2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hadi bakalım gezin ana kız

zaman çok cabuk aktı gitti dah agecen sene hamilelik dogum hazırlıkları konusrken şimdi ayakkabılarını konusuoz kuzucukların.dün dogdugu anın videolarını faln izledı idilin neler yasamısız ne cabuk gecti şimdi hayal gibi sezeryandan sonra daha hala hatrlamadgım idili kucagıma wermişler benım hafızada yok orası narkoz carpmış beni iiki videolatım war dün hem hüzünlü hem mutlu bi aksam oldu bana kızıma sarıldım sonra iiki yapmışım seni die :119:

oglusumun boynunun altı isilik olmus ( onerileriniz...factor nerelerdesin kuzum sıcak memlekette yasıyorsun umarım sizde boyle sorun olmaz...
biz tarzan gibi geziyoruz artık evde canım , 35 derecelere çıktı burada sıcaklık , bugün düştü biraz 28 lerde , hergün 2 kez banyo birde popişi yıkıyoruz , isiliğe en iyi deniz suyu diyor annem veya tuzlu su yapıp sürmek iyi gelirmiş ve sık duş , inşallah çabucak atlatırsınız , merak edip sorduğun için saol canım
Roseee hosgeldin
ama Zuhal yok nerde ki acep :44:
en son hastaydi galiba kusmusdu bize ama cok ozledim topigin tadi-tuzuydu kiziyla

bakseeeeen bayan hafıza koycam senin adını , topiğin tadı tuzu sendin asıl şekerim , ömercik nasıl annesi ? herşey yolundadır umarım , burada havalar baya ısındı , yazda gelince sık dışarı çıkıyoruz artık teyzesi , en çok sevindiğimde bir nenecik bulduk , gidiyoruz yanına bize o an sağıp keçi sütü veriyor , kümeside var , holluktanda günlük köy yumurtası veriyor eve gelip haşlayıp sarısını veriyorum hümama , keçi sütünüde yoğurt yapıyorum , daha ne isterimki hipp kavanozlardan veriyorum birde , gerçi öyle çok çok yemiyor , herşeyi atıştırmalık olarak görüyor fıstığım , illa o memeye yapışacak saati gelince bizden haberler şimdilik böyle canım , sende sık girmiyorsun sanırım , bana özel mesaj atarsan haberleşiriz

hadi bakalım gezin ana kız
ece babaannesıyle evdeydı begendım ayakabının numarası yoktu sonra esımle bakıcam baska yerde
yaaa bende dun ızledım kayınvalıdem ve kardesımlede nostaljı yaptım kız kardesım bana abla sen hamıle ol daha zayıfsın o halınle dedı depresyona gırdım resmenn yaa

fis fis kayikci hepimizde fiks galiba :) biz de seviyoruz :) yerde o surunurken yanina yatip yuvarlaninca bayiliyor..sarki soyluyoruz eslik ediyor..dokun hisset kitaplarina bayiliyor onlarla saatlerce oynuyor sıkılmadan..ce ee de seviyor perdenin arkasina saklaniyoruz.

sebzeleri buharda pisiriken kiymayi da koyarsan yanina hepsi beraber piser, bence her sebzeye koyabilirsin, yasak sebzeler disinda.

ben tum vucuduna nemlendirici surmuyorum ama bir yeri kuruyunca, yara olunca ya da kizarinca oaraya zeytinyaginda kanraron yagi suruyorum. mucize bir yag. gecen guneste yanmisti burnu yanaklari, surdum biraz , hemen iyi geldi. yaralar ve yaniklar icin birebir. pisik icin de.
ek gidalar ise - ben 12de 2-3 yemek kasigi sebze puresi veriyorum ( haftada 3 gun etli 4 gun etsiz), saat 3 te 2-3 yemek kasigi meyve puresi, aksam 7 de tahilli kasik mamasi.

bı resım de bızden olsun bakın bakalım buyumus muyuz
evde eksık bsı varsa soleyın de alalım annısımle alısversdeyız de bız
Eki Görüntüle 706129
cok tatliiiii , yerim yaa, nasil da oturmus alisveris arabasina :))

hosgeldinnn, ozledik seniiii, kuzuya taze saglikli kaynak bulduguna cok sevindim, insan daha ne ister :) afiyet olsun yarasin minige.

canimm erik puresi siyah erik mi yada kuru etik felan mi benim tek bildigim yesil erik digerleriyle aram yok mevsimimi suan markette bulunuyormu yakin zamanda aldiysan bilgi bekliyorum...

kizlar kuzularinizin eline yiycek biseler veriomusunuz en basiti ekmek mesela kv bana ver dior artik buyudu diyor ya koparirda bogazinda kalirsa bunu hesap edemiyormu acaba verilirmi sizce?
Kabzlk | Gurme Bebek hayatım kara erik kurusunu haslayıp pure yapıyordu annem birebir gercekten..ekmek hipp biskivu disine iyi gelir dye yesl sogan vb veriyoruz.sorun olmadı simdiye kadar sukur.

