- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.181
hoşbuldum komşum kolay gelsin
Merhaba arkadaslar bugun kuzumu sünnet ettirdik.baya huzursuZ..aranizda oglusunu sunnet ettiren varmi??kac gun suruyor bu huzursuzluk??ne zaman tamamen iyilesiyor???
Merhaba arkadaslar bugun kuzumu sünnet ettirdik.baya huzursuZ..aranizda oglusunu sunnet ettiren varmi??kac gun suruyor bu huzursuzluk??ne zaman tamamen iyilesiyor???
Uzun zamandır takip ettim ama yazamadımoğlum gündüz çok huzursuz olmaya başladı uyuyor kalkıyor hala gözünü yüzünü ovuşturuyor böyle olan var mı diştenmi acaba? almayı hiç düşünmüyordum ama haftasonu yürüteç aldık henüz ilerletmiyor ama çok oyalanıyor iyi oldu uzun süre tutmuyorum ana gerekli birşeymiş:) zuhal mama sandalyen çok güzel ve kullanışlı ama masada siz yerken de mi ona koyuyorsun? Hüma çok tatlı maşallah diğer bebeklerde öyle. Allah hepsini korusun
yokcanım yemek masası iptal bizim evde , seriyoruz sofra bezini kuruyoruz bağdaş ohhh yayıl , aslında sandalye üzerinede konulabilir , düşmesi mümkün değil ama ben yerde olmasını istediğim için böyle aldım , çokta memnun kaldık , yerde olduğu için içim rahat bırakabiliyorum içine
kolay gelsin canım yaaa işin gerçekten zor ama bitince rahatlarsın , oralarda olsam faydam olurdu ama çok uzağız malesefoluyorum yorgunluktan bi yandan kizim bi yandan ev yerlestirme bu isler coooook zormuskizim odasinda yatiyor su an unarim duyarim sesini cok tedirginim ama gozlerim dayanamiycak daha fazla iyi geceler guzel anneler ve kuzular...
Kizlar bayagidir yoktum kinder Benin merak edip sormamis bile kustum iste:) sunnet Ben de bu aralar istiyorum canim sen nasil yaptirdin anestezi ile mi yoksa Eski usul mu ...tirsiyorum Ben aslinda diger oglum da Kismet olmadi daha sunnetsiz 9 yasinda ikisini beraber mi yapsak dedik ama bilmiyorum yetebilirmiyim ikisine
Benim esim cok istekliydi kendisinin 10 yasında sünneti oldugundan cok utanmış..aslında doğar doğmaz yaptırmak istedi dogum pazar oldugundan doktor yoktu hastanede..Gaziydi disiydi derken hep erteledim..ama en sonunda esim ani bı kararla yaptırdı..pipiyi tutmayı öğrenmeden havalarda sicaklamadan yaptıralım dedi..iyi de oldu aslında bizden önce 2 ve 4 yaslarında 2 cocuk oldu sünnet baya ağladılar bilinçli olduklarından..bizimki güle oynaya girdi güle oynaya çıktı..şimdi biraz sıkıntısı var ama o kadarda olcak her zamanki halleri bizimkinin..bide doktor dedikodu iyiki yaptırmıştınız sünnet derisinin altı baya kirlenmiş idrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş ılerde oyle olunca zaten mecbur sünnet ettiriyormussun..yaptırmanı tavsiye ederim yani..Kizlar bayagidir yoktum kinder Benin merak edip sormamis bile kustum iste:) sunnet Ben de bu aralar istiyorum canim sen nasil yaptirdin anestezi ile mi yoksa Eski usul mu ...tirsiyorum Ben aslinda diger oglum da Kismet olmadi daha sunnetsiz 9 yasinda ikisini beraber mi yapsak dedik ama bilmiyorum yetebilirmiyim ikisine
valla gecen sene kayınvalıdmın kapısını onunden kocamın cok sevdıgı adıdas terlıklerı calındı.bu senede kızdan fırsat gelmedı alamadık.onu alıyım dıyorum...kızlar napıcaz kocişlere ? varmı fikri olan ?
rahat ol halledersın sen..tasındın ya yerlesmesı kolay yavas yavas yaparsın..oluyorum yorgunluktan bi yandan kizim bi yandan ev yerlestirme bu isler coooook zormuskizim odasinda yatiyor su an unarim duyarim sesini cok tedirginim ama gozlerim dayanamiycak daha fazla iyi geceler guzel anneler ve kuzular...
masallah nehıre.ece bugun cok huysuz yıkadım yedırıdım uyuyor.Günaydın anneler.. Nehir hanım iyiden iyiyee emeklemeye başladıı, nasıl tatlı gözüküyorlar yaa.. maşallah yavrularımıza...
bende bazen oyle oluyorummgünaydın kızlaar, bugün çok yorgun uyandım, heryerim ağrıyo, kızım daha uyanmadı, hava fena değil ama ben çok bitkinim fiziksel olarak, niye böyleim bilemedim, kaburgalarım bile agrıyo, kimseler yok mu gene?? çok ıssız oldu burası
hoşbuldum komşum kolay gelsin
kızlar napıcaz kocişlere ? varmı fikri olan ?
Bunlarda benim CANLARIM ablaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?