- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.181
Eki Görüntüle 810974 Eki Görüntüle 810975 Eki Görüntüle 810976
merhaba teyzoşlarım ve tatlı arkadaşlarım1 oldum ben artık
2 tane doğumgünüm oldu biri annanemde biri babannemde, 3.yü de evimizde yapçakmışız annem öyle dedi
2 tane doğumgünüm oldu biri annanemde biri babannemde, 3.yü de evimizde yapçakmışız annem öyle dedi
selam kizlar benim pamugumda dun itibariyle 1yasina girdi abla olduk artik.. hellokity temali dogumgunumuzu dun kutladik
elifcim dorukpasaya masallah baya buyumus d.gununuz kutlu olsun sizinde. rose86 haberini aldim allah kucagina almqyi nasip etsin canim.factorb canim bizi merak etmissi paketim cok erken bitti gecen ay gelemedim iyyiz humosa masallah
selam kizlar benim pamugumda dun itibariyle 1yasina girdi abla olduk artik.. hellokity temali dogumgunumuzu dun kutladik
elifcim dorukpasaya masallah baya buyumus d.gununuz kutlu olsun sizinde. rose86 haberini aldim allah kucagina almqyi nasip etsin canim.factorb canim bizi merak etmissi paketim cok erken bitti gecen ay gelemedim iyyiz humosa masallah
bende dis bugdayi icin etegini nar cicegi badisini kirmizi ile susledim kirmizi keceden etegine puanlar yaptim. dogum gunu icinde lila mor dusunuyorum
teyzoşlar benm kuzuma doğum günü hazırlıklarım son hız devam ediyor..daha var zamanımız ama ben şimdiden başladım çünkü herşeyi el emeğimle yapıyorum..
slm kızlar nasılsınız bugün 1yaş kontrolümüze gittik 10kilo 78cm olmuşuz herşeyimiz gayet normalmiş aşılarımızı olduk bide kansızlık varmı yokmu diye kan aldılar kuzucuktan çok ağladı bebişim mahvoldu(( kilosu nasıl sizce???
ecede 9 kg ve 73 cm oyu demır ılacını bıraktık.sadece devıt 3 verıyoruz 3 damla bırde vıtamın oda kış geliyor o yüzden bırakmayalım dedı doktorumuz...biz de pazartesi gittik canım 9,8 kg ve 75 cm olmuş doruk. dert ediyodum kilosunu ama artık takmıyorum şişman olmasındansa zayıf olması daha iyi, hem zaten ortalamada kiloları.
ecede 9 kg ve 73 cm oyu demır ılacını bıraktık.sadece devıt 3 verıyoruz 3 damla bırde vıtamın oda kış geliyor o yüzden bırakmayalım dedı doktorumuz...
bende balıkyağı vermeye başladım canım 20-25 gündür. hem zeka gelişimine hem fiziksel gelişimine faydası olur diye.
vitamin D, K ve çinko var içerisinde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?