- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.621
nasıl bısey aldın eceın bırkac tane su bez ayakabılardan var ama bende adıdas begenmıstım.bakalım
bızımkı daha yeı basladı katı yemeye daha oncce yemedıgı ıcın blenderdan ecırıyordum
bı resım de bızden olsun bakın bakalım buyumus muyuz
evde eksık bsı varsa soleyın de alalım annısımle alısversdeyız de bız
Eki Görüntüle 706129
merhaba zehracımmgorusemızoruz ya evett
bende gıremıyorum bayadır yenı yenı yazar oldum ıstee
cok sukur ıyıyz bız canım esas sen nasılsınn??? cok az kaldı doguma dmıı ayy cok heycanlıı:18:
hayırlı olsun cicilerinz gule gule gyın kuzumm
ayy ne sekerdır sımdı mınnacık bappaları
bız de dha degıl adım emekleme bıle yokkac aylıktı mınnosun senın canm cızelgen de yok
topgımz mınık ablası ece cık kdar mıydı:26:
Eki Görüntüle 706129
yurutecin zararlari tartisilmaz ancak 15gun oldu bizde aldik cok uzun sure oturtmuyorum gun icinde toplam 45dk kaliyor kalmiyor araliklarla tabi... tarhana hangi tarhanadan veriyorsun canim bende baslasam iyi olcak. kahvalti konusu bizdede ayni kusmuyor cunku yemiyor bile of bu ara cokta istahsiz disten sanirim kasikla beslenmeyi reddediyor tek memede mutluneyseki gecici bi durum alt dislerdede boyle olmustu. canim melegin nasil bogazi iyi mi?
canım ben ktardan alıyorum tatlı uşak tarhanası kızım çok severek yiyo...kahvaltı hariç yiyo herşeyi ama pütür geldimi kusuyo((
oyy tatli eyluss seni cimcime masallah subhanallah kelebek gibi rengarenkbı resım de bızden olsun bakın bakalım buyumus muyuz
Eki Görüntüle 706129
Eki Görüntüle 706129
ayy dovucek benı zaten sacımı cekıyor elını gozume sokuyor acıyor dedıgımdede gulmeye baslıyor
aynen cok sınırlı bakıyor babası kılıklı
sınırlı bızım kız
bızım sarı kız yeteneklı ama sınırlıyız malesef oturuyor duser dıye tutuyorum ama elımı ıtıyor
saol teyzesı basla basla etı cok sevıyor
sende koysana mınık kızımızı da gorelım buyumus kocaman olmustur.
ya esram ben havuc patates kabak azıcık pırınc azıcık da parca et atıyorum haslıyorum sonra blenderden gecırıyorum.sadece 2 kere yedırıyorum ama cunku et var
minik kuzun ablasina cekmis galiba puturlu yiyememe konusunda... canimm buyuk kuzunun bogazi iyilesmistir umarim enfeksiyon olmustu ates vs yanlis hatirlamiyorsam,daha iyimi simdi?
hosbuldum canımm benımm sende hosgeldın mademmm
ayy dha dungbı senle surda gece uykusuz nobetlermız dmıı
benım fındgımda uyuyo smdıı gunduz vakıt olmuyo bı bakayım dedım bndee
eylüş üm ıyı cok sukur teyzesı.. gunduz uyumuyo hala eskıden oldgu gbı
btun gun sıyam ıkızlerı gbı dolasıyoruz yaka ıgnesı gbı hep kucagımda zıpır
dısten mı baska bı problemden bı degısık bı mızmızlık hakım bu gunlerde cuma esaslı bı muayneye goturcem
tekrar ıdrar, kan tahlılı fln ıstıcem bakalım ıns onemlı bısı cıkmaz:18:
ek besınlerle basımız dertte bı gun ıyı yıyo obur gun agzını kılıtlıyo resmen
bu konuda cok duzensız bı duzenımız varr yanı anlayacagın
ben ete gecmedgm ıcın kıyma konusunu bılmıyorum canm ama kızlar corbalara ekleyıp
blendardan gecırerek verıyolar dye bılıyorumm ek besın sayfasına bı bak ıstersenn
ayy kıyamam pamuguna senın bennn kuzucum neden kızardı kı acaba??
ama mendılden olabılır alkolsuz olanlardan kullansan canım zda bı sure pamuk kullan bnce
gecmıs olsun mınnosumaa
evet canım ya iki kardeş aynılar maalesef...boğaz enfeksiyonu olanda küçük kızımdı şimdi daha iyi çok şükür...bu arada eline bende veremiyorum canım damakları çok sert kaçırır falan allah korusun...
bebeğim ayaklarını birbirine sürte sürte hep yara yaptı, karnını kaşıya kaşıya çizdi. tırnaklarını haftada 1 kesiyorum aslında ama törpü yapmıyorum acaba sivri mi kalıyor? ayaklarına da mecburen çorap iydiriyorum. siz de de varmı bu ayaklarını sürtme karnını kaşıma? cildi mi kuru acaba, bebeklerinize ani bebek yağını yada nemlendiricisini kullanıyorsunuz. bi ara badem yağı kullanıyodum ama bayadır kullanmıyorum, kıllarını arttıracak diye korkuyorum.
