- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.841
hosbuldum canımmbence bı sekılde goze alıp bı guzellık yapmalısın kendınızee
yolculuk kısmında ıllakı sıkıntılar oluyo hele o son saatler gecmek bılmıyo
ama bole bolee alıstırcaz hem kuzuları hem kendımızı..malum eskıde kaldı olee yayıla yayıla tatıl,yolculuk keyıflerıı
ben gıderken arabada bıde 3 yasında bı mınıgımz dha vardı dusun yanıı tam curcunaa
bıraz da kontrollu rezıllıge alıstrmak gerek dye dusunuyorum benalıssın tempolu hayata
bnce sen de basla bı yerden ıkınze hatta esınle ucunuze de cok ıyı gelıcektr
dusunsene mınnoslar aylardr bı tek bızı gorererk buyuyoo
aglasa da mızmızlansa da elbet suscak dıyorum hep ben
ve kendımı dha yola cıkmadan ne kadar az korkutursam o kadar rahat gecıyo mısafrlık de yol da..
sogukkanlı olmaya proglanmanınca yol da ezıyetlerı de bı sekılde bıtıyo gıdıyo
ası hatrlatmaların ıcın saol canm yarn kont.var bakalım hepsını sorayım doktorumuza ona gore artık :44:
elıf su fındıgına opucuklerrr
maşallah daha ne yesinki ? ben 7 tahıllı kaşık mamasını kavanoz meyve mamasıyla karıştırıp veriyorum , öylede yapabilirsinselam kızlar nasılsınız ya sizlere bir şey sorucam benim kızım sabahları kahvaltı yapıyo karışım,öğlen çorba içiyo,ikindi muz maması yiyo,akşam tekrar çorba,gecede muhallebi,arada anne sütü iimi sizce?bide bayramda dışarlarda olucaz malum nasıl yapıcaz beslenme işini siz nelere yapıcaksınız mesela çorba saatinde eğer dışardaysak kavanoz sebzelerden versem olurmu ki???
bizim ebe unuttumu bizi nedir ? arardı eskiden , bi gidiyim bari uygun bi vakitteayrı vereyim o zaman canım sağol insan illa takılıyor kiloya sağlıklı olsunlar yeterçok şükür ki emziriyoruz en güzel nimet
bir baktır canım ben aşı için gittiğimde ebemiz yapalım dedi parmaktan alıyorlar kanı basit zaten sağlıkocağına gittiğinde yaptırırsın
kan ilacını kullanıyor musunuz kızlar
Yarın memlekete gidiyorum çok şükürbol bol dinlenirim 2 hafta kadar yokum giremem nete
doktorlar regl olmadan gebe kalınmaz diyor ama benim annem ben 4-5 aylıkken kalmış , yani %100 kalınmaz die bişey yok sanırım , ayrıca regl demişken bende hüma 8 ayını doldurduğu gün regl oldum geçen ayın 23 ünde ama bu ay gelen giden yok daha ay sonu oldu , hemen düzene girmezmi acaba ? regl olanlar ne zaman düzene girdi regl dönemleriniz ?yok canim ise yaramiyor bemim melegim kilo almamaya yememeye yeminli... cok iyi sevindim canim ilaca gerek kalmamasina.. bende olmadim regliyi boyle ohh mis regl olmadan gebe kalinirmi ki...
bilgilendiririm canım , heryerin ateşi farklı oluyo tabide benim kızılötesi alından ölçüyorda 3 farklı ayarı var , alından ölçüyorsun ama o nereye aayarlarsan mesela popo koltukaltı veya alın ateşini gösteriyor , birde alnın ortası farklı şakaklarda farklı çıkıyo sonuç , deli oldum yaa , yazık onca parayacanim benide bilgilendir ates ve dis konusunda cok aklima takiliyor bizim dr.kulaktan olcuyor bi dahaki dr.kontrolumde evdeki kulaktan ates olceride goturcem kontrole dr.atesolceriyle kiyasliycam sonucu bu ates konusu beni tedirgin ediyor yanlis sonuc veriyor olmasi cok sacma ates yani bu ihmale gelmez... mesela klasik kol alti olceriyle bakiyorum 36,5 kulaktan olcerle bakiyorum 35,5.. canim masallah kuzuna istahsiz bebek cok zor ins.hep boyle devam eder huma... yok ya hep ne aliyo ne veriyo formunu koruyo sipagulermisin aglarmisin... arsizliga vurcam artik yoksa cildirmam yakindir. kizilotesi alindan mi olcuyor?
canim biz 6.ayimizda kan sayimi yaptirdik... dr.muz kansizlik olmadan ilac verilmesine karsi oldugu icin... dr.kan ilaci kullanmadigini bildigi halde mi yasinda yapicaz dedi? birde biz saglik ocaginda yaptirmadik hastanede yaptirdik parmaktan degil damardan aldilar kani, s.ocagindakiler hastanemizde yaptirmami istedi damardan almayi goze almadi ebemiz ben pimpirikliyim diye, parmaktan olmaz mi dedim olmaz dediler kendi dr.muzda damardan alincak dedi eee neye gore degisiyor simdi bu...
