2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

doğumgününüz kutlu olsun canımmm her yaşı bir öncekinden daha güzel olsun hep mutlu huzurlu ve sağlıklı olsun paşan bugünde benim umudumun doğumgünüsü ne kadarda hızlı geçti zaman kocaman oldular her gözünün içine bakışımda diyorum iyiki doğurmuşum seni diye güzel oğlum benim mutluluğum huzurum allah acılarını yaşatmasın

selam kizlar benim pamugumda dun itibariyle 1yasina girdi abla olduk artik.. hellokity temali dogumgunumuzu dun kutladik

elifcim dorukpasaya masallah baya buyumus d.gununuz kutlu olsun sizinde. rose86 haberini aldim allah kucagina almqyi nasip etsin canim.factorb canim bizi merak etmissi paketim cok erken bitti gecen ay gelemedim iyyiz humosa masallah

Canım nasılsınElifin doğum günü kutlu olsun kocaman oldulartütü takım mı aldın ?
gelemedim sana çok üzüldüm inşallah bana darılmamışsındır çok istedim gelmeyi ama denk gelemedik

yeni yasiniz kutlu olsun cnm bizede az kaldi ins

teyzoşlar benm kuzuma doğum günü hazırlıklarım son hız devam ediyor..daha var zamanımız ama ben şimdiden başladım çünkü herşeyi el emeğimle yapıyorum..

Herkese merhaba,
aylar geçmiş foruma girmeyeli çok özlemişim bu sohbeti
mAlum doğum günleri yaklaşınca sizlerden fikir almak istedim aldım bile...
bebişlerimiz çok güzel çok yakışıklı olmuşlar Allah bahtlarını kendilerinden bin kat güzel etsin inşallah....
doğum günü geçen herkese tebrikler , uzun ömürler, nice yaşlar...
rose hamileliğin hayırlı olsun dileğen herkese nasip olsun inşallah bende isterdim ama eşimin ilk evlilikten 2 kızı daha var ya istemiyor ben de Alya ma şükrediyorum...
bugün pestilim çıkmıştı okulda 8 ders sonrası hemen gitti yorgunluğum enerji veriyor burada 2 satır paylaşmak...
tekrar merhaba...ve görüşmek üzere herkese sevgiler..:)

selam kızlar nasılsınız doğumgünü olan bebeklerin gününü kutlarım allah nice doğumgünlerini göstersin sağlıkla inşallah...tuğçeyle biz takvimleri değiştirdik sıra sizde artık hehe çocuk olma yolundalar nasipse bebeklikten çıkıyolar:)))

geçen yıl bugün tam 4günlük lohusayken kayınvaldeciğimi kaybetmiştik allahım onun mekanını cennet etsin inşallah....günler ne çabuk geçiyo ya koskoca 1yıl....

slm kızlar nasılsınız bugün 1yaş kontrolümüze gittik 10kilo 78cm olmuşuz herşeyimiz gayet normalmiş aşılarımızı olduk bide kansızlık varmı yokmu diye kan aldılar kuzucuktan çok ağladı bebişim mahvoldu(( kilosu nasıl sizce???

biz de pazartesi gittik canım 9,8 kg ve 75 cm olmuş doruk. dert ediyodum kilosunu ama artık takmıyorum şişman olmasındansa zayıf olması daha iyi, hem zaten ortalamada kiloları.

biz de pazartesi gittik canım 9,8 kg ve 75 cm olmuş doruk. dert ediyodum kilosunu ama artık takmıyorum şişman olmasındansa zayıf olması daha iyi, hem zaten ortalamada kiloları.
ecede 9 kg ve 73 cm oyu demır ılacını bıraktık.sadece devıt 3 verıyoruz 3 damla bırde vıtamın oda kış geliyor o yüzden bırakmayalım dedı doktorumuz...

ecede 9 kg ve 73 cm oyu demır ılacını bıraktık.sadece devıt 3 verıyoruz 3 damla bırde vıtamın oda kış geliyor o yüzden bırakmayalım dedı doktorumuz...

bende balıkyağı vermeye başladım canım 20-25 gündür. hem zeka gelişimine hem fiziksel gelişimine faydası olur diye.

vitamin D, K ve çinko var içerisinde de

bende balıkyağı vermeye başladım canım 20-25 gündür. hem zeka gelişimine hem fiziksel gelişimine faydası olur diye.

vitamin D, K ve çinko var içerisinde de

Valla bende dusunuyorum.doktorumuza sormayi unuttum.kontrolumuzde uc ay sonra musait bi zamanda aramam lazim.sen hangi marka veriyosun.ben hic arastirmarim daha.doruk sevdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…