2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canım biz geçen hafta doktordaydık bayram öncesi yani , antalyaya yeni gelmiş bir doktor , banada söyledi , rota virüs aşısı yapıldımı dedi ve 9. ayda menenjit aşısı var özel aşı 2 doz onu mutlaka yaptırın dedi , kızamık yaptırmadık dedim , onuda yaptırmamızı istedi , ilk defa içime sinen bir doktor bulduk , inşallah böyle gider , yine idrar yolu enfeksiyonumuz çıktı , tekrarladığını söyledim , tedavi bitince böbrek ultrasonu çektiricez dedi , yapısal bir sorundan olabilirmiş , ve koruyucu bir tedaviye başlayacağız yine tekrarlamaması için dedi , şimdiye kadar gittiğimiz doktorların hiçbiri böyle birşey söylemedi , kız bebeklerde olur deyip geçtiler kan tahlilleride yaptırdı , kanda enfeksiyona bile bakıldı , şükür herşeyimiz temiz , demirimizde iyiymiş ama tek sorunumuz idrar yolu enfeksiyonu , kilomuz 9600 boyda 73 şuan

ben büyük kızımda 1yaştan 4yaşa kadar minadex kullndım iştah açmıyor kiloda aldırmıyor sadece yiyemediği vitamini yerine koyuyo...
aynen canım bzımde kılo ve ıstaha bı artısı olmadı dedıgın gbı vıtamın depoluyo sdce
saol canımm..kılo konusunda endıselermz aynı hanı sole bakınca cılız,dırayetsız,hastalıklı gbı bı goruntusu hıc yok kızımın
goruntu olarak ıyı tartı olarak dusuguz bızde..napalım tek sorun kılo olsun daa
su tr dekı doktorlarn tutarsızlıgı yuzunden sırf yurtdısında yasayasım var
tıp bu sonucta bu kadar celıskı bırbırnden bagımsz ıfadeler olur mu aklım almıyoo
Allaha emanetz komple bız,kuzularmz...
ben bunları okurken sen coktan cıkmıssndr canm tatıleama ynede yazm dedım hem belkı baskalırnın ısıne yarar
ben denıze sokmadım ılk havuzla basladık
onuda karıstrdım bıraz klorlu havuz bıraz normal ıcme suyuyla ole doldurdum havuzunu cnm
denız suyu tuzlu ve bılakıs havuzdan dha faydalı havuzda mıkrop rıskı dha fazla..
huggısın bezı hala var tavsıye ederm cok kullanslı..ılk etapta suyun soguklugu cok problem yaratmaz bnce
ama ılla ıcın rahat etmıcekse yanına bı sıse ılık su alıp ılk onunla alıstrabılırsın
belırledgn saatlerde gayet ıdeal canımmıyı eglencelerrr
kızlar merhaba nasılsınız ?
aysonu işi bırakıyorum çıkışımı verdim bugün. artık oğluşumla beraber bol bol vakit geçircez inşallah. onun büyümesini daha fazla kaçırmıcam
hadı hayrlısı olsun canm hakkında sevındım oglusunla dha fazla vakıt gecırebılceksın..
topıktekı ev kadınları olarak hosgeldın dym aramızaa
kızlar bizimde tatil planımızz yaklaşıyor.. kuzunuza hangi güneş kremini kullandınız? kesinlikle yanına almayı unutma dediğiniz birşey var mıı ?? bende stress yaptımm herkess gibiii :44::44:
canımm ben nıvea nınkını kullandım memnun kaldım tavsıye ederımm
ama esas dıkkat etcegın sey su kı sadece guneste degıl golgedeyken de surmen
yanı her dısarı cıktgnzda..o kadar hassaslar kı bu kuzular hemen renk degstryolar
benım unutup en cok ıhtıyac duydgm ıkı sey vardı bırı sınek kovucu krem otekı pusette oto koltugunda
sezlongda fln uyudugunda yanmasın bocek fln gelmesın dye uzerıne ortmek ıcın ınce tulbent tarzı bı ortu
sımdıden ıyı taıller canımm

gecmıs olsun canm sımdıden kolay gelsınn hazrlıklarnı bıze de yaz fıkır olsunn
masaallah canımm anne kız bayram sekerı gıbısınzz
gecmıs olsun canım..sıfalar dılıyorum kuzuna..sız sene boyu tatıldesınz canım denızlı memleket gıbısı var mıı
masaallahbu ne tatlılık bole mayonu yesınler senınn

sevindim canim ya, dr.skintini biliyorum icine sinmis cok iyi... idrar enfeksiyonu huma sk tekrarliyor gercekten 3 kere felan oldu yanilmiyorsam ins.olagan bi enfeksiyondur umuyorum bobreklerle alakali degildir.. kuzunun boyuna kilosuna masallah demir kullanmamaklada iyi bi karar vermissin eminimki demiri iyi olupta bos bosuna ilac kullanan cok bebek var cok gereksiz...

