- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.801
sagol canim... yarin o sekil vermeye baslicam. istanbuldamisin dondun mu bursaya?
semacim kuzuna masallah bu arada gozumden kacmamis bak dedim sana kilo almis diye300gr.gayet iyi her ay alsalar ya 300-500 kan tahlili yaptirdin mi?
slm sevgili kadınlar oglusum yaklasık 15 gundur agzında sis cıktım cıkıcam diyen dis tepecigiyle dolasıyor ..anlattıgım gibi sisti kabardı ancak 15 gundur bir turlu gelemedi ...var mı boyle bir sey yasayan??
doktora goturduk dis hekimi acmak gerek dedi kıyamadık bir kac gun daha bekleyelim dedik...insallah kendiliginden gelir mudahaleye gerek kalmaz...(
esra sema pekmez koyuyorum ben yemek istemedigi seylere yiyor tabi pekmezli olunca :))deneyiin isteseniz..
bu arada korkarak gittigim saglık ocagında oglum cok sukur hc aglamadı azıcık kan akıttılar seker olcum aleti gibi bir makınaya koydular 10 sn de sonucu soylediler...
bir arkadas oyuncak sormustu sanki ummuzehra ydı galiba gec oldu biraz ama benim oglusum oyuncaklarla pek oynamıyor heveslenip sesli ogretici vs bircok oyuncak aldık ama maalesef oyunncak sepetimizde oylece duruyor...
soyle oyunlar oynuyoruz evde babası bir yere saklanııyor baba nerdeeee diye sesleniyoruz emekleyerek gelip buluyor kahkahalarla guluyor sevincten..
bir tane ortumuz var.yuzumuze ortuyoruz anne nerdeymis veya oyuncak koy oyuncak nerdeymıs ortuyu cekip sevnc gosterileri yapıyor..
iki tane tabak ters cevirp altına bisey saklıyoruz onu bulmaya calısıyor cogu zaman bulamıyor tabi :))
karton kutu yan cevirdik icine girip cıkmayı seviyor..
birini de tunel gibi iki taraflı actık icine resimler yapıstırdım bir dergiden keserek obur tarafa gecip geri donmeye bayılıyor..
ama oyuncak olarak da todizoo nun akıllı tavugunu alsak diyorum ilgisini ceker mi ki??basıt de hem yumurtaları atacak sadece icine?? bu aralar gozum onda bakalım...belki sever..
selam annecıklerbız geldıkk minisimle nıhayet
tatılımızı yaptık dınlendık gezdık dolastık anne kız basbasa cok guzel vakıt gecrdık
bikinisiyle plajları fethettı cimcimemmkorktugum kadar zor gecmedı bebısle tatıl
goze alınmayacak kadar guc degılmıs..
ama o nasıl bı memlekettır nasıl bı sıcaktr Allah ant.yasayanlara yardım etsın
ılk gunler havaya neme alısmakta zorluk cektık baya 24 saat tepesınden asagı su dokulmus gbı
sapır sapır terledı durdu dısarı cıkarken zıbınsız kıyafet ıcerde sdce zıbınla dolasmasına ragmen hemde
ya dedım burda nasıl yapıyo kı bebısı olanlar klıma olsa hastalık rıskı var
olmasa bunalıtıcı ınsanın sınırlerını tahammul sevıyesını yıplatıcı derecede bı sıcak
zor walla
cok eglendı ama kuzum yaa cok mutlu oldu,suyu cok sevdı hıc aglamadı
hatta cıkmak ıstemedı dıyebılırım benım kızıma gezme olucak zaten yenı bole degısık
cıvıl cıvıl mekanlar olucak etrafta degsık ınsanlar felan tam ona gore
evde durmasın hep gezsın yeter kı
bı hafta oldu antalyadan gelelı anca acabıldım bnde pc yı
sole bı goz attım ama yorumları komple aklımda tutamadım kızlar affedın hasta dıs cıkaran bebıslerımze sıfalar olsun
fotosunu ekleyen guzellıklerın hepsıne masaallah dıyeyımkutsev,mınatahamustu yoklardı gelmıs hosgelmıslerr
zafı cımm slıng ı sormussun gıttı gıdıyordan aldım cnm satıcının adını verebılırım ıstersen
uykusuz kuzularmza da uyku dıleyeyımm
su an yorgunluk var bnde kızlardha cok sey yazmak, sormak , anlatamak , bahsetmek ıstıyorum ama
belkı dha sonra ..
sımdılık hoscakalınn
boyumuz uzuyor cok sukur en azindan o yolunda gidiyorsuphelendigim bi rahatsizligi yok bana gore, dr.ne yediriyorsun dediginde yanliz tarhana yedigini soyledim o da vitamin yazdi sanirim yemedigi icin almiyor yedigide yarim kase birde 50gr yogurt yiyor kahvalti yok meyve yok emekliyor 2aydir haliyle cok fazlasiyla efor harciyor yok yaa gayet normal almamasi diye teselli ediyorum kendimi...