ozledik seni yaa bu kadar uzun kaybolma lutfen birdaha ( deniz suyu mu hmm denize gitmemize var daha o zaman tuzlu su surup yıkayalım bakalım gerci bepanten bayagı rahatlattı sukur.tsk canım

sagol canim denedim bugun marmelat yaptim verdim sonuc yapmaya yapti ama 4gunun kakasi degildi ins.yarina devami gelir... hergun yedircem yumusar insallah of ne buyuk skinti...

gel canim gel bulusuruz hos 1haftadir havanin tadi yok neyse son soguklar bunlar koca bi yaz beklio bizi bunaldim artik evde biz sezen aksu parkina cok yakiniz biliosan eger havalar iyiyken oraya cikioduk guzel bol yesili olan bi park gecen cikmamda sen geldin aklima medilife dr.lari mustelaci dogumdan sonra bebek bakim urunu listemiz hep mustela markaydi dr.sormadim o yuzden ama mustelanin urunleri gercekten cok iyi yine bi danis sen fikir olsun... gunes bebege opucuk opucuk...

hosgeldin canim valla ben bile son zamanlarda takip edemedigim halde senin yoklugunu farkettim yerin belli gercekten. nenecik super olmus buralarda imkansiz anca ist.koylerine gidersen var bizde havalar duzelince koylere yakin yere piknige gidicez yumurta sut tereyag icin kizceye verioz market yumurtasi acaba besliyormu muamma bayan hafiza cok iyi yakisti iyi tasir masallahi var

canım ben büyük kızımda kullanıyorum bebeğimede onu kullanıcam coppertone marka çok araştırmıştım ya mustela yada coppertone dendi bana...

gelıcez tabı,bılmıyorum canım ya o parkı.yada bılıyorumdur ama hatırlamıyorumdur.marmara parkın tarafında oturdugum ıcın.sen ne yaptın tasınma ısını?esım evı satmaktan vazgectı sımdı kaynanamın evı satılıga cıktı.burası epey eskı ona bızım oralardan alıcaz eger fıkrı degısmezse

Gunaydinn guzel anneler, mis kokulu kuzularrrr... kizim 2 saattir uyuyor masallah ben de guzel bir kavalti yaptim, nem bizde 1 haftadir, annanesi uyutunca 2 saat uyuyyor minnos, ben uyutunca 20 dakika :) cozemedim ben bu isi.. annanesine bayiliyor, gulucukler oyunlar ona, babasiyla biz de kiskaniyoruz gercekten, bizi sevmiyor mu diye.
ek gidadan sonra yeme duzenimizi de oturtamadik tam, gunduz neredeyse hic emmiyor gibi, geceleri besleniyor 3-4 kere. ek gidanin miktarini azaltsam da yine ayni..bekliyorum umarim duzelir, hic kilo da almiyor tabi.
dun ilk kez meyve filesi verdim, icine ceyrek elme, bayildi walla, hepsini yemis :)
gunes kremi konusunu ben de arastiriyorum, cok fazla kimyasal icermeyen guzel bir krem ariyorum, bulursam paylasirim.

kaynimin nikahi icin ogluma yaptigim kombin. belki pantolon askisi alirim kararsizim suan. gomlegin uzun yada kisa kollu olmasi havaya gore degisicek. insallah nikahta cekilir o fotografida koyariz canim.

valla tasincaz da kirac istemiyoruz oranin insanlari biraz degisik beykentde olabilir herhalikarda kiracta ,bilemiyoruz suan adakentteyim hala keske tasinmasak

kızlaaarr merhabalar, uzun bi aradan sonra tekrar geldim, geçen hafta sınavlarım vardı kv.de de kaldık uzun bi süre gelemedim, eve dönüncede bilgisayarı eşim alıyor o yüzden fırsatım olduğunda bilg yoktu, ceptende sayfalar çok geç açılıyo. neyse yine burdayım işte, neler yaptınız görüşmeyeli daha geçmişe bakamadım,
bugun kızımı aşıya götürücem, 6. ay aşılarını daha olmadık biz, 7.aya girecez neredeyse, bu ay kilo aldı kızım, hergün 1 çay bard kadar tarhana çorbası içiriyorum, başkada düzenli verebildiğim ek gıda yok, bazen yarım kavanoz meyve püresi yiyor.

8tahıllı kaşık maması veren var mı? aldım ama vermeye başlamadım tereddütlüyüm?

cok guzel resım beklıyoruz canımm

valla tasincaz da kirac istemiyoruz oranin insanlari biraz degisik beykentde olabilir herhalikarda kiracta ,bilemiyoruz suan adakentteyim hala keske tasinmasak

ya esra bızım oralara gel bauhausun arka tarafına olmaz mı?ben senı ararım ne kadar kıra vermeyı dusunuyorsun ben sana ev bulurum..
ece yıkıycam sımdı yedırıyım uyutuyımda konusalımm bakalımm kıraca gıtme ya oranın ortamı pek guzel degıll..benımde hosuma gıtmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…