- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.601
ferrumu biz 4.aydan beri kullanıyoruz, kabız olmadık hiç.Hayırlı pazarlar güzel anneler ve melekleri...hiç ilerleme olmamış eski kalabalık yok inşaallah yine geçmişe döneriz biz çok şey paylaştık beraber lütfen buna devam edelim birbirimize bilgilerimize ihtiyacımız var. Zuhal Tenzile nerelerdesiniz inşaallah bir sorun yoktur. Kızlar ferruma başladınız mı ben yeni başlayacağım kabız YAPIYOR diyen olmuştu gerçekten öyle mi zaten bizim sorunumuz var sık yapamıyor. Dün bizde dışarı çıktık parka gittik mutlu oldu minik oğlum gelirkende arabasında uyudu:)
canım sıradan bi suluk, ben sadece kendi kendine su içmeyi öğrensin diye yanlarında tutacakları olmasına dikkat ettim bir de ince belli, saplarını çıkarıp bardak gibi de tutabilir ilerde. ama damla akıtmıyor.papatya rezene karısımı bitki cayları denesen belki faydası olur?
hangı marka canım nasıl birsey biz bardakla veriyoruz ama su asamalı bardaklar serisi verdi biberon gbi ama degil e bebek de vardı kullanan var mı acaba??
Kabzlk | Gurme Bebek
daha once de demstim erik puresi sifa resmen kabızlıga
rose hoşgeldin!merhaba annecıklerr
upuzunnnn bı aradan sonra gelebılıdım nıhayett sukur olsun kavusturana dıyeyım
hepınızı ozledım cokk.. bde mıss kuzularınızıı...
ama ıste memleket havaları, gezmeler tozmalar , bahar temızlıklerı, gelenler gıdenler,,,,,,,
mınnosun mızmızlıkları ve en gecerlı nedenım laptopımun cokmesı derken anca donebıldım aranızaa
yolları hep beraber yarıladık yaa ınanamıyorum dha dun gbı surda kırklı muhabbetlerımız...
kuzularnzda sızlerde ıyısınızdır ınsaallah..hepınıyden bı haberım
umarım artk bende dha duzenlı gırebılırım de eskı muhabbetlerı yakalarımm ucundan kıyısından da olsaa
eylül üm tanıyamayacagnz kdar buyudukımbılır szınkıler nasıl olmusturrr
kılosu dusuk herzmankı gbı.. bu hafta doktor degsıp tetkık yaptrcaz bakalımm
onun dısında gunduz uykusuzlukları tam gaz devammdisler gelmek uzre sanırım
4 parmak sureklı agızda dolasıyoruzz
emeklemeye daır ufacık gırısımler dısında bı numaramız yok henuzoturma konusunda skıntımız yok
flastan resımlerı atınca eklıcem bı foto da bakın bakalım güzellesmısmıyız teyzoslarr
ıste boleee... uzun oldu ama ozlemısım sızı bee yaaa olsun o kadarcık dmiiii
yarın burda olursunuz ınss gun ıcınde gırmeye calıscam
zaten artıkk buralardayım tabıı bı dhakı laptop cokuntusune kadarr
sımdı gıdıp bı ek besın sayfamıza bakayım neler neler bırıktı kımbılırr....
ıstahsız kus kadar yıyen mınısımle gunlerdır ugrasrken yazdıklarızı okumaya cok ıhtıyacım varr
bizimki de mamatabağı, kaşığı, kendi kendini beslemek istiyor sanki. kaşığı beraber ağzına götürüyoz. kaşık onda kalırsa ağzıma götürcem derken gözüne burnuna sokuyo genelde. çok az yiyor iştahsız ben de öyle böyle yesin diye herşeyin kirlenmesine izin veriyorum.slm sevgli kadınlar..ogluma ek gıda yedrirken elini mama tabagımıza mutlaka sokuyor elini birinin tutması gerekiyor..sizinkilerde yapıyor mu merak ettim...
