2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ferrumu biz 4.aydan beri kullanıyoruz, kabız olmadık hiç.
canım sıradan bi suluk, ben sadece kendi kendine su içmeyi öğrensin diye yanlarında tutacakları olmasına dikkat ettim bir de ince belli, saplarını çıkarıp bardak gibi de tutabilir ilerde. ama damla akıtmıyor.
rose hoşgeldin!
slm sevgli kadınlar..ogluma ek gıda yedrirken elini mama tabagımıza mutlaka sokuyor elini birinin tutması gerekiyor..sizinkilerde yapıyor mu merak ettim...
bizimki de mamatabağı, kaşığı, kendi kendini beslemek istiyor sanki. kaşığı beraber ağzına götürüyoz. kaşık onda kalırsa ağzıma götürcem derken gözüne burnuna sokuyo genelde. çok az yiyor iştahsız ben de öyle böyle yesin diye herşeyin kirlenmesine izin veriyorum.

bizimkisi balkonda saksıdaki maydanozları yolmaya bayılıyor, sesli oyuncaklarını seviyor. kucağımda atçılık oynuyoruz onu çok seviyor. fış fış kayıkçı oyununu bilmiyorum ben ya
bu derece olmadı ama geçen hafta olmuştu açık bıraktım çinkolu kremini, hametanı filan sürdüm 24 saat içinde geçti. insan çok üzülüyor görünce.
canım yürüyene kadar boy ölçümünde yanılmalar olabiliyomuş. bizimkisi sulukla biraz damağını kaşıyor biraz içiyor. içtiği bir iki yudum, anne sütüyle susuzluğunu gideriyorlar herhalde.
çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşir inşallah.

bizim sallanan çekmeceli bir beşikti, bi arkadaşımın önerisiyle denedik, çok da güzel oldu. bir taraftaki parmaklıkları sökülebiliyormuş bu beşiklerin hep. o tarafını söktük yatağımıza birleştirdik. yatağınızla boyu uyduktan sonra tüm beşikler olur herhalde canım.

bizimkisi balkonda saksıdaki maydanozları yolmaya bayılıyor, sesli oyuncaklarını seviyor. kucağımda atçılık oynuyoruz onu çok seviyor. fış fış kayıkçı oyununu bilmiyorum ben ya
bu derece olmadı ama geçen hafta olmuştu açık bıraktım çinkolu kremini, hametanı filan sürdüm 24 saat içinde geçti. insan çok üzülüyor görünce.
canım yürüyene kadar boy ölçümünde yanılmalar olabiliyomuş. bizimkisi sulukla biraz damağını kaşıyor biraz içiyor. içtiği bir iki yudum, anne sütüyle susuzluğunu gideriyorlar herhalde.
çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşir inşallah.

bizim sallanan çekmeceli bir beşikti, bi arkadaşımın önerisiyle denedik, çok da güzel oldu. bir taraftaki parmaklıkları sökülebiliyormuş bu beşiklerin hep. o tarafını söktük yatağımıza birleştirdik. yatağınızla boyu uyduktan sonra tüm beşikler olur herhalde canım.

bebeğim ayaklarını birbirine sürte sürte hep yara yaptı, karnını kaşıya kaşıya çizdi. tırnaklarını haftada 1 kesiyorum aslında ama törpü yapmıyorum acaba sivri mi kalıyor? ayaklarına da mecburen çorap iydiriyorum. siz de de varmı bu ayaklarını sürtme karnını kaşıma? cildi mi kuru acaba, bebeklerinize ani bebek yağını yada nemlendiricisini kullanıyorsunuz. bi ara badem yağı kullanıyodum ama bayadır kullanmıyorum, kıllarını arttıracak diye korkuyorum.
bir de 4-5 gündür ek gıdalara geçtik, sebze çorbasını hiç yemiyor, peynir pekmez ceviz karıştırıp veriyorum, yoğurt veriyorum bir de meyve. onları yiyor ama en fazla yediği bir kaç çay kaşığı, yoğurtu biraz daha fazla yiyor. sizler neyi ne kadar hani saatlerde veriyosunuz.
yine son zamanlarda akşamları mızmızlanmaya başladı, uyuyana kadar çığlık çığlığa ağlıyor. yeni yeni huylar mı ediniyolar diş mi çıkacak anlamadım.

