- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.701
kızlar bugun annem eşim ve kızcem ile gezmeye gittik.. bugun itibariyle 57 ye düştüm uzun zamandır görmemiştim bu kiloyu en son 3 sene önce bu kilodaydımn bakın nasıl olmuşum..
doğumdan sonra hiç gelmedim aslında vefasızlık yaptım ben
9 ayımı sizlerle paylaştım İLK ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
inşallah herkes iyidir bebeklerimiz de sağlıkla büyüyolardır
bizde herşey yolunda çok şükür dünyanın en tatlı koynisinin annesiyim.(koyni benim bebeğime yazdığım şarkının sözü :) inşallah bu haftadan itibaren aranıza tekrar döneceğim anlatacak çok şeyim var, tabiki dinleyecekte...
resmi goremesemde dogumdan sonra 3yil evvelki kilona donmus olman buyuk basari kiz naaptin ozel bisiler varsa paylas bizle.. bende hamilelik oncesi kiloma dondum 68kiloyum boyumla ayniyim azcik fazlam var da 3sene onceye donmek ruya bende
oncelıkle selma,mertug ıkınz de hosgeldnz kızlarrr ozletmeyın bu kadarr
ayy fındıga bak sennn kocaman olmuss mınık melekkk
sızı aramzda gormek ne guzell hosgeldın kubracımmm
tşkler canım hoşbuldukkkkişe başlayınca eskisi kadar vakit bulamıyorum canım.. ama aklım burdaa kalıyoo iştedee kaçamakk yapıp bakıyorruumm
kızlar bugun annem eşim ve kızcem ile gezmeye gittik.. bugun itibariyle 57 ye düştüm uzun zamandır görmemiştim bu kiloyu en son 3 sene önce bu kilodaydımn bakın nasıl olmuşum..
oyy kuzum nasıl ağlamış maşallah.. anneler gunun kutlu olsun canım
ayy allahimmmm senanurmasallahh kiz abla olmus fistikinn cok tatli
ayy kıyamam sanaa nası da aglamıs cımcımeeeee
gunaydın mustuu cummm
Eki Görüntüle 709948Selam kızlar 1 aydır annemdeydim gelemedim döndüm evime nasılsınız
emekleyen bebekler var mı benim kızda tık yok daha zaten hep kucak istiyor emeklemeyecek herhalde
hosgeldın canım benım donmene sevındım valladoğumdan sonra hiç gelmedim aslında vefasızlık yaptım ben
9 ayımı sizlerle paylaştım İLK ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
inşallah herkes iyidir bebeklerimiz de sağlıkla büyüyolardır
bizde herşey yolunda çok şükür dünyanın en tatlı koynisinin annesiyim.(koyni benim bebeğime yazdığım şarkının sözü :) inşallah bu haftadan itibaren aranıza tekrar döneceğim anlatacak çok şeyim var, tabiki dinleyecekte...
guzel anneler hepinizin anneler gununu kutlar bebislerinizle keyifli bir gun gecirmenizi dilerim.
anneler günümüzz kutlu olsunnnn
hepimizin anneler günü kutlu olsun :)
slm kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun. sevdiklerimizle, dünya tatlısı bebişlerimizle daha nice anneler günü kutlarız inşallah. allaha emanet olun.
anneler gününüz kutlu olsunn ewlatlarımızla olsun hep
anneler gununuz kutlu olsun kizlar.. sema hosgeldin merak ettim sizi iyi olmaniza sevindim.
kizlarr gunaydinnn, herkese iyi haftalar. gecmis anneler gununuz kutlu olsun, kuzularimizla ilk anneler gunumuz..dun kardeslerim, babamlar, arkadaslarim anneler gunumu kutlamak icin arayinca bir tuhaf oldumm :))) ama en guzel hediye kizimin ask dolu bakislari. bazen oyle bakiyor ki, bakislari icimi delip geciyor, tarif edilmez bir duygu degil mi ..
Eki Görüntüle 709948
Eki Görüntüle 709949
Fıstıkımmm
hosgeldinnn, nerelerdeydinnn, ozledik seni.allahim bu ne tatli bir kiz, masallah annesi, saclari da uzamis aman da aman :)))))
benim kizim ters ters gidiyor canim, tum odayi ters turluyor :) bir bakiyorruz masanin altinda, bir bakiyoruz sehpanin altinda :) ellrinden guc alip kendini geriye itip kaykila kaykila dolaniyor, ama one dogru gidemiyor :)
superrrrrr, ne guzel yaaa, darisi benim gibi veremeyenlerin basinaaaaaa.. walla emzirince zayiflarsin dediler, tik yok, acaba benim kizim az emiyor ondan mi :)
hoşbuldum canım 1 aydır annemdeydim ondan gelemedim bende özledim sizleri maşallah kızına
Anne olmak çok başkaymış dimi bazen yavruma baktıkça ağlayasım geliyor her sevişimde hiç görmüyor muşum özlüyormuşum gibi seviyorum kimseyle paylaşamıyorum
tuğçe sen beylikdüzünde miydin sanırım oraya taşınıcaz Bursadan eşyalı ev tutucaz nasıl güzel mi oralar canım
evet beylıkduzundeyımmm.esrada orada valla bız memnunuz.ev arıyorsan yardımcı olurum.sahıbındenn buluruz emlakcı felan sokmayız araya.ayyy ne cok sevındım bılemezsın yaaa
eşimin işi bağcılarda olacak ulaşım rahaht olur dimi bildiğin ev var mı uygun eşyalı 750 800 tl civarı innoviada bulduk bi kaç ev1 artı 1 sıfır eşyalı
bende ınnovıada oturuyorum.gel aynı sıtede oluruz..hatta ınnovıa dusunuyorsan bızım bloktan bakarız hem alısman kolay olur canımmm..eger baska yer dersen.farklı yerlerede bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?