- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.941
Arkadaslar meraba ben ilk cocugumdan once jasmin dogum kontrol hapi kullaniyordum dogum yapttim sonrasinda devam ettim emzirmeden sonra simdi hapi iciyiyorum ay icinde kanamalarim oluyo bir gun oluyo 2 gun olmuyo neden acaba yasayan varmi cok rahatsiz edici birsey cinsel hayatimi bile etkiliyo adetmiyim degilmiyim bilmedigim icin hic canim birsey istemiyo hapi devam ediyorum kanama geldigi halde bitirwne kadar yani
canim en iyisi mustela benim paşam sarisin beyaz tenli ama bronzlasti kizariklik bile olmadi ki oglum atopik dermatit mustela disinda urun kullanmiyoruz 4 kere tatile gittik sukur hic sorun yasamadikkızlar bizimde tatil planımızz yaklaşıyor.. kuzunuza hangi güneş kremini kullandınız? kesinlikle yanına almayı unutma dediğiniz birşey var mıı ?? bende stress yaptımm herkess gibiii :44::44:
kızlar bizimde tatil planımızz yaklaşıyor.. kuzunuza hangi güneş kremini kullandınız? kesinlikle yanına almayı unutma dediğiniz birşey var mıı ?? bende stress yaptımm herkess gibiii :44::44:
canim menenjit hernedense benide tedirgin eder aslinda hastaliga yakalanan kimsede yok yakinimda su an hop oturup hop kalkiyorum nerdeysr bi arkadasimiz 2yasinda tek doz demis sende 12.aydan buyuk cocuklara demissin. bu bilgi net mi?
masallah size. iyi bayranlar
merhabalar sayfa ılerlememıs.herkes tatılde sanırım.bız tatılden donduk.ben hasta oldum,benden eceyede bulastı bugun oda cok kotu.doktora gıttık.soguk algınlıgı dedı.bende dogumgunu ıcın alısverıs yapıcaktım artık ıylesınce gıdıcem.cok sıkıstı hersey ınsallah yetıstırırım..tabıkı oncelık ecenın ıylesmesı
merhaba kizlar gorusmeyeli.naailsiniz hayirli bayramlar. kizim uzun zamndir.kusuyordu.biliyorsunuz son zamnlar kusmasu iyice artti artik su.bile icemez hake geldi ayni zamnda ishalde baslayinca hastanede doktorumuz yatis yapti. 2-3 gun hastanede kaldik. arefe gunu ciktik. cok sukur.kizim iti daha kusmadik. elhamdullillah. 6 aylik.kilomuzda duruyoruz hala. 4 aydir 8800 kg yi gecemedik. hayirlisi kusmasinda alir ins. ayakta duruyoruz tutunarak 1-2 adim atiyoruz ancak emeklemiyoruz. maddi olarak uygun olmadigimiz icin tatile gidemddik ama antalyada yasadigimiz icin deniDen mahrum degiliz ..
merhabalar sayfa ılerlememıs.herkes tatılde sanırım.bız tatılden donduk.ben hasta oldum,benden eceyede bulastı bugun oda cok kotu.doktora gıttık.soguk algınlıgı dedı.bende dogumgunu ıcın alısverıs yapıcaktım artık ıylesınce gıdıcem.cok sıkıstı hersey ınsallah yetıstırırım..tabıkı oncelık ecenın ıylesmesı
maşallah sıze...
saol canım.bende aynen hemen adet oldum bızde korunmadık ama sonucu bılıyorsun.bende düşünüyorum ama elımdekı nakıt parayı harcamak ıstemıyorum.ne olur ne olmaz arabanın taksıdı ve 2 evın taksıdı var.allah korusn hastalık felan olsa dıye duşundum ama çokta ıstıyorummm.bakalımmmasallah size. iyi bayranlar
canim cok gecmis olsun Allah sifa versin ins. canim sana soracaktim. tup bebek isini ne yaptin. yaptiraxakmisin ben logusalik biter bitmez adet oldum. hic korunmadik ama olmadi. gecenlerde hormon testi yaptirdim fsh 14 cikti. doktorda 2. istiyorsan vakit kaybetme dedi. ama araba alip birclandigimiz icin maddi.olarak hic hazir degilix. ayrica kizimin hastalanmasi surekli kusmasi cok yipratti. 2. bebegi kaldiramam ama ilerde olmZ diyede korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?