2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

selam kızlar.esrayla mesajlasmaya baslayınca buraya gıremedım valla.esra tatılde bızde donus yolundayız.mukemmel gectı tatılımız sorunsuz.ece bana hıc sorun cıkarmadı yedı ıctı yuzduk uyudu.evdekı duzenımız bozulmadı cok sukur.herkese tavsıye ederımm

kızlar bizimde tatil planımızz yaklaşıyor.. kuzunuza hangi güneş kremini kullandınız? kesinlikle yanına almayı unutma dediğiniz birşey var mıı ?? bende stress yaptımm herkess gibiii :44::44:

İlk ay yapar mis DİE biliyorum ben ama sen ne zmanfdir kullaniosun

ben gunes kremı sebamed kullandım cokda memnunum.ama ece yandı oda ev kumsaldaydıgolgede dıye surmedım krem ruzgar yaktı.gercı yanmasını ıstıyordum bol bol d vıtamını aldı.sormak ıstedıgınız bısey olursa seve seve cevaplarım

kızlar bizimde tatil planımızz yaklaşıyor.. kuzunuza hangi güneş kremini kullandınız? kesinlikle yanına almayı unutma dediğiniz birşey var mıı ?? bende stress yaptımm herkess gibiii :44::44:
canim en iyisi mustela benim paşam sarisin beyaz tenli ama bronzlasti kizariklik bile olmadi ki oglum atopik dermatit mustela disinda urun kullanmiyoruz 4 kere tatile gittik sukur hic sorun yasamadik

canim menenjit hernedense benide tedirgin eder aslinda hastaliga yakalanan kimsede yok yakinimda su an hop oturup hop kalkiyorum nerdeysr bi arkadasimiz 2yasinda tek doz demis sende 12.aydan buyuk cocuklara demissin. bu bilgi net mi?

Valla canim nette bu konu hakkinda bir prof aciklama yapmis oradan okudum ama lutfen ebelere aldiris etmeyin malesef gec bilgilendiriliyorlar mis hersey bebek lerimiz icin allah kimseyi onlarla sinamasin doktorlarinizi anlamadim rota virusu asisi yapilirken daha soyledi doktorumuz bundan hastanenin bi kari yok yani asiyi eczaneden ayni paraya aliyorsunuz arastirin arkadaslar bu virusun yaptigi en küçük hastalık menenjit

iyi bayramlar
nasılsınız kızlar 10 gündür annemdeydim kayınvalideme geldim bir haftada burda kalıcam sonra dönücem istanbula inşallah
ne var ne yok bebişler nasıl

merhabalar sayfa ılerlememıs.herkes tatılde sanırım.bız tatılden donduk.ben hasta oldum,benden eceyede bulastı bugun oda cok kotu.doktora gıttık.soguk algınlıgı dedı.bende dogumgunu ıcın alısverıs yapıcaktım artık ıylesınce gıdıcem.cok sıkıstı hersey ınsallah yetıstırırım..tabıkı oncelık ecenın ıylesmesı

masallah size. iyi bayranlar

canim cok gecmis olsun Allah sifa versin ins. canim sana soracaktim. tup bebek isini ne yaptin. yaptiraxakmisin ben logusalik biter bitmez adet oldum. hic korunmadik ama olmadi. gecenlerde hormon testi yaptirdim fsh 14 cikti. doktorda 2. istiyorsan vakit kaybetme dedi. ama araba alip birclandigimiz icin maddi.olarak hic hazir degilix. ayrica kizimin hastalanmasi surekli kusmasi cok yipratti. 2. bebegi kaldiramam ama ilerde olmZ diyede korkuyorum

merhaba kizlar gorusmeyeli.naailsiniz hayirli bayramlar. kizim uzun zamndir.kusuyordu.biliyorsunuz son zamnlar kusmasu iyice artti artik su.bile icemez hake geldi ayni zamnda ishalde baslayinca hastanede doktorumuz yatis yapti. 2-3 gun hastanede kaldik. arefe gunu ciktik. cok sukur.kizim iti daha kusmadik. elhamdullillah. 6 aylik.kilomuzda duruyoruz hala. 4 aydir 8800 kg yi gecemedik. hayirlisi kusmasinda alir ins. ayakta duruyoruz tutunarak 1-2 adim atiyoruz ancak emeklemiyoruz. maddi olarak uygun olmadigimiz icin tatile gidemddik ama antalyada yasadigimiz icin deniDen mahrum degiliz ..

çok çok geçmiş olsun kuzuularaa.. umarım en kısa zamanda atlatırsınızz.. onlar ii olmayıncaa bizlerde ii olamıyoruzzz nehirde bugün ğlen çorbasını içtii iştahlaa ama 1 ssat sonraa kustu hepsiniii...:44::44: çok canım sıkıldııı sewiniyodum ne güzel yedi hepsinii vitamin aldı diyee,et ve et suyu ile yapmştımm ama yaramadı kızımaa

Malesef kızım bayramın 1.gunu su cıcegı cıkardı ara ara huysuzlanıyor gece ınlıyor dr krem ve damla verdı kasıntı olmasın dıye cıkaran oldumu hıc ekım bebeklerınde nezamn gecıcek ya yavrumun heryerı kırmızı kırmızı

selam kızlarrr nrelerdesinizzzz bebişlere kaç öğün veriyosunuzzz ve nelerr yediriyosunuz çok karışığım bu konuda kızım tel şehriye kıymalı olunca yiyemiyoo mesela ama yaya yaptımmı ezmeden yiyo napcam ne yedircem bilemedim yemek işkence haline geldi hele o bulamaç kahvaltııyı hiç sevmiyooo((

günaydın anneler..

yemek yarışması oylaması başladı.
2012 temmuz topiğinden katılan Pembe Hipopotam arkadaşımız ve
sofrası ''BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI'' için desteklerinizi bekliyoruz.
oylama şu linkten.. şimdiden teşekkür ederiz..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması)

maşallah sıze...
saol canım.bende aynen hemen adet oldum bızde korunmadık ama sonucu bılıyorsun.bende düşünüyorum ama elımdekı nakıt parayı harcamak ıstemıyorum.ne olur ne olmaz arabanın taksıdı ve 2 evın taksıdı var.allah korusn hastalık felan olsa dıye duşundum ama çokta ıstıyorummm.bakalımm

masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…