- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.281
kizlar malum kuzular ayaklanma cabasi icindelerancak bizim yatagimiz derin degil yani kizim ayaga kaljtiginda gobisi hizasinda nerdeyse henuz ayaga kalkamiyor ama cabaliyor ben 1hafta oldu odasini ayirdim pamugumun aniden ayaklanirda duser korkum basladi bunun icin park yatak almayi dusunduk onlarda yirtilcak gibi gorunuyor gozume ama derinligi guzel kullanan varmi kizlar ne dersiniz?
aklıma geldi şuan korkuluklar oluyoya ayrı satılan oyle bişeyde düşünebilirsin yatağın baya bi süre kullanılacak gibiyse
kizlar malum kuzular ayaklanma cabasi icindelerancak bizim yatagimiz derin degil yani kizim ayaga kaljtiginda gobisi hizasinda nerdeyse henuz ayaga kalkamiyor ama cabaliyor ben 1hafta oldu odasini ayirdim pamugumun aniden ayaklanirda duser korkum basladi bunun icin park yatak almayi dusunduk onlarda yirtilcak gibi gorunuyor gozume ama derinligi guzel kullanan varmi kizlar ne dersiniz?
benda chicco nun park yatagini kullaniyirum bayadirda alt katinda yatiriyorum ne olur ne olmaz diye. ben cok memnunum canim. eger boyun cok kisa degilse yatirmak yada almak sorun olmuyor. ben bi sikinti cekmedim yatirirkende uyanmiyor benimki. file kismina gelince kalite kalite. bizimkini bicakla kesmedikten sonra asla yirtilmaz. cok para verdimama kullanisli. kendi odama oturma odasina en son cocuk odasina tasidim tekerlekli oldugu icin pratik. sabit bi yatagi tasiyamazdim. ayrica icine koy acil bi isin varsa hallet. orda guvende kafasini carpacak yada dusecek tehlikesi yok.
bu arada kizlar dun oglum dizimde otururken bi anda aglamaya basladi. bi baktimki agzindan kan geliyor oluk oluk. allahim tansiyonum dustu anlam veremedik. pamukla kanin ust damagindan geldigini tespit ettik. alt disinin hemen karsisi. disiyle damagini yarmis meger ama nasil becerdi bi yerede carpmadi cenesini. o anda agzini siliyordum belki sildirmj istemeyip sert bi sekilde kapatmistir agzini. anlam veremedik. cok uzuldum yarim saat sonra anca durdu kanamasi hastnye goturcektik artik o denli kanadi. allah acilarini gostermesin nazarlardan saklasin tum bebekleri.
Canım ya sana bişeyin sorsam benımde chicconun park yatağı var ama sallanma ozellıgı yok bızımkınde 3 aya kadar ayakta salla salla basklarımız koptu bebegımınde sırtı delındı bıZde sallanan bır besık aldık bızımkı sallanmaya o kadar alıştı kı gece çok kalkıyor ıkıuc sallıyorum yatıyor buna rağmen 3 defa gece emmeden uyumuyor..bızım besıkte artık küçük gelmeye başladı ve hareketlendıkce yukseklıgı yetmeyecek bızım besıgınde..park yatağa gecmek ısıtıyorum ama çok korkuyorum salamadan uyumaz dıye..bıde dün yanıma yatırıp salamadan uyutayım dedım sevdım kafasını kazıdım öptüm nınnı soyledım..uykudan gozlerı kapanıyor ama uyumadı aglamkdan45 dm ıllada sallanmak ıstıyor besıgıne koydum sonunda dayanamadım 2salladım uyudu..bıldıgım kadarıyla senın bebeısınde sallanacak uyuyor sen nasıl yapıyorsun geçmeleri..bu arada bızımkı yıne ek gıdayı reddetmeye başladı 2 gündür..üst dışlerını patlatıyor.bu sefer cokhuysuz sabahtan aksama kadar mız mız mız..Allah sağlık versın ne diyeyim...