bizimkisi balkonda saksıdaki maydanozları yolmaya bayılıyor, sesli oyuncaklarını seviyor. kucağımda atçılık oynuyoruz onu çok seviyor. fış fış kayıkçı oyununu bilmiyorum ben yaKızlar yavru kuzularınızla hangi oyunları yada nasıl nelerle oynuyorsunuz. Biz fış fış kayıkçı oynuyoruz ce eee yapıyoruz ali babanın çiftliğine bayılıyoruz bide oyuncaklar lâ oynuyoruz ama en çok renkli bi kurtlu elmamız var onu seviyoruz.
bu derece olmadı ama geçen hafta olmuştu açık bıraktım çinkolu kremini, hametanı filan sürdüm 24 saat içinde geçti. insan çok üzülüyor görünce.kizlar pamugumun kukusu icler acisi nasil anlatsam bazen tras bicagi cildi tahris eder ya boyun kismini boyle ici sulu isilik gibi biseyler olur onun gibi oldudr.aradim acmadi tel.i bikti galiba kadin... bi suredir islak mendil kullandim ondan mi acaba simdi yikiyorum artik malum idrar asitli oyy kuzum benim yaa yasadinizmi boyle bisey?
canım yürüyene kadar boy ölçümünde yanılmalar olabiliyomuş. bizimkisi sulukla biraz damağını kaşıyor biraz içiyor. içtiği bir iki yudum, anne sütüyle susuzluğunu gideriyorlar herhalde.Şimdiye kadar hiç su vermemiştim iki gündür vermeye çalışıyorum biberon lâ almıyor kaşığı da ittiriyor verdiğim iki kaşığın yarısı dışarı akıyor. Suyu sevmedimi ne halbuki ben bayılırım çokta içerim.
Bizde dun aşılarımızı olduk. Yavrum çok ağladı için i çeke çeke. Birazda ates ve bolca huysuzlukta yaptı ama şimdi daha iyi kuzum. 300gr almış 7300 olmus. Boyu hiç uzamamış geçen ayda 66cm di bu ayda:) yanlışmı olçuldu acaba uzamaması mumkun değil heralde
Ayy maşallah ya ne kadar buyumuş. Aramızda pazar gezmeleri yapanlarda VRbiz yapamadık babamız ın eğitimleri vardı evde Kos kos oturduk.
çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşir inşallah.Slm kizlar uzunca zamandir giremiyorum oldukca huzursu bi oglum var bildiginiz gibi ev isi yemek onun yemekleri derken vakit olmuyor hatta cogu kndimize yapamiyorum ins hepiniz iyisinizdir biZ pek iyi degiliz sizi bilgilendirmek icin girdim oglumun bobreginde tas cikti tahliller filan ugrasiyoruz dr ilac tedavisi olacagini soyledi cok uzuluyorum bize dua edin lutfen benim gibi cok huursuz bebegi olanlara kontrollerde degerlendirilir diye dusundum kendinize iyi bakin gorusmek uzere
günaydın kıslar...
yürüteç biz kullanıoruz herkes kullanmıs bişi olmamış yani ondan cesaret bende kullanıorum bana rahatlık oluo bı yemek koymaya fln hemde.
kıyma konusunda ben werıorum tatlım kıymada tawukta artık 1 haftadır oldu.sewdide sıpa
ben size bişi sorucam bu yataga monte edılen besık warya annenın yanına yatmıs oluo cocuk ondan arıorum bılen warmı nerden bulup alabılırım
bizimkisi balkonda saksıdaki maydanozları yolmaya bayılıyor, sesli oyuncaklarını seviyor. kucağımda atçılık oynuyoruz onu çok seviyor. fış fış kayıkçı oyununu bilmiyorum ben yaKızlar yavru kuzularınızla hangi oyunları yada nasıl nelerle oynuyorsunuz. Biz fış fış kayıkçı oynuyoruz ce eee yapıyoruz ali babanın çiftliğine bayılıyoruz bide oyuncaklar lâ oynuyoruz ama en çok renkli bi kurtlu elmamız var onu seviyoruz.