canım su yemek konusunu hıc acma efkar basıyo benııı
kızım bu ara yıne ıyıce yapıstı bnaa
kucukhanım sutmu ana yemek arada yedırmeye calıstrdıklarımı da garnıtur atıstrmalık nıyetıne tatmayı benımsedı ıyıce
napcam bole bılmıyorum sdece benı emmek ıstıyoo arada guc bela tıkıstrdgım ıkı kasıgı gecmıyo
yapıp yapıp dokuyorummdoktor yemesı ıcın memeyı gormemesı lazım dedı bu da ımkanszzz yanı benı gormemesii
annem fln yanımda olsa oglenlerı bırakrdım sırf yesın dye amaa
keske calıssaydım da benı gormeseydı bıle dıyorum artık
ne duzenmz var ne saatmz ne bellı menulermz..keyfekeder gdıyoo
uzuluyorum cokk ama denemedgm yontem kalmadı..
bıberon, kasık , devam sutu, kasık maması hepsını reddedıyoo
canı ısterse bıseler yıyo canı ıstemezse hıc bse yemıyo btun gun emıyoo
bebekler hakkaten ıkıye ayrılıyoo yıyıp uyuyanlar ve yemeyen uyumayanlarr.. benımkı ıkıncısıne gırıyo maleseff

dun donduk canim aynen tek sorun kilo olsun napalim boya gidiyoruz bizde... gercekten ilgisizler is biz annelere dusuyor arastirip en dogru eksiksiz kararlar vermeliyiz sanirim... bu arada menenjit hakkinda bilgilendiren ve bebegi bu yuzden rahatsizlanip hastanede kalqn arkadasim cok sagol bilgiler icin allah kuzuna kuzularimiza yasatmasin hic aklimda dahi yoktu ya s.ocagindaki yeterli saniyordum inanilir gibi degil bu ebeler... yarin ilk isim s.ocagini ve dr. aramak olcak...canimm eylusune sevgiler bizden...

sema kesin donusmu istanbula? bu arada net paketim bitti kizlar haberiniz olsun... elifcim iyi bi karar vermissin zaten istemiye istemiye gidiyordun pes ettin sonunda kuzular az daha buyusun baslariz ise tekrardan.. doruk pasaya senosa sevgiler... sema bekliyorum haberleselim...

canım aslında böyle böyle büyücekler ama olan bize oluyo işte benim şansıma ilk kızımda böyleydi ve hala böyle düşün blendır yiyo hala 4yaşında maalesef ve bıkmış durumdayom hergün öğlen ne yedircem akiam ne yedircem derdi ikindide meyve veriyom ikisinede gecede muhallebi veriyorum ilk kızımda bebek gibi besleniyo edada bi iyi yiyo bi kötü anlamıyorum dönem dönem değişiyo uykusu hiç yok ama gece gündüz uyumaz maalesef((

msjları alıntıladmm bı slm veremedımm:126:
hepınızee merhabaaa
bayramı bıtırdık yuvaya donduk bızz
dun geldık gelısımz baya rotarlı oldu antalya yolunu secen tatılcıler yuzunden 2 saatte gıremedık sehır merkezınee
baya cıleydı yaa ben ıstanbulda yasasam kafayı yermısım herhaldee orda mıllet hergun trafıkte bolee
nysee... bayramımz guzel gectı bzım kızım cok eglendı cok mutlu oldu gezmelerden hıc bı yerde benı yormadı
ılk dugunumuze bıle gttıksalonda pusette uyudu melegım sonra uyandı sesler ısıklar kalabalık bı gordu
buyulenmıs gbı oldune tarafa bakcagını sasrdı guzelım benımm
davulcuyu gorunce de alkıs yapması benı benden aldııı
valız bosalt kırlılerı ayıkla fln derken anca bos kalabıldım bnde...

umarım sızın gunlernz de guzel gecmıstr
hadı gelın artık yuvaya donun sızdeee

canım çok kararsızım dönüp dönmeme konusunda
nasıl geçti tatil
haberleşelim canım eşim çağırmazsa pazartesi dönücem sana gelmeyi çok istiyorum inş görüşürüz

bu arada sabah bulamaç kahvaltı veriyorum yemiyo malsefe 1 2 kaşık zorla...öğlen (tarhana tavuk suyu çorba yayla çorbası patates çorbası) oluyo...ikindi muz şeftali büskivi karışımı....akşam yine çorbalardan bi çeşit yoğurt yanında...gecede kaşık maması...3saatte bir besliyorum ama tabi hepsini yemiyo az az...

