2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

rica ederim canim asil sen saol beni cesaretlendirdin kontrollu rezillik ha arabada huysuzlaninca emziriyorum sakinlesiyor, esim daha rahat emzireyim diye camlara film cektirdi bencede goze almaliyim yaa nolcak ki cok cok aglar bizde o ara mola verir hoplatir ziplatiriz bayram sonrasi 4gunluk tatile senin gonderin itibariyle kesin karar vermis bulunmaktayim bu kez caymak yok

maşallah daha ne yesinki ? ben 7 tahıllı kaşık mamasını kavanoz meyve mamasıyla karıştırıp veriyorum , öylede yapabilirsin
bizim ebe unuttumu bizi nedir ? arardı eskiden , bi gidiyim bari uygun bi vakitte
yok canim ise yaramiyor bemim melegim kilo almamaya yememeye yeminli... cok iyi sevindim canim ilaca gerek kalmamasina.. bende olmadim regl iyi boyle ohh mis regl olmadan gebe kalinirmi ki...
doktorlar regl olmadan gebe kalınmaz diyor ama benim annem ben 4-5 aylıkken kalmış , yani %100 kalınmaz die bişey yok sanırım , ayrıca regl demişken bende hüma 8 ayını doldurduğu gün regl oldum geçen ayın 23 ünde ama bu ay gelen giden yok daha ay sonu oldu , hemen düzene girmezmi acaba ? regl olanlar ne zaman düzene girdi regl dönemleriniz ?
bilgilendiririm canım , heryerin ateşi farklı oluyo tabide benim kızılötesi alından ölçüyorda 3 farklı ayarı var , alından ölçüyorsun ama o nereye aayarlarsan mesela popo koltukaltı veya alın ateşini gösteriyor , birde alnın ortası farklı şakaklarda farklı çıkıyo sonuç , deli oldum yaa , yazık onca paraya

doktor kan ilacı kullandığımızı sanıyor canım , bu konuda hiç tavizi yok , hatta idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandığımızda ara verin kan ilacına bitince hemen başlayın dio , kullanıyoz sanıyo adam , yeni bir doktor gelmiş bakalım bu sefer ona götürücem hümayı , kan ilacı kullanmadığımızıda söylicem bakalım o ne dicek :26:

kalınıyor tabii çok kalan var öyle:18::18:

çalışacak mısın canım kim bakacakelife:44:

hadi ya :18: bunu bilmiyordum... kv. 4gun 2gun annem 1gun (izinli oldugum gun) ben zaten 8 saat calisiyorum idare etcem ama daha var yurumesini bekliyorum su an birakamam...

Kızlar 58kg ya düşmüşüm,biraz önce tartıldım ve çok mutlu oldum..2ay önce 60kg çıkmıştım.adet oldum geçen ay onunda şişliğii gitti sanırım..2kg daha gitmiişşşş darısıı kalann göbeğinn gitmesiinee artıkkkk

tahlil yaptirmak ve ona gore ilaca baslamak istedigini soyle bence belkide ilaca luzum yoktur direk kan ilaci veren dr.anlamak guc...

cok iyi canim gayet fit gorunuyosun bende dondum gebelik oncesi kiloma ancak gobek gitmiyor ve usutunce hemen sisiyor gitmiycek galiba

cok iyi canim gayet fit gorunuyosun bende dondum gebelik oncesi kiloma ancak gobek gitmiyor ve usutunce hemen sisiyor gitmiycek galiba
canım benmkide kızımın sayesinde gitti diyorum ben..o kadar hareketliki doğduğundan beriii ne yemek yemeye fırsat bulabiliyodum ne oturup dinlenmeye,şimdide iş,ev,nehirr koşuşturmasıı yetiiyooo

bende foto koymayı düşünüyordum ama fotoyu görünce vazgectım.bedne cok zayıfladım ama o kadarda degıl ayrca göbekte gıtmıyor
canımm sende koyyy tabikii,benmde göbekk tamamenn gitmedii maleseffff

Slm kizlar idil artik yoğurtlu pilav yio Ve bende hamilelik kiloma döndüm :119:

ohh yarasııınn idillee aferinnn kuzuyaa...

