- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.721
eşim çarşamba gelecek ev için ben gelemicem o tutucak evi 750 yi aşsın istemiyorum aslında metrobüse yakın dimi innovia beğendim ben çok güzel
tam dıbınde degılde ınnovıanın servısı var metrobus duragına yurusende 10 dk...ben sana bırkac secenek bulurum sımdı ozel mesaj atarım ben c2 blokta oturuyorum yakın baksın
slm güzel anneler tatlı bebişlerilk anneler günümüz kutlu olsun
hergün girip geçmişi okuyorum ama yazcak fırsatım olmadı bir türlü ,hem zaten bakıyorum da merak eden de yok
geceleri doruk'u artık koyduğum yerde bulamıyorum döne döne ya yan yatıyo oluyo yatakta, ya da tam tersi dönmüş
bı resım de bızden olsun bakın bakalım buyumus muyuz
evde eksık bsı varsa soleyın de alalım annısımle alısversdeyız de bız
Eki Görüntüle 706129
kızlar bugun annem eşim ve kızcem ile gezmeye gittik.. bugun itibariyle 57 ye düştüm uzun zamandır görmemiştim bu kiloyu en son 3 sene önce bu kilodaydımn bakın nasıl olmuşum..
kaynimin nikahi icin ogluma yaptigim kombin. belki pantolon askisi alirim kararsizim suan. gomlegin uzun yada kisa kollu olmasi havaya gore degisicek. insallah nikahta cekilir o fotografida koyariz canim.Eki Görüntüle 707794 Eki Görüntüle 707797
kaç tane sayfa değiştirmişsiniz kızlar yaaaa
evet yaagunaydin gul cuum... sen girdin ben ciktim sanirim canim
hayırlı yolculuklar canımmmgünaydınlarrr teyzoşlar bugün gidioruz 4 gibi cıkıaz evden nasipse
canım benımm merak etmez olur muyuz hıcslm güzel anneler tatlı bebişlerilk anneler günümüz kutlu olsun
hergün girip geçmişi okuyorum ama yazcak fırsatım olmadı bir türlü ,hem zaten bakıyorum da merak eden de yok
geceleri doruk'u artık koyduğum yerde bulamıyorum döne döne ya yan yatıyo oluyo yatakta, ya da tam tersi dönmüş
kızım ogle uykusunda teyzoslarrbenı de koltuga cıvıledı mınnos saolsunn
sevıl nerde yıne gelmedı kac gundur zuhal de bı cee yaptı kactıı
havada kapalı off ıcım daraldı wallaa gelın de ıkı laf edelım yaa
ben sureklı burdayımda kımseler yok arada gıdıp gelıyorum pc hıc kapanmıyor yanıı
bende duzensz aralıklarla gun ıcınde bakıyorum ama onlıne bulamıyorum kımseyııben sureklı burdayımda kımseler yok arada gıdıp gelıyorum pc hıc kapanmıyor yanıı
hosgeldın hılalSelam kızlar epeydir giremedim geçmişide pek okuyamadım inş.Meleklerinizle beraber iyisinizdir.Bizim minik adam bu aralar çok ilgi istiyor yanlız kalmak istemiyor yemek iş derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum bile.Dişler kaşınıyor ama çıkmadı henüz.Kızlar gün içinde bebişleriniz nasıl oyalanıyorlar yatarak mı?oturtuyormusunuz?Yürütgeçtemi? merak ediyorum bizimki oturmayı pek sevmiyor hemen öne eğilip iki büklüm oluyor önüne birşey koysam bileResmini koyduğunuz bebeklerinize kocaman bir maaşallah
kizlarr gunaydinnn, herkese iyi haftalar. gecmis anneler gununuz kutlu olsun, kuzularimizla ilk anneler gunumuz..dun kardeslerim, babamlar, arkadaslarim anneler gunumu kutlamak icin arayinca bir tuhaf oldumm :))) ama en guzel hediye kizimin ask dolu bakislari. bazen oyle bakiyor ki, bakislari icimi delip geciyor, tarif edilmez bir duygu degil mi ..
Eki Görüntüle 709948
Eki Görüntüle 709949
Fıstıkımmm
Su an bende hiç buyumesin istiyorum sanırımcanımm hosbuldummmne ıyı ettın bı ses verdın sende hosgeldınn fıstıgımm
aaa zuhal neden küstü kııı:26::26:burayı bırakcak kdar onemlı olan mevzu ne ??
bı yolunu bulup onu hemen aramıza döndürmelıyız o haldee kızlarr
merhaba canım hosgeldınn.. oglusun ıcın cok uzuldum Allahm bı an once sıfa versın melegınee dualarım ssenınle...
bızı haberdar et olur mu tedavı surecın boyunca merak ederız senı.. benımde kızım da hatrlıyosundur
belkı topıgın zor bebeklerınden...
cuma gunu esaslı bı muayneye gtcez bakalım bıraz arastrdım kendım ıhtımallerı
bobrek tası cıkan bebısler var dze de okumustum hatta ondan berı bende aynı sonucla karsılasmaktan
korkuyorum:18::18:
Allah esırgesın meleklerımızıı...
sende kacaktın demeksende hosgeldın o halde arzucumm..
fırsat buldukca gel mademm ıssız kalmasın topıgımız
aman ne guzel yurume heveslısı bebısın demekbızde dha tık yok yurumeyı gectım emekleme bılee
Evet ya yurumek bi yana kosuyo bizimki artık yurutec alıcam galiba çokta durmaz diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi
kayıkcı ve cee ee bızım de favorı oyunlarımızdan
bı de araba gelmıs durakta durmus hastasıyız
bıde ayak uclarından baslayıp boynuna kadar gelmıs gelmısss yapınca delırıyo gulmekten
dha elımı dokundurmadan geelmısss dyınce baslıyo kıkırdamaya
Araba gelmiş durakta durmus ne onu duymadım heralde hatırlamıyorum
uzun bı moladan sonra hepnız bı slm vermıssınız gırıp cıkmıssınız
kuzular buyudu hepımız aynı dertten muzdarıpız vakıtsızlık...
bde kıs gbı degıl artk mınısler buyudu soguklar gttı eve tıkıldıgmz gunler bıttı halıyle burda bulusamaz olduk
haftada bır de olsa sızden bısıler duymak ısterımm annıslerr ozletmeyın litfen kendınızıı
hergun gelın demıyorum bunu bnde yapamam ama ıkı kelımede olsa bı cee yapın arada olur muu
Cee yaptım bakim kimler var neler olmuş
bu arada bebıs resımlerıne bayıldım kızlar bunların hepsını bı katalog yapıp gorenlerden telıf hakkı toplasak yerıdır
hepsı bırbırınden sırıne bunların yaaaa
Bende koyacam resim ama telefon dan koyamıyorum
nasıl da buyudulerıMasaallah subhanallah hepsıne...
ya benım ıcımı bı korku kaplıyo kızlar yaa sımdıden ne ara buyudu kızım bole sankı hıc doyamamısım gbı
mınıcık hallerınee..
hem buyudugune sevınıyorum hem anlamsızca bı panıge kapılıyorumben onu daha severken özlüyoruMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?