bu derece olmadı ama geçen hafta olmuştu açık bıraktım çinkolu kremini, hametanı filan sürdüm 24 saat içinde geçti. insan çok üzülüyor görünce.kizlar pamugumun kukusu icler acisi nasil anlatsam bazen tras bicagi cildi tahris eder ya boyun kismini boyle ici sulu isilik gibi biseyler olur onun gibi oldudr.aradim acmadi tel.i bikti galiba kadin... bi suredir islak mendil kullandim ondan mi acaba simdi yikiyorum artik malum idrar asitli oyy kuzum benim yaa yasadinizmi boyle bisey?
canım yürüyene kadar boy ölçümünde yanılmalar olabiliyomuş. bizimkisi sulukla biraz damağını kaşıyor biraz içiyor. içtiği bir iki yudum, anne sütüyle susuzluğunu gideriyorlar herhalde.Şimdiye kadar hiç su vermemiştim iki gündür vermeye çalışıyorum biberon lâ almıyor kaşığı da ittiriyor verdiğim iki kaşığın yarısı dışarı akıyor. Suyu sevmedimi ne halbuki ben bayılırım çokta içerim.
Bizde dun aşılarımızı olduk. Yavrum çok ağladı için i çeke çeke. Birazda ates ve bolca huysuzlukta yaptı ama şimdi daha iyi kuzum. 300gr almış 7300 olmus. Boyu hiç uzamamış geçen ayda 66cm di bu ayda:) yanlışmı olçuldu acaba uzamaması mumkun değil heralde
Ayy maşallah ya ne kadar buyumuş. Aramızda pazar gezmeleri yapanlarda VRbiz yapamadık babamız ın eğitimleri vardı evde Kos kos oturduk.
çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşir inşallah.Slm kizlar uzunca zamandir giremiyorum oldukca huzursu bi oglum var bildiginiz gibi ev isi yemek onun yemekleri derken vakit olmuyor hatta cogu kndimize yapamiyorum ins hepiniz iyisinizdir biZ pek iyi degiliz sizi bilgilendirmek icin girdim oglumun bobreginde tas cikti tahliller filan ugrasiyoruz dr ilac tedavisi olacagini soyledi cok uzuluyorum bize dua edin lutfen benim gibi cok huursuz bebegi olanlara kontrollerde degerlendirilir diye dusundum kendinize iyi bakin gorusmek uzere
günaydın kıslar...
yürüteç biz kullanıoruz herkes kullanmıs bişi olmamış yani ondan cesaret bende kullanıorum bana rahatlık oluo bı yemek koymaya fln hemde.
kıyma konusunda ben werıorum tatlım kıymada tawukta artık 1 haftadır oldu.sewdide sıpa
ben size bişi sorucam bu yataga monte edılen besık warya annenın yanına yatmıs oluo cocuk ondan arıorum bılen warmı nerden bulup alabılırım
bebeğim ayaklarını birbirine sürte sürte hep yara yaptı, karnını kaşıya kaşıya çizdi. tırnaklarını haftada 1 kesiyorum aslında ama törpü yapmıyorum acaba sivri mi kalıyor? ayaklarına da mecburen çorap iydiriyorum. siz de de varmı bu ayaklarını sürtme karnını kaşıma? cildi mi kuru acaba, bebeklerinize ani bebek yağını yada nemlendiricisini kullanıyorsunuz. bi ara badem yağı kullanıyodum ama bayadır kullanmıyorum, kıllarını arttıracak diye korkuyorum.
bir de 4-5 gündür ek gıdalara geçtik, sebze çorbasını hiç yemiyor, peynir pekmez ceviz karıştırıp veriyorum, yoğurt veriyorum bir de meyve. onları yiyor ama en fazla yediği bir kaç çay kaşığı, yoğurtu biraz daha fazla yiyor. sizler neyi ne kadar hani saatlerde veriyosunuz.
yine son zamanlarda akşamları mızmızlanmaya başladı, uyuyana kadar çığlık çığlığa ağlıyor. yeni yeni huylar mı ediniyolar diş mi çıkacak anlamadım.