kalınıyor tabii çok kalan var öyle:18::18:
çalışacak mısın canım kim bakacakelife:44:
maşallah daha ne yesinki ? ben 7 tahıllı kaşık mamasını kavanoz meyve mamasıyla karıştırıp veriyorum , öylede yapabilirsin
bizim ebe unuttumu bizi nedir ? arardı eskiden , bi gidiyim bari uygun bi vakitte
doktorlar regl olmadan gebe kalınmaz diyor ama benim annem ben 4-5 aylıkken kalmış , yani %100 kalınmaz die bişey yok sanırım , ayrıca regl demişken bende hüma 8 ayını doldurduğu gün regl oldum geçen ayın 23 ünde ama bu ay gelen giden yok daha ay sonu oldu , hemen düzene girmezmi acaba ? regl olanlar ne zaman düzene girdi regl dönemleriniz ?
bilgilendiririm canım , heryerin ateşi farklı oluyo tabide benim kızılötesi alından ölçüyorda 3 farklı ayarı var , alından ölçüyorsun ama o nereye aayarlarsan mesela popo koltukaltı veya alın ateşini gösteriyor , birde alnın ortası farklı şakaklarda farklı çıkıyo sonuç , deli oldum yaa , yazık onca paraya
doktor kan ilacı kullandığımızı sanıyor canım , bu konuda hiç tavizi yok , hatta idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandığımızda ara verin kan ilacına bitince hemen başlayın dio , kullanıyoz sanıyo adam , yeni bir doktor gelmiş bakalım bu sefer ona götürücem hümayı , kan ilacı kullanmadığımızıda söylicem bakalım o ne dicek :26:
Eki Görüntüle 767545
Kızlar58kg ya düşmüşüm,biraz önce tartıldım ve çok mutlu oldum..2ay önce 60kg çıkmıştım.adet oldum geçen ay onunda şişliğii gitti sanırım..2kg daha gitmiişşşş darısıı kalann göbeğinn gitmesiinee artıkkkk
canım benmkide kızımın sayesinde gitti diyorum ben..o kadar hareketliki doğduğundan beriii ne yemek yemeye fırsat bulabiliyodum ne oturup dinlenmeye,şimdide iş,ev,nehirr koşuşturmasıı yetiiyooocok iyi canim gayet fit gorunuyosun bende dondum gebelik oncesi kiloma ancak gobek gitmiyor ve usutunce hemen sisiyorgitmiycek galiba
canımm sende koyyy tabikii,benmde göbekk tamamenn gitmedii maleseffffbende foto koymayı düşünüyordum ama fotoyu görünce vazgectım.bedne cok zayıfladım ama o kadarda degıl ayrca göbekte gıtmıyor
Slm kizlar idil artik yoğurtlu pilav yio Ve bende hamilelik kiloma döndüm :119:
canım benmkide kızımın sayesinde gitti diyorum ben..o kadar hareketliki doğduğundan beriii ne yemek yemeye fırsat bulabiliyodum ne oturup dinlenmeye,şimdide iş,ev,nehirr koşuşturmasıı yetiiyooo
canımm sende koyyy tabikii,benmde göbekk tamamenn gitmedii maleseffff
ohh yarasııınn idillee aferinnn kuzuyaa...
canım benmkide kızımın sayesinde gitti diyorum ben..o kadar hareketliki doğduğundan beriii ne yemek yemeye fırsat bulabiliyodum ne oturup dinlenmeye,şimdide iş,ev,nehirr koşuşturmasıı yetiiyooo
canımm sende koyyy tabikii,benmde göbekk tamamenn gitmedii maleseffff
ohh yarasııınn idillee aferinnn kuzuyaa...
slm arkadaşlar çoook uzun zaman oldu foruma girmeyeli unutmuşunuzdur belik beni evimizde netimiz yoktu artık aldıkk sıkıntıdan patladım resmen 10 aydır bebişler nasıl nası gidiyo bebişlerle herkes başlamıştır işe ben evdeyim şimdilik düşünmüyorum çalışmayı oğluşla uğraşıyorum
Saol tatlim.göbek gitmio ben 56 kg boy1.68 ama göbek war
selam canim hosgeldin seni hatirliyorum tabii ki ama ekim annwleri topiginden hatirliyorum buraya ilk gelisin sanirim bende ise donmedim canim kizim yurumeye baslayinca basliycam insallah... senin hazirlandigin sinavlarin mi vardi yanlis hatirlamiyorsam ama karistiriyorda olabilirimmalum artik hayat kizimdan once kizimdan sonra diye ayrildi ve oncesini neredeyse unuttum oglusuna sevgiler....
