2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kizlar merhana nasilsiniz uzun zamn oldu giremedim bebislerinizde iyidir ins. Kizlar biz 1.5 aydir hic kilo almadik ve hergun fiskirarak kusuyorduk. Meger ki kizim idrar yollari enfelsiyonu olmus. 1.5 aydir kilosu 8800 kg. Doktor 3 tane igne verdi 1 haftada surup kullanacakmisiz basiniza gslen var mi? Ne yaptiniz kizim cok istahsiz ve gunde 2-3 defa kusuyor. İns gecer

Çok geçmiş olsun canımAllah şifasını versin bebeklerin hasta olmasıda ayrı bir üzüntü veriyor geçecek inşallah genelde kızlarda sık yaşanıyor bu sorun maalesef

merhaba canim bizde olmustuk 3aylikken antibyotik kullandik 1hafta boyuncs iylestik ancak kusma ile karsilasmadik sanirim biraz agir geciriyor minigin allah sifa versin 1haftada toparlar kuzucugun uzulme annesi gecmis olsun.

amin arkadasim kuzulara saglik annelerede kuvvet versin allah... benim pamugum yaninda yattimmi 2saat uyuyor ancak hepte yaninda yatamam evde is gucte bizi bekliyo yaninda yatmayinca max.30dk.uyanir. biz alt disleri cok kolay cikardik ust disler dr.1ay once gittigmizde geliyor demisti ama yok bize gore yok iste aslinda ne durumda kuzular kimbilir..

canim sagol tavsiyen icin huma bebegede masallahh kahvalti bizdede yok malesef tek yumurtanin sarisini yiyor elimle veriyorum oda cok az yiyor aman aman degil gunumuz anne sutuyle dolu neyseki var bide olmayaydi napardim bilmem neyse bunada sukur. eti nasil verdin nasil ufaladin benim kizcem kiyma et kabul etmiyor bende tarhanasini kuzu kemik kaynatip yapiyorum.

3 haftadir diyor maasallah hatta aglarken anne cikariyor gerci ilk dogdugindan beri anne diye agliyordu bizumkide emeklemiyor 3 yasindaki yegenimin yanindayken ogrendi sanirim kucuk cocuklardan daha cabuk kapiyorlar o yuzden parka goturmeye calisiyorum.

kızlar benim kızım da sanrırım erken kıonuşacak. önce baba demeye başladı. baba babam diyor sonra dede dede dede diyor dedesi yanında onun etkisi var sanırım. dogdugundan beri ağlarken anne diye ağlıyordu ancak artık bilinçli olarak annne nnnee diyor. anneannesi kızdı ben bakıyorum sana da benim adımı niye demiyorsun dedi 10 gündür de anneanne annanne annanne diyor maşallah kuzum hemen taklit ediyor. altını açtığım zaman ciss diyorum oda cisssss diyor :)

bizde ek gıdayı düzene sokmuştuk mevsim meyvelri sebzeleri güzelce pişiriyordum ve severek yiyordu ondan sonra kuzu eti tavuk eti ve balık verdim. kıyma vermeye başlayacaktım ki bu kusma işi çıktı. biraz önce yine ekşi ekşi kustu. inşallah düzelr kzum. şuralar midesini tutsun diye arı mama veriyorum şimdiye kadar hiç vermemiştim

bende beşiği sunny baby nin oyun parkını kullanıyorum henüz ayağa kalkmadığı için üst kısmını kullanıyorum hala. memnunum.

canım benimkide 3 4 gündür iştahsızlaştı çorbayı havadan kapardı meyve püresi ve kahvaltısını pek istekli yemezdi ama oyunla falan yerdi şimdi mümkün değil hiç bişey yemiyo sanırım diş gelicek 2tane kavanoz mama yedirirdim daha geçen haftalarda 2tane meyveli yoğurt düşün inşallah diştir gecede hiç uyumuyooo((

benim kızımda oldu cnım sürekli kusuyodu ve ateş oldu dr a gittik idrar yolu enfk dedi yapıcak bişey yok antibiyotik geçiriyor hemen ben suprax kullanmıştım hemen ilk verdiğimde bile kusması farketti inş ii olsun kuzucuk alır kilosunu nasıl olsa...

günaydın kızlar, bi sorun olacak ama özel olmassa. adetli iken emzirilir mi? kafama takıldı. verdiğimiz süt helal olurmu? netten baktığıma göre dinen bi sakıncası yok dio. ama yinede takıldı kaldı kafamda. siz napıyosunuz?

ben geçenlerde yazmıştım buraya , diş diş dedik meğer idrar yolu enfeksiyonu olmuşuz bizde , bu 2. oldu bizim , o kadarda dikkatli temizliyorum ama çok kaka yapıyor kızım illaki bulaşıyor ön tarafada , önce silip sonra yıkıyorum ama olacağı varsa gene oluyor , bizde kusma filan ateş olmuyor , sadece huzursuzluk oda sanırım çiş yaparken acıtıyorda ondan , bizde dişe bağlamıştık ama değilmiş , havuza oturtmakta yapıyormuş aklınızda olsun , ya kukusunu poposunu iyice sabunlayıp öyle oturtmak gerekiyor havuza veya küvete yada hiç oturtmamak , antibiyotik geçirir merak etme , geçmiş olsun miniğine
eti kendimiz yer gibi pişirdim canım benim büyük ızgaralı seramik tavam var , kuzunun yağıyla siliyorum önce kızgın tavayı , direk eti atıyorum sonra , hemen rengi dönene kadar pişse yetiyor , zaten pirzola kısmı yaparsan yumuşacık oluyor hemen elimle ezerek verdim ben ama yok denicek kadarda tuz ekledim azıcık , tuz yasak ama ettende tinsinmesin dedim şimdiden
ya kızlar kaç kere sordum cvp alamadım bı takvimlerimiz neden gözükmüyoo kendiliğinden silinmiş((
hepsi silinmiş canım toptan temizlik yapmışlar galiba :)) bu sayede yenilenmiş oldular işte
sanmıyorum canım yaaa , yani adetken bebecik açmı kalsın ? ama konu açılmışken söyliyim ben henüz regl olmadım :26: geçen doktorumla karşılaştık kızı götürdüğümüzde , sordum hemen , normal dedi , annemde beni memeden ayırana kadar adet olmamış meğerse

Mustu ve sevnih gecmis olsun kuzulariniza...
Demek bu ay bebislerimizin ortak ozelligi rahat durmuyorlar genel olarak bir dk yalniz birakamaz oldum minik kus hemen sehpalara cekmecelere prizlere kablolara vb resmen ucuyor factor canim bariyer dinlemiyor artik .onceden mama sandalyesinde oyalaniyordu epey simdi mama saati didinda mizirdaniyor al beni diye:))
Adetken emzirilir tabi ki...
Buharli paspas fikrini erteliyorum o halde.elime bir bez alip ise koyulayim bari zaten dar vakitlerde her isi yetistirmeye calisiyiruz bu cikti mecburen bir de...bebislerimizin cani sagolsun ne yapalim...

bende bi sakıncası olduğu sanmıyorum ama bişeyler okuyunca kafama takıldı. annem çevremde için rahat olsun emzir sen dediler hep. cevaplarınız içinde teşekkür ederim.

temizligimi yaptim geldim kizlar allahtan kuzum temizlik esnasinda huysuzlanmiyor yurutecinde beni takip ediyor supurge sagolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…