2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

aman canim masaalh ece ye. soyleme insanlara oyle cok fazla. ben ne zaman yiyor desem hep bozuldu duzeni. simdi hic yemiyor. sizden baska kimseye demicem artik

Moby Baby Moon Walk - e-bebek.com
bunu aldım kızlar bugun gelıcek mantıklı geldı bana kullanımı guwenlı de bi deneyelim bakalım
Şimdiden güle güle kullanın cicilerinizi canım.Ama bunun yerine yürüteç daha mantıklı bence en azından tek başına oyalanabiliyor ben almayı hiç düşünmüyordum ama dr ile konuştuktan sonra uzun süre tutmazsan bir zararı yok dedi ve gidip aldık şu anda büyük ölçüde kurtarıcım oldu:)

Kader arkadaşım merhaba bende şu anda oğlumu sallıyorum en fazla yarım saat uyuyup uyanıyor sonrada mızmızlanıyor çok zor geçiyor bu günler diş diyoruz ama ortada görünen birşeyde yok hani.Şimdiden sıhhatler olsun prensese bende uzun zamandır giremedim bir sorum olacak senin bebişinde gözlerini ovuşturuyormu???bizde bu aralar çoğaldıda merak ettim.

Allah kolaylık versin canım gerçekten yememesi zor bir şey hiç birşeyi sevmemesine şaşırdım ne bileyim sebze çorbasını sevmez ama meyva suyu püresi sever muhallebi sever.Senin minik hiç birşeyi istemiyor diyosun.İnşaallah zamanla düzelir istemediği şeyi zorlama iyce soğumasın sütün yeterliyse dert etme benim halam 9 ay ek gıdasız anne sütü verdi kızına maaşallah turp gibiydi. sonrada yemeklere alıştı.

cnm sende dolmussun erkek anneleri hepmi boyledir acaba ogullarini jön gibi gorurler kimseyi yakistiramazlar. bende lafimi soyledim tabi. k.validem senin cocuklugun daha guzeldi diyince esime esimde bana hic benzemiyo dedi artik sansim yok dedi. bende uzulme ilerde saci dokulurse sana benzer dedim :)) esim kel buarada. k.validemde neresini benzettin dedi.

canim azimle oglumun yiecegi gunleri bekliyorum. emzirmeyi azaltiyim diorum ama yemiyoki uc saatde gecse dort saatte gecse. saldiriyo gogsume mecbur veriyorum yoksa ac kalicak.

Bizimde yerde yediğimiz oluyor canım eşim çok seviyor yayılıyoruz rahatça çok hoşuma gitti yerde kaplamaz hala düşünme aşamasındayım ana kucağında yediriyorum şu anda.Elleri kolları durmuyor küçük beyin

canim sevdigi seyleride yemiyo artik. meyve puresi severdi yok yemio aglio hemn kasigi gorunce. ellede verememki. herkes ayni seyi soyluyo sutun yetiyodur bosver emsin. sutum idare ediyo ama oyle tikabasa doyurdugunu sanmiyorum. bakalim nereye kadar boyle gidecek.

Doktora gidiyormusun ne bileyim bizim bilmediğimiz bir sıkıntısı vardır belkide.Biraz daha bekle bakalım yine aynı şekilde devam etmez inşallah senin için ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum dua et ki sütün var ben 1 ay sağarak verdim ve kesildi ya mama ve ek gıdayı reddetseydi ben ne yapardım.Allah bir şekilde yardım ediyor merak etme sen

canim sevdigi seyleride yemiyo artik. meyve puresi severdi yok yemio aglio hemn kasigi gorunce. ellede verememki. herkes ayni seyi soyluyo sutun yetiyodur bosver emsin. sutum idare ediyo ama oyle tikabasa doyurdugunu sanmiyorum. bakalim nereye kadar boyle gidecek.

aman canim masaalh ece ye. soyleme insanlara oyle cok fazla. ben ne zaman yiyor desem hep bozuldu duzeni. simdi hic yemiyor. sizden baska kimseye demicem artik

ben herkese yemıyor dıyorum..herkesten degısık onerıler gelıyor ama hıcbırını duymuyorum valla.haftaya cumartesı kontorulumuz var bakalım ne olucak.yarın kılosuna baktırıcam saglık ocagında bırde asısı var..ınsallah ates yapmaz

yok cnm aylik kilo kntrlu icin saglk ocgna gidiorum. boyle giderse bende bu ayki kbtrlnde druna gitmeyi dusunuyorum artik. cok zor olurdu cnm senin icin. allahtan kabul etmis yavrun. ben netten bakiyorumda ek gidayi reddeden dokuz aylik bebekler var. bu gidisle bizmde bulur 9 ayi.

canım maalesef hepimiz aynıyız.