benda chicco nun park yatagini kullaniyirum bayadirda alt katinda yatiriyorum ne olur ne olmaz diye. ben cok memnunum canim. eger boyun cok kisa degilse yatirmak yada almak sorun olmuyor. ben bi sikinti cekmedim yatirirkende uyanmiyor benimki. file kismina gelince kalite kalite. bizimkini bicakla kesmedikten sonra asla yirtilmaz. cok para verdimama kullanisli. kendi odama oturma odasina en son cocuk odasina tasidim tekerlekli oldugu icin pratik. sabit bi yatagi tasiyamazdim. ayrica icine koy acil bi isin varsa hallet. orda guvende kafasini carpacak yada dusecek tehlikesi yok.
bu arada kizlar dun oglum dizimde otururken bi anda aglamaya basladi. bi baktimki agzindan kan geliyor oluk oluk. allahim tansiyonum dustu anlam veremedik. pamukla kanin ust damagindan geldigini tespit ettik. alt disinin hemen karsisi. disiyle damagini yarmis meger ama nasil becerdi bi yerede carpmadi cenesini. o anda agzini siliyordum belki sildirmj istemeyip sert bi sekilde kapatmistir agzini. anlam veremedik. cok uzuldum yarim saat sonra anca durdu kanamasi hastnye goturcektik artik o denli kanadi. allah acilarini gostermesin nazarlardan saklasin tum bebekleri.
kafasini carpma olayida ayrica canimi skiyor yataginin korkuluklarini kenarliklarla kapattim ama yikanmaktan elyafi bosalip incelmis emekliycem diye kalkiyor takilinca gum kafa carpiyorpark yatakta oyle bi skinti yok anladigim kadariyla. su korkuluklarida arastirdim 4ad.110tl.iyca karisti aklim napsam acaba peki park yatak kac yasina kadar kullanilir?bizim yatagimiz buyuyen yatak uzun sure kullanmak icin onu tercih etmistik ama derin degil iste park yatak aldigma degecekmi kullanma suresi olarak 2yasa kadar kullanilirmi dersin? canim ya yuregime indi mesajin sonunu okuyasiya kadar niye oyle oldu acaba sert biseylerle gun icinde cizdirmis olabilirmi malum ne bulsalar hop agza goturuyorlar.of kan icinden geldi diye cok korktum ya allahim sen esirge...
bılıyorum canım eskulenın ılerısınde bır emlakcıda calısıyordum ben.kımseyı asaglamak gıbı bır derdım yok ama gelıyor ev almak veya kıralamak ıcın adam derdını anlatana kadar neler cekıyorduk..evet cok sukur. cevreden hoslanmiyor cunku insanlar cahil iste anla.... coluk cocuk caddede fink atiyor minicikler daha araba ezcek oluyor analari ortada yok kadin dogurmus bol bol atmis sokaga. evim cok guzel binadada sessiz sakin insanlar var ancak sokakta gorduklerim fena. canim bana beklerim eskule avm ye yakin evim arabayla 2dk. ayy gecen aksam eskuleye gittik esimle bucuruk magxasina girdik allahimmm koca magzada hicmi guzel bisey olmaz hepsi dokuntu kirli sanki 2.el. buranin halkina hitap ettikleri kesin... napcam ben ya
ahh bır gelebılsem borclar bıtmıyor kı tatlım.ama ecenın dogumgununde orda olucam..daha koltuk felan almam lazım.mısafır gelse bana evde oturucak koltugum yok...inşallah canım gelmeyi istiyorum sana da tuğçeye de yalnızlık çekicem gibi burda çok şu an eşimin halası var ondan önce annem vardı haftayada kayınvaide geliyor onlar gidince anlarım iyicehayırlı olsun cnaım evin yakın mıyız
benim kızımda canı isterse yiyor öyle her şeyide yemiyor zaten tek sevdiği şey çorba meyve yemiyor ymurtayla peynirde seviyor napalım sağlıklı olsunlar meyve püreside sürmüyor ağzına
düzenli temizlik yapabiiyor musunuz diye sorsana canımbenim kızım çok tembel daha emeklemiyor akşama kadar kucakta gezdiriyoru cimcimemi
