- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.981
merak etme canım benim oğlumda 7 aylık hala çok az üfürüm var dedi doktorumuz. aynı şekilde zararsız olduğunu düşünüyor 1 yaşına kadar normalmiş. içimizi ferah tutalım. geçecek inşallah.
canım çok geçmiş olsun sen gönşünü ferah tut masum üfürüm olabiliyor çocuklar geçiyooo inşallah kötü bişey çıkmıck annesi...
ya yikildim resmen 8ay hic dr.yuzu gormemisiz gibi daha yeni ogrendik onceleri niye duyulmadi.. eko cektir demedi zaten dr.benim evhamli oldugumu bildigi icin, icin rahat edicekse cektir dedi siz cektirdiniz mi nasil bisey acaba ya%90masum ufurum olabilcegini dusunuyor dr. sikayetiniz oluyormu sizin morarma vs..gibi? amin canim insallah gecer...
ya yikildim resmen 8ay hic dr.yuzu gormemisiz gibi daha yeni ogrendik onceleri niye duyulmadi.. eko cektir demedi zaten dr.benim evhamli oldugumu bildigi icin, icin rahat edicekse cektir dedi siz cektirdiniz mi nasil bisey acaba ya%90masum ufurum olabilcegini dusunuyor dr. sikayetiniz oluyormu sizin morarma vs..gibi? amin canim insallah gecer...
canım senı aradım ama sanırım hattın ı kapatırmıssın.cumartesı gunu ecenın doktoruda aynı seylerı soyledı ece premature oldugu ıcın kalbı kontorl edılmıstı bır suru testler yapılmıstı hıcbırsey cıkmamıstı sımdı bırden cıkınca boyle bısey hosuma gıtmedı canım sıkıldı.bende eceyı sımdı yıne kalp ıle ılgılı doktoruna goturucem daha net cevap verebılıyormus bu durumlarda
Cok gecmis olsun canim kendini harap etme nettende arastirdim biraz cocuklarda normalmis % 50-80 arasi gorulebilirmis masum ufurumdur buyuk ihtimal insanin elinde degil mahvoluyor biliyorum ama biz anneyiz guclu olmaliyiz Allahin izniyle bisey cikmicak ins iyi dusunki iyi olsun canim
canım benim oğlumada 1 yada 2. ayında dr aynı şeyi söyledi kalp ekosunu çektirdik 5dk lık birşey ve bununla beraber kalp ile ilgili birsürü şeye baktı ultrason ile sonuç hiç birşey yok dedi çok şükür o ses için kan akım hızının sesi dedi.Hiç korkma sen Allahın izni ile bişey çıkmaz.Düşün benim eşimede bebekken söylemişler ses geliyor falan diye kayınvalidem amann götürmedim ben diyor:)
ackcası bu ufurum eceyı gıdıklamak ıcın felan yaklastıgımda sankı dıkkatımı cekmıstı.sankı daha hızlı nefes alıyormus gıbı bır ses..
ınsallah canım yaaevet canim o hatti kapattirdim avea ya devam msj atcam sana. iyi haberler alin sizde insallah omrumden omur gitti 1gunde..
kulaginla duyabilcegini sanmiyorum canim ya o baska biseydir o an hizli nefes alnistir belki hiriltidir.. dr once muayene etti kalbini dinlerken aletle, nerdeyse transa gecti gozlerini felan kapatti direk oraya odaklandi ve duydu.. sonra eko cekildi uzun uzun anlatti. tum bunlarin onceside ekg cekildi.. kolana gittik dr.baya iidi. sizinkinden teredutun varsa tavsiye ederim.
ınsallah canım yaa
ekg cekılmıstı zaten cok kucukken ama sımdı ıcıme bır kurt dustu..cok huzursuzum acıkcası kayınvalıdemede bısey soylemedım annemede bısey soylemedımm..mesaj atarsın bana bende senın yazdıklarını gorunce arıyım konusalım dedım kullanılmıyor dıyınce saırdım valla..
kızımı ılk defa ayagımda sallayarak uyutuyoruumcok rahstmışşş..hem kk yada gırebılıyorum
ahhh anneme soylesem senın doktorum bıseyden anlamıyor doktorunu degıstır der.kaynanama soylesem ahh kızıma ne oldu boyleee ahhh sankı cok cok cıddı bıseymıs gıbı abartır bana laf sokar en ıyısı paylasmamak.bende dun solemedim annemlere tek esim ve ben bide sizlerle paylastim iste ama bugun bogulcak gibi olunca annemede acildim anneme anlatmayinca cok skintili oluyorum. bizde sadece eko cektircektik aslinda dr.ole dedi dun medilife da yok cocuk kardiyologu kolana gittik zaten eko cektircem deyince ekg muayene eko paket halinde sunuyolar. neden bu zamana kadar duyulmamis olavilir deyince 0.1° ates bile ufurumun sesini yukseltir dedi dun demekki cok az atesi vardi kuzumun farkinda bile olamadim. ayy tugce mahfoldum ya
bizim kuzuda hep gogusumde uyur disarda uykusu gelince vay halimizeama 2gundur aksamlari babasi ayaga kalkip kucaginda salliyor oda uyuyor huylari degisio.
