- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.661
kaynimin nikahi icin ogluma yaptigim kombin. belki pantolon askisi alirim kararsizim suan. gomlegin uzun yada kisa kollu olmasi havaya gore degisicek. insallah nikahta cekilir o fotografida koyariz canim.
evt kirmizi oluyor yagi, adi sari yagi kirmizi :)kantaron bendede var ama uzerinde sari cicek resmi var kendisi kirmizi cozemedim...
ben veriyorum tahilli kasik mamasi ama icinde kac tahil var bilmiyorum, muzlu tahilli diyor :) 2 yemek kasigi ve 60 ml su ile yapiyorum, kucuk kasenin yarisi kadar oluyor. bazen bitiriyor havasinda olursa, cogu zaman yarisini yiyor.kızlaaarr merhabalar, uzun bi aradan sonra tekrar geldim, geçen hafta sınavlarım vardı kv.de de kaldık uzun bi süre gelemedim, eve dönüncede bilgisayarı eşim alıyor o yüzden fırsatım olduğunda bilg yoktu, ceptende sayfalar çok geç açılıyo. neyse yine burdayım işte, neler yaptınız görüşmeyeli daha geçmişe bakamadım,
bugun kızımı aşıya götürücem, 6. ay aşılarını daha olmadık biz, 7.aya girecez neredeyse, bu ay kilo aldı kızım, hergün 1 çay bard kadar tarhana çorbası içiriyorum, başkada düzenli verebildiğim ek gıda yok, bazen yarım kavanoz meyve püresi yiyor.
8tahıllı kaşık maması veren var mı? aldım ama vermeye başlamadım tereddütlüyüm?
maşallah şirineye büyümüş kuşun maşallah rabbim korusun tüm tatlişleri nazardan
masallah size ikinizde cok tatlisiniz.
oyy tatli eyluss seni cimcime masallah subhanallah kelebek gibi rengarenk
hepınıye tsk ederıy tezyoslar taptatlı zorumlarınıy ıcınnnaman da aman anne kız alısverise de cıkar olmuslar...maasallah hem annemize hem kuzumuza :))buyumus tabi
canım benım haklısın heycan yapmakta ama guzel tatlı heyecanlar bunlarEvt canım çok az kaldı şafak sayıyoruz valla yaa heyecan, korku, telaş hepsi bir arada karman çorman duygular içindeyim canım yaa allahım hayırlısıyla kızımı kucağıma alsam başka bişi istemiyorum yaa
dogum oncesı halımle kıyaslayınca bı de bana sor sen zayıflıgıımasallah ıkınızede ayrıca cok zayıfsın cık gıtt bunalıma soktun benı yaaa.
amanın senın papyonunu sevsınlerrrkaynimin nikahi icin ogluma yaptigim kombin. belki pantolon askisi alirim kararsizim suan. gomlegin uzun yada kisa kollu olmasi havaya gore degisicek. insallah nikahta cekilir o fotografida koyariz canim.Eki Görüntüle 707794 Eki Görüntüle 707797
hosgeldın canmm... bende dahıl bayadır kımseler yokmus zaten burdaakızlaaarr merhabalar, uzun bi aradan sonra tekrar geldim, geçen hafta sınavlarım vardı kv.de de kaldık uzun bi süre gelemedim, eve dönüncede bilgisayarı eşim alıyor o yüzden fırsatım olduğunda bilg yoktu, ceptende sayfalar çok geç açılıyo. neyse yine burdayım işte, neler yaptınız görüşmeyeli daha geçmişe bakamadım,
bugun kızımı aşıya götürücem, 6. ay aşılarını daha olmadık biz, 7.aya girecez neredeyse, bu ay kilo aldı kızım, hergün 1 çay bard kadar tarhana çorbası içiriyorum, başkada düzenli verebildiğim ek gıda yok, bazen yarım kavanoz meyve püresi yiyor.
kızlar neden kımsecıkler yok ya butu gunn 50 kere gldım gıttım...hepınız gezıyosunuz demıı..
cok guzel resım beklıyoruz canımm
ya esra bızım oralara gel bauhausun arka tarafına olmaz mı?ben senı ararım ne kadar kıra vermeyı dusunuyorsun ben sana ev bulurum..
ece yıkıycam sımdı yedırıyım uyutuyımda konusalımm bakalımm kıraca gıtme ya oranın ortamı pek guzel degıll..benımde hosuma gıtmıyor
herhalde oyle oldu canım herkes ayarlasın pazartesı oglen gelın beee.bulusalımben geldım sen gttın sanırım tugcecımmburdayım bak ben gezdım de geldım ama ıtıraf edeyımm
oralarda esenyurt oluyor degil miyada esenyurt dahami asagda kaliyor? suan 750tl+50 aidat verioruz ve yariyariya anca 500 verebiliriz hatta400-500arasi max.500
Masallah Nehir hanima cok yakismis..
Antalyaya mi geluyorsunuz cnm. Antalyada bur kac gundur soguk. Haftaya duzelir insallah..günaydınlar ii haftasonları bebişkolarınızla.hava kötü dısarı bile cıkamadıgımız bi hafta olucak .ama antalyada gezeriz artık bol bol
Bem kullaniyorum cnm neden tereddut ettin. İlk basta sutlu pirincli almistim kizim sevmedi 6. Aydan sonra 8 tahilli aldim kizim seviyor 1 ogun 80-90 mliyediriyorumkızlaaarr merhabalar, uzun bi aradan sonra tekrar geldim, geçen hafta sınavlarım vardı kv.de de kaldık uzun bi süre gelemedim, eve dönüncede bilgisayarı eşim alıyor o yüzden fırsatım olduğunda bilg yoktu, ceptende sayfalar çok geç açılıyo. neyse yine burdayım işte, neler yaptınız görüşmeyeli daha geçmişe bakamadım,
Selam kızlar 1 aydır annemdeydim gelemedim döndüm evime nasılsınız
emekleyen bebekler var mı benim kızda tık yok daha zaten hep kucak istiyor emeklemeyecek herhalde
Selam kızlar 1 aydır annemdeydim gelemedim döndüm evime nasılsınız
emekleyen bebekler var mı benim kızda tık yok daha zaten hep kucak istiyor emeklemeyecek herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?