- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.821
aynen canim valla bi yandan konusur bi yandan pis pis lardik kuzularibakalım eskı gece kuslarından kımler burdaymıss dedım ama bı ben varımm
sızı gdı uykucular sızııı
esracım la hep denk gelırdık ıkımzınde kuzusu dıkerdı bbızı aynı saatte
ne cabuk gectı yaaa dha dun gbı o gunler
nysee ben asıyı sorcaktım kızlar yaa su kızamık asısı ıcın aradılar bgun s.ocagından
doktoruna danıscagm once dyerek zman kazanmak ıstedım ama hala karar veremedımm
burda da kımı yaptrdı kımı atladı napsam kı bılemedımm:26::26:
bı yasında yaptrsam pısman olur muyum acaba
gelemeyen dıs yuzunden zaten yerence huysuzuz bde ası cıkmasın dıyorum ama
hadı kızamık olursaa 1 yasından once :18::18:
3 ayımız var dha yasımıza nde olsa:44:
dene bakalım yaz sonucu
istanbuldayım salı günü gidicem canım
evet canım kaçmadı gözündenyaptırdım canım normal çıktı kanı çok şükür
inş gerek kalmaz canım
benim kız pekmez sevmiyor canım
hoşgeldin canım oh ne güzel tatil yapmışsınız benimde çok ihtiyacım var
kızlar ya ben çok korkuyorum hamile kalıcam diye regl olmadım hiç kendi kendime kurup duruyorum hamileyim diye spiral bir daha denicem
gayet hareketli aktif bence oldukca saglikli yaptirmiycam tahlil falan zaten randevumada gitmedimolsun tarhana yesin bişey olmaz onunda içinde çok çeşit vitamin var gelişim geriliği olan çocuk ayına göre hareketleride yapamaz bence hiçç telaşlanma kilo herşey değil büyük kızım 4yaşında ve 13.5 kilo düşün çok zayıf ama dr cok sağlıklı diyo öneli olan bu canım...
Eki Görüntüle 766611
hafta sonu bahcemızde havuz keyfımızz...yorucu ama cok guzeldı...ece uyuduğu zamanda eve çıkıp temızlık yaptım.hafta sonunu komple degerendırdım
günaydın güzel anneler tatlı bebişler
doruk paşa yavaş yavaş ayakta durma konusunda cesaretleniyor. ayağa kalkınca ellerini kısa süreliğine bırakmaya başladı sonra oturuveriyo popişin üzerine tabiartık 2 eli yerine tek elini tutup yürütebiliyoruz
aslına bakarsan canım doktor bizede dedi diş bu kadar ateş yapmaz die ama eczacı kadında 2 çocuk büyüttüm her dişte ateşlendiler dedi , hemde ishal olurlardı dedi , annemde aynısını söyledi , en doğrusunu pedodontistler bilir , eşimin işyerinde var bi tane , ona sorduriyim ben , bende kızılötesi ve 10 sn ölçümlü olan klasik birde emzik şeklinde olandan aldım ama emziği zaten almıyor , dierleride birbirinden farklı sonuçlar çıkarıyor hepkızılötesi hiç tavsiye etmiyorum kimseye , bizim doktorda kulaktan ölçüyor
2 aydır kilo almadınızmı ? biz kilo bile verdik canım , bu 4 diş meselesinden önce 10 kg dık , şu an 9.5 , çok ek vermiyorum ben hala organik kavanoz mamaları ve doğal bulabildiğim şeyleri veriyorum sadece ama iştahımız hiç kesilmiyor maşallah emmesi hep iyiöyleyken yarım kilo vermişiz ama boy uzuyor o bariz belli , hiç takılma bence , kilo vermediyse ona şükret canım
canım tarhanaya peynir filan olurda yumurta koyarsan yoğurttan yapıldığı için yumurtanın demirini alamaz , bence yumurtayı azda olsa tek vermeye çalış veya c vitaminli birşeyle daha iyi emiliyo demir
