2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kaynimin nikahi icin ogluma yaptigim kombin. belki pantolon askisi alirim kararsizim suan. gomlegin uzun yada kisa kollu olmasi havaya gore degisicek. insallah nikahta cekilir o fotografida koyariz canim.

ikisi de cok guzelmisss, gule gule giysin minnos..

kantaron bendede var ama uzerinde sari cicek resmi var kendisi kirmizi cozemedim...
evt kirmizi oluyor yagi, adi sari yagi kirmizi :)

ben veriyorum tahilli kasik mamasi ama icinde kac tahil var bilmiyorum, muzlu tahilli diyor :) 2 yemek kasigi ve 60 ml su ile yapiyorum, kucuk kasenin yarisi kadar oluyor. bazen bitiriyor havasinda olursa, cogu zaman yarisini yiyor.

ben veriyorum tahilli kasik mamasi ama icinde kac tahil var bilmiyorum, muzlu tahilli diyor :) 2 yemek kasigi ve 60 ml su ile yapiyorum, kucuk kasenin yarisi kadar oluyor. bazen bitiriyor havasinda olursa, cogu zaman yarisini yiyor.[/QUOTE]

tesekkürler bilgi için.kakası düzenli değil, düzene girsin diye bide bunu mu denesem diyorum, ama içinde bi sürü şey var, bilemedim, hero babynin 8 tahıllısını aldım özellikle lifli tahıllar açısından zengin diye.
gün kurusu kayısı aldım bim den yeni hasat sanırım çok yumusak ve lezzetliler, kendim 3tane yediğimde bile acayip etki ediyo, kızıma yedirdiğim günün ertesi günü kakasını çok rahat ve bol yapıyo. 1 kuru kayısıyı biraz suda bekletip yumusayınca çay kaşığıyla kabugundan kazıyıp veriyorum, üzerinede bolca su içiriyorum, htta kayısıyı beklettiğim suyu içiriyorum. bu arada su meselesine gelince, benim kızım hiç su içmiyordu geçen hafta 2 dişi birden çıkıverdi, suluktan istemiyor ama kalın kenarlı cam bardakla veriyoruz, dişlerine çarpınca cıt cıt sesi hoşuna gittiği için rahatça oynaya oynaya içiyo, yani su veremeyenlere duyurulur dişler çıkınca bardakla çok rahat içiyo.

et ben vermeye başladım, çünkü demir ilacını kullanmıyoruz, kabız olmasın diye, doktorumuz erteletmişti onu. besinlerle takviye et dedi. bugun 6.ay aşımızı da olduk. süt ürünlerini veremiyoduk, yavaş yavaş denemeye başladık, dün ayran içti, bugünde peynir verdik bakalım. dün gece her zamankinden çok farklı değildi o yüzden süt ürünlerine sanırım başlıyoruz biz. haftaya antalyaya gidicez nasibse, napıcaz sıcakta neler olcak bilmiyorum, annemleri ziyarete gidiyoruz, inş uykumuz iyice düzene girip döneriz. dün gce 3te uyudu kızım.

maşallah şirineye büyümüş kuşun maşallah rabbim korusun tüm tatlişleri nazardan
masallah size ikinizde cok tatlisiniz.
oyy tatli eyluss seni cimcime masallah subhanallah kelebek gibi rengarenk
aman da aman anne kız alısverise de cıkar olmuslar...maasallah hem annemize hem kuzumuza :))buyumus tabi
hepınıye tsk ederıy tezyoslar taptatlı zorumlarınıy ıcınnn
canım benım haklısın heycan yapmakta ama guzel tatlı heyecanlar bunlarAllahm yardmcn olsun bı avazda kurtarsın ıns canm
vaktın olunca cık gel bı gun tecrubelerımle senı rhatlatmaya her daım hazırımm
masallah ıkınızede ayrıca cok zayıfsın cık gıtt bunalıma soktun benı yaaa.
dogum oncesı halımle kıyaslayınca bı de bana sor sen zayıflıgıı
benmkı bıraz da genetık canm yapı ıtıbarıyle mınyonluk var bzde ole cok zayıf dıılım de boyumla orantılı dyelımm
amanın senın papyonunu sevsınlerrr kımbılır ne seker olurr yakısıklı seyy bde gyınınce resım ısterz annesıı
hosgeldın canmm... bende dahıl bayadır kımseler yokmus zaten burdaa
benım gelısımle muhtesem bı donusumuz olduu anlayacagın
masallah kızına tarhana yaradı demek bnde baslayıym dıyorum elımde tatlısından yok tarhananın
benım mınnosumda malum mınyatur dusuk kılodaa
bzımde henuz ek gıda duzenmz yok canm canı ne zaman neyı nkadar ısterse o kdar yıyoo
sımdılık bole keyfe keder gdıyoruz bakalımm
tahıllı mamalardan ben mılupanınkını verıyorum cnm bı skntı olmadı nden tereddutlusun kı??