kizlar cok canim skkin kizimi bugun hastaneye goturduk pamukcuk olmus agzi mukostatin kullanmaya basladik ve kuzumun kalbinde ufurum duydu doktor %90masum ufurum olurmus bazi bebeklerde. iyide kizim 8aylik oldu bugun, bu aya kadar defalarca hastaneye gittik yeri geldi farkli dr.gordu kizimi bu dr.4aydir gidiyoruz her kontrolde kalbi dinleniyor niye bugun duyuldu bu ufurum. ki bi defasinda pamugum aglarken morarmisti 2aylikti hastaneye gittik dr.uzun uzun kalbini dinledi korkulcak bisey yok dedi ardindan biz ayni gun baska dr.goturduk kalbinde ufurum var mi diye e oda yok ses gelmio demisti. kendi dr.muzda her kontrolde cigerlerini kalbini dinliyordu neden bugun duyuldutum bunlari soledigimde bugun sessiz daha iyi dinleyebildigini soyledi. kalp ekosu cektirecegiz cok huzursuzum. icimden bi ses herseyin yolunda oldugunu soylese bile kucucuk bir ihtimal
Cok sukur cnm gecmis olsun. Rabbim kuzucuklarimizi hastaliklardan kotuluklerden korusun.kizlar cok sagolun simdi geldik ekg eko muayene herseyimiz tertemiz cok sukur masum ufurummus dr.cok ilgiliydi sagolsun profosordu icimi rahatlatmaya yetti. kisacik islemlerden gecti bitek ekg de agladi kuzucugum ohhh allahim cok sukur.. kuzularimizi korusun rabbim kizlar mahfoldum dunden bu yana cok sukur masummus. allahim hep iyi haberler vermemizi ve duymamizi nasip etsin..
Masallah cimcime sapka mevsimi geldi.bixim kizlarin.
Bebeği ağlatarak uyutmak doğru mu? - UZMANTV
sallamadan kendi kendine uyumaya alıştırabilen var mı kuzuları?
canım çok ğeçmiş olsun, bebekler söz konusu olunca insan 2 kat evhamlı oluyor işte.kizlar cok sagolun simdi geldik ekg eko muayene herseyimiz tertemiz cok sukur masum ufurummus dr.cok ilgiliydi sagolsun profosordu icimi rahatlatmaya yetti. kisacik islemlerden gecti bitek ekg de agladi kuzucugum ohhh allahim cok sukur.. kuzularimizi korusun rabbim kizlar mahfoldum dunden bu yana cok sukur masummus. allahim hep iyi haberler vermemizi ve duymamizi nasip etsin..
bizde emme süresi azaldı, öğlen işten emzirmeye ğeliyorum, bu haffta bazı ğünler emmedi bile. kilo alımı da düşük. az da olsa emsin diyorum artık.Emzirme sıklıgınız nasıl? Ek gıdalara basladıgımdan beri giderek azaldı emmesi. Önce gunde. 3-4 sonraları 2. Suanda gunde bire (o da sadece sabah uyanınca) kadar düstü. Bazen cok nadir gunde iki oluyor ama daha fazla olmuyor. Bu aylarda olması gereken emzirme sıklıgı diye birsey var mı? Bu kadar az emmesi normal mi yoksa benim oglan memeyi bırakıyor mu? Sağmadığım için de süt baya azaldı zaten sınırdaydı hep. Bazen emsin diye zorluyorum çok üzülüyorum sonradan. Acaba ona da bana da işkence yapmasam da kessem mi tamamen sütü. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
canım okurken ben de heyecanlandım. darısı bizlerin başına.Selam kızlar..Nehirim iyice yürüme çabasına girdi..geri geri emekliyordu,şimdi ellerinin üstünde popoyu kaldırıp ayağa kalkmaya çabalıyo ama tabi elleri bırakmaya korkuyo biliyo düşeceğini sıpa geçenlerde beşiğine otutturdum arkamı bi döndüm yanlardan tutmuş ayakta bana bakıyoo şook oldummm kızz sen benii kalpten götürcen diyorumm nasıl gülüyo anlamış gibi..dünde işten geldim eve oynuyorduk salonda pufumuz var..yerde oturuyordu döndü bi güzel tuuttu minik elleriylee kalktı ayağaa Allahımm çığlıkk atmamak için zor tuttum kendimi korkmasın diyee.. nasıl heycanlandıysam adım adım büyüdüklerini görmek insanı nasıl mutlu ediyor Allaha şükürler olsun sağlıklı evlatlarımız Allah acıları yaşatmasın kimseye..
bizim zaman zamna ağrısı oluyo, diş jeliyle rahatlıyo. az kaldı diyorum ama bir türlü çıkmıyo. 2 hataya kalmaz çıkacak ğibi.kızlar aylardır diş sıkıntısı var ama bir turlu çıkmadı bizim gibi çıkmayan kaldı mı?
diş jeli bizde işe yarıyo.Merhaba benim oğlum da 31 Ekim doğumlu 5. Ay kontrolünde doktor diş geliyor demişti oldu 6.5 aylık hala ne gelen ne giden.oğlum çok huysuz sürekli mızırdanıyor ve ben de çok yoruldum artık sizler ne yaptınız nasıl atlattınız var mı fikri olan arkadaşlar
bizimki incire bayılıyo, damağıni da çok ğüzel kaşıyo onunla. ama bi kere baya yemişti, kakası taştı o ğün.Canim bizde ayni siz gibi kabizdik 4 gun ishal oldu boyle icinde taneler var gibi bi ishaldi ust dis patladi ertesi kabizliga devam ediyoruz alt disler 6 martta cikmisti bunlar 16 mayis oldu ama biz alt dislerimizde de ayni puturl ishal olmustuk 4-5 gun ben tarhana kayisi incir bile tadirdim ishal olmadi yani ama incir agirmi gelir diye korkuyorum ama onu verince yapiyo hemen
kizlar mpralim cok bozuk. kardesimin arkadasi trafik kazasinda hayatini kaybetmis dun. benim kardesimde bir bucuk yil once trafik kazasinda hayatini kaybetti. lanet olsun ya trafik terorune. cok genclerdi. kardesim 20, arkadasi 22. icim cok sikiliyo. bianda hersey anlamsizlasti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?