slm arkadaşlar çoook uzun zaman oldu foruma girmeyeli unutmuşunuzdur belik beni evimizde netimiz yoktu artık aldıkk sıkıntıdan patladım resmen 10 aydır bebişler nasıl nası gidiyo bebişlerle herkes başlamıştır işe ben evdeyim şimdilik düşünmüyorum çalışmayı oğluşla uğraşıyorum
evet buraya ilk gelişim cnm işi bıraktığımdan beri pek nete girmiyorum sınava girdim fakat hazırlanmadım karıştırdın sanırsam bebişler hayatın tümü oldu artık ben kendimi unuttum bide ayaklanmaya başladı ev hareketlendi
ooo ev havada ucuyor koltuklarin alti arasi kapi arkalari kizimin oyuncaklari 4donuyor evde cokta izin vermiyorum acikcasi basini carpcak diye sen heryere girip cikmasina izin veriyormusun emekleme konusu cok skintiliel atmadigi sey yok dvd kutusunun yerini kesfetmis simdi hepsini dokuyor ve parkede suruklemeyi cok seviyor kaydira kaydira gidiyor dvdleri of bi denge kuramasa cene ustu yere yapiscak diye hep gozetim altinda elinden alincada agliyor napicagimi sasiriyorum artik
ben bayadır gıremedgmden gormemıstm ya canım yakınlarda baya uyumus geldı gozumeaa gerçekten mı cok mu buyumus?
kuzucumm 1-2 haftadır elindekii bi oyuncağaa dalıpp iki elinide bırakıyoo 5-10 saniyee ayakta duruyooo, ay heycandan çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimiikızzlar nasıl geçtii zamaan yaaa
Kızlartatlımm oh ohhh tatiliiii yaptınızz geldinizzzhoşgeldiniz... nasıl geçti tatil ben korkuyorum valla nehir hanımla tatilden??acaba nasıl olur rahat eder miyizzz keyif alabilr miyizzz:44::44:
Eki Görüntüle 767545
masallah canım nehır tatlısınave dee sanaa cok formdasın ıkınızede msaallah dyelımm..
ahh o gobegı hıc karıstrmaaben de ıyıce zayfladm bu ara 53kg dustumm.. 55le hamıle kalmstm
bı derı bı kemık yuzum gozum ama gobısım ınadına pırtlak hala
tatılmz guzel gectı korktugum gbı olmadı bnce sen de goze almalısın hatta bı kac sayfa once esraya da soledım
bebgımz var dye btun guzel seylerden mahrum mu kalıcaz onlarla oldgu kadar dyerek cıkcaz yola
ben zorun zoru dedgım kızımla bu kadar eglendysem szın keyıf almamamz ımkanszz
ılk gun zorlar en fazla sonra onlarda alısıyo tempoyaaatla gıt derım benn
hosgeldın cnmm...evet ya ınsan ole bı sıcaga dusunce sogugun her turlusune varım dyo otomatıkmensaol canım aminnn , buranın sıcağına alışmak mümkün değil , aslında fırsat olsa şehir değiştirmek isterim ama eşimin işinden dolayı emekliliğe kadar mümkün gözükmüyor malesef , soğuk olsa yine giyersin üzerini sıkı sıkı ama sıcakkkkkanne kız nie gi,ttinizki ? babanız gelemedimi ?
ben afyonun nemsız olusundan ve gece gunduz farkı hava sogumalarından yakınırdm hep
ordan geldım gelelı acmıyorum agzımıesımın bu donem ıznı olmadıgı ıcın gelemedı canım
bız onsuz bı prova yaptık kısmetse onunla da eylul de gtcezcok cok yakın bı ark.var benım aılece gorustgmuz
hatta buralardakı yegane yakınım dyeyımo davet etmstı yazlıklarına..
onunda esı sehırdısındaydı fırsatı degerlendrdk bızde basbasaaıkı cocuk ıkı delı anneee tatıl yaptıkk
kafa dınledık yda dagıttık dyeyım eslerde olmayınca
ayy cok sevındım sana bı tatıl cesaretı hedıye edebıldysem ne mutlu banaarica ederim canim asil sen saol beni cesaretlendirdinkontrollu rezillik ha arabada huysuzlaninca emziriyorum sakinlesiyor, esim daha rahat emzireyim diye camlara film cektirdi bencede goze almaliyim yaa nolcak ki cok cok aglar bizde o ara mola verir hoplatir ziplatiriz bayram sonrasi 4gunluk tatile senin gonderin itibariyle kesin karar vermis bulunmaktayim bu kez caymak yok
evet ya en beterı ne olabılır kı en fazla rotarlı bı gıdıs olur
hem bole bole alısırsınız ana kız gezmecelereee
bakma aslında benı de cocuklu bı ark. var hep o yureklendırır saolsun
ve ben ona uyup uygulaynca hıc pısman olmam hep ıyı kı derım denemısımm
kendıme kalsam cocugum var ıle hastalıgım var ı bırbırıne karıstrmıs herseyden mahrum sekılde devam ederdım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?