Hoşgeldin canım naber

benim kızımda canı isterse yiyor hala düzen kuramadık beslenme konusunda

hosgeldın oleyse canımmnasıl gectı merak ettım sendekı stres dha gıtmeden baslamıs ole okudumm
korktgun gbı gecmedı umarımm canımm..
yarn bnde arıcam doktorumzu ası konusu ıcın aslında gtmeden arıcaktım cok telasım vardı arada kaynadı gttı..
bıze de yaz olur mu bakalım senın doktor ne dıcekk:26:
bnden de elıf su prensesıneelerrr

senın ısın dha zormus canm 2 taneyle..
benm ıkıncı olsa o da bole olur herhaldee muhtemelen
kızımın masaallahı ver yeme ve uyku konusunda her turlu zoru yasatıyo banaa
dogru dıyosun bole bole buyucekler ama ıste aksam yataga gırdgm zaman
aklıma ılk bgun kızm ne yedı dusuncesı gelıyo ve sabaha zaten geceden kalma bu stresle uyanms oluyorumm
cok zor yaa yemeyen cocukk,bebek...benmkı bu ara hoslanmadgı bse olunca elıyle cıkarıyo sıpa onu ogrenmss
ben uc ana ogun oldugu kadar da ara ogun verıyorum dedgn gbı az az tadımlık yıyo
yemecegını bılsem de hazrlıyorum bı kasık bı kasıktr mantıgyla....
canı ıstemedgnde bı gorsen dudakları ıkı kasıktan sonra dırek kıtlenıyoo
ama benmkı ıstahszlıktan zıyade tamamen memeye guvendgı ıcın sıpaa
dırenıyo yememeye nasılsa 2 dk sonra emecegını bılıyo cımcımeee
dogdugndan berı benm kızım da gunduz hıc uyumuyoo gece ıyı sayılır
gunduz uyudugu max.20 ser dakıkalık kestrmeler...tık sesıne uyanır vazıyette ustelık
yasına gırcegı gunu ıple cekıyorum malum cok degskenler ya belkı o zamana bıraz olsun degsr huyları kuzuların
Hoşgeldin canım naber
benim kızımda canı isterse yiyor hala düzen kuramadık beslenme konusunda
snde hosgeldın canımm nolsun ıstee babaannelı bayram zıyaretmz bıttı eve donduk
kaldgmz yerden devam kuzumlaaıyıce emeklıyo artık
bayramda dıp kose temzlemedık ev bırakmadı
bembeyaz kıyafetlerını sımsıyaha cevırdı kıpırdak kızım benımm
sena nasıl sen nasılsın canımm??

yok canim korkularim yersizmis kuzum beni hic uzmedi aksine havuza girince disarda gezince vs...vs... cok mutlu oldu ama seneye daha guzel gecicek bence, ben pek tad alamadim acikcasi... 7gunluk tatilimizi 5.gun kestik donduk istanbula... canimm dr.aradim cevaplamadi hastasi vardi sanirim gun icinde tekrarliycam cevabini paylasirim sendende bekliyorum...

Kızlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Bildiğiniz üzere 10 aylık Nihle isminde bir kızım var. Ben kızıma 2. tüp bebek denememden sonra sahip oldum çok şükür. Ancak 1. tüp bebek doktor hatası yüzünden olumsuz sonuçlanmıştı. Problem bende ve fsh yüksekliği var. Yani Türkçesi erken menopoz tehlikem var. Hamilelikten önce bir çok kez hormon testi verdim ve 10 ile 18 arasında çıkıyor sonuçlar. Ama yaşım 25. Yumurtalıklarım ise 40 yaşındaki bir kadının yumurtalıkları gibi çalışıyormuş. Tüp bebek sırasında 8 yumurtam oluştu 6 tanesi olgunlaştı 4 tanesi döllenecebilecek duruma geldi 2 tanesi aşılandı 1 tanesi kızım tuttu. Kırkım çıkar çıkmaz adet oldum ve çok şükür adet düzensizliğim yok. Doğumdan sonra hiç korunmadık ama olsun diye de uğraşmadık. Kızım hastalığı emme ve yeme problemi derken birde iki aydır kızıma bakmak için kayınvalidem va kayınbabam gelince baya bir bunaldım. Bu arada kızım 7 aylıkken emmeyi bıraktı ancak ben sagmaya devam ediyorum. Geceleri ve sabahları anne sütü içiyor yemek yemediği veya rahatsız olduğu zamanlarda da imdatıma anne sütü yetişiyor. Şimdi gelelim konuya geçenlerde yine hormon testi verdim ve fsh 14 lh 9 çıktı. doktorda ikinci bebeği düşünüyorsan geç kalmadan tüp bebek yaptır dedi. Ben ikinci bebeği istiyorum ama hazır da değilim. Ancak hazır olana kadar da geç kalabilirim. Ne yapmalıyım kızlar bana akıl verin. Yeni arabada aldığımız ve ev kredimiz olduğu içinde pekte müsait değiliz maddi olarak. Ancak istersem arabayı satabiliriz. Bana bi akıl verin

Canim Rabbim istediğin zaman hayirli bebisler versin sana bence de erken maddi ve manewi olarask yerine koydum kendimi ama sonra sinda pişman olur muyum DİE düşündüm 2. Çocuk yapsaydim DİE. Esin yardim ediosa destek werenin warsa yap hayirlisiyla ama pişman olucagin karar werme...ewlatlarimiz canimiz 2 3 istediğin kadar nasip olsun gönlüne gore wersin Rabbim hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…