2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bu aşı menenjitin en tehlikelisi meningokok için yapılıyormuş yani bizim geçirdiğimiz Allahım meleklerimizi korusun düşmanımın dahi başına vermesin kimseyi yavrusuyla sınamasın

anladim canim hib asisi menenjite yol acabilcek bazi (!) mikroplari onluyormus ve bicok mikrop varmis menenjite neden olabilecek... dr.ile gorusecegim bu konuyu kotu bi tecrube olmus sizin icin allahim kuzunu size bagislasin....

Ben hep siringayla weriorum can im ya.bisi dicem e witamini nie onu ilk duydum
e vıtamını degıl canım yazım yanlıslıgı olmus sadece vıtamın demek ıstemstm
canim hangi vitamin surubunu veriyorsun bizde basladik 20gun oldu kullaniyoruz ancak ne kilo aldi ne istahi acildi umarim bagisikligi konusunda ise yariyodur...
kızlar vıtamın surubunu kılo alımı durdugu ıcın vermstı doktorumz..
dedgn gbı esracım bde ıstaha da faydası olur nıyetyle mınadex e basladık
ama gel gor kı hıc bı degsklıl olmadı kuzum da hala aynı boyutta ıstahsızlıgı
d vıtamını ve demır ıcerdıgı ıcın sadece onları bır arada vermıs oluyorum kullanmaya devam ederek
bıze baska bı artısı olmadı malesef bu surubun.. sımdı bde cınko yazdı henuz baslatmadım bakalım onda bı gelısme olucak mı

kızlar ya bu menenjıt konusu cok tedırgın ettı benı..
gecmıs olsun hatrlatan arkadasa unuttum adını ama Allah bı dha yasatmasın ıns..
annemın ılk bebegı (yanı ablam) bu hastalıktan vefat etmıss bır yasını geckınmıs yakalndgında
tuylerım dıke dıken olur benm hep bu hastalıgın adını duyuncaAllahım esırgesın tum kuzuları..
benım daha bı hassas noktam yanı bu hastalık anlayacagınz..

sızlerden rıcam herbırımz kendı doktorlarmza danısalım ve burdan yazalım fıkır alısverısı olsun
hatta y.dısından gulcılek vardı keske o da gırse
madem y.dısında uygulanan bı asıymıs ondan dha saglam bılgıler alabılrdık:26:
yarın bnde doktorumzu arayp sorcam bakalım neyın nesıymıs
bgun s.ocagına gttık kızamık asısı oldu kuzum
ebeye sordum menenjt yapıldı mı dye evet dedı ama yazılanları okuyunca kafam karıstı
ıkıleme dustum kounda hayatı oluncaa...

topık cok tenhaa erken gırmıs bayram tatılıne ama
ben heycanla bu konu hakkında msjlarnzı beklıyo olucam kızlar...

canım dr bana özel dedi 9.ayda ve daha sonra 2doz ama 2yaşında yaptırırsan tek doz dedi...

ben büyük kızımda 1yaştan 4yaşa kadar minadex kullndım iştah açmıyor kiloda aldırmıyor sadece yiyemediği vitamini yerine koyuyo...

canim bizde minadexe basladik bizdede gram artis olmadi boyumuz iyi iyide kilo yok 8kg.minik kuzum cok zayif gorunmuyor gozume bacaklari bogum bogum ancak tartisi az ilk hafta sabah aksam kullandik simdi tek doz 1c.kasigi... canimm basiniz saolsun of bu konu beni cok uzdu vefat eden bebekleri duymak allahimm evlatlarimizi bizlere bagislasin... s.ocaginda yapilan asi menenjite yol acabilcek mikroplarin bir kismini onluyormus kismen yani madem bu kadar yaygin neden dr.bilgi vermiyor.. kizim ilk dogdugunda asi kartinda 2asiyi isaret icine aldi dr.bu asilar ozel diye bilgi verdi biri rota virisu digeri sucicegiydi.. menenjit hakkindada bilgi verebilirdi su an o dr.bogasim var... gec mi kaldik simdi

canim biz gecmi kaldik 10,5aylikken yapilamaz mi bilgin varsa paylasirsan sevinirim 2yasini nasil beklerim ben

canim menenjit hernedense benide tedirgin eder aslinda hastaliga yakalanan kimsede yok yakinimda su an hop oturup hop kalkiyorum nerdeysr bi arkadasimiz 2yasinda tek doz demis sende 12.aydan buyuk cocuklara demissin. bu bilgi net mi?

