- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.561
kızlar uzun zaman oldu görüşemedik nasılsınız? yaz gelince yogunlaştık sanırım kiminiz benim gibi işe başladı. biz 7 aylık olduk teyzesi resimde ekledik.. kızlar bu arada sorayım et vermeye başladınız mı ben bu ay vereyim diyorum zamanımıdır?Eki Görüntüle 704314 Eki Görüntüle 704315
Eki Görüntüle 703796
oglusumla pazar keyfimiz...
kıtlıktan çıktı sanki paşa görende yemek vermiyorum sanıcakekmek kemirmeyi çok seviyo dişlerinin kaşınmasına iyi geliyor heralde
ben de tavuk suyuyla başladım ama kıyma aslında tavuktan da önce verilmesi gereken bir gıda diye biliyorum. tersten gittik galiba[/QUO
ben arastirdim et ve tavuk konusunu. yedinci ayda her ikiside verilebilir. bazi uzmanlar once tavuk eti bazilari ise kirmizi et diyor. fakat kirmizi eti verdkten iki hafta sonr a tavuk diyorlar. goreceli sanirim onlar icinde catisiyolar. ben cok takilmiyorum acikcasi yedi aylik olunca yiyebildikleri icin azar azar vericem kirmizi etide.
kizlar Omer ek gidayi cok sevmiyo ne versem anca 2-3 kasik vere biliyorum
corbayi puturlu oldu mu hic 1 kasik bile yemek istemiyo oguruyo
sadece sevdiyi bebe biskuvisi onu da gunde 1 kez veriyorum butun gun emiyo
kizlarrr selam nasilsinizz? insallah bebisler de sizler de iyisinizdir. ozledim sizleri walla. Ben yine bu aralar hic giremedim, baya zorlandigim bir doneme girdim. Kizim ek gidalari iyi yiyor ama gunduzleri cok cok az emiyor, surekli pesinden kosuyorum emsin diye. Iki uc cekip birakiyor, ben de panik oldum sag kasikla ver pesinden kos..sonra yemeklerini hazirla yedir ev isleri derken pestilim cikti :) henuz gecmisi okuyamadim ama en son et konusu gecmis, benim kizim su an 6,5 aylik, ben 2 haftadir et veriyorum, haftada uc kez. kirmizi etle basladim, doktor ete baslayabilirsin, haftada 3 kez dedi ama ben kirmizi beyaz sormayi unuttum valla ve direk kirmiziyla basladim. bilmem iyi mi yaptim pek arastirmadim. ama hazir hipp`in pure seklindeki etlerinden veriyorum doktor tavsiyesi uzerine. sebze puresine yari yariya karistiryorum, yari et yari sebze olcusu. haftada 3 kez.
çok tatlı bi kızın var canım ALlah bağışlasın ne güzel bakmış öyle melek yüzlü rabbim nazarlardan esirgesin onu inşallah
saol canım,amin.cok sınırlı bır kız ama neler cektırıyor bana bır bılsen..nazlıdır kendısı kucaktan ınmez kımsede durmaz..canları sagolsunda
allahtan benım kayınvalıdem var onda kalıyoruz bız..ranayı anlattın sandım bi ara benim kıza ne kadar çok benziyor ecenin huyları :)) benden başkasına gittiği zaman yırtıyor ortalığı benden başkasını görmediği için herhalde Allah yardımcımız olsun
gecmıs olsun canım benım ınsallah kolayca atlatırsınız.ozledık valla senıSlm kizlar uzunca zamandir giremiyorum oldukca huzursu bi oglum var bildiginiz gibi ev isi yemek onun yemekleri derken vakit olmuyor hatta cogu kndimize yapamiyorum ins hepiniz iyisinizdir biZ pek iyi degiliz sizi bilgilendirmek icin girdim oglumun bobreginde tas cikti tahliller filan ugrasiyoruz dr ilac tedavisi olacagini soyledi cok uzuluyorum bize dua edin lutfen benim gibi cok huursuz bebegi olanlara kontrollerde degerlendirilir diye dusundum kendinize iyi bakin gorusmek uzere
gunaydin canlarrrr necesinizzzz?
kiminin bebisi yiyor emmiyor kimininki ise yemiyor emiyor :)) bende elimde corbalr kahvaltilar geziniyor iki kasik yesin diye. porsiyonunu kucult sonrada emzir. ekle tam doymasin. yada oglen tam doyur aksamlari emzir sadece. ek besin ek cunku sut icmeleri lazim anne yada devam sutu.
Slm kizlar uzunca zamandir giremiyorum oldukca huzursu bi oglum var bildiginiz gibi ev isi yemek onun yemekleri derken vakit olmuyor hatta cogu kndimize yapamiyorum ins hepiniz iyisinizdir biZ pek iyi degiliz sizi bilgilendirmek icin girdim oglumun bobreginde tas cikti tahliller filan ugrasiyoruz dr ilac tedavisi olacagini soyledi cok uzuluyorum bize dua edin lutfen benim gibi cok huursuz bebegi olanlara kontrollerde degerlendirilir diye dusundum kendinize iyi bakin gorusmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?