Saol tatlim.göbek gitmio ben 56 kg boy1.68 ama göbek war

koyucam da ne zamanaa

slm arkadaşlar çoook uzun zaman oldu foruma girmeyeli unutmuşunuzdur belik beni evimizde netimiz yoktu artık aldıkk sıkıntıdan patladım resmen 10 aydır bebişler nasıl nası gidiyo bebişlerle herkes başlamıştır işe ben evdeyim şimdilik düşünmüyorum çalışmayı oğluşla uğraşıyorum

selam canim hosgeldin seni hatirliyorum tabii ki ama ekim annwleri topiginden hatirliyorum buraya ilk gelisin sanirim bende ise donmedim canim kizim yurumeye baslayinca basliycam insallah... senin hazirlandigin sinavlarin mi vardi yanlis hatirlamiyorsam ama karistiriyorda olabilirim malum artik hayat kizimdan once kizimdan sonra diye ayrildi ve oncesini neredeyse unuttum oglusuna sevgiler....

evet buraya ilk gelişim cnm işi bıraktığımdan beri pek nete girmiyorum sınava girdim fakat hazırlanmadım karıştırdın sanırsam bebişler hayatın tümü oldu artık ben kendimi unuttum bide ayaklanmaya başladı ev hareketlendi

canimm daha net hatirladim seni ozelden mesajlasmisiz zaten ee oglusunun gelisimi nasil uzuyor mu seni kuzun bizlerde cok sk giremiyoruz arada kuzular firsat verince burdayiz mumkun oldukca gel guzel paylasimlarmiz oluyor fikir alisverisi yapiyoruz hepimiz ayni seyleri yasiyoruz paylastikca rahatliyoruz...

ooo ev havada ucuyor koltuklarin alti arasi kapi arkalari kizimin oyuncaklari 4donuyor evde cokta izin vermiyorum acikcasi basini carpcak diye sen heryere girip cikmasina izin veriyormusun emekleme konusu cok skintili el atmadigi sey yok dvd kutusunun yerini kesfetmis simdi hepsini dokuyor ve parkede suruklemeyi cok seviyor kaydira kaydira gidiyor dvdleri of bi denge kuramasa cene ustu yere yapiscak diye hep gozetim altinda elinden alincada agliyor napicagimi sasiriyorum artik

sorma sürekli peşindeyim paşanın gelişimi gayet iyi ama kilo alımı durdu artık o hareket bende olsa tığ gibi olurum heralde bizimki çok mızmız sürekli ilgi istiyo bırak git başka odaya başlıyo bağırmaya gittiğim yere peşimden geliyo oyuncaklar her yerde ben odada zarar vericek herşeyi kaldırdım heryere tutunup kalkıyo düşüncede bir ağlama çoook nazlı allah yardımcımız olsun gece 11 dedimi bende pil bitiyo atılıp kalıyorum

aa gerçekten mı cok mu buyumus?
ben bayadır gıremedgmden gormemıstm ya canım yakınlarda baya uyumus geldı gozume
hele su avatarındakı halı tam ıfade oturmus suratına tam kucuk ablaa
kuzucumm 1-2 haftadır elindekii bi oyuncağaa dalıpp iki elinide bırakıyoo 5-10 saniyee ayakta duruyooo, ay heycandan çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimii kızzlar nasıl geçtii zamaan yaaa
tatlımm oh ohhh tatiliiii yaptınızz geldinizzz hoşgeldiniz... nasıl geçti tatil ben korkuyorum valla nehir hanımla tatilden??acaba nasıl olur rahat eder miyizzz keyif alabilr miyizzz:44::44:
Kızlar 58kg ya düşmüşüm,biraz önce tartıldım ve çok mutlu oldum..2ay önce 60kg çıkmıştım.adet oldum geçen ay onunda şişliğii gitti sanırım..2kg daha gitmiişşşş darısıı kalann göbeğinn gitmesiinee artıkkkk[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…