selam kızlar nasılsınız ya sizlere bir şey sorucam benim kızım sabahları kahvaltı yapıyo karışım,öğlen çorba içiyo,ikindi muz maması yiyo,akşam tekrar çorba,gecede muhallebi,arada anne sütü iimi sizce?bide bayramda dışarlarda olucaz malum nasıl yapıcaz beslenme işini siz nelere yapıcaksınız mesela çorba saatinde eğer dışardaysak kavanoz sebzelerden versem olurmu ki???
hatıramaz mıyım hıc??hayırsız kızın kocama olmuş cok seker.ben düşünüyorum ıkıncıyı.cok sakın benım kızıımslm kızlar beni hatırladınız mı
HAMSİYENİN ANASI :)
nasılsınız bakalım çok uzun zaman oldu görüşmeyeli özlemişim sizleri ne var ne yok ?
melekleriniz nasıl ? inşallah iyilerdir, benim hamsiye de iyi çok şükür büyüdük artık de mi kızlar :)
tuğçeserdar,benelse esr_esr, ya daha çoksunuz ama hatırlayamıyorum nickleri
2.yi düşünen var mı ekim annişleri :)n
kendinize ve minnaklarınıza iyi bakın öpüldünüz :)
Eki Görüntüle 766611
hafta sonu bahcemızde havuz keyfımızz...yorucu ama cok guzeldı...ece uyuduğu zamanda eve çıkıp temızlık yaptım.hafta sonunu komple degerendırdım
slm kızlar beni hatırladınız mı
HAMSİYENİN ANASI :)
nasılsınız bakalım çok uzun zaman oldu görüşmeyeli özlemişim sizleri ne var ne yok ?
melekleriniz nasıl ? inşallah iyilerdir, benim hamsiye de iyi çok şükür büyüdük artık de mi kızlar :)
tuğçeserdar,benelse esr_esr, ya daha çoksunuz ama hatırlayamıyorum nickleri
2.yi düşünen var mı ekim annişleri :)n
kendinize ve minnaklarınıza iyi bakın öpüldünüz :)
aslına bakarsan canım doktor bizede dedi diş bu kadar ateş yapmaz die ama eczacı kadında 2 çocuk büyüttüm her dişte ateşlendiler dedi , hemde ishal olurlardı dedi , annemde aynısını söyledi , en doğrusunu pedodontistler bilir , eşimin işyerinde var bi tane , ona sorduriyim ben , bende kızılötesi ve 10 sn ölçümlü olan klasik birde emzik şeklinde olandan aldım ama emziği zaten almıyor , dierleride birbirinden farklı sonuçlar çıkarıyor hep2yasina kadar dis cikartcaklarini dusunursek yandik ki ne yandik nazlarida bi hos, agizlari var dilleri yok anlamiyor olmak cok yorucu. dis cikarma donemindeki huzursuzluklarindan bi dunya tahlil test yaptirmakta(acaba hastami dusuncesiyle)cabasi. cok zorlamistir humosu 4dis allah yardim etsin pamuk kuzularimiza. atesini operek anliyorum benim 3derecem var 2si ucuz olanlardan biri kulaktan garanti olsun diye hep ucunu kullanirim ama kulaktan olcen hep yanlis sonuc veriyor diger ucuz olanlar daha guvenilir geliyor bana onlarda cok bekletiyor. klima mikrop saciyormus ya off napcaz biz fazlami korumaciyiz bilmiyorum sakindikca dahada hassaslasiyor bunyesi sanki... birde dis cikarma donemindeki ates tesadufiymis dis ates yapmaz diye okudum dr.soramadim canim sen arastirdinmi hic o ara huma ateslenmisti dis cikardigi icin diye hatirliyorum..
2 aydır kilo almadınızmı ? biz kilo bile verdik canım , bu 4 diş meselesinden önce 10 kg dık , şu an 9.5 , çok ek vermiyorum ben hala organik kavanoz mamaları ve doğal bulabildiğim şeyleri veriyorum sadece ama iştahımız hiç kesilmiyor maşallah emmesi hep iyikizlar haftaya p.tesi kontrolumuz var 1hafta evvel gittigimizde kizimin 2aydir kilo almayip sadece boyunun uzadigini konustuk dr.ile. dr.vitamin verdi 15gun sonra kont.cagirdi. eger kilo almadiysa bi suru tahlil yapilcak gelisimiyle alakali. sizce buna gerek var mi buyuklwrim dis cikaran bebegin kilosunda azalma durma olabilcegini soyluyor. kilo veren bebekler bile varmis bu donwmde varmi kuzusu kilo almayan kizlar
canım tarhanaya peynir filan olurda yumurta koyarsan yoğurttan yapıldığı için yumurtanın demirini alamaz , bence yumurtayı azda olsa tek vermeye çalış veya c vitaminli birşeyle daha iyi emiliyo demirselam anneler kilo konusunu bende takıyordum ama takmamaya karar verdim sağlıklı olsunlarda napalım kilo almayıp keyifsiz olsalar halsiz olsalar neysedebenim kızda almıyordu neyseki almış 300 gr ama insan illa tombul olsun istiyor tek sıkıntım meyve yememesi
esracım benim kızımda kahvaltı yapmıyordu tarhanayı çok sevdiği için tarhananın içine peynir ve yumurta katıyorum öyle yiyordişlerde sıkıntı yavrulara ondan da almazlar birde bünye meselesi bence
slm sevgili kadınlar oglusum yaklasık 15 gundur agzında sis cıktım cıkıcam diyen dis tepecigiyle dolasıyor ..anlattıgım gibi sisti kabardı ancak 15 gundur bir turlu gelemedi ...var mı boyle bir sey yasayan??