geçmiş olsun minik oğluşa , çok sıkıntı yapmıyorsa bekleyin bence canım , illaki çıkıcaktır yakında , ama çok sıkıntı veriyorsada bebişe yazık tabiii
kan tahlili nie yaptırdınızki canım ? extra bi durummu var yoksa rutinmi ? bizden hiç kan tahlili filan isteyen olmadı , bi ara demire bakalım demiştim doktoruna oda yaşında demişti , sağlık ocağınada epeydir gitmedik zaten :26: yaptırmalımıyım acaba :26:
aynen canim valla bi yandan konusur bi yandan pis pis lardik kuzularidun gibi.... hosgeldin tatilin guzel gecmis helal yaa bi ben cesaret edemiyorum pamuk kuzum kisa mesafelerde bile arabada huysuzluk ediyor eyluse masallah hic uzmemis annesini canim ben yaptirdim ancak yaptirdiktan sonra kizim ateslendi 38,5 oldu ve 3gun surdu ancak dr.gittigimizde bogaz enf.dendi ama benim annelik ic gudulerimle kizimin bunyesini yaptirmis oldugum asi zayiflatti diye
dusundum hep bilmemiyorum ama asi yaptirdigima pisman oldum belkide caticak yer aradim kizim ateslendi diye... salgin istanbulda fazlaymis urfada yasiyan bi arkadasim var kizi var elifle akran mesela o'nun kuzusuna asi yapilmadi gerek gormemisler. ha soylede bisey var kizamik asisinin dozlari atlanirsa dusuk bir ihtimalle kizamik sonucu epilepsi gorulebiliyormus diye duydum arastir guvendigin dr.var ise detayli gorusmeni oneririm...
aa gerçekten mı cok mu buyumus?hosbuldum tatlımmyaptık walla cok guzeldı keskemm bıtmeseydıı
darısı sana olsun canımm tatıllerın
bu arada dogumdan berı mı regl olmadınben dogum arkası 2.ayımdan berı eskı duzenıme dondum:6
su an benm ıcın hamıle oldgumun suphesı bıle cok korkunc olurduu
tedbırı elden bırakmamk lazımm
mrb canımm.. aynı seyı bnde dusundum kavanoz mamalaryla atlatmayı dusunuyorum ben ogunlerı
malum gezmece tozmaca halınde olucaz bde ugradgmz yerlerde guvenılır ellerden cıkma ıkramlardan tattırırm
emıyo da zaten benm kuzumcok problem olmaz bnce snde verebılırsın
ayy masaallah tatlıma bak sen ece kocaman olmus tugce
sevsınler senın havuz keyfınııtopıgımızın junıor ablasıı
evde degılım canım hafta sonu orda oluyorum...ama onumuz ay ordayımm.koltugumuda aldım buyuk temızlık var..havuz keyfini severim senin minik kuzuevindeysen yarin bana gel musaitsen
ben geldım kız...ece uyuyor bende uyuyorum cunku sahura kadar uyumuyorumgununuz gupguzell gecsınn annecıklerr gunaydınnn
oglen oldu hala yoksunuzzz
yok canim ise yaramiyor bemim melegim kilo almamaya yememeye yeminli... cok iyi sevindim canim ilaca gerek kalmamasina.. bende olmadim regliyi boyle ohh mis regl olmadan gebe kalinirmi ki...
masallah doruk pasaya topigin gulen bebegielif su'm 5sn.kadar ayakta duruyor desteksiz, koltuk kenarlarindan tutunup siralamayada basladi ancak ben yurutmek isteyince kendini birakip oturmak istiyor neden acaba tek elle ne mumkun yurutmek insallah yaslarinda yururler bende isime donmeyi dusunuyorum yurumeye baslayinca...
