• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hoşbuldum komşum kolay gelsin

hoşgeldin arkadaşım, senin bebeğini çok beğeniyorum en yaa, çok tatlı maşallah,
bizim diş sıkıntımız geçti çok şükür, uyku düzeni oturtmaya çalışıyoruz sürekli yazılar okuyorum ama henüz bişey bulamadık, hayırlıdı. sınavlar geçti gitti bitti çok sükür. başladım bari bitsin diye devam ediyorum ama ders çalışmaya karsı hiçtakatim kalmamış

Merhaba arkadaslar bugun kuzumu sünnet ettirdik.baya huzursuZ..aranizda oglusunu sunnet ettiren varmi??kac gun suruyor bu huzursuzluk??ne zaman tamamen iyilesiyor???

Uzun zamandır takip ettim ama yazamadım :( oğlum gündüz çok huzursuz olmaya başladı uyuyor kalkıyor hala gözünü yüzünü ovuşturuyor böyle olan var mı diştenmi acaba? almayı hiç düşünmüyordum ama haftasonu yürüteç aldık henüz ilerletmiyor ama çok oyalanıyor iyi oldu uzun süre tutmuyorum ana gerekli birşeymiş:) zuhal mama sandalyen çok güzel ve kullanışlı ama masada siz yerken de mi ona koyuyorsun? Hüma çok tatlı maşallah diğer bebeklerde öyle. Allah hepsini korusun

naberrr kizlarrr :16:
takipdeyim yazamasam bile:17:
Omercik de iyi yavas-yavas ek gidaya alisiyoruz ama kilomuz cok az 3 aydir anca 200gr aliyo biz bu topigin en zayiflarindaniz
olsun ama keyfi yerinde cok sukur
:nazar::nazar::nazar:bi de ciddi pozasini degisdi resmen oglusum guleryuz siritan bi tip oldu resmen:1: hareketlerimiz gayet yerinde

surunerek emekliyor suan biyerlerden tutunarak kalkma cabasinda onuda yapar bikac gune insaAllah
:21: ilk disimiz cikdi cok sukur 4 gun once ama hala sikintiliyiz

bizden bu kadar ara-sira vakit oldukca yazmaya caliscam

opuyorummm hepinizii:16:

Merhaba arkadaslar bugun kuzumu sünnet ettirdik.baya huzursuZ..aranizda oglusunu sunnet ettiren varmi??kac gun suruyor bu huzursuzluk??ne zaman tamamen iyilesiyor???

tebrikkleerrr canim :16:en esas isi atlamissiniz ne guzel :nazar:
biz Omer 4 aylikken sunnet etdirdik sadece 2 gun cok zor oldu bi de dr bez koymayin daha cabuk iyilesir demisdi 3 gun bezsiz bakdik sonra tamamen rahatladi kuzu yalniz bakmak biaz zor cunki her altini yapdiginda resmen ciglik-cigliga am gecdi-bitdi:21:
insaAllah capucak iyilesirr kuzu

selam kızlar nasılsınız ya benim tickerim kaybolmuş nasıl yapılıyo???

oluyorum yorgunluktan bi yandan kizim bi yandan ev yerlestirme bu isler coooook zormus :ssz: kizim odasinda yatiyor su an unarim duyarim sesini cok tedirginim ama gozlerim dayanamiycak daha fazla iyi geceler guzel anneler ve kuzular...

günaydın kızlaar, bugün çok yorgun uyandım, heryerim ağrıyo, kızım daha uyanmadı, hava fena değil ama ben çok bitkinim fiziksel olarak, niye böyleim bilemedim, kaburgalarım bile agrıyo, kimseler yok mu gene?? çok ıssız oldu burası :(

Kizlar bayagidir yoktum kinder Benin merak edip sormamis bile kustum iste:) sunnet Ben de bu aralar istiyorum canim sen nasil yaptirdin anestezi ile mi yoksa Eski usul mu ...tirsiyorum Ben aslinda diger oglum da Kismet olmadi daha sunnetsiz 9 yasinda ikisini beraber mi yapsak dedik ama bilmiyorum yetebilirmiyim ikisine

Uzun zamandır takip ettim ama yazamadım :( oğlum gündüz çok huzursuz olmaya başladı uyuyor kalkıyor hala gözünü yüzünü ovuşturuyor böyle olan var mı diştenmi acaba? almayı hiç düşünmüyordum ama haftasonu yürüteç aldık henüz ilerletmiyor ama çok oyalanıyor iyi oldu uzun süre tutmuyorum ana gerekli birşeymiş:) zuhal mama sandalyen çok güzel ve kullanışlı ama masada siz yerken de mi ona koyuyorsun? Hüma çok tatlı maşallah diğer bebeklerde öyle. Allah hepsini korusun

yokcanım yemek masası iptal bizim evde , seriyoruz sofra bezini kuruyoruz bağdaş ohhh yayıl , aslında sandalye üzerinede konulabilir , düşmesi mümkün değil ama ben yerde olmasını istediğim için böyle aldım , çokta memnun kaldık , yerde olduğu için içim rahat bırakabiliyorum içine

