2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Canım merhababen kendimi pimpirikli sanıyordum ama senden benden pimpiriklisin canım artık yaz geldi evler ısındı giydirebilirsin canım ben evde sadece çıtçıtlı bodyle tutuyorum kızımı altına bazen pijama alışsın artık annesi

benim esim bilio gebeligimden beri biliyor bi ara isyanlardaydi simdi alisti... aa kesinlesti yani hadi hayirlisi olsun. bizde tuttuk evi ornek market felan var caddeye cok yakin geri eve donerken senin evin onunden gectik don artik evine. ilk baktigmiz yer cingene mahallesiydi biliosundur orayi sok oldum heryer gecekondu bina sifir ama ben korkarim tum gun evde yanliz basima kadinlar adamlar cikmis kaldirimda oturuodu neyseki altarnatif vardi arkamiza bakmadan donduk ordan yine sifir binada tuttuk oturanlar var 18aylik bebegi olan bi bayanla tanistim evin anahtari onlardaymis o sayede. off beylikduzum of siteden cikip apt.oturmak kulaga bi degisik gelio

hg.semacim cok sevindim geliyor olmaniza. bizde bugun 450tl.ye tuttuk 500de depozito sahibinden tutmak en mantiklisi

kiz vallahi serin sanki yaa

hg.semacim cok sevindim geliyor olmaniza. bizde bugun 450tl.ye tuttuk 500de depozito sahibinden tutmak en mantiklisi

uygun tutmuşsunuz canım çok biz eşyalı bakıyoruz şu an eşya taşımayacağız bu yüzden biraz sıkıntılı 1000 tlden aşağı olmuyor ınnoviada ucuz bulsak bile aidatıyla 1000 i buluyor birde çok yüksek binalar

kiz vallahi serin sanki yaa

evin ısınmadı mı canımama yavaştan giydir kısa kollu canım alışsın

anladim canim. hazirani bekle o zaman. benim evim cok sicak ee disarisida oyle. bugun parkta kolsuz zibinli bebisler e vardi. ben kolsuz zibinin udtune sort tshirt giydiriyorum disrda. evde ise sadece zibincogu zamn corap bile giydirmiyorum. acayip terliyo kuzum cokta hareketli.

evet cok uygun gercekten suan 750ye oturuyoruz dusun gerisini aradaki fark cok... peki b.duzu kesinmi buralardanmi bakiosunuz hala? yok ya evde serin kisin 70de calisiyodu kombi anca isiniyoduk.

beceremedim yine alintiyla cevaplamayi aynen bi hafta daha bekliycem yavastan soyuyorum kuzumu suan ayak bileklerimiz acikta teyzesi ama ikide bir corabini cekistieiorumki bilekleri usumesin diye

skopca ınnovıadan sahıbınden bulurum ben sana sen bana sıte soyle ben sana hemen ayarlıyım..ben emlakcıyım hatun emlakcı arıyor yarabbım.burda kendımı paralıyorum yardım edıyım dıyeee.....

esra sende nerden tutun kız ornek market nerde mehtercesmede mı?cıngene mahallesı bana epey uzak kalır yuruyerek gıdılmez.yokusu cıkamam valla.hele bu kıloylaa

evet cok uygun gercekten suan 750ye oturuyoruz dusun gerisini aradaki fark cok... peki b.duzu kesinmi buralardanmi bakiosunuz hala? yok ya evde serin kisin 70de calisiyodu kombi anca isiniyoduk.

beylikdüzünden bakıyoruz canım

tuğçecim nasılsın canım biz emlaktan değilde sahibiden tutmak istiyoruz ya yardımcı olur musun canım eşim bir tane bulmuş 1250 çokgeldi bize :26:

canım illa innovia olmasada olur önemli değil bizim için önemli olan masrafa girmeyelim emlakçıya para ödemek istemiyoruz evi tutunca elektiriği suyu üstüne almakta para bunlarla uğraşmak istemiyoruz anlatabildim mi

bınalar dısardakı bırcok bınadan saglam buyuk ama gercekten saglam o bınaların ınsaatının her asamasına sahıt oldum gıder bakardık hep eskı evımde cok yakındı oraya.o yuzden bılıyorum 40 metre sadece temelı..yukseklık korkutmasın senı yanııı.

canım soyle bıseyde var cogu sıteyeı ben musterılerıme onermıyorum neden dıyceksın 1+1 ler uygunsuz seyler ıcın cok onerılıyor.hatta bazı sıtelerde hıc aıle oturmuyor bu yuzden.ya uygunsuz ısler ıcın kullanılıyor yada sadece ofıs.huzurla oturabılecegın bırkac sıte var yanı anlıycagın o yuzden dıkkatlı olun muhakak ıyı arastırın.bana lımıtını veya ıstedıgın ozellıklerı soyle ben sana bulmaya calısıyım cunku bırcok emlakcıda calıstım o cıvarda.yardım ederler ben bulamazsamda..

bu yüzden de vazgeçtik canım innoviadan ortamda önemli sonuçta
ben aidatıyla beraber 1000 i aşsın istemiyorum daha bile uygun olabilir yani kullanışlı olsun istiyorum eşim yarın tutmak istiyor evi nasıl yapıcaz ki

bılmem kı nasıl yaparız bulmus mu kı?yalnız sunu da soylıyım bız haftasonu evdeydık ece havuza felan gırdı hıcbır olumsuzluk yoktu yanı....

Arıyor canım bir tane bulmuş merkezde ama 1200 tl pahalı geldi bize sahibinden ama masraf olmıcak hiç 1000 e bıraksaydı tutucaktı eşim

tamam ben sana sahıbınden bulmaya calsııyım sımdı yollarım ılan numaralarını.merkeze cıktıkca fıyatlar artar ortam bozulur yalnız onuda belırtıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…