kizlar yarin tatile cikiyoruz ama hic mutlu degilim bastan sartladim kendimi kesin kotu gecicek olumlu dusunmem lazim dusunce gucune inaniyorumda yapamiyorum tatile giden ve donen arkadaslara sorularim var, kizimin havuzunu alicaz yanimiza havuzu icme suyuylami doldurmaliyim deniz suyundan mikrop kapabilir mi ve huggiesin mayo bezleri vardi bi donem hala varmi varsa kullanan var mi? birde suya ilk girdigimizde hepimiz alisana kadar usuyoruz ya o usume kuzuma agir gelirmi hasta olabilir mi diye aklim karisik bide saat 3-5arasi denize girmek icin iyi mi sizce????

hayır canım gec değil en erken 9 ay bitince sonrasında vurulabiliyor ve 2 doz seklinde

rahat ol tatlım bu tatıl size cok ıyı gelecek insallah...slm canım deniz suyu daha iyi olur bence biz direkt havuza sokmustuk denizden korkunca maalesef...
huggıesn mayo bezleri var hala biz kullandık...sabah 10 a kadar aksama dogru da 4-5 civarı girdik genelde...usume haliyle olablir ama sen suya alısınca usuyor musun ilk basta biraz urperecek tabii...sen yine de az cok anlarsın suyuyn soguklugundan endise etme...
gunes kremini sakın yuzune surme bizim kucuk bey sapka takmayınca yuzune surmek gafletinde bulundum kuzum gozlerini ogusturdukca yandı sapır sapır yaslar aktı kızardı ((
bu arada biz ani bir sekilde tekrar tatilkararı aldık cok endiselym cunku sabit bır otel tatılı olmayacak deneyimlermi paylasırım bir gidip gelelm bakalım..
baska sorun varsa??

cook gecmis olsun...dr muza danısalım bakalım..

saol canim onerilerin icin, yola ciktik bakalim simdilik iyi gidiyor.. evet endise duymakta haklisin umuyorum guzel sorunsuz gecer minigin huzurlu olur insallah iyi tatiller sizede....

kızlar merhaba nasılsınız ?

aysonu işi bırakıyorum çıkışımı verdim bugün. artık oğluşumla beraber bol bol vakit geçircez inşallah. onun büyümesini daha fazla kaçırmıcam

kızlar merhaba nasılsınız ?

aysonu işi bırakıyorum çıkışımı verdim bugün. artık oğluşumla beraber bol bol vakit geçircez inşallah. onun büyümesini daha fazla kaçırmıcam

mrb cnm beni hatırladınmı doğum öncesi ne cok konuşurduk hayrdır neden bırakıyosun işi ben hiç başlamadım hala oğluşlayım istedğim gibi bi iş bulursam çalışıcam ama bi süre daha evdeyim

Arkadaslar meraba ben ilk cocugumdan once jasmin dogum kontrol hapi kullaniyordum dogum yapttim sonrasinda devam ettim emzirmeden sonra simdi hapi iciyiyorum ay icinde kanamalarim oluyo bir gun oluyo 2 gun olmuyo neden acaba yasayan varmi cok rahatsiz edici birsey cinsel hayatimi bile etkiliyo adetmiyim degilmiyim bilmedigim icin hic canim birsey istemiyo hapi devam ediyorum kanama geldigi halde bitirwne kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…