- 30 Ekim 2008
- 2.783
- 6
- 158
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.681
bikaç gün önce kızımın boynundan omuzlarına doğru kızarlıklar oldu isiliğe benzer..doktora götürdük sıcaklardan olduğunu söyledi bitane krem verdi..mümkün olduğunca hergün şampuanlamasanız bile bi su döküp yıkayın dedi.ben zaten 2-3 günde bir yıkıyordum..İşe başladığımdan beri akşamları kızım daha erken uyumaya başladı..gece 12 de uykuya geçiyordu şimdi en fazla 10na kadar dayanabiliyor.tabii sürekli emmek istiyor.çok özlüyorum kızımıı gün içerisinde nasıl akşamı ediyorum tahmin edemezsiniz.
hosgeldın canımm.benım kız yuz ustu yattıgı zaman azıcık surunuyor ama emekleme degıl yurumeye heveslı sanırım hemen yurumeye baslıycak..daha cok kucuk gorunuyor ama dısarda felan ellerınden tutup yurutuyoruz cok komık oluyor bu sabah fırına gıttık yolun yarısını yurud bızdık.yorulmuyorda hanı yorulunca cocuklar otururlar ya hemen..bızımkınde yok kucagıma aldım dıye cıglık atıyor sınırlenıp heme saclarımı tutuyor.bıre ayaklaını vuruyor.
benim kızımda emeklemiyor canım ya yere yatırınca başlıyo ağlamaya((
kızlar bu arada 3 hafta sonra görümcemin düğünü için trabzona gitmemiz gerek ama karar veremedik uçaklamı gidelim yoksa arabamızla mı. malum muğladan Trabzon bi hayli uzak, yetmezmiş gibi eşim trabzondan erzuruma, ağrıya ve ığdıra gidelim öyle muğlaya dönelim diyor ama benim gözüm kesmiyor 7 aylık bebekle o kadar yol nasıl biter düşüncesi bile endişelendiriyor.sizler arabayla uzun yolculuğa çıktınızmı hiç nasıl geçiyor yolculuk. yanıma neler almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar bu arada 3 hafta sonra görümcemin düğünü için trabzona gitmemiz gerek ama karar veremedik uçaklamı gidelim yoksa arabamızla mı. malum muğladan Trabzon bi hayli uzak, yetmezmiş gibi eşim trabzondan erzuruma, ağrıya ve ığdıra gidelim öyle muğlaya dönelim diyor ama benim gözüm kesmiyor 7 aylık bebekle o kadar yol nasıl biter düşüncesi bile endişelendiriyor.sizler arabayla uzun yolculuğa çıktınızmı hiç nasıl geçiyor yolculuk. yanıma neler almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
ayy fındıga bak sennn kocaman olmuss mınık melekkk
canım mrb ben bı kac ay once tecrube ettım uzun yolculugu gıdıste ucak donuste arabaylakızlar bu arada 3 hafta sonra görümcemin düğünü için trabzona gitmemiz gerek ama karar veremedik uçaklamı gidelim yoksa arabamızla mı. malum muğladan Trabzon bi hayli uzak, yetmezmiş gibi eşim trabzondan erzuruma, ağrıya ve ığdıra gidelim öyle muğlaya dönelim diyor ama benim gözüm kesmiyor 7 aylık bebekle o kadar yol nasıl biter düşüncesi bile endişelendiriyor.sizler arabayla uzun yolculuğa çıktınızmı hiç nasıl geçiyor yolculuk. yanıma neler almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Kızlar 2aya yakındır sebze corbası ıcırmeye calısıyorum kızıma ıcmıyor agzına alınca oguruyor kusacak gıbı oluyor herseyı yıyor ama corbayı yemıyor baska hangı tarıf yapabılırım 17 ekımlı kızım gun ıcınde yogurt meyva kasık maması yıyor corba veremıyorum tarıflerınızı paylasırmısınız rıca etsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?