2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Eki Görüntüle 704101

teyzoşlarım çok açım annem mama vermiyo bana

cokkk tatli bu bebeler masaAllah Rabbim korusn kuzularimizi

kizlar Omer ek gidayi cok sevmiyo ne versem anca 2-3 kasik vere biliyorum
corbayi puturlu oldu mu hic 1 kasik bile yemek istemiyo oguruyo
sadece sevdiyi bebe biskuvisi onu da gunde 1 kez veriyorum butun gun emiyo

Roseee hosgeldin
ama Zuhal yok nerde ki acep :44:
en son hastaydi galiba kusmusdu bize ama cok ozledim topigin tadi-tuzuydu kiziyla

kizlarrr selam nasilsinizz? insallah bebisler de sizler de iyisinizdir. ozledim sizleri walla. Ben yine bu aralar hic giremedim, baya zorlandigim bir doneme girdim. Kizim ek gidalari iyi yiyor ama gunduzleri cok cok az emiyor, surekli pesinden kosuyorum emsin diye. Iki uc cekip birakiyor, ben de panik oldum sag kasikla ver pesinden kos..sonra yemeklerini hazirla yedir ev isleri derken pestilim cikti :) henuz gecmisi okuyamadim ama en son et konusu gecmis, benim kizim su an 6,5 aylik, ben 2 haftadir et veriyorum, haftada uc kez. kirmizi etle basladim, doktor ete baslayabilirsin, haftada 3 kez dedi ama ben kirmizi beyaz sormayi unuttum valla ve direk kirmiziyla basladim. bilmem iyi mi yaptim pek arastirmadim. ama hazir hipp`in pure seklindeki etlerinden veriyorum doktor tavsiyesi uzerine. sebze puresine yari yariya karistiryorum, yari et yari sebze olcusu. haftada 3 kez.

kizlar Omer ek gidayi cok sevmiyo ne versem anca 2-3 kasik vere biliyorum
corbayi puturlu oldu mu hic 1 kasik bile yemek istemiyo oguruyo
sadece sevdiyi bebe biskuvisi onu da gunde 1 kez veriyorum butun gun emiyo

nerelerdesin kiz sen. ozlettin kendini.
sendekinen bitanede bende var. oglumda iki kasik aliyo o kadar emiyo. bakalim nereye kadar devam edicek. dokuz aylik olup eki reddedenleri biliyorum. insallah duzene girer bizim ogluslar.

kiminin bebisi yiyor emmiyor kimininki ise yemiyor emiyor :)) bende elimde corbalr kahvaltilar geziniyor iki kasik yesin diye. porsiyonunu kucult sonrada emzir. ekle tam doymasin. yada oglen tam doyur aksamlari emzir sadece. ek besin ek cunku sut icmeleri lazim anne yada devam sutu.

saol canım,amin.cok sınırlı bır kız ama neler cektırıyor bana bır bılsen..nazlıdır kendısı kucaktan ınmez kımsede durmaz..canları sagolsunda

ranayı anlattın sandım bi ara benim kıza ne kadar çok benziyor ecenin huyları :)) benden başkasına gittiği zaman yırtıyor ortalığı benden başkasını görmediği için herhalde Allah yardımcımız olsun

Slm kizlar uzunca zamandir giremiyorum oldukca huzursu bi oglum var bildiginiz gibi ev isi yemek onun yemekleri derken vakit olmuyor hatta cogu kndimize yapamiyorum ins hepiniz iyisinizdir biZ pek iyi degiliz sizi bilgilendirmek icin girdim oglumun bobreginde tas cikti tahliller filan ugrasiyoruz dr ilac tedavisi olacagini soyledi cok uzuluyorum bize dua edin lutfen benim gibi cok huursuz bebegi olanlara kontrollerde degerlendirilir diye dusundum kendinize iyi bakin gorusmek uzere

allahtan benım kayınvalıdem var onda kalıyoruz bız..
gecmıs olsun canım benım ınsallah kolayca atlatırsınız.ozledık valla senı

onu da denedim cnm ama sonuc yine ayni. cok vermiyorum zaten ek gida miktar olarak, oglenleri 4-5 yemek kasigi sebze puresi, ogleden sonra 2-3 yemek kasigi meyve. simdi aksamlari tahilli kasik mamasina basladim, ceyrek kase kadar. en azindan icinde devam sutu var, onun besini alsin dedim, bilmiyorum ki. zor isler. kasik mamasi da biberon mamasi gibi yeterli devam sutu iceriyor mu bilmiyorum. kullanan var mi kizlar?

cok cok gecmis olsunnn dularimiz seninle, umarim en kisa zamada iyilesir oglusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…