2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

aynen canim valla bi yandan konusur bi yandan pis pis lardik kuzulari dun gibi.... hosgeldin tatilin guzel gecmis helal yaa bi ben cesaret edemiyorum pamuk kuzum kisa mesafelerde bile arabada huysuzluk ediyor eyluse masallah hic uzmemis annesini canim ben yaptirdim ancak yaptirdiktan sonra kizim ateslendi 38,5 oldu ve 3gun surdu ancak dr.gittigimizde bogaz enf.dendi ama benim annelik ic gudulerimle kizimin bunyesini yaptirmis oldugum asi zayiflatti diye
dusundum hep bilmemiyorum ama asi yaptirdigima pisman oldum belkide caticak yer aradim kizim ateslendi diye... salgin istanbulda fazlaymis urfada yasiyan bi arkadasim var kizi var elifle akran mesela o'nun kuzusuna asi yapilmadi gerek gormemisler. ha soylede bisey var kizamik asisinin dozlari atlanirsa dusuk bir ihtimalle kizamik sonucu epilepsi gorulebiliyormus diye duydum arastir guvendigin dr.var ise detayli gorusmeni oneririm...

yok canim ise yaramiyor bemim melegim kilo almamaya yememeye yeminli... cok iyi sevindim canim ilaca gerek kalmamasina.. bende olmadim regl iyi boyle ohh mis regl olmadan gebe kalinirmi ki...

gayet hareketli aktif bence oldukca saglikli yaptirmiycam tahlil falan zaten randevumada gitmedim zayif olsunlar nolcak sagliklari yerinde olsun da... sagol canim destegin icin...

masallah doruk pasaya topigin gulen bebegi elif su'm 5sn.kadar ayakta duruyor desteksiz, koltuk kenarlarindan tutunup siralamayada basladi ancak ben yurutmek isteyince kendini birakip oturmak istiyor neden acaba tek elle ne mumkun yurutmek insallah yaslarinda yururler bende isime donmeyi dusunuyorum yurumeye baslayinca...

canim benide bilgilendir ates ve dis konusunda cok aklima takiliyor bizim dr.kulaktan olcuyor bi dahaki dr.kontrolumde evdeki kulaktan ates olceride goturcem kontrole dr.atesolceriyle kiyasliycam sonucu bu ates konusu beni tedirgin ediyor yanlis sonuc veriyor olmasi cok sacma ates yani bu ihmale gelmez... mesela klasik kol alti olceriyle bakiyorum 36,5 kulaktan olcerle bakiyorum 35,5.. canim masallah kuzuna istahsiz bebek cok zor ins.hep boyle devam eder huma... yok ya hep ne aliyo ne veriyo formunu koruyo sipa gulermisin aglarmisin... arsizliga vurcam artik yoksa cildirmam yakindir. kizilotesi alindan mi olcuyor?

canim biz 6.ayimizda kan sayimi yaptirdik... dr.muz kansizlik olmadan ilac verilmesine karsi oldugu icin... dr.kan ilaci kullanmadigini bildigi halde mi yasinda yapicaz dedi? birde biz saglik ocaginda yaptirmadik hastanede yaptirdik parmaktan degil damardan aldilar kani, s.ocagindakiler hastanemizde yaptirmami istedi damardan almayi goze almadi ebemiz ben pimpirikliyim diye, parmaktan olmaz mi dedim olmaz dediler kendi dr.muzda damardan alincak dedi eee neye gore degisiyor simdi bu...

