2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

slm canım bizdede durum aynı maalesef deniyim dedim olmadı dahada inatlaştı uyumadıda ağladı durdu eşimde sööylendi ağlatma boşuna diye bi başladımı susumuyo benimki((47:

selam kızlar nasılsınızzz bebişler nasılll ya bşey sorucam sizlere bebişleri artık sofrayamı moturtuyosunuz ayrımı yediriyosunuz daha çorbamı yemekmiii akşam bizle yedireyim diyom öğlen ne yedircem bilemedim((

merhabalar.ben kızımı bızımle sofraya oturtuyorum hezaman olmasada ozellıkle sabah ve aksam kesınlıkle oturuyor..bız ne yersek hangısını begenırse yıyor pılav yogut favorımız hıc redetmedı bugüne kadar.

menumuz soyle
sabah 1 yumurta bazen sarısı bazen hepsı
oglen çorba
2 tane danıno,meyve
aksama kadar sınırsız meyve
aksam artık çorba mı olur yemek mı olur ne yerse ve ne kadar yerse
yıne meyve yıyo ıstedıgı kadar aksam 9-10 gıbı 1 kase muhallebı..

Slm nasilsiniz ekim anneleri yavrular yaslarina girmeye basladi yavas yavas.iyi ki dogdular..
Biz de geceleri uyumayan uyutmayanlardaniz maalesef.
Sofraya oturmak mi mama sandalyesine oturmamak icin direniyor artik damak tadi olustu galiba.bazi seyleri yemiyor.baharati az koyup veriyoruz yediklerimizden.

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli. ben tatil için ankaradayım. kızımın Nihle min dogum gununu kutladık. kostumu yine benden. pastasını da büyük 1 rakamı şeklinde yaptırdık. resimlerr

kızlar bebişlerinizin uyku ve yemek alışkanlıklarından bahsetmişsiniz bende kısaca bahsedeyim. sabah sağdıgım anne sütünün içine yumurtanın sarısı beyaz peynir ekmek ve biskuvi katarak eziyorum eskiden pekmez koyuyordum artık arada balda katıyorum. çok sevmesede yiyor. tek tek bizimle yesin istedim ancak çok az yiyor. bende şimdilik böyle devam ediyorum. öğlen tarhana çorbası içiyor her gün. çünkü en rahat onu yiyor çok seviyor faydalı ev yapımı oldugu için 13:00 de onu veriyorum. 17:00 de etli sebze yemegi yiyor. 20:00 de bizimle birlikte evdeki yemeği püre şeklinde yiyor. reflüden dolayı çok kustugu için henüz taneliye gecemedik. 23:00 de de muhallebi yiyip yatırıyorum sabah 10:00 a kadar uyuyor fakat ben bu arada 2 defa uyanıp sağdıgım sütü biberonla uyku arasında içiriyorum. 7 aylıkken emmeyi bıraktığı için sağıyorum. çok yiyor gibi gelmesin. miktarları hep az reflü oldugu için sık ve az yediriyorum. çok sık kustugu için çok kilo alamıyor. şuan boyu 76 cm kilosu 9900 kg. 5 ekimde yaşımıza girdik ama yürüme konusunda biraz korkagız. kanepe sürüyoruz hala hiç emeklemedik emeklemeden yürüyeceğiz sanırım. dün ilk defa kendi kendine kanepeden kanepeye gecti 1 ayı bulur yürümesi sanırım

Allah sağlıklı güzel güzel yıllar nasip etsin fıstıklara,iyiki doğmuşlar...

iiyi ki doğdun nihle

Bayramınız mübarek olsun hayırlı bayramlar diliyorum

herkes nerde ya factorb rose86 esra tuğçe mustu gülçilek cubish elif unutuklarım olabilir
boş kaldı buralar

Iyi bayramlar guzel annisler..sema ve nihle ye nice guzel yaslar diliyorum anneleri.benim kuzumun dogum gunu de yaklasti cok heycanli ve duyGusalim

buralarda yokken neler yaptığımızı soylıyım sıze..ece artık koltuğa tutnup yuruyor yerden tek basına tutunup kalkıyor emekliyor.yemek duzenımız bıraz daha ıyı omega 3 e başladık cok cok fark ettı...ozellıkle sacları cok uzadı..ıcımı bıraz zor ama ıdare edıyoruz..kızım bır nezle gecırdı suan daha ıyı cok sukur.bızden haberler bu kadar

sızıde bayramınız mübarek olsun..buralardayızda yazan olmayınca bende yazmıyorum ...

Günaydın kızlar, bende buralardayım bakınıyorum sürekli ama bende göremeyince kimseyi yazmıyorum.. kimsecikler kalmamış diyip çıkıyorum geri.. nasılsınız? kuzular nasıl? benim fıstığımın doğum günü vardı 19nda 1 yaşımıza girdik. Allah nice yaşlarını göstersin evlatlarımzın inş. onun dışında yaklaşık bi aydır burun akıntımız geçmedi. ara ara ateşlenmelerimiz oluyodu doktora gittik dün kan verdik yawrumun minicik ellerinden kan aldılar. enfeksiyın çıktı, düşük dozlu antibiyotik verdi doktorumuz. ona başladık bakalım inş. ii olur kuzucum. bende 10 günlük tatil sonrası bugün işe başladım , sabah çok zor oldu kızıma alışmışken tekrar gelmek

Maaşallah Eceye bizde aynıyız tutunup sıralıyor tek elinide bırakıyor ama yürümeye geçemedik.Grip oldu burnu çok tıkanık birde 3 gündür ishal hiç böyle olmamıştı bir fikrin varmı dişten olabilir mi?günde 3 kere falan yapıyor.Omega 3 e dr tavsiyesi ilemi başlamıştın canım? sizede geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin

Hayırlı yaşlar olsun canım resimler çok güzel nice hayırlı senelere.Geçmiş olsun birkaç ay önce bizde aynı şeyleri yaşadık antibiyotiği hiç ihmal etme zamanında ve bitene kadar devam et Allahın izni ile geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…