düğün için yelekli papyonlu takımlardan bakıcam
kuzum benim ya ne tatlı olur
papatya rezene karısımı bitki cayları denesen belki faydası olur?Hiiiimm...bende bir iki defa sipraktin vermek zorunda kaldım uyumuyordu hic dogru düzgün...o da alerji ilacı ama önermiyorlar zararlı diye ...ALLAH muhtaç etmesin napalim ....
hangı marka canım nasıl birsey biz bardakla veriyoruz ama su asamalı bardaklar serisi verdi biberon gbi ama degil e bebek de vardı kullanan var mı acaba??dün bebeğime suluk aldım, bebeğim içinden suyu çekemedi. sonra babası suluğa çatalla iki delik açtı. kuzucum suyla tanıştı:)
Hayırlı pazarlar güzel anneler ve melekleri...hiç ilerleme olmamış eski kalabalık yok inşaallah yine geçmişe döneriz biz çok şey paylaştık beraber lütfen buna devam edelim birbirimize bilgilerimize ihtiyacımız var. Zuhal Tenzile nerelerdesiniz inşaallah bir sorun yoktur. Kızlar ferruma başladınız mı ben yeni başlayacağım kabız YAPIYOR diyen olmuştu gerçekten öyle mi zaten bizim sorunumuz var sık yapamıyor. Dün bizde dışarı çıktık parka gittik mutlu oldu minik oğlum gelirkende arabasında uyudu:)
dün sen yazdın akşam bi baktım doruk'un kollarında isilik olmuşşimdiden başladıysak yazın yandık bu gidişle
Hayırlı pazarlar güzel anneler ve melekleri...hiç ilerleme olmamış eski kalabalık yok inşaallah yine geçmişe döneriz biz çok şey paylaştık beraber lütfen buna devam edelim birbirimize bilgilerimize ihtiyacımız var. Zuhal Tenzile nerelerdesiniz inşaallah bir sorun yoktur. Kızlar ferruma başladınız mı ben yeni başlayacağım kabız YAPIYOR diyen olmuştu gerçekten öyle mi zaten bizim sorunumuz var sık yapamıyor. Dün bizde dışarı çıktık parka gittik mutlu oldu minik oğlum gelirkende arabasında uyudu:)
hosgeldin rose kimse kalmadı maalesef buralardamerhaba annecıklerr
upuzunnnn bı aradan sonra gelebılıdım nıhayett sukur olsun kavusturana dıyeyım
hepınızı ozledım cokk.. bde mıss kuzularınızıı...
ama ıste memleket havaları, gezmeler tozmalar , bahar temızlıklerı, gelenler gıdenler,,,,,,,
mınnosun mızmızlıkları ve en gecerlı nedenım laptopımun cokmesı derken anca donebıldım aranızaa
yolları hep beraber yarıladık yaa ınanamıyorum dha dun gbı surda kırklı muhabbetlerımız...
kuzularnzda sızlerde ıyısınızdır ınsaallah..hepınıyden bı haberım
umarım artk bende dha duzenlı gırebılırım de eskı muhabbetlerı yakalarımm ucundan kıyısından da olsaa
eylül üm tanıyamayacagnz kdar buyudukımbılır szınkıler nasıl olmusturrr
kılosu dusuk herzmankı gbı.. bu hafta doktor degsıp tetkık yaptrcaz bakalımm
onun dısında gunduz uykusuzlukları tam gaz devammdisler gelmek uzre sanırım
4 parmak sureklı agızda dolasıyoruzz
emeklemeye daır ufacık gırısımler dısında bı numaramız yok henuzoturma konusunda skıntımız yok
flastan resımlerı atınca eklıcem bı foto da bakın bakalım güzellesmısmıyız teyzoslarr
ıste boleee... uzun oldu ama ozlemısım sızı bee yaaa olsun o kadarcık dmiiii
yarın burda olursunuz ınss gun ıcınde gırmeye calıscam
zaten artıkk buralardayım tabıı bı dhakı laptop cokuntusune kadarr
sımdı gıdıp bı ek besın sayfamıza bakayım neler neler bırıktı kımbılırr....
ıstahsız kus kadar yıyen mınısımle gunlerdır ugrasrken yazdıklarızı okumaya cok ıhtıyacım varr
oh oh maasallah size..Eki Görüntüle 703796
oglusumla pazar keyfimiz...
Eki Görüntüle 703796
oglusumla pazar keyfimiz...
slm sevgli kadınlar..ogluma ek gıda yedrirken elini mama tabagımıza mutlaka sokuyor elini birinin tutması gerekiyor..sizinkilerde yapıyor mu merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?