Son düzenleme:

merhaba cnm. benim oglumda ayaklarini birborine cok vuruyo acimiyomu die dusunuyorum kutkut ses cikiyo sipadan. ama yara olmadi. ozellikle biseye sevindiginde heyecanlandiggiinda yapiyo mutluyken. karnini kasimiyo zaten citcitlisi var tirnklri gecmez. ben tirnklarini haftada iki kez faln torpuluyorum hic sivri kismi falan kalmiyo buna ragmen arada yuzunu ciziyo. benim bebegimde ek gidayi sevemedi. ben sabah kahvalti oglen corba- pure ikindi meyve aksam yogurt vermeye calisiyorum ama kahvaltiyi yemiyo zaten. icerse bikac kasik corba digerlrindende ayni sekilde. gunde bir cay bardagi olmuyodur. ben yemiyecegini bile bile israrla hazirliyorum kahvaltisini sonra cop. nemlendirme isine gelince ben dogdugundan beri her banyo sonrasi vucut losyonu ve yagi kullaniyorum 99 markasi bitkisel bi urun. hic eksik etmedim bugune kadar. kuru cilde sahip oglum ondan ozen gosteriyorum.

ya tünaydınnlar kuzumu uyuttum kahve yaptım kendıme 2 si 1 arada :) alısmaya calısıorum seker olmadan kahve tadına sekersiz bi hayat bekle beniii bi gün gelicem sana

hosbuldumm canımmm senı gordugum ıyı oldu masalcım bnde sana bısı sorcaktım
ben eylül e kontrol amaclı bı goz muaynesı yaptrmak ıstıyorum bı proftan duymustum cıddı rhatszlıkları engellemek adına
6. ayda mutlaka yapılmalı kendı doktorumuza danstm 1 yasında dyo ama ben o kadar bekleyemem
sen ne dusunuyosun bu konuda agrılı acılı bse olmaz herh. bu muayne dmii???
sımdı gelelım senın sorularınaaa
benım kusum da cızıyo her trafını extra ozen gostermeme hftada ıkı kez kısaltmama ragmen ustelık..
kızıma ben chıcco nun urunlerını kullanıyorum canm nemlendrıcı ve yag olarak cok da memnunum tavsıye ederımm
ek gıda olarak cok duzensız sekılde ılerlıyoruz bız de maleseff
sabah kahvaltı oglen corba yda pure aksam da yogurt meyve muhallebı... degstrerek verıyorum canım
ama benm cımcıme canı ısterse yıyoo bazen hepsını bazen hıc bırını ne kadarı da tamamen ona kalmıss durumdaa
nasıl duzene gırcek bu ek besınler bılemıyorumm sımdılık braz dha zman verıyorum ona
disten olabılır canm benım de gecelerı emıp hmen yatan kızım bu aralar emdıkten sonra uyumak ıstemıyo
gecenın bı yarısı ayagımda onu sallayp uyutcam dye ugrasıyorumm

ya tünaydınnlar kuzumu uyuttum kahve yaptım kendıme 2 si 1 arada :) alısmaya calısıorum seker olmadan kahve tadına sekersiz bi hayat bekle beniii bi gün gelicem sana

tunaydın canımmm... ohh mıss afıyet olsun kahven
bnde mınnosumla sabah gezmesıne cıktım market market dolastıkk
eve geldık hmen uyudu fındıgımm dısarıya cıkarmak onlarn bunyesıne cok ıyı gelıyoo yasasın yaz mevsımııı

kızım bu sabah benı yormadan kahvaltısını yaptı
bgunlerde hıc bı mutluluk bıten bı mama tabagı kdar keyıf veremez bana
darısı ogle ve aksama olsun dyelımmm

kızım bu sabah benı yormadan kahvaltısını yaptı
bgunlerde hıc bı mutluluk bıten bı mama tabagı kdar keyıf veremez bana
darısı ogle ve aksama olsun dyelımmm

Canımm nasılsın girmiyom bayadır görüşmiyoruzda nasılsınız eylülcüğün nasıl maşallah mamasınıda yemiş minnoşun ayy yerim ben onu yaa

merhabalar kızlar bız gecen hafta kızıma mama sandalyesı aldık.dunde yurutec aldık ıkısınde cok mutlu oluyor ececık...
hayırlı olsun bizimde mama sandalyesi almamız lazım.
ben veriyorum 6 aydan once de tattırıyordum.

