- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.201
kızlar napıcaz kocişlere ? varmı fikri olan ?
Bunlarda benim CANLARIM ablaları.
maşallah yawrularına..Allah hem erkek hem kız evlat nasip etmiş negüzel çok şanslısın..
Günaydın guzel anneler oncelikle herkese selam olsun bakim kim beni merak etmiş :) varlığım yokluğum bir demekki. Sonrada hepimizin kandilini kutluyorum. Allah Nice kandillere sevdiklerimizle beraber eriştirsin dualarımızıda kabul etsin inşallah. Bu gece dua eden herkesten birde bizim uykularımız için dua isticem. Bizede bol ve şöyle en azından dort beş saat uyanmadan uyuyabileceği uykular nasip etsin innnşşallahh. Şimdiden Allah razı olsun.
Bu eklediğiniz resimleri goremiyorum arkadaşlar telefon danmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama eminim hepsi çok şeker olmuştur artik :) en çok sevilcek zamanları bazen diyorum şu An Buyumesi dursun sevelim sevelim sonra buyusunler. Bende resim ekliyim diyorum ama bu telefon dan yapamıyorum hatta sarı kafaları da ekleyeyemiyorum bendemi bi sorun var acaba :) semacım ist. A Hg. Bizim kızlarada komsu oldun. Birileride bu tarafa tasınsın Bizede komsu olsun.
Bnm cadı bu sıra çok fena değil ayrı odaya gitmek aynı odada yanından kalktınmı basıyor çığlığı. Çok fena ya hiçbirşey yapamıyorum . bide çok fena yurume telaşındayız. Durmadan yurumek istiyor. Bnm şimdi gitmem lazım uyandı cadı sonra tekrar gorusmek dileğiyle kendinize iyi bakın iyi kandiller
Bunlarda benim CANLARIM ablaları.
canım nasılsın gorusemıyorduk bayadır prenses nasıl bızımkı tosun pasa oldu tam ben mama sandalyesı kullanıyorum chıcconun son modelınden yemekten sonra sekerleme yaparsak dırek arkasını yatırıyorum uyuyor sıpacım
hay maşallah bu zeytin gibi gözler böcük böcük bakıyoBunlarda benim CANLARIM ablaları.
bende baya bişeyler baktım , hatta güzel bir güneş gözlüğü beğendim ama cesaret edemedim gözlük olunca denemeden onca para vermeyebende bugün biraz baktım netten ama bişi bulamadmm :44::44:
bende herkesin kandilini kutliyim önce , canım herkes bu ara bi var bi yok , o yüzden kim var kim yok anlaşılmıyor , girenlerinde yazmayı fırsatı olmuyor bazen , sen sık sık gel yinedeGünaydın guzel anneler oncelikle herkese selam olsun bakim kim beni merak etmiş :) varlığım yokluğum bir demekki. Sonrada hepimizin kandilini kutluyorum. Allah Nice kandillere sevdiklerimizle beraber eriştirsin dualarımızıda kabul etsin inşallah. Bu gece dua eden herkesten birde bizim uykularımız için dua isticem. Bizede bol ve şöyle en azından dort beş saat uyanmadan uyuyabileceği uykular nasip etsin innnşşallahh. Şimdiden Allah razı olsun.
Bu eklediğiniz resimleri goremiyorum arkadaşlar telefon danmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama eminim hepsi çok şeker olmuştur artik :) en çok sevilcek zamanları bazen diyorum şu An Buyumesi dursun sevelim sevelim sonra buyusunler. Bende resim ekliyim diyorum ama bu telefon dan yapamıyorum hatta sarı kafaları da ekleyeyemiyorum bendemi bi sorun var acaba :) semacım ist. A Hg. Bizim kızlarada komsu oldun. Birileride bu tarafa tasınsın Bizede komsu olsun.
Bnm cadı bu sıra çok fena değil ayrı odaya gitmek aynı odada yanından kalktınmı basıyor çığlığı. Çok fena ya hiçbirşey yapamıyorum . bide çok fena yurume telaşındayız. Durmadan yurumek istiyor. Bnm şimdi gitmem lazım uyandı cadı sonra tekrar gorusmek dileğiyle kendinize iyi bakın iyi kandiller
yokcanım bence kırılma hiç , bazı bebekler bariz çooook güzel oluyorlar , benimde kuzenlerim öyleydi mesela , tabii büyümüş hallerinini hiç görme sonrasında , sanmıyorum kötü niyetle söylediğini , ilerde belli olur kimin daha yakışıklı olucağı de geç sende , sürekli değişiyorlar ve değişeceklerde zatenkizlar size bir sorum var. ben kayinvalidemi cok severim iyi anlasirix. fakat kirildim kendisine. dun aksam gittik ziyarete esimle. bebekliklrden konuduyoduk esime dediki senin bebekligin oglununkinden daha guzeldi. bunu bikac kere daha soyledi. ama icime cok oturdu bu kez. hadi bir dedin iki dedin nedir bu herzaman dile getirmenin amaci. oglunla torununu niye karsilastiriyosunki. sizde alinirmiydiniz bu duruma. icimde kaldi ya. birde oglum bana benziyor. bebegin daha guzeli daha cirkinimi olur. hepsi ayri guzel.