hosbuldum canımmbence bı sekılde goze alıp bı guzellık yapmalısın kendınızee
yolculuk kısmında ıllakı sıkıntılar oluyo hele o son saatler gecmek bılmıyo
ama bole bolee alıstırcaz hem kuzuları hem kendımızı..malum eskıde kaldı olee yayıla yayıla tatıl,yolculuk keyıflerıı
ben gıderken arabada bıde 3 yasında bı mınıgımz dha vardı dusun yanıı tam curcunaa
bıraz da kontrollu rezıllıge alıstrmak gerek dye dusunuyorum benalıssın tempolu hayata
bnce sen de basla bı yerden ıkınze hatta esınle ucunuze de cok ıyı gelıcektr
dusunsene mınnoslar aylardr bı tek bızı gorererk buyuyoo
aglasa da mızmızlansa da elbet suscak dıyorum hep ben
ve kendımı dha yola cıkmadan ne kadar az korkutursam o kadar rahat gecıyo mısafrlık de yol da..
sogukkanlı olmaya proglanmanınca yol da ezıyetlerı de bı sekılde bıtıyo gıdıyo

ası hatrlatmaların ıcın saol canm yarn kont.var bakalım hepsını sorayım doktorumuza ona gore artık :44:

elıf su fındıgına opucuklerrr

aa gerçekten mı cok mu buyumus?

havuz keyfini severim senin minik kuzu evindeysen yarin bana gel musaitsen
evde degılım canım hafta sonu orda oluyorum...ama onumuz ay ordayımm.koltugumuda aldım buyuk temızlık var..
gununuz gupguzell gecsınn annecıklerr gunaydınnn
oglen oldu hala yoksunuzzz
ben geldım kız...ece uyuyor bende uyuyorum cunku sahura kadar uyumuyorum

yok canim ise yaramiyor bemim melegim kilo almamaya yememeye yeminli... cok iyi sevindim canim ilaca gerek kalmamasina.. bende olmadim regl iyi boyle ohh mis regl olmadan gebe kalinirmi ki...

kalınıyor tabii çok kalan var öyle:18::18:

çalışacak mısın canım kim bakacak elife:44:

sena 3 aylıkken oldum bir daha olmadım evet tedbirli olmak lazım

kuzucumm 1-2 haftadır elindekii bi oyuncağaa dalıpp iki elinide bırakıyoo 5-10 saniyee ayakta duruyooo, ay heycandan çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimii kızzlar nasıl geçtii zamaan yaaa

maşallah nehire
nasılsın canım

canım çok iyiyim bugün dün ilk bir kaçamak yaptım.. şirkette kızlar iftar yemeğe düzenlemişler tabi bana bir umut söylediler , bırakamazsın gerçi kızını ama dediler gelsen seviniriz :) ben direk yok gelemem durmaz nehirr dedim..sonra eşimle telefonla konuşurken anlatım böle böle oldu diyee bi gaz verdi eşimmm git tabi kafanı dağıt annemlerr ben bakarızz nolcak sanki diye saolsun kayınvalidem falan aradı git kızım gelmee sen biz idare ederizz dedii..:26: iş çıkışı gittik kızlarlaa ayy bii iyi geldii motivee oldum kii anlatamam.. ara sıraa yapmak gerek demekkki kafayı dağıtmak için.. çok şükür kızımda huysuzluk yapmamış.. anlayacağınız küçük bir kaçamak bile iyi olmamıza sebep sen nasılsın canım kuzucun nasıl??

oh ne güzel olmuş insan ara sıra böyle şeylere ihtiyaç duyuyor iyiyiz bizde anneme gidicem 2 hafta dinlenirim

oh ne güzel olmuş insan ara sıra böyle şeylere ihtiyaç duyuyor iyiyiz bizde anneme gidicem 2 hafta dinlenirim

Aynen canım..ohh sende annenlere gidiyosun demekk..kızım olduktan sonraa kalabalık olunca ancak dinlenebildiğimi farkettim bende, kucaktan kucağaa herkes ilgilendiği içn sana gerek kalmıyo fazla karnını doyurmak dışında bol bol dinlen keyfini çıkar tatlıımm..ahh bidee biz tatileee gitsekkk artıkk..

saol canım aminnn , buranın sıcağına alışmak mümkün değil , aslında fırsat olsa şehir değiştirmek isterim ama eşimin işinden dolayı emekliliğe kadar mümkün gözükmüyor malesef , soğuk olsa yine giyersin üzerini sıkı sıkı ama sıcakkkkk anne kız nie gi,ttinizki ? babanız gelemedimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…