rose hoşgeldin!
bebeğim ayaklarını birbirine sürte sürte hep yara yaptı, karnını kaşıya kaşıya çizdi. tırnaklarını haftada 1 kesiyorum aslında ama törpü yapmıyorum acaba sivri mi kalıyor? ayaklarına da mecburen çorap iydiriyorum. siz de de varmı bu ayaklarını sürtme karnını kaşıma? cildi mi kuru acaba, bebeklerinize ani bebek yağını yada nemlendiricisini kullanıyorsunuz. bi ara badem yağı kullanıyodum ama bayadır kullanmıyorum, kıllarını arttıracak diye korkuyorum.
bir de 4-5 gündür ek gıdalara geçtik, sebze çorbasını hiç yemiyor, peynir pekmez ceviz karıştırıp veriyorum, yoğurt veriyorum bir de meyve. onları yiyor ama en fazla yediği bir kaç çay kaşığı, yoğurtu biraz daha fazla yiyor. sizler neyi ne kadar hani saatlerde veriyosunuz.
yine son zamanlarda akşamları mızmızlanmaya başladı, uyuyana kadar çığlık çığlığa ağlıyor. yeni yeni huylar mı ediniyolar diş mi çıkacak anlamadım.
ya tünaydınnlar kuzumu uyuttum kahve yaptım kendıme 2 si 1 arada :) alısmaya calısıorum seker olmadan kahve tadına sekersiz bi hayat bekle beniii bi gün gelicem sana
kızım bu sabah benı yormadan kahvaltısını yaptı
bgunlerde hıc bı mutluluk bıten bı mama tabagı kdar keyıf veremez bana
darısı ogle ve aksama olsun dyelımmm
hayırlı olsun bizimde mama sandalyesi almamız lazım.merhabalar kızlar bız gecen hafta kızıma mama sandalyesı aldık.dunde yurutec aldık ıkısınde cok mutlu oluyor ececık...
ben veriyorum 6 aydan once de tattırıyordum.kızlar uzun zaman oldu görüşemedik nasılsınız? yaz gelince yogunlaştık sanırım kiminiz benim gibi işe başladı. biz 7 aylık olduk teyzesi resimde ekledik.. kızlar bu arada sorayım et vermeye başladınız mı ben bu ay vereyim diyorum zamanımıdır?Eki Görüntüle 704314 Eki Görüntüle 704315
yeni yasın kutlu olsun..günaydın kızlar çok yorgunum
dün doğum günümdü arkadaşlar geldi akşam sağolsunlar. pazar günü evde değildik bişey yapamamıştım iş çıkışı gittim süpür sil, hazırlık yap falan derken daha yerime oturamamıştım ki geldiler
gece 1di yattık sabah 6:30da uyandık doruk paşayla. şükür ki doruk problem çıkarmadı saat 10da uyudu beni zorlamadan
güzel gece oldu ama hafta arası olunca yorgunluk oldu
maasallah..
Slm kizlar uzunca zamandir giremiyorum oldukca huzursu bi oglum var bildiginiz gibi ev isi yemek onun yemekleri derken vakit olmuyor hatta cogu kndimize yapamiyorum ins hepiniz iyisinizdir biZ pek iyi degiliz sizi bilgilendirmek icin girdim oglumun bobreginde tas cikti tahliller filan ugrasiyoruz dr ilac tedavisi olacagini soyledi cok uzuluyorum bize dua edin lutfen benim gibi cok huursuz bebegi olanlara kontrollerde degerlendirilir diye dusundum kendinize iyi bakin gorusmek uzere
kızım bu sabah benı yormadan kahvaltısını yaptı
bgunlerde hıc bı mutluluk bıten bı mama tabagı kdar keyıf veremez bana
darısı ogle ve aksama olsun dyelımmm
tunaydın canımmm... ohh mıss afıyet olsun kahven
bnde mınnosumla sabah gezmesıne cıktım market market dolastıkk
eve geldık hmen uyudu fındıgımm dısarıya cıkarmak onlarn bunyesıne cok ıyı gelıyoo yasasın yaz mevsımııı
ayy dovucek benı zaten sacımı cekıyor elını gozume sokuyor acıyor dedıgımdede gulmeye baslıyorcok sinirli bakıııooooooo ece kızdövcek bu kızlar bizi benimki saçımı basımı yoluo anasının gençliğine çekti az saç yolmadı anasıda
aynen cok sınırlı bakıyor babası kılıklıayy cok tatli, ne cekiyorsun yaa der gibi bakiyor sinirlenmis :))
sınırlı bızım kızNasıl bakmış oyle maşallah hahah
Geçmiş olsun canım dualarımız sizin le
bızım sarı kız yeteneklı ama sınırlıyız malesef oturuyor duser dıye tutuyorum ama elımı ıtıyormasallah fistigina ne guzelde oturmus. aferin sari kusa.dunya tatlisi
saol teyzesı basla basla etı cok sevıyor7 aylik olduk et tavuk veteyim diyorum ama korkuyorum sevmez diye sebzeyi sevdi ama..