factor B cım sende hosgeldın cnm sevıl kustugunu yazmıstı bnde ozelden yazcaktm sna eger braz dha gelmeseydınn

merhaba annecıklernerelerdesınz bkalımm??
kızımla temzlık yaptık bız gelemedım bı kac gun...
utulermzı fln btırdık sdce camlarmz kaldı o da gunesı beklıyoo
bde bgun yenı bı doktora gttık kontrol amaclı kılosunun dusuk olması benım genetık yapımla alakalıymıs
yorumları bu yonde oldu bu ay almamız gerekenden sdce 250gr eksıgımız varmıs onun dsında
uykusuzlukları ıcın ıdrar tahlılı ıstedı bekledık bekledık yapmadı cımcıme yarına kaldı o
ek gıda konusunda meyve ve kasık maması ve sebze corbası verebılcegımı soledı
6,5 aylıgız su an da cok kısıtlı bı menu cızınce ek gıda konusunda duzenlı olmasam da bırden cok hzlı gıttıgımı fark ettım sankı:26:
sımdıye kdar verdıklerımı saysam adam kesın naptın sen fln dıcektı ole bı havası vardıbraz frene basıcamm bu konuda
bde ek besın verırken ıkı ogun arasında 3 yda en az 2.5 saat olmalıymıs yoksa yemez dedı
hakketen de dogru ben o kdar beklemeden verıyodum acıkcası ve reddedıyordu
kılosu ıcın bnce gayet saglıklı bebegın ama ılla alsın ıstıyosan buyumıx,danone tarzı meyvelı
yogurtlardan verebılırsın normal sade yogurt erıskınler ıcın bıle dyet urunudur zayıflatr
ama bu tarz yogurtlar cok kılo aldırıyo deneyebılırsın dedı katkı mad ıcerıyo fln dedım
bebek urunlerınde dıkkat edılıyo dedı ama ben pek verme tarftarı dıılım dogal yollarla denıcem kılo takvıyesı
almasa da cok muhım degıl yapımız bu ufacık tefecıgız bız napalımm tezyoslarrr

öptükk hepınızııı

oralarda esenyurt oluyor degil mi yada esenyurt dahami asagda kaliyor? suan 750tl+50 aidat verioruz ve yariyariya anca 500 verebiliriz hatta400-500arasi max.500

saolun kizlar. begenmenize sevindim. insallah nikah fotograflarinida koyarim. bu ayin 25inde. yemekli olacak dort saat surecek. umarim pasam uslu bi bebek olur o gun.

günaydınlar ii haftasonları bebişkolarınızla.hava kötü dısarı bile cıkamadıgımız bi hafta olucak .ama antalyada gezeriz artık bol bol

ben geldım sen gttın sanırım tugcecımm burdayım bak ben gezdım de geldım ama ıtıraf edeyımm
herhalde oyle oldu canım herkes ayarlasın pazartesı oglen gelın beee.bulusalım

oralarda esenyurt oluyor degil mi yada esenyurt dahami asagda kaliyor? suan 750tl+50 aidat verioruz ve yariyariya anca 500 verebiliriz hatta400-500arasi max.500

esenyurt dıye gecıyor ama tabıkı cok farklı.ben eskıden altınyıldız sıtesınde oturuyordum 400 tl ye bıraz eskı ama uygun du aıdat da 20 tl dı.ıstersen buluruz oralardan ev.bırakmıs olsamda sonucta emlakcıyım sekerımm

bikaç gün önce kızımın boynundan omuzlarına doğru kızarlıklar oldu isiliğe benzer..doktora götürdük sıcaklardan olduğunu söyledi bitane krem verdi..mümkün olduğunca hergün şampuanlamasanız bile bi su döküp yıkayın dedi.ben zaten 2-3 günde bir yıkıyordum..İşe başladığımdan beri akşamları kızım daha erken uyumaya başladı..gece 12 de uykuya geçiyordu şimdi en fazla 10na kadar dayanabiliyor.tabii sürekli emmek istiyor.çok özlüyorum kızımıı gün içerisinde nasıl akşamı ediyorum tahmin edemezsiniz.

Eki Görüntüle 708543 Eki Görüntüle 708544

Nehir'im AVM lerde geziyorrr,şapkaaa denemesiiii
Masallah Nehir hanima cok yakismis..
günaydınlar ii haftasonları bebişkolarınızla.hava kötü dısarı bile cıkamadıgımız bi hafta olucak .ama antalyada gezeriz artık bol bol
Antalyaya mi geluyorsunuz cnm. Antalyada bur kac gundur soguk. Haftaya duzelir insallah..
Bem kullaniyorum cnm neden tereddut ettin. İlk basta sutlu pirincli almistim kizim sevmedi 6. Aydan sonra 8 tahilli aldim kizim seviyor 1 ogun 80-90 mliyediriyorum

kızlar sımdıden anneler gununuzu kutlarım.ben bugunden aldım hedıyemı cok da begendım.
altın ece yazan bır kolye cok uzun zamandır ıstedıgım bıseydı..bıraz ben kullanıcam.sonra kaldırıcam ılerde kızım kullanır.en azından ben oyle dusundum...esımın bunu dusunucegını hıc ummuyordum ama sasırttı benı kolyeyı aldıktan sonra eceye en guzel hedıye benım kızım dıyorum nasıl cıglık atarak guluyor..buarada benı merakta bırakmayın yarın..hepınızı opuyorum

Selam kızlar 1 aydır annemdeydim gelemedim döndüm evime nasılsınız
emekleyen bebekler var mı benim kızda tık yok daha zaten hep kucak istiyor emeklemeyecek herhalde

Son düzenleme:
Selam kızlar 1 aydır annemdeydim gelemedim döndüm evime nasılsınız
emekleyen bebekler var mı benim kızda tık yok daha zaten hep kucak istiyor emeklemeyecek herhalde

hosgeldın canımm.benım kız yuz ustu yattıgı zaman azıcık surunuyor ama emekleme degıl yurumeye heveslı sanırım hemen yurumeye baslıycak..daha cok kucuk gorunuyor ama dısarda felan ellerınden tutup yurutuyoruz cok komık oluyor bu sabah fırına gıttık yolun yarısını yurud bızdık.yorulmuyorda hanı yorulunca cocuklar otururlar ya hemen..bızımkınde yok kucagıma aldım dıye cıglık atıyor sınırlenıp heme saclarımı tutuyor.bıre ayaklaını vuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…