yeni yasın kutlu olsun..

merhaba kızlar ece kucagımda sıze bır bakıyım dedımEki Görüntüle 704816
maasallah..

gecmis olsun tatlım..insallah kısa surede atlatır

evet ayaklarını birbrine surtuyor ayakkabı corap ne varsa ayagında hepsini . boylece cıkarıyor.
torpu yapılabilir bence ben de cok uzuluorum bır yerini cizince kanatıyor resmen..gozunu cıkaracak br gun (
saatlı vermiyoruz ek gıdayı annisler sagolsun.anne sutu ek gıda bizde :))
eller sürekli kulakta ve huzursuz dis geliyor olabilir mi acaba?

alıntı yaparak yanıtlamaya yetisemedim hasta bebislere gecmis olsun.bebislerde maasallah ne kadar da buyuduler miniciklerdi.vakt cabuk geciyor..
emekleyen var mı kuzular arasında merak ediyorum

saol tatlım.ya bızım kızda bayılıo gulucukler atıo dısarda.yakında ewe gelınce aglamaya baslar fındıklar

cok sinirli bakıııooooooo ece kız dövcek bu kızlar bizi benimki saçımı basımı yoluo anasının gençliğine çekti az saç yolmadı anasıda
ayy dovucek benı zaten sacımı cekıyor elını gozume sokuyor acıyor dedıgımdede gulmeye baslıyor
ayy cok tatli, ne cekiyorsun yaa der gibi bakiyor sinirlenmis :))
aynen cok sınırlı bakıyor babası kılıklı
Nasıl bakmış oyle maşallah hahah

Geçmiş olsun canım dualarımız sizin le
sınırlı bızım kız
masallah fistigina ne guzelde oturmus. aferin sari kusa.dunya tatlisi
bızım sarı kız yeteneklı ama sınırlıyız malesef oturuyor duser dıye tutuyorum ama elımı ıtıyor
saol teyzesı basla basla etı cok sevıyor

topik kuzu resimleriyle dolmus massallahhhhh allahim kocaman olduklarinida gormeyi nasip eder insallah
sende koysana mınık kızımızı da gorelım buyumus kocaman olmustur.
ya esram ben havuc patates kabak azıcık pırınc azıcık da parca et atıyorum haslıyorum sonra blenderden gecırıyorum.sadece 2 kere yedırıyorum ama cunku et var

teyzoşları ilk adım ayakkabımızı aldık carsıya gittik geldik babnnesi aldı kızıma ayakkabısını ve tsirt ve capri takımı begendım 1 tane onuda o aldı saolsun.benım kız ayakkabıyı gydı adım atması geri kactı atmadı kız

ben de atıorum içine bi top ama önce yagsız tavada biras kıymanın suyunu salıp cekmesini beklıorum sonra sebze ne koycksam koyup suyunu cekmıs oluo ve daha cabuk pişio azcık tavada cewırınce.sonra ben blender a hıc wurmadım catalla ezip werıorum canım alısmasın die blendera.

nasıl bısey aldın eceın bırkac tane su bez ayakabılardan var ama bende adıdas begenmıstım.bakalım

bızımkı daha yeı basladı katı yemeye daha oncce yemedıgı ıcın blenderdan ecırıyordum

Canımm nasılsın girmiyom bayadır görüşmiyoruzda nasılsınız eylülcüğün nasıl maşallah mamasınıda yemiş minnoşun ayy yerim ben onu yaa
merhaba zehracımmgorusemızoruz ya evett
bende gıremıyorum bayadır yenı yenı yazar oldum ıstee
cok sukur ıyıyz bız canım esas sen nasılsınn??? cok az kaldı doguma dmıı ayy cok heycanlıı:18:

hayırlı olsun cicilerinz gule gule gyın kuzumm
ayy ne sekerdır sımdı mınnacık bappaları
bız de dha degıl adım emekleme bıle yok kac aylıktı mınnosun senın canm cızelgen de yok
topgımz mınık ablası ece cık kdar mıydı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…