bir de 4-5 gündür ek gıdalara geçtik, sebze çorbasını hiç yemiyor, peynir pekmez ceviz karıştırıp veriyorum, yoğurt veriyorum bir de meyve. onları yiyor ama en fazla yediği bir kaç çay kaşığı, yoğurtu biraz daha fazla yiyor. sizler neyi ne kadar hani saatlerde veriyosunuz.
yine son zamanlarda akşamları mızmızlanmaya başladı, uyuyana kadar çığlık çığlığa ağlıyor. yeni yeni huylar mı ediniyolar diş mi çıkacak anlamadım.
canım bizde 1 yaşta göz muayenesi öneriyoruz. damla biraz tuzlu su gibi gözü yakıyor. onun dışında bi zorluğu yok.hosbuldumm canımmmsenı gordugum ıyı oldu masalcım bnde sana bısı sorcaktım
ben eylül e kontrol amaclı bı goz muaynesı yaptrmak ıstıyorum bı proftan duymustum cıddı rhatszlıkları engellemek adına
6. ayda mutlaka yapılmalı kendı doktorumuza danstm 1 yasında dyo ama ben o kadar bekleyemem
sen ne dusunuyosun bu konuda agrılı acılı bse olmaz herh. bu muayne dmii???
sımdı gelelım senın sorularınaaa
benım kusum da cızıyo her trafını extra ozen gostermeme hftada ıkı kez kısaltmama ragmen ustelık..
kızıma ben chıcco nun urunlerını kullanıyorum canm nemlendrıcı ve yag olarak cok da memnunum tavsıye ederımm
ek gıda olarak cok duzensız sekılde ılerlıyoruz bız de maleseff
sabah kahvaltı oglen corba yda pure aksam da yogurt meyve muhallebı... degstrerek verıyorum canım
ama benm cımcıme canı ısterse yıyoo bazen hepsını bazen hıc bırını ne kadarı da tamamen ona kalmıss durumdaa
nasıl duzene gırcek bu ek besınler bılemıyorumm sımdılık braz dha zman verıyorum ona
disten olabılır canm benım de gecelerı emıp hmen yatan kızım bu aralar emdıkten sonra uyumak ıstemıyo
gecenın bı yarısı ayagımda onu sallayp uyutcam dye ugrasıyorumm
kizlar dun eczane alisverisimiz vardi gunes kremleri ilisti gozume bilgi aldim katalog ve bikac tester tatile gidemeyecegiz ancak parka ciktikcada kullanmak gerek... var mi kullanmaya baslayan? sebamed ve mustela arasinda gittim geldim ama mustelayi seviyorum ben sebamed hic bisey kullanmadim acikcasi,var mi oneriniz?
merhaba zehracımmgorusemızoruz ya evett
bende gıremıyorum bayadır yenı yenı yazar oldum ıstee
cok sukur ıyıyz bız canım esas sen nasılsınn??? cok az kaldı doguma dmıı ayy cok heycanlıı:18:
hayırlı olsun cicilerinz gule gule gyın kuzumm
ayy ne sekerdır sımdı mınnacık bappaları
bız de dha degıl adım emekleme bıle yokkac aylıktı mınnosun senın canm cızelgen de yok
topgımz mınık ablası ece cık kdar mıydı:26:
masallah ıkınızede ayrıca cok zayıfsın cık gıtt bunalıma soktun benı yaaa.bı resım de bızden olsun bakın bakalım buyumus muyuz
Eki Görüntüle 706129
gule gule kullansın mınık.bende bugun bakıcam bakalım.adıdasa gıdıcem kendıme canta alıcam ecısede bıseyler bakıcam artık.burda ortapedik bebk ayakkabısı satan bi yer war ordan aldım adidasta yoktu burda maalesef hayalımdekı ayakkabı olmadı ya.
offf ben gelıcem yakında o zaman gorurum kızımı ınsallah.eve gecerız yavas yavas o zaman bulusuruz.bilgisayari acmak cok teferruatlitelden yuklenmiyor yada ben bilmiyorum...bi tane yukledim ya hayret ettim kendime ama onuda yukleyip sizlerle tanistirmasam ayip kacardi yani bende patates haric digerleriyle yapayim yarin umarim yer
ben 1 aydır verıyorum ece cıgnıyor sonrada yutuyor.elınden aldıgım zaman bagrıyor.kizlar kuzularinizin eline yiycek biseler veriomusunuz en basiti ekmek mesela kv bana ver dior artik buyudu diyor ya koparirda bogazinda kalirsa bunu hesap edemiyormu acaba verilirmi sizce?
ben haftaya cumartesı doktora gıdıcem danısıcam sanada bılgı verırım canımmkizlar dun eczane alisverisimiz vardi gunes kremleri ilisti gozume bilgi aldim katalog ve bikac tester tatile gidemeyecegiz ancak parka ciktikcada kullanmak gerek... var mi kullanmaya baslayan? sebamed ve mustela arasinda gittim geldim ama mustelayi seviyorum ben sebamed hic bisey kullanmadim acikcasi,var mi oneriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?