kizlar size bir sorum var. ben kayinvalidemi cok severim iyi anlasirix. fakat kirildim kendisine. dun aksam gittik ziyarete esimle. bebekliklrden konuduyoduk esime dediki senin bebekligin oglununkinden daha guzeldi. bunu bikac kere daha soyledi. ama icime cok oturdu bu kez. hadi bir dedin iki dedin nedir bu herzaman dile getirmenin amaci. oglunla torununu niye karsilastiriyosunki. sizde alinirmiydiniz bu duruma. icimde kaldi ya. birde oglum bana benziyor. bebegin daha guzeli daha cirkinimi olur. hepsi ayri guzel.
kizlar size bir sorum var. ben kayinvalidemi cok severim iyi anlasirix. fakat kirildim kendisine. dun aksam gittik ziyarete esimle. bebekliklrden konuduyoduk esime dediki senin bebekligin oglununkinden daha guzeldi. bunu bikac kere daha soyledi. ama icime cok oturdu bu kez. hadi bir dedin iki dedin nedir bu herzaman dile getirmenin amaci. oglunla torununu niye karsilastiriyosunki. sizde alinirmiydiniz bu duruma. icimde kaldi ya. birde oglum bana benziyor. bebegin daha guzeli daha cirkinimi olur. hepsi ayri guzel.
canım öncelikle tşk ederim. Oğlum 9 yaşında. (Biz çok istedik ikinciyi ama kv bakmam dedi. onun yüzünden bugünlere kadar geldik. en sonunda dayanamadım ben bakmazsa bakmasın ona göre hayatımıza yön verecek değiliz ya sürpriz oldu dedik oldu da bitti :) )
kv lar bazen düşüncesiz hareket edebiliyo ama takma kafana derim. ne de olsa eşinin annesi. Değiştirmen mümkün değil nasılsa . Olduğu gibi kabul et. (seni çok rencide etmediği sürece) Ayrıca herşeyin bir zamanı geliyor. Bu sözünün karşılığını geri iade etmen için bekle derim. keskin sirke küpüne zarar.
Canım malum bu benzetme konusunda genelde iki taraf anlaşamazlar..Bizimkiler pek seslerini çıkartmıyorlar Allahtan. Bence sen kırılmakta haklısın canım, sonuçta o senin yavrun bizim için yavrularımız dünyanın en güzel bebekleri, bu konuda da anne olarak hasas olmamız çok normal..hayır madem böyle düşünüyosun içinde tut yada gelinin yokken oğluna söylee..tamam bikere söyledin yetmez mii..hemde senin torunun sonuçta ne kadar çirkin gelebilir gözüne..
hay maşallah bu zeytin gibi gözler böcük böcük bakıyooğlunda pek yakışıklıymış annesi
bende baya bişeyler baktım , hatta güzel bir güneş gözlüğü beğendim ama cesaret edemedim gözlük olunca denemeden onca para vermeye
bende herkesin kandilini kutliyim önce , canım herkes bu ara bi var bi yok , o yüzden kim var kim yok anlaşılmıyor , girenlerinde yazmayı fırsatı olmuyor bazen , sen sık sık gel yinede
yokcanım bence kırılma hiç , bazı bebekler bariz çooook güzel oluyorlar , benimde kuzenlerim öyleydi mesela , tabii büyümüş hallerinini hiç görme sonrasında , sanmıyorum kötü niyetle söylediğini , ilerde belli olur kimin daha yakışıklı olucağı de geç sende , sürekli değişiyorlar ve değişeceklerde zaten
kızlar haftasonu annemdeydik , kızım dayısıyla baya bi oynadı , bugün öğrendikki kardeşim su çiçeği çıkarıyormuş , ben çıkarmışım ama annem ve eşim çıkarmamış , ayrıca 14 gün kuluçka dönemi varmış bu su çiçeğinin , sabah idrar vermeye gittiğimizde sordum doktorumuza , kesin bulaşmıştır dedi , idrar yolu enfeksiyonumuz geçti ama şimdide bu çıktı , bekliyoruz artık kızımda su çiçeği çıkaracakmı diebu arada bizde tatil planı yapıyorduk ama hemşire kız otellerden çok turist geliyor hasta diyince ben vazgeçtim , birde tatilden kapmayalım bi hastalık , seneye kadar erteledim tatil işini bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?