selamla aylardır gıremıyordum nette doruk 7.5 aylık oldu bıle annem bakıyor benım ucuslar yogun eve gel doruk bekler sut sag oyun oyna tekrar sut sag derken gectı zaman diş çıkarmadık daha hala sagarak sut verıyorum artık benı hıc emmıyor gercı bastan berı dogru duzgun emmemıstıde ek gıdayla savas halındeyız yogurt tarhana yayla yavuk corbası ve eksı seyler yıyıyor dıgerlerınıde ıtısmece halınde ıdare edıyoruz sukurkı meyve yıyıyor tatlı bırsey yemesede olur dedı doktorumuz kılomuz bıraz fazla gıdıyor onada yapacak bırsey yok hareketlendıkce gıder sanırım emeklemeyı dusunmuyor cunku kolları cabuk yoruluyor bunun yerıne popo uzerınde oturarak ılerlıyor alerjılerımız kendılıgınden gectı bızden bukadar bu arada menenjıt asısı yaptıran varmı aranızda doktorumuz soyledı ama karar veremedım

yokcanım yemek masası iptal bizim evde , seriyoruz sofra bezini kuruyoruz bağdaş ohhh yayıl , aslında sandalye üzerinede konulabilir , düşmesi mümkün değil ama ben yerde olmasını istediğim için böyle aldım , çokta memnun kaldık , yerde olduğu için içim rahat bırakabiliyorum içine

canım nasılsın gorusemıyorduk bayadır prenses nasıl bızımkı tosun pasa oldu tam ben mama sandalyesı kullanıyorum chıcconun son modelınden yemekten sonra sekerleme yaparsak dırek arkasını yatırıyorum uyuyor sıpacım

oluyorum yorgunluktan bi yandan kizim bi yandan ev yerlestirme bu isler coooook zormus :ssz: kizim odasinda yatiyor su an unarim duyarim sesini cok tedirginim ama gozlerim dayanamiycak daha fazla iyi geceler guzel anneler ve kuzular...
kolay gelsin canım yaaa işin gerçekten zor ama bitince rahatlarsın , oralarda olsam faydam olurdu ama çok uzağız malesef
Kizlar bayagidir yoktum kinder Benin merak edip sormamis bile kustum iste:) sunnet Ben de bu aralar istiyorum canim sen nasil yaptirdin anestezi ile mi yoksa Eski usul mu ...tirsiyorum Ben aslinda diger oglum da Kismet olmadi daha sunnetsiz 9 yasinda ikisini beraber mi yapsak dedik ama bilmiyorum yetebilirmiyim ikisine

ben buralarda olsam sorardım muhtemelen ama bende yoktum canım hatta baya bi kişi yok olduğundan kimin var kimin yok olduğu bile pek anlaşılmıyor , ikisini birden yaparsan biraz zor olabilir ama mantıklısı öyle tabiii , birdaha birdaha uğraşmak daha zor

Benim esim cok istekliydi kendisinin 10 yasında sünneti oldugundan cok utanmış..aslında doğar doğmaz yaptırmak istedi dogum pazar oldugundan doktor yoktu hastanede..Gaziydi disiydi derken hep erteledim..ama en sonunda esim ani bı kararla yaptırdı..pipiyi tutmayı öğrenmeden havalarda sicaklamadan yaptıralım dedi..iyi de oldu aslında bizden önce 2 ve 4 yaslarında 2 cocuk oldu sünnet baya ağladılar bilinçli olduklarından..bizimki güle oynaya girdi güle oynaya çıktı..şimdi biraz sıkıntısı var ama o kadarda olcak her zamanki halleri bizimkinin..bide doktor dedikodu iyiki yaptırmıştınız sünnet derisinin altı baya kirlenmiş idrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş ılerde oyle olunca zaten mecbur sünnet ettiriyormussun..yaptırmanı tavsiye ederim yani..

kızlar napıcaz kocişlere ? varmı fikri olan ?
valla gecen sene kayınvalıdmın kapısını onunden kocamın cok sevdıgı adıdas terlıklerı calındı.bu senede kızdan fırsat gelmedı alamadık.onu alıyım dıyorum...
rahat ol halledersın sen..tasındın ya yerlesmesı kolay yavas yavas yaparsın..
Günaydın anneler.. Nehir hanım iyiden iyiyee emeklemeye başladıı, nasıl tatlı gözüküyorlar yaa.. maşallah yavrularımıza...:nazar::nazar:
masallah nehıre.ece bugun cok huysuz yıkadım yedırıdım uyuyor.
günaydın kızlaar, bugün çok yorgun uyandım, heryerim ağrıyo, kızım daha uyanmadı, hava fena değil ama ben çok bitkinim fiziksel olarak, niye böyleim bilemedim, kaburgalarım bile agrıyo, kimseler yok mu gene?? çok ıssız oldu burası :(
bende bazen oyle oluyorumm
hoşbuldum komşum kolay gelsin

sagolasın canım sen ne yaptın yerlestın mı?

Bunlarda benim CANLARIM ablaları.

Eklentiler

• $ece-aliefe.webp
    $ece-aliefe.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 70
Back
X