önce nazar değecek diye korktum, sonra çok ğüldüm :)
9. ayda oturmaları erekiyomuş, bizimki de oturamıyo oturmak da istemiyo. sürekli emekliyo 1 haftadır.
hani insan torununu çocuğundan çok sever derlerdi. boşver bazen ne diyeceğini bilemiyolar işte.

bu ay servise ğeçtim sabah 7:20'de çıkıyorum akşam 6:30'da dönüyorum. bir kaç saat bebekle oynayıp uyuyakalıyorum. babası uyutuyor bebeğimi. çok üzülüyorum bebeğime doyamıyorum bebeğim de bana. ğece uyanıp bulaşık yemekle uğraşıyorum. ğelince uyumayayım bebeğim uyuyana kadar diyorum ama dayanamıyorum yorğunluktan. süt iznimi kullanıcam desem uzmanlığımı vermeyebilirler? ne yapayım bilemedim.
7. ay kontrolünde 7900 olmuşuz çok sevindim, artık 9. ayda aşıya ğidicez.
biz de az yiyoruz. sabah 1 tatlı kaşığı peynir yiyor. akşam üstü 3-4 çorba kaşığı çorba içiyor. bazen de yoğurt. bu aya kadar ben işten ğelince meyve suyu veriyodum artık onu da veremiyorum. kv beslemeyi unutuyor. ona da canım sıkılıyo. 2 ündür yoğurt vermeyi unutmuş. meyve de ver diyorum 1 ün verdi bi daha vermedi. unutuyorum diyor.
öğlenleri ğelebiliyorum 1 saat hiç olmazsa sanki bebeğimin içi burukmuş ğibi, ğiderken ağlamıyor ama yüzünün bi düşüşü var neyse ki haftasonuna 1 ğün kaldı. Allah hastalık vermesin de diyorum, şükür diyorum ama çok zor ğeliyor işte.
kendinize bebklerinize iyi bakın kızlar, yakında ğörüşebiliriz inş yine. hoşçakalın.

bende yürüteçde war o olmasa napardım bilmem

Kızlar Günaydın, çoğunluk geceleri sıkıntıda anladığım kadarıyla puff malesef bizde de durumlar farksız.. kızım her saat başı uyanıyoo mızz mızlanarakk..süreklii emmek istiyor,tamam emziriyorum bi anda ağlamaya başlaıyoo 'mmeee meee meee meee ' diyee ee veriyorum tekrar göğsümü almıyoo ama nası ağlıyo kıyamet kopuyo sanki.. sanırım2. dişimiz yolda kızlarr.. ilk diş patlamadan öncede böyle yapıyodu.. perişan oluyorum sabaha kadar..bide o halde işe gelmek zulüm oluyo. ama nasıl bişeyse Allah sabrını veriyo uykusuzluk evden çıkınca gidiyo unutuyorum bu sefer kızımın özleminin derdine düşüyorum..kafamı işle güçle dağıtmaya çalışıyorum gün içinde. çok şükür ki öğlenleri huysuzluk yapmıyor da aklım onda kalmıyor. buarada kızlar kuzuların doğum takvimleri nereye kayboldu:44::44:

Kızım bu ay hiç kilo almamış ya sütüm var ek gıdada çok olmasada biraz yiyor bir yandan büyüsün istiyorum bir yandan doyamıyorum bu hallerine benim kızım biraz agresif şimdiden sinir var kendini sıkıyor

allah kolaylık versın ece artık buyudu dertlerımız bıttı..bugun kı ası olayınıda atlatırsam tamamdır

canım burda mı baktırdın?tartıdan tartıya degıstırıyor.bende bugu saglık ocagına baktırıcam kılosuna bakalım..

nasıl gectı bu gece canım merak ettim sseni agladımı yine bebişin agrı kesıcı werıdıgn halde

canim oncelikle saol sordugun icin. cok sukurki ilk uyanisi 4 saat deliksiz uykusundan sonra oldu. sabh siklasti uyanmasi ama agri kesicinin etkisi bitmistir artik diye dusundum. disi yani agrisi oldugundan uyaniyomus kuzum. arasira vericem gece yatmadan hem onun hem kendim icin.

evet cnm tartidan tartiya cok fark var. saglik ocagi ve drumun tartisinin arasimde tam 500 gr var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…