kızım şapkadan hiç hoşlanmıyor ben takıyorum o atıyor önlük takıyorum asılıyor giyinmek soyunmak tam bi işkence çok agresif kızım var her şeyden sıkılıyor
sen ne zaman geliyorsun canım burlara ben çok beğendim burasını her şey ayağımın altında
çok pratik duruyo onlar bende düşünüyorum almayı
selam kızlar nasılsınız kızıma bir meyve yediremiyorum ya şeftaliyi sevdi ama yediği en fazla bir tatlı kaşığıgülçilek yok ne zamandır nerlerde ki acaba:44:elifte tatilde sanırım
Esracım numaranı kaydettim canım en kısa zamanda görüşürüz inşallah
Aman Allah korusun nasıl canı yanmış yavrucagın ya Allah nazarlardan korusun Walla.benda chicco nun park yatagini kullaniyirum bayadirda alt katinda yatiriyorum ne olur ne olmaz diye. ben cok memnunum canim. eger boyun cok kisa degilse yatirmak yada almak sorun olmuyor. ben bi sikinti cekmedim yatirirkende uyanmiyor benimki. file kismina gelince kalite kalite. bizimkini bicakla kesmedikten sonra asla yirtilmaz. cok para verdimama kullanisli. kendi odama oturma odasina en son cocuk odasina tasidim tekerlekli oldugu icin pratik. sabit bi yatagi tasiyamazdim. ayrica icine koy acil bi isin varsa hallet. orda guvende kafasini carpacak yada dusecek tehlikesi yok.
günaydın iii haftalar olsun :119: kızım gece uykusunda meme ararken anne dedi eşimle duyduk sabah tekrar desin die neler yaptık yok daha demediama buda bi baslangıs sonucta diimii
selam kızlar nasılsınız kızıma bir meyve yediremiyorum ya şeftaliyi sevdi ama yediği en fazla bir tatlı kaşığıgülçilek yok ne zamandır nerlerde ki acaba:44:elifte tatilde sanırım
Slm canim biz park yatak kullaniyoruz cok memnunum ama alt kisma halen gecmedik emzirdigim icin almasi zor olur diye alt taraftan.ama kocamaman genis kuzum done dolana yatiyor.kraft in.uyaninca elleriyle tirmikliyor fileli kismi:)) ama sen iyice bir arastir canim.biz memnunuz kuzum halen yatiyor parcalanan bir tarafi yok bakalim..
bu arada ben de buharli paspaslara sardim reklamlardan etkilendim dogrsu.bakalim hayirlisi...
bılıyorum canım eskulenın ılerısınde bır emlakcıda calısıyordum ben.kımseyı asaglamak gıbı bır derdım yok ama gelıyor ev almak veya kıralamak ıcın adam derdını anlatana kadar neler cekıyorduk..
eskulede bısey bulamazsın bın mınıbuse gel bızım oraya hem bıldıgın yerler hep mıgros marmara park real gez dolas canımm..
ahh bır gelebılsem borclar bıtmıyor kı tatlım.ama ecenın dogumgununde orda olucam..daha koltuk felan almam lazım.mısafır gelse bana evde oturucak koltugum yok...
kız banada yolla numaranı komsu?
bende örtü seriyorum canım halımın üzerine ama kocaman yastıklarlada bariyer yapıyorum , hijyen açısından buharlı temizleyiciler iyi tabii ama onunda aparatını çok temiz tutmak gerekir , sürekli yenilemek veya , bence sadece temiz bez ve sıcak suyla silsen hepsinden iyidir , biz bebekken hijyen filan bilinmezmiş , temiz olsun yeter bence , ben fazla sakınmamakta kararlıyım kendi adımaSevgili kadinlar bir sorunum ve sorum var.oglum emeklemeye basladigindan beri temizlik iyice dert oldu.halinin uzerine ortu seriyordum onin icin ama malum sabit tutmak belli bir alanda zor...emekleyerek halisiz yerlere gidiyor elleriyle dolaniyor bir guzelevet soru: yerleri nasil temizliyor melek anneleri vileda vs hijyeninden suphe duyuyorum ne kadar iyicr yikayip silsemde.kimyasal olmayan belli markalarla hazirliyorum suyu o yonden rahatim ama acaba elime bir bez alip oyle mi silsem uff iyice zorlasti..
