- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.021
ciddiyimsicaklik, hergun cepten takip ediyorum 30°oluyorda olmasina beylikduzunun ruzgari meshur 35-40km/s esiyor of sastim kaldim ya nasil yapicam diye onceden yani 10gun oncesine kadar kiyafetinin altindan tayt ve uzun kollu zibin giydiriodum bide dusun ama disari ciktigimdada gordugum bebisler dikkatimi cekmio degil etler butlar acik anlayamiyorum bendemi skinti.. isilik bi ensesinde olmaya basladi o da saclarimizin uzunlugundan topluyorum tokasi kayiyor surekli...
ay allah senı benım esım hıc bılmıyor buraya gırdıgımı felan adam net ozurluu herseye karsı sekerımm..
valla esı bu hafta ıstanbula geldı bıldıgım kadarı ıle.evı tutucak onlarda hemen arkaından gelıcekler hemde bızım sıteye
Selam
Eşim İstanbula gitti ev tutmaya bende hafta sonunda kadar gideceğim hem korkuyorum hem heyecanlıyım tek başıma sıkılırım oralarda Bursa daha rahat şehir hayırlısı olsun
innoviadan vazgeçtik tuğçecim sahibinden tutucak eşim emlakçı olmadan artık nasıl tutar bilmem
Canım merhababen kendimi pimpirikli sanıyordum ama senden benden pimpiriklisin canım artık yaz geldi evler ısındı giydirebilirsin canım ben evde sadece çıtçıtlı bodyle tutuyorum kızımı altına bazen pijama alışsın artık annesi
hg.semacim cok sevindim geliyor olmaniza. bizde bugun 450tl.ye tuttuk 500de depozito sahibinden tutmak en mantiklisi
kiz vallahi serin sanki yaa
ciddiyimsicaklik, hergun cepten takip ediyorum 30°oluyorda olmasina beylikduzunun ruzgari meshur 35-40km/s esiyor of sastim kaldim ya nasil yapicam diye onceden yani 10gun oncesine kadar kiyafetinin altindan tayt ve uzun kollu zibin giydiriodum bide dusun ama disari ciktigimdada gordugum bebisler dikkatimi cekmio degil etler butlar acik anlayamiyorum bendemi skinti.. isilik bi ensesinde olmaya basladi o da saclarimizin uzunlugundan topluyorum tokasi kayiyor surekli...
uygun tutmuşsunuz canım çok biz eşyalı bakıyoruz şu an eşya taşımayacağız bu yüzden biraz sıkıntılı 1000 tlden aşağı olmuyor ınnoviada ucuz bulsak bile aidatıyla 1000 i buluyor birde çok yüksek binalar
evin ısınmadı mı canımama yavaştan giydir kısa kollu canım alışsın
anladim canim. hazirani bekle o zaman. benim evim cok sicak ee disarisida oyle. bugun parkta kolsuz zibinli bebisler e vardi. ben kolsuz zibinin udtune sort tshirt giydiriyorum disrda. evde ise sadece zibincogu zamn corap bile giydirmiyorum. acayip terliyo kuzum cokta hareketli.
anladim canim. hazirani bekle o zaman. benim evim cok sicak ee disarisida oyle. bugun parkta kolsuz zibinli bebisler e vardi. ben kolsuz zibinin udtune sort tshirt giydiriyorum disrda. evde ise sadece zibincogu zamn corap bile giydirmiyorum. acayip terliyo kuzum cokta hareketli.
evet cok uygun gercekten suan 750ye oturuyoruz dusun gerisini aradaki fark cok... peki b.duzu kesinmi buralardanmi bakiosunuz hala? yok ya evde serin kisin 70de calisiyodu kombi anca isiniyoduk.
skopca ınnovıadan sahıbınden bulurum ben sana sen bana sıte soyle ben sana hemen ayarlıyım..ben emlakcıyım hatun emlakcı arıyor yarabbım.burda kendımı paralıyorum yardım edıyım dıyeee.....
esra sende nerden tutun kız ornek market nerde mehtercesmede mı?cıngene mahallesı bana epey uzak kalır yuruyerek gıdılmez.yokusu cıkamam valla.hele bu kıloylaa
uygun tutmuşsunuz canım çok biz eşyalı bakıyoruz şu an eşya taşımayacağız bu yüzden biraz sıkıntılı 1000 tlden aşağı olmuyor ınnoviada ucuz bulsak bile aidatıyla 1000 i buluyor birde çok yüksek binalar
evin ısınmadı mı canımama yavaştan giydir kısa kollu canım alışsın
canım illa innovia olmasada olur önemli değil bizim için önemli olan masrafa girmeyelim emlakçıya para ödemek istemiyoruz evi tutunca elektiriği suyu üstüne almakta para bunlarla uğraşmak istemiyoruz anlatabildim mi
canım soyle bıseyde var cogu sıteyeı ben musterılerıme onermıyorum neden dıyceksın 1+1 ler uygunsuz seyler ıcın cok onerılıyor.hatta bazı sıtelerde hıc aıle oturmuyor bu yuzden.ya uygunsuz ısler ıcın kullanılıyor yada sadece ofıs.huzurla oturabılecegın bırkac sıte var yanı anlıycagın o yuzden dıkkatlı olun muhakak ıyı arastırın.bana lımıtını veya ıstedıgın ozellıklerı soyle ben sana bulmaya calısıyım cunku bırcok emlakcıda calıstım o cıvarda.yardım ederler ben bulamazsamda..
bu yüzden de vazgeçtik canım innoviadan ortamda önemli sonuçta
ben aidatıyla beraber 1000 i aşsın istemiyorum daha bile uygun olabilir yani kullanışlı olsun istiyorum eşim yarın tutmak istiyor evi nasıl yapıcaz ki
bılmem kı nasıl yaparız bulmus mu kı?yalnız sunu da soylıyım bız haftasonu evdeydık ece havuza felan gırdı hıcbır olumsuzluk yoktu yanı....
Arıyor canım bir tane bulmuş merkezde ama 1200 tl pahalı geldi bize sahibinden ama masraf olmıcak hiç 1000 e bıraksaydı tutucaktı eşim
tamam ben sana sahıbınden bulmaya calsııyım sımdı yollarım ılan numaralarını.merkeze cıktıkca fıyatlar artar ortam bozulur yalnız onuda belırtıyım..
ben şimdi çıkıyorum tuğçecim çok uykum var yarın sabah gelirsen konusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?