hosbuldum tatlımmyaptık walla cok guzeldı keskemm bıtmeseydıı
darısı sana olsun canımm tatıllerın
bu arada dogumdan berı mı regl olmadınben dogum arkası 2.ayımdan berı eskı duzenıme dondum:6
su an benm ıcın hamıle oldgumun suphesı bıle cok korkunc olurduu
tedbırı elden bırakmamk lazımm
mrb canımm.. aynı seyı bnde dusundum kavanoz mamalaryla atlatmayı dusunuyorum ben ogunlerı
malum gezmece tozmaca halınde olucaz bde ugradgmz yerlerde guvenılır ellerden cıkma ıkramlardan tattırırm
emıyo da zaten benm kuzumcok problem olmaz bnce snde verebılırsın
ayy masaallah tatlıma bak sen ece kocaman olmus tugce
sevsınler senın havuz keyfınııtopıgımızın junıor ablasıı
kuzucumm 1-2 haftadır elindekii bi oyuncağaa dalıpp iki elinide bırakıyoo 5-10 saniyee ayakta duruyooo, ay heycandan çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimiikızzlar nasıl geçtii zamaan yaaa
maşallah nehire
nasılsın canım
canım çok iyiyim bugün dün ilk bir kaçamak yaptım..şirkette kızlar iftar yemeğe düzenlemişler tabi bana bir umut söylediler , bırakamazsın gerçi kızını ama dediler gelsen seviniriz :) ben direk yok gelemem durmaz nehirr dedim..sonra eşimle telefonla konuşurken anlatım böle böle oldu diyee bi gaz verdi eşimmm git tabi kafanı dağıt annemlerr ben bakarızz nolcak sanki diye saolsun kayınvalidem falan aradı git kızım gelmee sen biz idare ederizz dedii..:26: iş çıkışı gittik kızlarlaa ayy bii iyi geldii motivee oldum kii anlatamam.. ara sıraa yapmak gerek demekkki kafayı dağıtmak için.. çok şükür kızımda huysuzluk yapmamış.. anlayacağınız küçük bir kaçamak bile iyi olmamıza sebep sen nasılsın canım kuzucun nasıl??
oh ne güzel olmuş insan ara sıra böyle şeylere ihtiyaç duyuyoriyiyiz bizde anneme gidicem 2 hafta dinlenirim
gununuz gupguzell gecsınn annecıklerr gunaydınnn
oglen oldu hala yoksunuzzz
selam annecıklerbız geldıkk minisimle nıhayet
tatılımızı yaptık dınlendık gezdık dolastık anne kız basbasa cok guzel vakıt gecrdık
bikinisiyle plajları fethettı cimcimemmkorktugum kadar zor gecmedı bebısle tatıl
goze alınmayacak kadar guc degılmıs..
ama o nasıl bı memlekettır nasıl bı sıcaktr Allah ant.yasayanlara yardım etsın
ılk gunler havaya neme alısmakta zorluk cektık baya 24 saat tepesınden asagı su dokulmus gbı
sapır sapır terledı durdu dısarı cıkarken zıbınsız kıyafet ıcerde sdce zıbınla dolasmasına ragmen hemde
ya dedım burda nasıl yapıyo kı bebısı olanlar klıma olsa hastalık rıskı var
olmasa bunalıtıcı ınsanın sınırlerını tahammul sevıyesını yıplatıcı derecede bı sıcak
zor walla
cok eglendı ama kuzum yaa cok mutlu oldu,suyu cok sevdı hıc aglamadı
hatta cıkmak ıstemedı dıyebılırım benım kızıma gezme olucak zaten yenı bole degısık
cıvıl cıvıl mekanlar olucak etrafta degsık ınsanlar felan tam ona gore
evde durmasın hep gezsın yeter kı
bı hafta oldu antalyadan gelelı anca acabıldım bnde pc yı
sole bı goz attım ama yorumları komple aklımda tutamadım kızlar affedın hasta dıs cıkaran bebıslerımze sıfalar olsun
fotosunu ekleyen guzellıklerın hepsıne masaallah dıyeyımkutsev,mınatahamustu yoklardı gelmıs hosgelmıslerr
zafı cımm slıng ı sormussun gıttı gıdıyordan aldım cnm satıcının adını verebılırım ıstersen
uykusuz kuzularmza da uyku dıleyeyımm
su an yorgunluk var bnde kızlardha cok sey yazmak, sormak , anlatamak , bahsetmek ıstıyorum ama
belkı dha sonra ..
sımdılık hoscakalınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?