evet tatli hatunlar cevaplari bekliyorumm..
baba dedemi diyor ? hay maşallah yaaaMrb anneler uzun zamandir yazamiyorum ama hep takip ediyorum ist izmir derken 2 hafta oldu eve geleli bakicimiz basladi bende temizlik yaptim ne rahatmis bakici 5 tane bile yaparsin cocuk.:) 1 hafta sonra ise baslayacagim cok sikintiliyim... oglum bir disini cikardi ama hala emeklemiyor geri geri gidiyor cabuk yurur diyorlar bakalim baba dede diyor ek gidayi cok seviyor ama meme cok nadir emiyor birakacak sanirim hayirlisi...
M
bizimki park yatak değil bellonadan almıştım ama baya derin ve ayrıca ön korkuluğu asansörlü , şimdilik sıkıntı yok gibi , bence bu saatten sonra park yatak almak gereksiz olur , başka alternatifler düşün canım , benimde aklımda olsun , değişik bişeye rastlarsam söylerim sanakizlar malum kuzular ayaklanma cabasi icindelerancak bizim yatagimiz derin degil yani kizim ayaga kaljtiginda gobisi hizasinda nerdeyse henuz ayaga kalkamiyor ama cabaliyor ben 1hafta oldu odasini ayirdim pamugumun aniden ayaklanirda duser korkum basladi bunun icin park yatak almayi dusunduk onlarda yirtilcak gibi gorunuyor gozume ama derinligi guzel kullanan varmi kizlar ne dersiniz?
hehhehheee oğlan çocukları öyle oluyor sanırım , öp annesi küçük eşkiyayı bizim yerimize deçok dikkatli olmalısın artık canım ne zaman ne yapacakları belli olmuor bizde park kullanıyoruz alt kısmına geçtik orada bile kalkıp dikeliyor maşallah çok güvenli dönenceyi oynuyor müziğini açıyor kapıyor oyuncaklarını söküyor eşkiya gibi bizimki park paklıyor baya lavaboya filan gideceğimde bırakıyorum yada kapı çaldında filan düşme şaşma tehlikesi yok gayet saglam şuan ama benimki ayamda sallanarak uyuudgu ve cok hafif bi uykusu oldugu için yataga koyarken uyanıyo bu baya bi sorun oluyo bide gece çok sık uyanıyo alıp bırakması zor bir kaç gün yerde yatırdık bizde tabi taşındık yere bu sefer sabah uyanıp apalayıp gidiyo işte demiştim kazalar atlattı diye artık zorlugu ben yaşıyorum saglığı sıhhati iyi olsunda biz memnunuz kraftın ürünü
off bu dediğin bütün bebeklerin başına gelebilir canım , ne kadar dikkat etsekte olabilecek bişey , iyileşmiştir inşallah minik erkeğin ağzı annesibenda chicco nun park yatagini kullaniyirum bayadirda alt katinda yatiriyorum ne olur ne olmaz diye. ben cok memnunum canim. eger boyun cok kisa degilse yatirmak yada almak sorun olmuyor. ben bi sikinti cekmedim yatirirkende uyanmiyor benimki. file kismina gelince kalite kalite. bizimkini bicakla kesmedikten sonra asla yirtilmaz. cok para verdimama kullanisli. kendi odama oturma odasina en son cocuk odasina tasidim tekerlekli oldugu icin pratik. sabit bi yatagi tasiyamazdim. ayrica icine koy acil bi isin varsa hallet. orda guvende kafasini carpacak yada dusecek tehlikesi yok.
maşallah ya minik kuzuyagünaydın iii haftalar olsun :119: kızım gece uykusunda meme ararken anne dedi eşimle duyduk sabah tekrar desin die neler yaptık yok daha demediama buda bi baslangıs sonucta diimii
benim kizimda ayni canim anne sutu ve tarhana corbasiyla idare ediyoruz malesef... elif tatilde gulcilek en son kuzusu dusmustu dahada ugramadi... tamam canim misafirlerin gitsin beklerim semacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?