2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bı resım de bızden olsun bakın bakalım buyumus muyuz
evde eksık bsı varsa soleyın de alalım annısımle alısversdeyız de bız

burda ortapedik bebk ayakkabısı satan bi yer war ordan aldım adidasta yoktu burda maalesef hayalımdekı ayakkabı olmadı ya.

saol tatlım.7.5 aylık canım kızım ben o çizelgeyi koymayı beceremedim benımki emeklemeye hewesli deılde adım atmaya bayılıo tutuom kollarndan gezioz ewi

canım ben ktardan alıyorum tatlı uşak tarhanası kızım çok severek yiyo...kahvaltı hariç yiyo herşeyi ama pütür geldimi kusuyo((

canım ben ktardan alıyorum tatlı uşak tarhanası kızım çok severek yiyo...kahvaltı hariç yiyo herşeyi ama pütür geldimi kusuyo((

minik kuzun ablasina cekmis galiba puturlu yiyememe konusunda... canimm buyuk kuzunun bogazi iyilesmistir umarim enfeksiyon olmustu ates vs yanlis hatirlamiyorsam,daha iyimi simdi?

bilgisayari acmak cok teferruatli telden yuklenmiyor yada ben bilmiyorum...bi tane yukledim ya hayret ettim kendime ama onuda yukleyip sizlerle tanistirmasam ayip kacardi yani bende patates haric digerleriyle yapayim yarin umarim yer

canimm erik puresi siyah erik mi yada kuru etik felan mi benim tek bildigim yesil erik digerleriyle aram yok mevsimimi suan markette bulunuyormu yakin zamanda aldiysan bilgi bekliyorum...

kizlar kuzularinizin eline yiycek biseler veriomusunuz en basiti ekmek mesela kv bana ver dior artik buyudu diyor ya koparirda bogazinda kalirsa bunu hesap edemiyormu acaba verilirmi sizce?

minik kuzun ablasina cekmis galiba puturlu yiyememe konusunda... canimm buyuk kuzunun bogazi iyilesmistir umarim enfeksiyon olmustu ates vs yanlis hatirlamiyorsam,daha iyimi simdi?

evet canım ya iki kardeş aynılar maalesef...boğaz enfeksiyonu olanda küçük kızımdı şimdi daha iyi çok şükür...bu arada eline bende veremiyorum canım damakları çok sert kaçırır falan allah korusun...

ayy aynen ne gunlerdii gece 3-5nobeti gibi geldi gecti hic gecmiycek sandigmiz gunler, sinavi basariyla verdik sukur.. umarim tahlilleri temiz cikar bizde hemogram yaptirdik tit de sira idrar almak zor ya bide evde alip hastaneye yetistirioz 30dk ya alllaaahhh tAm curcuna.. ben artik buyudu diyerek pamuk ve su ile temizligi birakip islak mendile baslamistim ki durum bu artik direk yikamaya gectik popisi umarim gecer bi an evvel... sagol canim eksik olma... dis baslibasinca istahsizlik nedeni muhtemelen ondandir yinede tedbiri elden birakmamakta fayda var eyluse sevgileeer

cok sukur canim... ben meyve filesine koyup veriorum gayet guvenli, bizde 2tane dis var ve inanilmaz keskin bilirsin sende... meyve filesine taze kayisi koyup vetiorum cekirdegini cikarip kizim fileyle resmen ask yasio bu arada meyve filesini ilk sende duymustum cok sagol faydasini gordum..

bizde vuruoruz ayaklarimizi birbirne hemde oldukca siddetli, o heyecan yokmu o heyecan neler yaptirior kuzulara... tirnaklarimizi 3gunde 1kesiyoruz biz. karnimizi kasimiyoruz henuz ama hergun yeni bi huy cikariyoruz bakalim sirada ne var.

kizlar dun eczane alisverisimiz vardi gunes kremleri ilisti gozume bilgi aldim katalog ve bikac tester tatile gidemeyecegiz ancak parka ciktikcada kullanmak gerek... var mi kullanmaya baslayan? sebamed ve mustela arasinda gittim geldim ama mustelayi seviyorum ben sebamed hic bisey kullanmadim acikcasi,var mi oneriniz?

canım bizde 1 yaşta göz muayenesi öneriyoruz. damla biraz tuzlu su gibi gözü yakıyor. onun dışında bi zorluğu yok.

biz sebamed aldık ama daha kullananmadık.

Evt canım çok az kaldı şafak sayıyoruz valla yaa heyecan, korku, telaş hepsi bir arada karman çorman duygular içindeyim canım yaa allahım hayırlısıyla kızımı kucağıma alsam başka bişi istemiyorum yaa

bı resım de bızden olsun bakın bakalım buyumus muyuz
evde eksık bsı varsa soleyın de alalım annısımle alısversdeyız de bız
Eki Görüntüle 706129
masallah ıkınızede ayrıca cok zayıfsın cık gıtt bunalıma soktun benı yaaa.
burda ortapedik bebk ayakkabısı satan bi yer war ordan aldım adidasta yoktu burda maalesef hayalımdekı ayakkabı olmadı ya.
gule gule kullansın mınık.bende bugun bakıcam bakalım.adıdasa gıdıcem kendıme canta alıcam ecısede bıseyler bakıcam artık.
bilgisayari acmak cok teferruatli telden yuklenmiyor yada ben bilmiyorum...bi tane yukledim ya hayret ettim kendime ama onuda yukleyip sizlerle tanistirmasam ayip kacardi yani bende patates haric digerleriyle yapayim yarin umarim yer
offf ben gelıcem yakında o zaman gorurum kızımı ınsallah.eve gecerız yavas yavas o zaman bulusuruz.

kizlar kuzularinizin eline yiycek biseler veriomusunuz en basiti ekmek mesela kv bana ver dior artik buyudu diyor ya koparirda bogazinda kalirsa bunu hesap edemiyormu acaba verilirmi sizce?
ben 1 aydır verıyorum ece cıgnıyor sonrada yutuyor.elınden aldıgım zaman bagrıyor.

ben haftaya cumartesı doktora gıdıcem danısıcam sanada bılgı verırım canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…