doktora goturduk dis hekimi acmak gerek dedi kıyamadık bir kac gun daha bekleyelim dedik...insallah kendiliginden gelir mudahaleye gerek kalmaz...(
semacim kuzuna masallah bu arada gozumden kacmamis bak dedim sana kilo almis diye300gr.gayet iyi her ay alsalar ya 300-500 kan tahlili yaptirdin mi?
aslına bakarsan canım doktor bizede dedi diş bu kadar ateş yapmaz die ama eczacı kadında 2 çocuk büyüttüm her dişte ateşlendiler dedi , hemde ishal olurlardı dedi , annemde aynısını söyledi , en doğrusunu pedodontistler bilir , eşimin işyerinde var bi tane , ona sorduriyim ben , bende kızılötesi ve 10 sn ölçümlü olan klasik birde emzik şeklinde olandan aldım ama emziği zaten almıyor , dierleride birbirinden farklı sonuçlar çıkarıyor hepkızılötesi hiç tavsiye etmiyorum kimseye , bizim doktorda kulaktan ölçüyor
2 aydır kilo almadınızmı ? biz kilo bile verdik canım , bu 4 diş meselesinden önce 10 kg dık , şu an 9.5 , çok ek vermiyorum ben hala organik kavanoz mamaları ve doğal bulabildiğim şeyleri veriyorum sadece ama iştahımız hiç kesilmiyor maşallah emmesi hep iyiöyleyken yarım kilo vermişiz ama boy uzuyor o bariz belli , hiç takılma bence , kilo vermediyse ona şükret canım
canım tarhanaya peynir filan olurda yumurta koyarsan yoğurttan yapıldığı için yumurtanın demirini alamaz , bence yumurtayı azda olsa tek vermeye çalış veya c vitaminli birşeyle daha iyi emiliyo demir
geçmiş olsun minik oğluşa , çok sıkıntı yapmıyorsa bekleyin bence canım , illaki çıkıcaktır yakında , ama çok sıkıntı veriyorsada bebişe yazık tabiii
kan tahlili nie yaptırdınızki canım ? extra bi durummu var yoksa rutinmi ? bizden hiç kan tahlili filan isteyen olmadı , bi ara demire bakalım demiştim doktoruna oda yaşında demişti , sağlık ocağınada epeydir gitmedik zaten :26: yaptırmalımıyım acaba :26:
hosbuldum tatlımmhoşgeldin canım oh ne güzel tatil yapmışsınız benimde çok ihtiyacım var
kızlar ya ben çok korkuyorum hamile kalıcam diye regl olmadım hiç kendi kendime kurup duruyorum hamileyim diye spiral bir daha denicem
mrb canımm.. aynı seyı bnde dusundum kavanoz mamalaryla atlatmayı dusunuyorum ben ogunlerıselam kızlar nasılsınız ya sizlere bir şey sorucam benim kızım sabahları kahvaltı yapıyo karışım,öğlen çorba içiyo,ikindi muz maması yiyo,akşam tekrar çorba,gecede muhallebi,arada anne sütü iimi sizce?bide bayramda dışarlarda olucaz malum nasıl yapıcaz beslenme işini siz nelere yapıcaksınız mesela çorba saatinde eğer dışardaysak kavanoz sebzelerden versem olurmu ki???
Eki Görüntüle 766611
hafta sonu bahcemızde havuz keyfımızz...yorucu ama cok guzeldı...ece uyuduğu zamanda eve çıkıp temızlık yaptım.hafta sonunu komple degerendırdım
esra sema pekmez koyuyorum ben yemek istemedigi seylere yiyor tabi pekmezli olunca :))deneyiin isteseniz..
bu arada korkarak gittigim saglık ocagında oglum cok sukur hc aglamadı azıcık kan akıttılar seker olcum aleti gibi bir makınaya koydular 10 sn de sonucu soylediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?