Bende kararsiz kaldim kiyma ile mi.tavuk ile mi baslasam?
Bende yurutec kullanmayacam cnm kimse tavsiye etmiyor. Emeklemiyor ayakta day day yapiyoruz
Canim benimkini ise basladigim.icin biberona alistirdim hepten birakti.memeyi 650-700 ml sut cikiyor biberonla iciriyorum.
Masallah ece hanima bende ete baslamk.istitorum bugun yarin
sende koysana mınık kızımızı da gorelım buyumus kocaman olmustur.topik kuzu resimleriyle dolmus massallahhhhh allahim kocaman olduklarinida gormeyi nasip eder insallah
ya esram ben havuc patates kabak azıcık pırınc azıcık da parca et atıyorum haslıyorum sonra blenderden gecırıyorum.sadece 2 kere yedırıyorum ama cunku et varkizlar kiyma aldik ozel kizce icin yagsiz sinirsiz iki kez cekilmis ama nasil kullanicagimi bilmiyorum kavanoz mamalarina iyi dadandim nasil yapicam kafam karisik... birer yemeklik ayirdim ceviz buyuklugunde difrize attim da atmasina of ya beceriksizim galiba var mi aramizda kiymaya gecen? hangi sebzelerle kullaniyorsunuz?
kizlar kiyma aldik ozel kizce icin yagsiz sinirsiz iki kez cekilmis ama nasil kullanicagimi bilmiyorum kavanoz mamalarina iyi dadandim nasil yapicam kafam karisik... birer yemeklik ayirdim ceviz buyuklugunde difrize attim da atmasina of ya beceriksizim galiba var mi aramizda kiymaya gecen? hangi sebzelerle kullaniyorsunuz?
nasıl bısey aldın eceın bırkac tane su bez ayakabılardan var ama bende adıdas begenmıstım.bakalımteyzoşları ilk adım ayakkabımızı aldık carsıya gittik geldik babnnesi aldı kızıma ayakkabısını ve tsirt ve capri takımı begendım 1 tane onuda o aldı saolsun.benım kız ayakkabıyı gydı adım atması geri kactı atmadı kız
ben de atıorum içine bi top ama önce yagsız tavada biras kıymanın suyunu salıp cekmesini beklıorum sonra sebze ne koycksam koyup suyunu cekmıs oluo ve daha cabuk pişio azcık tavada cewırınce.sonra ben blender a hıc wurmadım catalla ezip werıorum canım alısmasın die blendera.
merhaba zehracımmCanımm nasılsın girmiyom bayadır görüşmiyoruzda nasılsınız eylülcüğün nasıl maşallah mamasınıda yemiş minnoşun ayy yerim ben onu yaa
teyzoşları ilk adım ayakkabımızı aldık carsıya gittik geldik babnnesi aldı kızıma ayakkabısını ve tsirt ve capri takımı begendım 1 tane onuda o aldı saolsun.benım kız ayakkabıyı gydı adım atması geri kactı atmadı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?