- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.001
fıstığım büyüyor ama salıncaklar henüz bize ğöre değil:)
Eki Görüntüle 720797 Eki Görüntüle 720798 Eki Görüntüle 720796
canim mukostatini gazli beze dokup mu yoksa damlaliklami kullanmistin?
damlalıkla kullandım canım,etkisini çabuk gösteriyor.tadıda fena değildi kızım iğrenmeden alıyordu.
huu noldu boyle ya niye kimsecikler yok hanimlar nerdesiniz. of cok yoruldum ev toparliyoruz nihayet tasiniyoruz 1hafta icinde, uzata uzata bi hal olduk motive bile olamiyordum eve 2aydir temizlik yapasim bile zar zor geliyodubebekle cok zormus tasinma telasi
kizlar cok sagolun simdi geldik ekg eko muayene herseyimiz tertemiz cok sukur masum ufurummus dr.cok ilgiliydi sagolsun profosordu icimi rahatlatmaya yetti. kisacik islemlerden gecti bitek ekg de agladi kuzucugum ohhh allahim cok sukur.. kuzularimizi korusun rabbim kizlar mahfoldum dunden bu yana cok sukur masummus. allahim hep iyi haberler vermemizi ve duymamizi nasip etsin..
esram mesajını aldım yakınıma geldın kızzz.cok sevındım skopcada gelıyor benım sıteye ohh ohhh.hepımız parka haydıııı
Canım çok geçmiş olsun. Allahım kuzularımızı korusun.
yerim ben onun tombiş kollarını.
maşallah kuzumuza.
ben daha kısa kol giydiremiyorum hasta olacak diye. uzun kollu ince üstlerden giydiriyorum. benim gibi olan var mı merak ettim yoksa hepiniz kısa kolluya geçtinimi ?
aynen esime diorum ki tucede orda dio o kimdedim ekim annesi semanin gelicegi kesinlestimi girmio bayadir..
ben varim canim bizde zibinlarimizi kisa kollu veya sifir kollu giymeye basladik ancak ustu hep uzun kollu altimizda hep uzun nasil olcak bilmiyorum. disardaki bebislere bakiyorum kollar bacaklar acik istanbulda yasiyoruz biz biraz serin gelio havalar bana.
esra ciddimisin cnm ya. bende ist de yasiyorum 30 derece sicklik oluyo. kizcen pismiuomu. ben hep kisa kollu sort giydiriyorum hergn yikiyorum yinede sicaktan isilik oluyo. ayrica gecede uyurkende kisa kolluyla uyuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?